Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Πρώην κατάσκοπος της ΜΙ5 λέει ότι είναι ο Μεσσίας!


"Είμαι ο Θεός", λέει ο λιποτάκτης κατάσκοπος David Shayler

Ο πρώην κατάσκοπος της MI5 (Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες) και στη συνέχεια λιποτάκτης και φυγάς David Shayler, μπορεί να πλέον να μην έχει καμία από τις εξουσίες που είχε στην υπηρεσία του αλλά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει πλέον τη μεγαλύτερη δύναμη και εξουσία που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Και αυτό επειδή μετά από μια περίοδο διαλογισμού που ακολούθησε τη φυλάκισή του για παραβίαση του απορρήτου κρατικών μυστικών, ισχυρίζεται ότι είναι ο "Μεσσίας"!

Χτες το βράδυ, ανακηρύσσοντας το εαυτό του «Θεό», εξήγησε: «Αυτό που θα έλεγα στους ανθρώπους είναι: σας φαίνομαι για διανοητικά άρρωστος; Ακούγομαι διανοητικά άρρωστος;»...

«Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος -όσο πεπεισμένος μπορεί να είμαι για οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο- ότι το σύμπαν αλλάζει μορφή και η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω στη διδαχή των ανθρώπων»...

Ο κ. Shayler, ήταν για χρόνια φυγόδικος μετά την αποκάλυψη της παρανομίας στην καρδιά της Μυστικής Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου και του ισχυρισμού ότι η ΜΙ5 ήταν υπεύθυνη για μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Λίβυου ηγέτη συνταγματάρχη Καντάφι.


Τελικά επέστρεψε οικιοθελώς στην Βρετανία όπου και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση το 2002.

Έκτοτε, ζει κάνοντας ομιλίες σε ενασχολούμενος με θεωρίες συνωμοσίας.

Η άποψη του Shayler για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ότι έγινε χωρίς κανένα αεροπλάνο αλλά με ολογράμματα αεροπλάνων που έκρυβαν πυραύλους σε συνδυασμό με διαστημικά όπλα.


Χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο More4 News, ο κ. Shayler προέβη στην αξιοσημείωτη δήλωση ότι είχε επισκεφτεί έναν πνευματιστή ο οποίος επικοινώνησε με το πνεύμα της Μαρίας Μαγδαληνής που τον έχρισε Μεσσία.

Ο ίδιος είπε στην εκπομπή «Ξαφνικά όλη μου η ζωή απέκτησε νόημα. Ένοιωσα ειρήνη και αναλογίστηκα γιατί έγινε ο,τι έγινε και γιατί το σύμπαν μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή που εγώ προσπαθώ να πω την αλήθεια για όλα.»

Ο 41-χρονος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει αναγραμματισμός του "David Shayler, Righteous King" ("David Shayler, Δίκαιος Βασιλιάς") στην ράβδο του Ααρών, την οποία έφερε πάντοτε μαζί του ο αδελφός του Μωυσή στην Παλαιά Διαθήκη. Είπε, «το κοίταξα αλλά η λέξη Βασιλιάς στα Εβραϊκά ήταν "chav". Έτσι, εκείνη τη στιγμή αναλογίστηκα ότι γράφει David S, H, A... βλέπω το όνομά μου και σκέφτομαι οτι κάποιος προσπαθεί να μου πει, επειδή αυτό είναι το ανείπωτο όνομα του Θεού, κάποιος προσπαθεί να σου πει ότι είσαι ο Θεός: David Shayler, righteous chav" ("David Shayler, Δίκαιος Βασιλιάς.

"Ακόμη είπε ότι η νεοαποκτηθείσα Θειότητά του, του έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξει τον καιρό και ότι μέσα από το διαλογισμό του, κατάφερε να στηματήσει τις καλοκαιρινές απόπειρες βομβιστικών επιθέσεων στο Λοδίνο και ότι βρήκε το χρόνο να μεταδώσει το «φως» εξασφαλίζοντας στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα Μίντλσμπρο μια θέση στον τελικό του κυπέλλου UEFA του 2006, απέναντι στη Σεβίλη.
Δυστυχώς, οι δυνάμεις του δεν ήταν αρκετά δυνατές ώστε να εξασφαλίσουν και τη νίκη της...

Ο Shayler επίσης πιστεύει ότι είναι η μετενσάρκωση πολλών Ρωμαίων Αυτοκρατόρων συμπεριλαμβανομένου του Μάρκου Αντώνιου, καθώς επίσης του Leonardo Da Vinci, του Τσε Γκεβάρα (σημείωση: ο Shayler γεννήθηκε 2 χρόνια πριν το θάνατο του Τσε Γκεβάρα...), του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του βασιλιά Αρθούρου, του Λώρενς της Αραβίας, του Πλάτωνα και του Πυθαγόρα, του Τουταγχαμόν, κ.α.

Τον Αύγουστο του 2007 έγραψε στις Times του Λονδίνου ισχυριζόμενος ότι είναι η μετενσάρκωση ενός Ιουδαίου επαναστάτη που λεγόταν 'Astronges'.

Για τον Shayler, «ο Ιησούς της Καινής Διαθήκης είναι ένα αρχέτυπο. Το όνομά του πηγάζει από το 13ο όνομα του Θεού στην Καμπάλα (Ιουδαϊκός μυστικισμός που έγινε διάσημος από την ποπ σταρ Μαντόνα και από πολλούς λέγεται ότι είναι η θρησκεία της ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων), που βοηθά στην ενεργοποίηση της συνείδησης (ή «συνειδητότητας») μέσα μας.

«Ήμουν πάντως σταυρωμένος με ακάνθινο στεφάνι και καρφιά όταν ενσαρκώθηκα ως Astronges, ένας Ιουδαίος επαναστάτης που θανατώθηκε από του Ρωμαίους τον τελευταίο προ Χριστού αιώνα», έγραψε. Πάντως δεν υπάρχουν στοιχεία για το όνομα 'Astronges' και μάλλον αναφέρεται στο Athronges, (έναν Ιουδαίο βοσκός που εμφανίστηκε την εποχή του Ηρώδη Αρχέλαου (23 π.Χ - 18 μ.Χ) και αυτοπροβλήθηκε ως "Μεσσίας".

Το Σεπτέμβριο του 2007 ο Shayler φέρεται να είπε «είναι η τελευταία μετενσάρκωση του Αγίου Πνεύματος ή του Πνεύματος του Ιησού (η συνειδητότητα του Ιησού). Όπως το Άγιο Πνεύμα είναι η ενσάρκωση της φύσης του Θεού, εγώ είμαι η ενσάρκωση του Θεού ως πνεύμα και άνθρωπος».

Ο Shayler σκοπεύει να "γιορτάσει" την επέτειο των 10 χρόνων, από τότε που ανακαλύφθηκε η παράνομη δραστηριότητά του από τος Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες, με μία "επί όρους ομιλία"...

Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί παρόμοιο περιστατικό ήταν το 1991, όταν ο πρώην τερματοφύλακας της Κόβεντρι Σίτι, David Icke, (φωτο) διακήρυξε ότι είναι «ο προφήτης».

Το 1991, ο Icke, (ο οποίος υπήρξε και δημοσιογράφος, παρουσιαστής τηλεοπτικού προγράμματος και μέλος των Πρασίνων), είπε στο «Terry Wogan chat show» ότι είναι ο Γιος του Θεού και ότι η Βρετανία θα υφίστατο καταστροφικά παλιρροϊκά κύματα και σεισμούς.

Αυτό οδήγησε στο να θεωρηθεί διανοητικά ασθενής.

Στον πυρήνα των θεωριών του κυριαρχεί η άποψη ότι ο κόσμος κυβερνάται από μια μυστική σέκτα που λέγεται "Παγκόσμια elite" "Ιlluminati" την οποία συνέδεσε με τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" .

Το 1999 εξέδωσε το βιβλίο "Το μεγάλο Μυστικό" ("The Biggest Secret") στο οποίο γράφει ότι οι Illuminati είναι μια φυλή σαυροειδών (Reptilian humanoids) γνωστή και σαν Αδελφότητα της Βαβυλώνας και ότι πολλές γνωστές προσωπικότητες είναι στην πραγματικότητα άνθρωποι-σαύρες μεταξύ άλλων ο Μπους, η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, o Κρις Κριστόφερσον και άλλοι!!!

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

"Προσπαθείς να κάνεις τη χώρα μας Χριστιανικό έθνος»


Συνοπτικά, τα πρόσφατα γεγονότα διωγμών Χριστιανών στην Ινδία
Πηγές: http://www.persecution.in/ & http://www.compassdirect.org


Karnataka, 7/9/2008
Όχλος περίπου 300 εξτρεμιστών Ινδουιστών, έβαλαν φωτιά και έκαψαν την αίθουσα προσευχής στην περιοχή Davangere του χωριού Bada. Ο ποιμένας της εκκλησίας, Lukas E, προστατεύοντας τους δράστες, αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία τα ονόματά τους ή να προχωρήσει σε άλλη ενέργεια εναντίον τους. Η αστυνομία κατέγραψε το συμβάν αλλά ο ποιμένας δεν έδωσε τα στοιχεία τω δραστών, λέγοντας ότι είναι «δικοί του άνθρωποι»..


Karnataka, 6/9/2008
Η αστυνομία συνέλαβε τον ποιμένα της εκκλησίας στην περιοχή Chikmagalur του Terekere. Με παρέμβαση του GCIC- Global Council of Indian Christians, αφέθηκε ελεύθερος στις 8/9/2008. Στις 31 Αυγούστου 2008, ομάδα 40 εξτρεμιστών Ινδουιστών είχαν διακόψει την Κυριακάτικη συνάθροιση της εκκλησίας Emmanuel Church και απείλησαν τον ποιμένα C.S. John να μην συνεχίσει τη λειτουργία. Στις 6 Σεπτεμβρίου, 25 εξτρεμιστές Ινδουιστές ήρθαν στην Emmanuel Church φωνάζοντας συνθήματα και προκαλώντας φασαρίες.


Karnataka, 31/8/2008
Ομάδα εξτρεμιστών Ινδουιστών πραγματοποίησαν επίθεση κατά της εκκλησίας Sharon Church στην περιοχή της Chitradurga. Κατά την επίθεση, κτύπησαν τον ποιμένα N. Kumar, έσυραν τους πιστούς έξω από την Κυριακάτικη λειτουργία και τους ζωγράφισαν (αποτύπωσαν με Kumkum) με τη βία κόκκινα κυκλάκια στα μέτωπά τους. Ακόμη τους απείλησαν ότι αν συνεχίσουν να συναθροίζονται για τη λατρεία του Θεού στην εκκλησία Sharon, θα τους βασανίσουν. Ο ποιμένας δεν έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.


Karnataka, 31/8/2008
Ομάδα 30 εξτρεμιστών Ινδουιστών πραγματοποίησαν επίθεση κατά την ώρα της λατρείας στην εκκλησία Full Gospel Church στην περιοχή Sharavati Nagar. Κατά την επίθεση, κτύπησαν αιδ. David Perumal και κατόπιν τον ποιμένα Thankaraj Dhansingh ο οποίος έσπευσε για βοήθεια του 1ου. Οι εξτρεμιστές βλαστημούσαν του πιστούς και τους κυνήγησαν μακριά.

Karnataka, 27/8/2008
Ομάδα εξτρεμιστών Ινδουιστών διέκοψαν μια διήμερη σύναξη προσευχής στην περιοχή Kala Bhavan (η οποία γινόταν με άδεια από την αστυνομία), κατηγόρησαν τον ποιμένα Santosh ότι εξαναγκάζει τους ανθρώπους να αλλάξουν πίστη και αφού τον κτύπησαν βάναυσα, τον οδήγησαν στην αστυνομία. Επίσης στις 28 Αυγούστου απείλησαν τον ποιμένα στο σπίτι του λέγοντα ότι θα κάψουν τον ίδιο και την οικογένειά του αν δεν φύγει από την περιοχή μέσα σε 24 ώρες.

-- Την ίδια ημέρα, η αστυνομία στην περιοχή Arasikere, Hobli, Davangere συνέλαβε τον ποιμένα της εκκλησίας Full Gospel Assembly Church, K.P. Rajshekar μετά από ενέργειες 100 περίπου εξτρεμιστών, οι οποίοι απεύθυναν ψευδείς κατηγορίες εναντίον του. Ακόμη η ίδια ομάδα εξτρεμιστών οδήγησε 4 πιστούς της εκκλησίας στο ναό Yellamma και τους ανάγκασε δια της βίας να γονατίσουν μπροστά στα ινδουιστικά είδωλα. «Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκήρυξαν τον Ιησού Χριστό», ανέφερε εκπρόσωπος του GCIC.

-- Την ίδια ημέρα, η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση έναν ποιμένα όταν Ινδουιστές εξτρεμιστές εισέβαλαν σε ευαγγελιστική σύναξη στο Ramalingeshwara Camp της περιοχής Koppal. Πηγές του GCIC αναφέρουν ότι ο ποιμένας του Bethesda Prayer House, Jeeva Prakash, κήρυττε το ευαγγέλιο όταν 100 περίπου εξτρεμιστές εισέβαλαν φωνάζοντας συνθήματα. Στη συνέχεια χαστούκισαν τον ποιμένα και προσπάθησαν να τον κάνουν να ψάλει “Jai Sri Ram [Χαίρε Κύριε Ράμα].” Παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα στο στομάχι και το κεφάλι, ο ποιμένας Prakash δεν ενέδωσε και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου έφεραν και ψευδομάρτυρες εναντίον του.

Maharashtra, 21/8/2008
Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας Times of India, αντιχριστιανική ομάδα αποτελούμενη από 7 άτομα από το χωριό Jamblipada, κτύπησαν και τελικά κρέμασαν τον Χριστιανό εργαζόμενο Kashinath Kadale. Οι κακοποιοί εισέβαλαν κατ’αρχήν στο σπίτι του Kadale και της συζύγου του και τους ξυλοκόπησαν. Η σύζυγος του Kadale κατάφερε να διαφύγει και όταν επέστρεψε μετά από ώρες, βρήκε το σύζυγό της να κρέμεται από τη στέγη. Ο αιδ. Sanjiv Andrap, ποιμένας του χωριού, είπε στην ότι Times of India ότι αυτές οι επιθέσεις γίνονται επειδή οι χωρικοί δεν επιθυμούν Χριστιανικές οικογένειες στην περιοχή τους.

Karnataka, 20/8/2008
Περίπου 20 εξτρεμιστές Ινδουιστές στην περιοχή Gadag του χωριού Chikka Savananoor, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον ευαγγελιστή Nagaraj Yellappa Limbuji, και τον έδεσαν για 1,5 ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας τον βλαστημούσαν και τον κορόιδευαν

Andhra Pradesh 17/8/2008
Περίπου 20 εξτρεμιστές Ινδουιστές κατέστρεψαν ολοσχερώς το μισο-κτισμένο κτίριο της εκκλησίας Jesus Prayer House Church στην περιοχή του Hyderabad, και στράφηκαν κατά του ποιμένα David Raj, ο οποίος εκείνη την ώρα επέβλεπε το χτίσιμο του κτιρίου.

Uttarakhand, 15/8/2008
Έξι (6) Χριστιανοί εργαζόμενοι και ένας φοιτητής Βιβλικού κολεγίου ξυλοκοπήθηκαν από ομάδα εξτρεμιστών Ινδουιστών στην επέτειο της ανεξαρτησίας της Ινδίας. Το πλήθος εξαγριώθηκε όταν είδε το φοιτητή Rasul Sarvak να μοιράζει Χριστιανικά φυλλάδια μαζί με άλλους φοιτητές του κολεγίου. Οι υπόλοιποι φοιτητές διέφυγαν, αλλά ο Sarvak που ήταν και ο νεότερος πιάστηκε και χτυπήθηκε, καθώς οι εξτρεμιστές δεν κατάφεραν να τον αναγκάσουν να αρνηθεί την πίστη του στο Χριστό. Καθώς τον κτυπούσαν του φώναζαν «προσπαθείς να κάνεις τη χώρα μας Χριστιανικό έθνος»...

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Όταν το Hollywood επιτίθεται


Πηγή: CBN,
The Christian Broadcasting Network


1. O διάσημος ηθοποιός και παραγωγός Johnny Depp ετοιμάζει μια ταινία βασισμένη στην σειρά κόμικς με την ονομασία «Rex Mundi», που εκδίδονται από την “Dark Horse Comics” και η οποία μιλάει για τους «απογόνους του Ιησού» που ψάχνουν το «Άγιο Δισκοπότηρο» (Holy Grail).

Όπως και στον «Kώδικα ΝταΒίντσι» του Dan Brown, και εδώ η ιστορία στρέφεται γύρω από το θέμα ότι «ο Ιησούς είχε παιδιά».

Σύμφωνα με το περιοδικό «Christianity Today», η ταινία παρουσιάζεται ως μια «εναλλακτική ιστορία» και τοποθετείται στα 1930, σε έναν κόσμο που ο Λούθηρος (ο ηγέτης της εκκλησιαστικής μεταρρύθμισης που ξεκίνησε τον 16ο αιώνα στη Γερμανία), δολοφονήθηκε με αποτέλεσμα η αναμόρφωση (και το κίνημα της Διαμαρτύρησης) να μην γίνει ποτέ και να εξακολουθεί να δρα η Ιερά Εξέταση. Όπως και στα μυθιστορήματα του Brοwn, υπάρχουν και εδώ μυστικές κοινωνίες (στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι «Φρουροί / Ιππότες του Ναού»).

2. Σε ένα άλλο μυθιστόρημα που ετοιμάζεται να γίνει ταινία, με πιθανό τίτλο Magdalena (Μαγδαληνή), η ηρωίδα (την υποδύεται η Jenna Dewan - φώτο) που παλεύει ενάντια στις υπερφυσικές δυνάμεις του κακού υποτίθεται ότι είναι απόγονος του Ιησού και της Μαρίας Μαγδαληνής και (όπως πάντα) ανήκει σε μια μυστική οργάνωση για την καταπολέμηση του κακού.

3. Σύμφωνα με το «Variety», ο Mark Ruffalo (φωτο) ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει μια ταινία σχετικά με κάποιον θεραπευτή (faith healer- μια έννοια ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό) με τίτλο «Sympathy for Delicious» (Συμπάθεια για το(ν) υπέροχο).

Αντίθετα με τις προηγούμενες ταινίες που στοχεύουν απευθείας στο Χριστό, η συγκεκριμένη έχει ως στόχο κυρίως την σύγχρονη εκκλησία (εννοεί το σύγχρονο εκκλησιαστικό μοντέλο που υπάρχει, κυρίως, στις ΗΠΑ) και η υπόθεση μιλά για έναν παράλυτο άνθρωπο που ξαφνικά ανακαλύπτει ότι έχει τη μυστηριώδη δυνατότητα να θεραπεύει ασθενείς, ένα Ιησουίτη ιερέα που προσπαθεί να τον βοηθήσει να κρατήσει μια ισορροπημένη οπτική του χαρίσματός του και έναν αστέρα της ροκ που αρχίζει να τον εκμεταλλεύεται

4. Μια άλλη ταινία-ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται από τον «εκκεντρικό» Bill Maher, (φωτο), έχει σαν θέμα όχι μόνο την πλήρη κατάρριψη κάθε έννοιας πίστης στο Θεό και σε οποιοδήποτε ανώτερη δύναμη, αλλά και με λογικοφανή επιχειρήματα και περιπτωσιολογία προσπαθεί να αποδείξει ότι η πίστη βλάπτει σοβαρά την ανθρωπότητα. Η συγκεκριμένη ταινία δεν στρέφεται μόνο κατά του Χριστιανισμού αλλά συνολικά κατά της πίστης, σε κάθε της έννοια.


Να ήταν μόνο αυτό...

Πέρσι, ο γνωστός σκηνοθέτης της ταινίας "Τιτανικός", Τζέιμς Κάμερον, (James Cameron) παρουσίασε στη Νέα Υόρκη, στοιχεία που, κατά την εκτίμησή του, αποδεικνύουν ότι έχει εντοπιστεί στην Ιερουσαλήμ "ο τάφος του Ιησού Χριστού".

Οι ισχυρισμοί του Κάμερον είναι το θέμα ενός ντοκιμαντέρ, στο οποίο έκανε την παραγωγή, με τον τίτλο "Ο χαμένος τάφος του Ιησού", στο οποίο παρουσίασε δύο λίθινα οστεοφυλάκια, στα οποία υποστηρίζει πως ίσως κάποτε βρισκόταν το λείψανο του Ιησού Χριστού και της Μαρίας Μαγδαληνής.

Τα δύο λίθινα οστεοφυλάκια που παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη είναι μεταξύ των 10 που βρέθηκαν από αρχαιολόγους, το 1980, στη νότια Ιερουσαλήμ.

Ο Τζέιμς Κάμερον δήλωσε ότι "πρόκειται για την αρχή μιας συνεχιζόμενης έρευνας" και πρόσθεσε πως "αν έρθουν στο φως νέα στοιχεία που να αντικρούουν αυτή την έρευνα, ας έλθουν".

Ο Δρ. Σίμον Γκίμπσον, (φωτο), ένας από τους αρχαιολόγους που ανακάλυψαν τον τάφο, πριν από 26 χρόνια στην περιοχή Ταλπιγιότ της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ότι διατηρεί "βάσιμες επιφυλάξεις" ότι ο τάφος μπορεί να ανήκει στην οικογένεια του Ιησού.


Σχετικά με τον Cameron (φωτο), έγραψε το περιοδικό Strange (τεύχος 99, Ιούνιος 2007), ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα, σε άρθρο με τίτλο "James Cameron: Αγγελιοφόρος της Νέας Εποχής ή οραματιστής άνθρωπος των θαυμάτων;".

Μεταφέρω μερικά:

Ο Cameron (φωτο) γεννήθηκε το 1954 στο Οντάριο του Καναδά και το 1971 η οικογένειά του μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

Εκεί, ενώ σπούδαζε Φυσική και εξερευνούσε τον κόσμο του κινηματογράφου και ιδιαίτερα τον χώρο του science fiction ή «sci fi» (ταινίες επιστημονικής φαντασίας), γνωρίστηκε με τους Stephen Spielberg (φωτο), Ridley Scott και George Lucas, άτομα που τότε ασχολούνταν αποκλειστικά με το σινεμά του φανταστικού και μόλις είχαν αρχίσει να χτίζουν τον θρύλο που υπάρχει σήμερα γύρω τους.

Η σχέση του με τον Spielberg έφερε σίγουρα σε επαφή και με το θρυλικό «αόρατο κολλέγιο» των παράξενων διανοητών που εκείνη την εποχή δρούσε στην Καλιφόρνια.

Αυτό το «αόρατο κολέγιο» ήταν μια παρέα-ομάδα ανθρώπων που έψαχναν παράξενα θέματα και είχαν ως άτυπο «αρχηγό» τους τον παράξενο φιλόσοφο-ψυxολόγο-γκουρού-ακτιβιστή -οικολόγο Ira Einhorn (φώτο), γνωστός ως «Μονόκερως», εξαιτίας του ονόματός του που στα γερμανικά σημαίνει «Ένα Κέρατο».

Ο Einhorn αργότερα κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τη φίλη του, Ηοlly Μαddux και βρίσκεται σήμερα ισόβια στην φυλακή. (Στην φώτο ο Einhorn όπως είναι σήμερα και η Ηοlly Μαddux)

Με το «αόρατο κολέγιο» του Μονόκερου Einhorn είχαν επαφές πολλά σημαντικά πρόσωπα που σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Ο συγγραφέας Phillip Κ. Dick, ο ψυχεδελικός εξερευνητής Terrence McKenna, ο φιλόσοφος Robert Anton Wilson, ο beat συγγραφέας William Burroughs, ο παράξενος φυσικός Jack Sarfatti, ο ψυχολόγος Andrijia Pucharich και ο «ψιονικός» Yuri Geller.

Όλοι αυτοί κατοικούσαν στην ίδια περιοχή της Καλιφόρνιας. Προφανώς είχαν «αόρατες» επαφές αναμεταξύ τους και επηρέαζαν ο ένας τον άλλον με τις παράξενες ιδέες τους. Σ’ αυτή λοιπόν την «αόρατη παρέα» τριγυρνούσαν οι νεαροί τότε Spielberg, Scott και Lucas (φωτο).

Όλοι αυτοί κάνουν πολλές αναφορές για το "Μονόκερο" στα έργα τους.

Ο Spielberg κάνει άφθονες αναφορές στο "Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου", ο Scott στο "Blade Runner"βάζει την περίφημη σκηνή με τον μονόκερο, στο οποίο ασχολείται με την Ψυχοτρονική κλπ

Και παρακάτω γράφει το περιοδικό:

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το εξής: Πως είναι δυνατόν ένας σκηνοθέτης του βεληνεκούς του Cameron να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις (που στην ουσία κοντράρουν στα ίσια τα θεμέλια της Χριστιανικής Θρησκείας), ειδικά σε μια χώρα που φημίζεται για την (επιφανειακή έστω) συντηρητικότητα της και που χρησιμοποιεί ως «δεκανίκι» της τον Χριστιανισμό…

Μήπως όντως υπάρχουν κάποια στοιχεία; Και αν δεν υπάρχουν ή δεν επαρκούν αυτά τα στοιχεία, μήπως τρέχει κάτι άλλο; Τα τελευταία χρόνια διακρίνεται μια «πολεμική» ενάντια στην Χριστιανική θρησκεία. Ο Κώδικας Ντα Βίντσι, το Ευαγγέλιο του Ιούδα, ο Χαμένος Τάφος του Ιησού. Μήπως έρχεται η ώρα που θα μάθουμε ή θα διδαχτούμε— κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα;

Μήπως λοιπόν, κάποιοι κύκλοι, που είναι θετικοί απέναντι στην προώθηση ιδεών όπως η εξωγήινη ζωή, η πανανθρώπινη φύση του Πολιτισμού, η έξοδος της Ανθρωπότητας στο διάστημα, και η πανταχού παρουσία της Ζωής, έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν αυτό που θεωρούν τη μεγαλύτερη τροχοπέδη της εξέλιξης της Ανθρωπότητας, τη θρησκεία;

Και μήπως αυτήν την προώθηση την κάνουν με τον πιο επιτυχημένο όπλο προπαγάνδας όλων των εποχών, τον κινηματογράφο και τους μεγάλους του «σταρ», όπως είναι ο Κάμερον;

Μήπως πίσω από τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες δεν κρύβεται απλώς η βιομηχανία της διασκέδασης, αλλά ένα πολύ πιο παράξενο και υψηλού επιπέδου κύκλωμα, που συμμερίζεται τις ιδέες εκείνου του «αόρατου κολεγίου» για το οποίο μιλούσαμε πριν;

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

"Θα με βοηθήσει ο Σατανάς..."


Ομάδα σατανιστών σκότωσαν και μετά έφαγαν 4 εφήβους σε μια απεχθή τελετή στη Ρωσσία.

Πέντε 19χρονοι σπουδαστές και άλλοι τρεις ύποπτοι σατανιστές κατηγορούνται πως σκότωσαν με μαχαίρι τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16-17 ετών και στη συνέχεια, αφού τα τεμάχισαν, έφαγαν κομμάτια από τα πτώματά τους, γράφει σήμερα η ρωσική εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβδα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ, σε απόσταση 300 χιλιομέτρων βόρεια της Μόσχας, σε ένα εξοχικό σπίτι όπου οι δράστες παρέσυραν τα θύματά τους και τα κατέσφαξαν σύμφωνα με το τελετουργικό των σατανιστών, αφού προηγουμένως τα ανάγκασαν να καταναλώσουν αλκοόλ μέχρι να μεθύσουν.

«Ο σατανάς θα με βοηθήσει να γλυτώσω από την ενοχή», δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν, ένας από τους κατηγορούμενους, αναφέρει το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δράστες κατάφεραν στα θύματά τους «666 μαχαιριές».

Το περιστατικό αυτό δεν είναι βέβαια, το μοναδικό, καθώς αυξάνουν, στην Ευρώπη, τα κρούσματα επιθέσεων, δολοφονιών, αλλά και αυτοκτονιών από νεαρά άτομα που δηλώνουν "Σατανιστές".

Πέρσι ένας Σατανιστής, ο οποίος ήταν και χρήστης κάνναβης, μαχαίρωσε έναν ιερέα στην Ουαλία.

Ο π. Paul Bennett, 59 ετών, (φώτο) σκοτώθηκε προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένειά του από τον σχιζοφρενή Geraint Evans.

Ο Evans, 24 ετών, άγνωστο πως, βρισκόταν ελεύθερος, παρότι είχε διαταχθεί να κρατείται επ 'αόριστον σε ασφαλές ψυχιατρικό νοσοκομείο.
Στο σώμα του π. Paul Bennett μετρήθηκαν 22 μαχαιριές.

Πριν μερικά χρόνια, το 2001, σοκαρισμένη η Γερμανία, μάθαινε για την δράση ενός ζευγαριού σατανιστών, της Manuela και του Daniel Ruda, που σκότωσαν το 2002 έναν φίλο τους με τελετουργικό τρόπο ισχυριζόμενοι ότι εκτελούσαν το θέλημα του Σατανά.

Ο νεκρός, ένας 33χρονος συνάδελφος του Daniel, βρέθηκε κατακρεουργημένος στο διαμέρισμα του ζεύγους, με μία πεντάλφα χαραγμένη στο στήθος.

Μετά τον φόνο και οι δυο τους έφυγαν και επί μία εβδομάδα έκαναν τον γύρο της Γερμανίας ενώ προσπαθούσαν επανειλημμένα να αυτοκτονήσουν πριν συλληφθούν στην πόλη Jena.

Στην διάρκεια της εβδομάδας αυτής ο Daniel αγόρασε ένα αλυσοπρίονο, λέγοντας ότι δεν ήθελε να είναι άοπλος όταν ο Διάβολος θα τον καλούσε ξανά… Το ζευγάρι δήλωσε ότι ήταν βρυκόλακες και ότι είχαν μυηθεί στον βαμπιρισμό στην Αγγλία και στη Σκωτία.

Στο δικαστήριο συνέχισαν να προκαλούν με τη στάση τους χωρίς να δείχνουν κανένα σημάδι μετάνοιας για την αποτρόπαιη πράξη τους. Είπαν ότι δεν δέχονταν να τους καταλογιστεί ο φόνος αφού «ο Σατανάς είχε διατάξει να τελέσουν την πράξη και η διαταγή από αυτόν δεν μπορούσε να μην ληφθεί υπόψιν». Τελικά οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση γι' αυτό και κλείστηκαν σε μια ψυχιατρική μονάδα υψηλής ασφαλείας.

Υπολογίζεται ότι περίπου 6.000 Γερμανοί λατρεύουν τον Σατανά και οι περισσότεροι έχουν μυηθεί μέσα από το Ίντερνετ, ενώ 15 αυτοκτονίες στην περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας αποδίδονται στον αποκρυφισμό.

Το 2001 τρία παιδιά, ο 17χρονος Μάικλ, ο 14χρονος Μάικ και ο 18χρονος Ρενέ, αυτοκτόνησαν πηδώντας στο κενό από μια γέφυρα στην Ανατολική Γερμανία.

Στα άψυχα κορμιά τους οι αστυνομικοί βρήκαν ζωγραφισμένες πεντάλφες. Ο Μάικ και ο Ρενέ είχαν δέσει τα χέρια τους με χειροπέδες. «Είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτή τη ζωή και αναζητούμε μια καλύτερη» έγραφε το σημείωμα που άφησαν πίσω τους.
Οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με το δημόσιο κατήγορο Ντιέτμαρ Κίπρι, «ήταν γνωστό ότι ασχολούνταν με το σατανισμό. Έκαναν πάρτι σε νεκροταφεία και άκουγαν σατανιστική μουσική».

Καθηγητές και γονείς είναι προβληματισμένοι. «Υπάρχει έντονο κλίμα κατάθλιψης μέσα στις τάξεις», λέει ένας διευθυντής σχολείου της Α. Γερμανίας.

Ο σατανισμός «ψαρεύει» τους υποψήφιους υποστηρικτές του από το Διαδίκτυο με πρωτοφανή ευκολία και άνεση! Χιλιάδες είναι οι σελίδες που εξυμνούν το Σατανά, άπειρα τα chat rooms μέσα από τα οποία οι υποστηρικτές του Διαβόλου ανταλλάσσουν απόψεις για την ανίερη λατρεία ή απλώς τα λένε μεταξύ τους. Οποιοσδήποτε μπορεί πανεύκολα να «προσηλυτιστεί» αρκεί να διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή και πρόσβαση στο Ιντερνετ. Η περιέργεια είναι το πρώτο βήμα. Σιγα σιγά έρχονται και τα υπόλοιπα. Ειδικά όταν πρόκειται για νέους που μαστίζονται από την ανεργία, αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σχολείο, μέσα στην οικογένεια ή που απλώς κανένας δεν τους παίρνει ποτέ στα σοβαρά.

«Βλέπω συχνά μαύρα κεριά στο νεκροταφείο. Σ' αυτήν εδώ την περιοχή γίνονται συνεχώς αποκρυφιστικές τελετές. Κάνουν ανίερες λειτουργίες σε ερείπια κτισμάτων, στο νεκροταφείο και στην ύπαιθρο. Είναι δεμένοι με καταραμένους όρκους», λέει ο Αντρέα Μπρέιτ, εφημέριος σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας.

Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις αυτοκτονίες ανακαλύπτοντας «τις δυνάμεις που οδηγούν τα παιδιά σε αυτές τις πράξεις απόγνωσης», όπως λέει ο κυβερνήτης Κερτ Μπίντενκοπφ.

Όμως ακόμα όμως κι αν δεχτούμε πως θα καταφέρει η αστυνομία να εντοπίσει και να καταστείλει όλες τις σατανιστικές ομάδες που δρουν στη Γερμανία, πώς θα σταματήσει το σερφάρισμα των νέων στο Ιντερνετ που τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν -μεταξύ άλλων- πύλες που οδηγούν στην Κόλαση;

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Υποδόρια τσιπ στο Μεξικό, ηλεκτρονικά "βραχιόλια" στην Ιταλία.


ΜΕΞΙΚΟ: Δορυφόροι παρακολουθούν τα θύματα απαγωγών, με chips.

Οι εύποροι Μεξικανοί, τρομοκρατημένοι από τα υψηλά ποσοστά απαγωγών, ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια για να εμφυτεύσουν μικροσκοπικούς πομπούς κάτω από το δέρμα τους, έτσι ώστε να μπορούν να τους εντοπίζουν οι δορυφόροι είτε βρίσκονται δεμένοι μέσα σε σπίτια είτε μέσα σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτων.

Οι απαγωγές στο Μεξικό έχουν αυξηθεί σχεδόν 40% στο διάστημα από το 2004 στο 2007, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Το Μεξικό κατατάσσεται μαζί με Ιράκ και την Κολομβία ανάμεσα στις χειρότερες χώρες αναφορικά με το πρόβλημα των απαγωγών.

Η πρόσφατη απαγωγή και φόνος του 14-χρονου Fernando Marti, γιου γνωστού επιχειρηματία, προκάλεσε την κατακραυγή, σε μία χώρα που είναι ήδη ζει καθημερινά το έγκλημα.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της μεσοαστικής τάξης, επιζητούν το μικροσκοπικό τσιπάκι που είναι σχεδιασμένο από την Μεξικανική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Xega, της οποίας οι πωλήσεις φέτος έκαναν ένα άλμα της τάξης του 13%. Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει 2.000 πελάτες.

Η εταιρεία εμφυτεύει το τσιπ που έχει μέγεθος κόκκου ρυζιού στα σώματα των πελατών της, με σύριγγα. Στη συνέχεια ένας πομπός μέσα στο chip εκπέμπει ραδιο-σήματα σε μια μεγαλύτερη συσκευή που μεταφέρει μαζί του ο πελάτης η οποία περιέχει GPS, λέει Xega. Ένας δορυφόρος τότε μπορεί να εντοπίσει τη θέση του προσώπου που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι περισσότεροι πελάτες βάζουν το chip στο μπράτσο τους και αν νιώσουν ότι κινδυνεύουν να απαχθούν, ενεργοποιούν την εξωτερική συσκευή η οποία στέλνει σήμα στη Xega η οποία με τη σειρά της ειδοποιεί και την αστυνομία.

Η 28-χρονη Χριστίνα, έχει κάνει εμφύτευση μαζί με τα 7 υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της τον περασμένο χρόνο, ως προληπτικό μέτρο. «Δεν είναι ότι είμαστε πλούσιοι, αλλά σε απαγάγουν και για ένα ρολόι... όλοι ζουν κάτω από φόβοι», είπε.

Τα chips κοστίζουν 4.000 δολάρια και απαιτείται επιπλέον ετήσια συνδρομή 2.000 δολαρίων.
Οι περισσότερες απαγωγές στο Μεξικό δεν δηλώνονται στις αρχές και πολύ συχνά γίνονται σε παιδιά που τα εξαναγκάζουν να κάνουν αναλήψεις από μηχανήματα ΑΤΜ τραπεζών.


Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, δηλώθηκαν 751 απαγωγές τον περασμένο χρόνο, αλλά ανεξάρτητες έρευνες για την εγκληματικότητα, μιλούν για περισσότερες από 7.000!!!
«Στο παρελθόν, στόχοι των απαγωγέων γίνονταν μόνο οι σημαντικοί, οι πλούσιοι
και οι επιτυχημένοι. Τώρα όμως έχει εξαπλωθεί το φαινόμενο και την μεσαία τάξη», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Xega, Sergio Galvan.

Πάντως οι ενάντιοι σε αυτήν την τεχνολογία λένε ότι δεν είναι αποτελεσματική και ότι εκμεταλλεύεται τον φόβο των ανθρώπων –κυρίως των πλουσίων- δίνοντάς τους ψεύτικες ελπίδες.

Στην Βρετανία με αφορμή την απαγωγή της μικρής Μαντλίν , πολλοί γονείς έχουν φοβηθεί και ήδη σκέφτονται να "τσιπάρουν" τα παιδιά τους.

O Κέβιν Γουόργουικ, (Kevin Warwick), καθηγητής Κυβερνητικής Μηχανικής στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Ρέντινγκ και κατασκευαστής μικροτσίπ, δεν προλαβαίνει να απαντά στις ηλεκτρονικές επιστολές που τον βομβαρδίζουν καθημερινά.

Με βάση την τεχνολογία που εφάρμοσε ο καθηγητής Γουόρκουικ, (φωτο) το μικροτσίπ θεωρείται ακίνδυνο για την υγεία του παιδιού και τοποθετείται μέσα σε μια μικρή κάψουλα από σιλικόνη.
Στη συνέχεια εμφυτεύεται στο σώμα, για παράδειγμα στο χέρι.

«Επειδή λειτουργεί με πολύ μικρή ενέργεια, μια φορά τον χρόνο το παιδί θα πρέπει να κρατά το χέρι του ψηλά για να φορτίζεται το μικροτσίπ», επισημαίνει.

Πριν από πέντε χρόνια, σε ηλικία 11 χρόνων, η Ντανιέλ Ντιβάλ προσφέρθηκε να δεχτεί το εμφύτευμα ως η πρώτη εθελόντρια σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα για την αξιοπιστία του. Ωστόσο, λίγο αργότερα υπαναχώρησε, λόγω του «ενοχλητικά» μεγάλου ενδιαφέροντος που είχαν δείξει τα μέσα ενημέρωσης.

Στο Μεξικό, πάντως, υπάρχει και προηγούμενο σχετικά με την εμφύτευση μικροστιίπ, καθώς παρόμοια τσιπ εμφυτεύθηκαν, πριν τρία χρόνια, σε εργαζόμενους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ελεγχόμενους χώρους. 160 άνθρωποι συνολικά "τσιπαρίστηκαν" "χάριν της ασφάλειας", όπως χαρακτηριστικά, ειπώθηκε από τους υπεύθυνους..


ΙΤΑΛΙΑ: Ηλεκτρονικά "βραχιόλια" αντί για χειροπέδες

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης "Λα Ρεπούμπλικα", η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ετοιμάζεται να υιοθετήσει μέτρα που θα μειώσουν τον υπερπληθυσμό στις ιταλικές φυλακές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο υπουργός δικαιοσύνης Αντζελίνο Αλφάνο, έλαβε ήδη το "πράσινο φως" από τον "Καβαλιέρε", για να απελαθούν 3.300 αλλοδαποί κρατούμενοι που πρέπει να εκτίσουν ποινή μικρότερη των δυο ετών.

Όπως επίσης και για να υιοθετηθεί, σε ευρεία κλίμακα, το λεγόμενο "ηλεκτρονικό βραχιόλι: σε αυτή την περίπτωση, οι Ιταλοί κρατούμενοι με ποινές που δεν ξεπερνούν, πάντα, τα δυο χρόνια, (πρόκειται για 4.100 άτομα) θα μπορέσουν να εξέλθουν της φυλακής και να τεθούν σε κατ΄ οίκον περιορισμό, φορώντας το εν λόγω βραχιόλι, που θα είναι διαρκώς συνδεδεμένο με την αστυνομία.

Κάθε απομάκρυνσή τους, από την κατοικία τους , θα "εντοπίζεται" χάρη στην εκπομπή ηλεκτρονικού σήματος από το βραχιόλι και θα σημαίνει αμέσως συναγερμός, στα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας.

Η "Λα Ρεπούμπλικα", προσθέτει ότι ο Ιταλός υπουργός δικαιοσύνης και ο διευθυντής των φυλακών Φράνκο Γιόντα, συμφωνούν στην διαπίστωση ότι "δεν πρόκειται για κεκαλυμμένη απονομή χάριτος, αλλά για την δυνατότητα να βελτιωθεί η ζωή των κρατουμένων και να αντιμετωπισθεί ρεαλιστικά ο υπερπληθυσμός των φυλακών".

Αν, τελικά, βρει επιβεβαίωση το δημοσίευμα της εφημερίδας, θα είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοσθεί, σε μεγάλο αριθμό κρατουμένων, η λύση του "ηλεκτρονικού βραχιολιού".
Η πειραματική φάση, στην Ιταλία, είχε ξεκινήσει το 2004, με 400 φυλακισμένους.

Δεν λείπουν οι πολεμικές: πολλοί σχολιαστές, έχουν επισημάνει κατ΄ επανάληψη το υψηλό οικονομικό κόστος της τεχνολογικής αυτής μεθόδου για την "εξ αποστάσεως παρακολούθηση", και της τεχνικές ελλείψεις της.
Όταν το βραχιόλι μπαίνει μέσα σε νερό, ή αν κάποιος βρίσκεται σε υπόγειο, παύει να εκπέμπει σήμα...

- Για τα ηλεκτρονικά "βραχιόλια" στις Φυλακές της Βρατανίας είχε γράψει παλαιότερα ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.
- Καθώς και ΕΔΩ για το Verichip για τους ασθενείς.