Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Προσευχές μουσουλμάνων σε ιερούς καθολικούς τόπους στην Ιταλία


Η Ιταλία κινείται πλέον για να προλάβει την διοργάνωση νέων μαζικών μουσουλμανικών προσευχών μπροστά σε χώρους λατρείας των καθολικών, ύστερα από απανωτά τέτοια περιστατικά που έλαβαν χώρα αυτόν τον μήνα στο Μιλάνο, την Μπολόνια και την Ρώμη.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ιταλική ιστοσελίδα ANSA, εκατοντάδες μουσουλμάνοι έλαβαν μέρος σε προσευχές μπροστά από το Duomo του Μιλάνου στις 3 Ιανουαρίου, όταν ήρθε η ώρα για προσευχή κατά την διάρκεια πορείας.


Την ίδια μέρα ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Μπολόνια, όπου εκατοντάδες μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στον Αλλάχ μπροστά από τη Βασιλική του San Petronio.


Σε ένα τρίτο περιστατικό, περίπου 50 Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν μπροστά από το Κολοσσαίο στη Ρώμη, το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στην Γάζα.

Το ρωμαϊκό αμφιθέατρο έχει στενούς δεσμούς με την Καθολική Εκκλησία και εντάσσεται στο πλαίσιο των σταθμών που κάνει η πομπή του Σταυρού την Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών (από όπου και η φωτογραφία).


Αναφορικά με τις προσευχές στο Μιλάνο, ο υπουργός Άμυνας Ignazio La Russa, (φωτο) διοργάνωσε μία καθολική λειτουργία στην Piazza Duomo την επόμενη Κυριακή, προκειμένου «να επανακτήσει την περιοχή», ενώ η ο Attilio Fontana από την Λίγκα του Βορρά, είπε ότι ''θα ήθελε να δει τι θα συνέβαινε αν εγώ πήγαινα να προσευχηθώ με το ροζάριο στη Μέκκα''.


Ο Γερουσιαστής Maurizio Gasparri, από το κόμμα του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, «Ο λαός της Ελευθερίας (Il Popolo della Libertà, - PDL), χαρακτήρισε, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και τα τρία αυτά περιστατικά ως ''ψευδο-προσευχές''.
Δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την θρησκεία – αλλά είναι πράξης επίδειξης απειλής και εκφοβισμού προς τον ιταλικό λαό,'' είπε, προσθέτοντας ότι όσοι έλαβαν μέρος ''θα πρέπει να εντοπίζονται και να απελαύνονται από τη χώρα''.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, ο Beppe Pisanu, (φωτο) και αυτός από το PDL, περιέγραψε τα γεγονότα ως ''μία φονταμενταλιστική επιχείρηση" και ως "τις προκαταρκτικές πράξεις της τρομοκρατίας".


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη έχει παραδοθεί τελείως, στον ακραίο ριζοσπαστικό Ισλάμ, θα συνιστούσα να διαβάζατε το βιβλίο «Ενώ η Ευρώπη κοιμόταν» («While Europe Slept») του Bruce Bawer.

Ο Bawer είναι ομοφυλόφιλος, φιλελεύθερος αμερικανός συγγραφέας ο οποίος εγκατέλειψε την Αμερική επειδή ένιωθε ότι η θρησκευτική δεξιά είχε γίνει πολύ ισχυρή.

Αλλά έχει πολλές ενδιαφέρουσες σκέψεις σχετικά με την άνοδο της υπερ- φονταμενταλιστικής (μουσουλμανικής) θρησκευτικής δεξιάς για την οποία φοβάται ότι θα κυριαρχήσει πολιτισμικά και πολιτικά επάνω στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον.


Το Ισλάμ χωρίζει τον κόσμο σε δύο μέρη.


Το μέρος που διοικείται από την Σαρία, δηλαδή τον ισλαμικό νόμο, ονομάζεται Dar al-Islam, που σημαίνει «Οίκος της Υπακοής». Οτιδήποτε άλλο είναι το Dar al-Harb, που σημαίνει «Οίκος του Πολέμου», και καλείται έτσι γιατί θα πρέπει με πολέμο-ιερό πόλεμο, δηλαδή «Τζιχάντ», να γίνει «Οίκος της Υπακοής».


Οι πολεμιστές της πολιτιστικής jihad απολαμβάνουν μεγάλη επιτυχία. Δύο ιδιαίτερα γεγονότα - το 2004 στο Άμστερνταμ η δολοφονία του Theo van Gogh (φωτο) σε αντίποινα για την ταινία του σχετικά με την καταπίεση των γυναικών από το Ισλάμ, και το παγκόσμιο κύμα των ταραχών, οι δολοφονίες, και οι βανδαλισμοί που ακολούθησαν όταν μία μια δανέζικη εφημερίδα, το 2005, δημοσίευσε γελοιογραφίες που σατίριζαν τον Μωάμεθ - είχαν μαζικά αποτελέσματα σε ολόκληρη την Δύση.


Κάτω από ποικιλότροπα κίνητρα και αναμφίβολα ενίοτε ταυτόχρονα, εξαιτίας του φόβου, από λανθασμένη συμπάθεια και πολυπολιτισμική ιδεολογία, η οποία μας διδάσκει να μειώσουμε τις ελευθερίες μας και να γονατίσουμε μπροστά σε μη δυτικούς πολιτισμούς, το σίγουρο είναι ότι άνθρωποι σε κάθε επίπεδο της δυτικής κοινωνίας, αλλά, κυρίως, οι ελίτ, δρουν κατασταλτικά, έχοντας ανησυχίες σχετικά με το τι επιτρέπουν - και μέχρι που επιτρέπουν- οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι, τι αισθάνονται, τι πιστεύουν, ώστε βάσει αυτών επηρεάζονται, ενεργούν και εκφράζονται.

Αυτοί οι Δυτικοί έχουν αρχίσει, με άλλα λόγια, να δέχονται στο εσωτερικό αυτά που επιτάσσει η Σαρία, και έτσι εμμέσως να αποδέχονται την ιδιότητα του ευπειθή dhimmis- δηλαδή του «άπιστου» που ζει σε μουσουλμανικές κοινωνίες!


Αυτό σημαίνει ότι πολιτιστικά παραδινόμαστε.


Έτσι ο «Οίκος του Πολέμου» αργά-αργά ή λιγότερο αργά, στην περίπτωση της Ευρώπης- απορροφάται από τον «Οίκο της Υπακοής».


Τα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης βρίσκονται στην θέση του οδηγού σε αυτόν το δρόμο προς την Σαρία.


Συχνά, η προσέγγισή τους είναι να υποστηρίζουν ότι είμαστε τα κακά παιδιά. Μετά τον θάνατο (το 2007) του Ολλανδού κοινωνιολόγου και πολιτικού, Pim Fortuyn, (φωτο) σήμανε ο συναγερμός για τον κίνδυνο για τη δημοκρατία που ενέχει ο εξισλαμισμός της Ευρώπης, όμως η ελίτ των δημοσιογράφων είδε τον Fortuyn ως μία «απειλή».

Μία επικεφαλίδα των «New York Times» περιέγραφε τον Fortuyn ότι οδηγούσε την Ολλανδία προς τα δεξιά.

Ολλανδικές εφημερίδες όπως η «Het Parool» και η «De Volkskrant» άρχιζαν να τον συγκρίνουν με τον Μουσολίνι! Η «Trouw» τον παρομοίασε με τον Χίτλερ!

Έτσι, ο άνθρωπος που τον δολοφόνησε τον Μάιο του 2002 (ένας οπαδός της πολυπολιτισμικότητας με το όνομα Volkert van der Graaf και όχι κάποιος μουσουλμάνος), βρήκε ως έτοιμα όπλα αυτές τις κριτικές των Δυτικών, όταν εξήγησε το κίνητρο: Οι απόψεις του Fortuyn σχετικά με το Ισλάμ, ήταν "επικίνδυνες" επέμεινε ο δολοφόνος.

Πηγή: http://asinthedaysofnoah.blogspot.com/2009/01/italian-muslims-usurping-catholic-holy.html

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός..


«Η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Και όταν κάνουν αυτήν την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές φορές κερδαίνουν» (στρατηγός Μακρυγιάννης).


Ίμια 1996. 13 χρόνια μετά.

Για να μην ξεχνάμε...


Φάκελος ΙΜΙΑ

Αντιγράφω από την ιστοσελίδα www.elliniko-fenomeno.gr







ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ

Τρία παλικάρια, αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού εν καιρώ ειρήνης θυσιάστηκαν, έπεσαν για την πατρίδα στις 30/31 του Γενάρη το 1996, ο Αρχικελευστής Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Αρχικελευστής Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός


ΙΜΙΑ: ΔΩΔΕΚΑ (Σ.Σ.Δεκατρία) ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…. από την κρίση των Ιμίων που έφερε στα πρόθυρα της ένοπλης σύγκρουσης την Ελλάδα και την Τουρκία .Το άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζει τα γεγονότα που οδήγησαν στην Κρίση.

Έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ" και ανήκει στον δημοσιογράφο Πανό Πικραμένο.


Το χρονικό της κρίσης των Ιμίων


• 26 Δεκεμβρίου 1995: Το τουρκικό φορτηγό πλοίο «Φιγκεν Ακάντ» προσαράζει στις βραχονησίδες Ίμια. Ο Τούρκος πλοίαρχος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα και αρχικά αρνείται να δεχθεί βοήθεια από ελληνικά μέσα έρευνας και διάσωσης.

• 28 Δεκεμβρίου: ελληνικά ρυμουλκά απεγκλωβίζουν το τούρκικο πλοίο και οδηγείται στην Τουρκία.

• 29 Δεκεμβρίου 1995: Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει ρηματική διακοίνωση, στην οποία τα Ίμια χαρακτηρίζονται ως τουρκικό έδαφος.

• 10 Ιανουαρίου 1996: Η Ελλάδα απορρίπτει τους ισχυρισμούς του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ. με άλλη ρηματική διακοίνωση, στην οποία αναφέρεται η συνθήκη των Παρισίων του 1947, με την οποία οι βραχονησίδες Ίμια παραχωρήθηκαν από την Ιταλία στην Ελλάδα, κατά την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων.

• 4 Ιανουαρίου: Ο Αμερικάνος πρόεδρος, Μπιλ Κλίντον, σε επιστολή του προς Ελληνοαμερικανό γερουσιαστή, αναφέρει: Φοβάμαι θερμό επεισόδιο.

• 19 Ιανουαρίου: Στην Ελλάδα πρωθυπουργός γίνεται ο Κ. Σημίτης.

• 25 Ιανουαρίου 1996: Ο δήμαρχος Καλύμνου, Δ. Διακομιχάλης συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Καλύμνου, Γ. Ριόλα, υψώνουν στα Ίμια την ελληνική σημαία.

• 28 Ιανουαρίου 1996: Μία ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων της εφημερίδας «Χουριέτ» προσεγγίζει τα Ίμια με ελικόπτερο, υποστέλλει την ελληνική σημαία και υψώνει την τουρκική. Άνδρες του περιπολικού «Παναγόπουλος» στις 08:00 αντιλαμβάνονται την τουρκική σημαία.

Ο αρχηγός Γ.Ε.Ν. δίνει εντολή στον πλοίαρχο του περιπολικού «Αντωνίου» να σπεύσει στα Ίμια, να αφαιρέσει την τουρκική σημαία και να υψώσει ξανά την ελληνική. Ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν. επικοινωνεί με τον Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α., ναύαρχο Λυμπέρη, (φωτο) τον οποίο ενημερώνει για τα γεγονότα. Ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. επιδοκιμάζει τις κινήσεις του Α/Γ.Ε.Ν. και παράλληλα ενημερώνει τον υπουργό Εθνικής Αμύνης, Γεράσιμο Αρσένη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ναύαρχος Λυμπέρης, επικοινωνεί με το Ναυτικό Διοικητή Αιγαίου, αρχιπλοίαρχο Ι. Καλλιγιάννη, τον οποίο συμβουλεύει όπως η σημαία υψωθεί μέσω δημάρχου Καλύμνου και όχι απευθείας από το πολεμικό πλοίο. Η επικοινωνία, όμως, δεν κατέστη δυνατή με το πλοίο και η σημαία υψώθηκε από το πλήρωμα του περιπολικού «Αντωνίου» .

• 30 Ιανουαρίου 1996: Δημοσιεύεται σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι Τούρκοι διεκδικούν το σύνολο των βραχονησίδων, οι οποίες βρίσκονται κοντά στα Τουρκικά παράλια.

- Από το πρωί στην περιοχή επικρατεί ένταση. - Το απόγευμα, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν σπεύσει στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων και βρίσκονται σε διάταξη μάχης.

- Ταυτόχρονα, άνδρες των Ο.Υ.Κ. αποβιβάζονται στα Ανατολικά Ίμια και δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων στην Καλόλιμνο.

- Στις 23:00 διατάσσεται επιστράτευση στις στρατιωτικές δυνάμεις Έβρου και νήσων του Αιγαίου.

30/31 Ιανουαρίου 1996: Τη νύχτα, οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά κακές. Βρέχει συνεχώς και η ορατότητα στην κυριολεξία είναι μηδέν.

Στις 01:15 Τούρκοι κομάντος διαφεύγουν της προσοχής των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που επιτηρούν τα Ίμια και αποβιβάζονται στη μικρή Ίμια, στην οποία δε βρίσκονται ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις. Υψώνουν την τουρκική σημαία.

Θα παραμείνουν επτά ώρες.

Το γεγονός διαπιστώνεται από το περιπολικό «Αντωνίου» και επιβεβαιώνεται από ελικόπτερο ΑΒ-212 ASW της Φρεγάτας «Ναυαρίνο».

Στις 5:30 το ελικόπτερο επιστρέφοντας καταπέφτει στη θάλασσα. Σκοτώνονται οι αξιωματικοί που επέβαιναν, Χ. Καραθανάσης, Ε. Γιαλοψός, Π. Βλαχάκος.

- Το ΚΥΣΕΑ, ύστερα από μαραθώνια σύσκεψη, απορρίπτει το ενδεχόμενο ανακατάληψης των Ιμίων, για να αποφύγει την πολεμική σύρραξη.

• Στις 06:10 το πρωί, οι υπουργοί Αμύνης και Εξωτερικών, Γ. Αρσένης και Θ. Πάγκαλος, ανακοινώνουν τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας με προσωπική παρέμβαση του Προέδρου των Η.Π.Α., Μπιλ Κλίντον, και του διαμεσολαβητή Ρ. Χόλμπρουκ.

Οι ελληνικές δυνάμεις αποχωρούν από τα Ίμια παίρνοντας μαζί και την ελληνική σημαία. Το ίδιο πράττουν και οι Τούρκοι καταδρομείς.


Πτώση ή κατάρριψη;


Ο τότε υπουργός Εθνικής Αμύνης, κος Γ. Αρσένης, απέδωσε την πτώση του ελικοπτέρου στο φαινόμενο vertigo, δηλαδή την απώλεια προσανατολισμού του πιλότου, λόγω του σκότους και των καιρικών συνθηκών. Σημειώνεται ότι τα ελικόπτερα αυτού του τύπου δεν είναι κατασκευασμένα για νυκτερινές πτήσεις:

«Εμείς στείλαμε, αν και νύχτα, το μοιραίο ελικόπτερο να ανιχνεύσει αυτόν τον βράχο. Ήταν περίπου κατά τις 5.30 π.μ. που εντόπισε (το ελικόπτερο) με τους δικούς του προβολείς δέκα περίπου άτομα σ αυτόν το βράχο. Μας πέρασε αυτό το μήνυμα και επιστρέφοντας στη φρεγάτα ο πιλότος ζαλίστηκε και το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα και χάσαμε τρεις θαυμάσιους αξιωματικούς στην εκτέλεση του καθήκοντος, δήλωσε ο Γ. Αρσένης.

Η πτώση του ελικοπτέρου, οι συνεχείς καταγγελίες συγγενών των νεκρών αξιωματικών, σε συνδυασμό με την επιμονή του υπουργείου Εθνικής Αμύνης να μην παρουσιάσει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, ερέθισε τη δυσπιστία της κοινής γνώμης και πυροδότησε μία σειρά από σενάρια.


Στις 1 Φεβρουαρίου 1996 η εφημερίδα «Απογευματινή» αποκαλύπτει εμπιστευτικό σήμα του πιλότου του ελικοπτέρου που έστειλε στις 4.49 τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου. Ο πιλότος ανέφερε κατά λέξη προς τη φρεγάτα «Ναυαρίνο»: «Έχω ένδειξη master caution (γενική ηλεκτρονική βλάβη), emergency (κίνδυνος)».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ένδειξη master caution σημαίνει ότι είτε το ελικόπτερο δέχεται ηλεκτρονική παρεμβολή, είτε ότι υπάρχει μηχανική βλάβη, οπότε και ανάβει το αντίστοιχο λαμπάκι. Αμέσως μετά, όμως, ο πιλότος προσθέτει: «αλλά το λαμπάκι δε δείχνει τίποτε».

Το δημοσίευμα αυτό, το οποίο όσο γνωρίζουμε δεν έχει διαψευσθεί, ενίσχυσε τις φήμες περί ηλεκτρονικής παρεμβολής που οδήγησε το ελικόπτερο στο βυθό της θάλασσας. Όμως οι συσκευές ηλεκτρονικού πολέμου των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν κατέγραψαν ουδεμία παρεμβολή, ούτε και υπήρξε άλλο στοιχείο που να συνηγορεί σε αυτήν την εκδοχή.


Ένα δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι το ελικόπτερο κατερρίφθη κατά λάθος από ελληνικά πυρά, όταν ο πιλότος άθελά του το οδήγησε εντός ακτίνας δράσης των αυτοματοποιημένων πυροβόλων «Φάλαγξ», που διαθέτουν οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού. Τα πυροβόλα αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα, όταν ένα ιπτάμενο αντικείμενο (π.χ. πύραυλος) πλησιάζει σε μία ορισμένη απόσταση μία φρεγάτα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να επιβεβαιώνει αυτήν την εκδοχή, εκτός, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι, από την επιμονή όλων των υπουργών Αμύνης να μη δοθούν στη δημοσιότητα ευκρινείς φωτογραφίες των συντριμμιών του ελικοπτέρου.

Το κυρίαρχο, όμως, σενάριο παραμένει αυτό της κατάρριψης του ελικοπτέρου από τους Τούρκους καταδρομείς που βρίσκονταν στο νησί. Την άποψη αυτή ενίσχυσαν οι εικόνες που μεταδόθηκαν μετά την ανάσυρση του ελικοπτέρου από το βυθό, που έδειχναν μία σειρά οπών στο κυρίως σώμα του σκάφους.

Σύμφωνα με την εξήγηση που δόθηκε, επρόκειτο για υποδοχείς μπουλονιών τα οποία έσπασαν κατά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο νερό.

----------------------------------------

Το παρακάτω είναι από την ιστοσελίδα www.apodimos.com


«Η Τουρκία είχε ούτως η άλλως την πρόθεση να απομακρύνει τις δυνάμεις από τις βραχονησίδες Καρντάκ (Ίμια)» το βράδυ της κρίσης, αποκάλυψε στην Ελληνική Υπηρεσία του BBC ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Ονούρ Οϊμέν.


Μιλώντας στην Ελληνική Υπηρεσία του BBC, με αφορμή τη δημοσίευση του βιβλίου του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, έδωσε την εξής εκδοχή για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας: «Τα Καρντάκ όπως γνωρίζετε είναι δίδυμες βραχονησίδες. Ο ελληνικός στρατός είχε καταλάβει τη μια βραχονησίδα και εμείς αποφασίσαμε να καταλάβουμε την άλλη. Επικοινώνησαν μαζί μας μέσω της Αμερικανικής κυβέρνησης - μέσω του κυρίου Χόλμπρουκ - και μας είπαν ότι είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από τις βραχονησίδες. Οι Αμερικανοί μας διαβεβαίωσαν ότι οι Έλληνες θα αποχωρήσουν από τις βραχονησίδες εάν αποχωρούσαμε και εμείς. Αυτή ήταν ούτως η άλλως η πρόθεσή μας, οπότε αποδεχτήκαμε τη συμφωνία».

Αναφερόμενος στην παρέμβαση της Ουάσινγκτον ο Ονούρ Οϊμέν μας εξήγησε ότι κύριος Χόλμπρουκ του τηλεφώνησε αργά το βράδυ και του είπε ότι στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο κύριος Πάγκαλος. «Μιλήσαμε αρκετές φορές και τελικά οι Αμερικανοί μας ενημέρωσαν ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να απομακρύνει τις δυνάμεις της εάν απομακρυνθούν και οι τουρκικές δυνάμεις» λέει ο Οϊμέν και συνεχίζει: «Ενημέρωσα λοιπόν τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών και την κυβέρνηση. Στη συνέχεια είπα στον κύριο Χόλμπρουκ ότι είμαστε έτοιμοι να αποσύρουμε τις δυνάμεις μας εάν οι Έλληνες αποχωρήσουν πρώτοι. Έτσι έγιναν τα πράγματα».

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και σήμερα προεξέχων στέλεχος του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος υποστηρίζει ότι η Τουρκία δεν είχε καμία πρόθεση να προχωρήσει σε πόλεμο αλλά ισχυρίστηκε πως «όταν θίγονται τα εθνικά σου συμφέροντα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο».


------------------------------

Το παρακάτω είναι από το άρθρο του του Γιάννη Χ.Κουριαννίδη «Ίμια 1996: η ήττα των Ελλαδιτών πολιτικών» από την ιστοσελίδα www.e-grammes.gr


1) 200 μέτρα από τις μαροκινές ακτές, υπάρχει μία ασήμαντη βραχονησίδα της Μεσογείου η ισπανική Περεχίλ (οι Mαροκινοί την ονομάζουν Λεϊλά). Για την νησίδα αυτή, λίγους μήνες μετά τα Ίμια, η διεθνής κοινότητα αντέδρασε τελείως διαφορετικά.

Tόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και το ΝΑΤΟ, στάθηκαν αμέσως και αλληλέγγυα στο πλευρό της Ισπανίας. Kάτι που έκανε λίγο αργότερα από μόνη της και η Ελλάδα, για ευνόητους λόγους. Mε μία εντυπωσιακή ομοιότητα ενεργειών με αυτή των Tούρκων στα Ίμια, οι Μαροκινοί είχαν τοποθετήσει λίγες ημέρες νωρίτερα δύο σημαίες της χώρας τους για να υποδηλώσουν ότι αυτή η νησίδα ήταν δική τους κι ας ανήκει αυτή στην Ισπανία από τον 17ο αιώνα.

Nα σημειώσουμε εδώ, ότι η γαλλο-ισπανική συμφωνία του 1912 με την οποία ετέθησαν τα γεωγραφικά όρια του ισπανικού προτεκτοράτου στο Μαρόκο, που περιλαμβάνει τους θύλακες της Θέουτα και της Μελίγια, δεν ανέφερε αυτή τη νησίδα, όπως ακριβώς ισχύει και με την συμφωνία των Παρισίων του 1946, με την οποία παραδόθηκαν από την Ιταλία στην Ελλάδα τα Δωδεκάνησα, η οποία δεν αναφερόταν ειδικά τα Ίμια, θεωρώντας αυτονόητο ότι αυτά συμπεριλαμβάνονται στο ευρύτερο νησιωτικό σύστημα των Δωδεκανήσων.


H διαφορά στις δύο περιπτώσεις είναι ότι η Iσπανία δεν είναι ... Ελλάδα. Eίναι μία χώρα με αξιοπρέπεια στην πολιτική της, που κερδίζει τον διεθνή σεβασμό με πράξεις και όχι με λόγια. Φυσικό ήταν λοιπόν, η διεθνής κοινότητα να ζυγιάσει τις δύο περιπτώσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Έτσι, όταν η Mαδρίτη απείλησε με επέμβαση, το ΝΑΤΟ ζήτησε αμέσως την επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση και η Ευρωπαϊκή Ένωση με προσωπική δήλωση τού προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε ότι «είναι δεδομένη η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», για να προσθέσει ότι η διαφιλονικούμενη βραχονησίδα «αποτελεί τμήμα της ευρωπαϊκής επικράτειας» και πως η ΕΕ ενδέχεται να επιβάλει κυρώσεις στο Μαρόκο αν δεν συμμορφωθεί προς τις ευρωπαϊκές συστάσεις.

Έτσι η Ισπανία χωρίς καμμία ιδιαίτερη δυσκολία διατήρησε τα σύνορά της από την αυθαιρεσία των θρασύτατων Mαροκινών και μαζί την αξιοπρέπειά της ως κυρίαρχη χώρα και όχι ως ένα άθλιο προτεκτοράτο.

Γνωστό είναι ότι δεν είχε υπάρξει ανάλογη αντίδραση το 1996, ούτε από ούτε και προς την πατρίδα μας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χόλμπρουκ είχε δηλώσει ότι δεν μπόρεσε να έλθει σε επαφή με τους ευρωπαίους ηγέτες για να τους ενημερώσει, επειδή ... κοιμούνταν!


2) Στην αυτοβιογραφία του, ο πρώην πρόεδρος των H.Π.A., Mπιλ Kλίντον, στο σημείο που αναφέρεται στα γεγονότα των Ιμίων (σελίδα 697, παράγραφος 3η), γράφει ότι «την βραδιά των γεγονότων τόσο ο Πρόεδρος της χώρας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, όσο και η πρωθυπουργός Τανσού Τσιλέρ, με παρακαλούσαν, να παρέμβει για να σταματήσει εκεί το κακό μιας πιθανής στρατιωτικής σύρραξης. Πράγμα το οποίο έκανα τελικά και αποφεύχθηκε ο πόλεμος».

Aυτό επισημαίνεται κυρίως προς εκείνους οι οποίοι θεωρούν ότι η Τουρκία είναι στρατιωτικά πανίσχυρη! Tο πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Στο ότι η Tουρκία παρακαλούσε και τελικά ο πρωθυπουργός της Eλλάδος, ο K.Σημίτης είπε «ευχαριστώ» στους Aμερικανούς! Aυτά μόνο στην ελλαδική πολιτική σκηνή μπορεί να τα συναντήσει κανείς ή σε κάποια από τις, ευάριθμες πλέον, δημοκρατίες της μπανανίας.


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

"We don't need no eduGAYtion"!


Η νεολαία ήταν πάντοτε στο στόχαστρο των μηχανισμών προπαγάνδας και ιδεολογικής χειραγώγησης των φασιστικών και απολυταρχικών καθεστώτων.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε δηλώσει: "Όποιος έχει την νεολαία έχει το μέλλον. Η διδασκαλία μου θα είναι σκληρή. Η αδυναμία θα ξεριζωθεί από τα παιδιά. Μία βίαιη, δραστήρια, κυρίαρχη, σκληρή νεολαία -αυτή θα επιδιώξω να δημιουργήσω".
Το 1936 ο Χίτλερ θεσπίζει νόμο, σύμφωνα με τον οποίον η ένταξη στην χιτλερική νεολαία καθίσταται υποχρεωτική.

Έτσι, το 1938 αριθμούσε 8.000.000 μέλη κατακτώντας τη θέση της μεγαλύτερης νεολαιίστικης οργάνωσης που εμφανίστηκε ποτέ στον δυτικό κόσμο.


Ο Μάο Τσε Τούνγκ είχε πει: "Oι νέοι είναι η μεγαλύτερη ζωτική δύναμη της κοινωνίας".

Με την "πολιτιστική επανάσταση" του Μάο, οι "νεαροί εθνοφρουροί", όπως ονομάζονταν αγωνίζονται με αυταπάρνηση και τυφλή υποταγή στον "κόκκινο ήλιο που φωτίζει την ανθρωπότητα" (Μάο) για να αλλάξουν τις συνειδήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι μαθητές κλήθηκαν να «ανατρέψουν το κατεστημένο» καταγγέλλοντας το κόμμα κι ενίοτε λιντσάροντας τους δασκάλους τους, ενώ η νεολαία των πόλεων στάλθηκε με το ζόρι να εκπολιτίσει την ύπαιθρο...


Για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, οι άνθρωποι εκείνοι, που ο αμερικάνος ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage, όπως θα διαβάσετε στο τέλος του άρθρου, ονόμασε ομοφυλόφιλη ΜΑΦΙΑ, έχουν βάλει στόχο τη νεολαία και είναι τόσο αδίστακτοι που ακόμα και μικρά παιδιά του Δημοτικού ή ακόμα του Νηπιαγωγείου (!!) (όπως έγραψε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε παλαιότερο άρθρο - βλέπε ΕΔΩ), έχουν βάλει στο μάτι.


Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε την συστηματική προσπάθεια χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου που γίνεται στους έφηβους, μέσα από το υπερόπλο που λέγεται τηλεόραση, κινηματογράφος αστέρες του Χόλιγουντ και γενικότερα αυτό που λέμε media.


Σε αυτό το άρθρο θα δούμε την προσπάθεια που γίνεται μέσα στα σχολεία από ορκισμένους "καθοδηγητές γνώμης" και "διαμορφωτές" ή καλύτερα "βιαστές συνείδησης" που προέρχονται από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι εκμεταλευόμενοι την σχέση εξουσίας που έχουν με τους μαθητές, προσπαθούν να περάσουν την δική τους "γραμμή".


Ήδη τα αποτελέσματα, τουλάχιστον στην αμερικάνικη νεολαία πρέπει να τους χαροποιούν...


Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματα.


---Και ας θυμηθούμε ότι δεν θα αργήσει ο καιρός που θα πρέπει και εμείς εδώ στο "Ελλάντα", να εκσυγχρονιστούμε".

"Όπως Αμερική"...


-----------------
Δημόσιο σχολείο στο San Francisco μετάφερε με πούλμαν 18 «πρωτάκια» στο δημαρχείο για να ρίξουν ροδοπέταλα στο γάμο της ομοφυλόφιλης δασκάλας τους!


Όπως έγραψε η εφημερίδα "San Francisco Chronicles" ένα δημόσιο σχολείο στο Σαν Φρανσίσκο μετέφερε 18 πρωτάκια στο Δημαρχείο έτσι ώστε τα παιδιά να "πετάξουν πέταλα" στην τελετή του γάμου της λεσβίας δασκάλας τους.

Οι μαθητές, από το Creative Arts Charter School, περίμεναν στα σκαλιά την δασκάλα τους Erin Carder, και την Kerri McCoy, με τσάντες γεμάτες ροδοπέταλα και μπουκαλάκια με φυσαλίδες.

“Είναι πραγματικά καλή δασκάλα. Είναι η καλύτερη!,” “Θέλω να έχει έναν καλό γάμο”, δήλωσε η 6άχρονη Chava Novogrodsky-Godt, φορώντας επάνω του μία κονκάρδα με την λεζάντα «Όχι στο 8» (“No on 8″) στο πουκάμισό της!!!

Η πρόταση «8» (Proposition 8) επιδιώκει να καθορίσει τον γάμο στην Πολιτεία της Καλιφόρνια ως ένωση μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μία γυναίκας, κάτι στο οποίο είναι αντίθετες οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.


--------------------

Στο Σικάγο καθηγητής έδειξε μέσα στην τάξη της 8th Grade (Δευτέρα Γυμνασίου για εμάς) την ταινία "Το Μυστικό του Brokeback Mountain" που παρουσιάζει την ερωτική σχέση δύο γελαδάρηδων, κοινώς καουμπόυς!

Η 12 χρονη Jessica υπέστη, μετά την υποχρεωτική παρακολούθηση της ταινίας, ψυχολογικές διαταραχές. Ο παππούς και η γιαγιά της ήδη υπέβαλαν Αγωγή στο Δικαστήριο, ζητώντας από την αρμόδια Επιτροπή Εκπαίδευσης, αποζημίωση 500.000 δολάρια.

-------------------

Το Σικάγο σχεδιάζει σχολείο για ομοφυλόφιλους μαθητές

Ο υπεύθυνος του σχολικού συστήματος έχει προτείνει τη δημιουργία λυκείου «φιλικού προς τους ομοφυλόφιλους»


Οι αρχές του Σικάγο πρότειναν τη δημιουργία ενός σχολείου «φιλικό προς τους gay», ώστε να αποφευχθούν τα ρατσιστικά επεισόδια εις βάρος των ομοφυλόφιλων μαθητών.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχολείο θα είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης (Σ.Σ.εμ, αυτό είναι το θέμα). Με τη διαφορά όμως, ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πιο θετική για τους gay μαθητές και μάλιστα θα καλούνται γνωστοί ομοφυλόφιλοι, που έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς, για να μιλάνε στα παιδιά.

Στην περίπτωση που μετά από ψηφοφορία, η πρόταση περάσει, το σχολείο δε θα λειτουργήσει πριν το 2010 και αναμένεται να προσέλθουν 600 μαθητές.

---------------------

Σχολείο για gay υπάρχει ήδη και στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ και έχει 125 παιδιά.

Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2008, το Συμβούλιο Παιδείας του Μιλγουώκι ενέκρινε τη δημιουργία του πρώτου Γυμνασίου για ομοφυλόφιλους για παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 και 14 χρονών.

-----------------------
"Πόλεμος" για την ταυτότητα των... τουαλετών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ
Διαμαρτύρονται οι τρανσέξουαλ φοιτητές...

Αντιδράσεις προκαλεί στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ η απόφαση των υπευθύνων να καταργήσουν τον διαχωρισμό των τουαλετών σε «ανδρών» και «γυναικών», αντικαθιστώντας τον με τις επισημάνσεις «τουαλέτες» και «τουαλέτες με ουρητήρια».

Η αλλαγή αυτή έγινε έπειτα από διαμαρτυρίες τρανσέξουαλ φοιτητών ή φοιτητών που έχουν κάνει αλλαγή φύλου και ένιωθαν άβολα στις τουαλέτες «ανδρών». Ο σύλλογος των φοιτητών τάχθηκε επισήμως υπέρ του μέτρου, με το επιχείρημα ότι θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της «φοβίας των τρανσέξουαλ». «Αν έχεις γεννηθεί θήλυ, εξακολουθείς να έχεις όψη γυναίκας, αλλά ορίζεις τον εαυτό σου ως άνδρα, πρέπει να έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τις τουαλέτες των ανδρών. Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει αλλαγή φύλου, μπορεί απλώς να νιώθεις ότι δεν είσαι γυναίκα», επιχειρηματολόγησε η Τζένι Κίλιπ, υπεύθυνη για θέματα σχέσεων μεταξύ των φοιτητών.

Κάποιες φοιτήτριες, ωστόσο, δεν νιώθουν άνετα με την απόφαση του πανεπιστημίου: «Προσωπικά δεν θα ήθελα να βρεθώ στην ίδια τουαλέτα με έναν άνδρα», δήλωσε μία από αυτές στο ΒΒC. Για «πολιτική ορθότητα σε βαθμό τρέλας» έκανε λόγο η φοιτητική εφημερίδα «Student Direct» σε κύριο άρθρο της. Οι αρχές του πανεπιστημίου πάντως δηλώνουν αποφασισμένες να επιμείνουν στις «φυλετικά ουδέτερες» τουαλέτες.


--------------------------

Πανεπιστήμιο ανοίγει τους κοιτώνες των γυναικών σε άντρες;

Το πανεπιστήμιο του Pittsburgh σκοπεύει να εφαρμόσει μια νέα πολιτική αναφορικά με τις υπηρεσίες στέγασης των φοιτητών του. Ως κίνηση ενάντια στις διακρίσεις, θα ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν και το στοιχείο «ταυτότητα φύλλου». Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος άντρας νιώθει ότι είναι γυναίκα, θα μπορεί να στεγάζεται μαζί με τις γυναίκες. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο.


Πάντως, στα σχολεία των ΗΠΑ η κατάσταση είναι πρωτοφανής και μοιάζει να είναι πλεόν ανεξέλεγκτη.
Τα προβαλόμενα gay ή "φιλικά προς τους gay" φανταχτερά "είδωλα" της νεολαίας, η συστηματική πλύση εγκεφάλου από τηλεόραση και κινηματογράφο - πάντα με στόχο τους έφηβους-, η ασφυκτική πίεση από τις διάφορες οργανώσεις που αγωνίζονται "για τα δικαιώματα" και η εκ των έσω μελετημένη χειραγώγηση των μαθητών από τους μοχλούς του εκπαιδευτικού συστήματος, έχουν καταφέρει να σερβίρουν στα μάτια της νεολαίας ανακατασκευασμένη την ομοφυλοφιλία με την μορφή "μόδας" ή και "επανάστασης" (!!) και έχουν δημιουργήσει στρατιές νέων που "ξαφνικά" ανακάλυψαν την ομοφυλόφιλη πλευρά τους..
------------------------
Ο γερουσιαστής της Οκλαχόμα Tom Coburn, (φωτο) πρόσφατα δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία μεταξύ γυναικών κατήντησε να είναι τόσο διαδεδομένη στα σχολεία της Οκλαχόμα, ώστε οι αρχές του σχολείου επέτρεπαν στα κορίτσια να πηγαίνουν μόνο ένα ένα ξεχωριστά στην τουαλέτα!

Η συστηματική προπαγάνδα φέρνει αποτελέσματα. Κάποιοι, ήδη, τρίβουν τα χέρια τους...

Παρακάτω θα δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο (Μέρος 1 και Μέρος 2) σχετικά με την απίστευτη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και πλύση εγκεφάλου που γίνεται σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ σχολεία στην Μασσαχουσέτη και στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές δασκάλους!!!

Το φίλμ ονομάζεται "It's Elementary: Talking about Gay Issues in School," είναι του 1996 και αποτέλεσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα - "οδηγό" από ομοφυλόφιλους δασκάλους για την προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας σε παιδιά Δημοτικών σχολείων!


Το βίντεο είναι στα αγγλικά χωρίς μετάφραση. Μία άποψη στα αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Θα δώσω μία εικόνα για το τι δείχνει και τι λέει.


Στο βίντεο 1 βλέπουμε ένα δάσκαλο να παρουσιάζει στα παιδιά γνωστούς τους (;) ομοφυλόφιλους και μία δασκάλα να διαβάζει μία ιστοριούλα σε μαθητές της 1ης Δημοτικού όπου η "ηρωίδα" του βιβλίου, η Asha, έχει δύο μαμάδες. Ρωτάει τότε ένα γλυκό κοριτσάκι από την τάξη, εάν είναι ευτιχισμένο που έχει δύο μαμάδες. Το κοριτσάκι απαντάει θετικά, αλλά η δασκάλα επιμένει "πες το ξανά!" της λέει... Στους μαθητές της τρίτης Δημοτικού, η δασκάλα βάζει τα παιδιά να που εάν έχουν ακούσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους ομοφυλόφιλους...

Στο βίντεο 2 δάσκαλος ρωτάει τα παιδάκια της τρίτης Δημοτικού πως πέρασαν την γιορτή της μητέρας. Ύστερα καλεί μπροστά και παρουσιάζει στα παιδιά την συμμαθήτριά τους Emily, την οποία εκθειάζει για την υπέροχη έκθεση που έγραψε την οποία την οποία και διαβάζει ενώπιον της τάξης ύστερα από προτροπή του δασκάλου. Ο λόγος βέβαια, που η έκθεση είναι υπέροχη είναι ότι η Emily έχει δύο μαμάδες. "Είναι πολύ ωραίο να έχεις δύο μαμάδες" γράφει το κοριτσάκι, ενώ παρακάτω λέει ότι συμμετέχει, με τις μαμάδες, κάθε χρόνο στην πορέια των ομοφυλόφιλων, το γνωστό "gay pride". Γεμάτος ικανοποίηση ο δάσκαλος καλεί τα παιδάκια να χειροκροτήσουν την Emily... Μετά ο ίδιος δάσκαλος μιλάει στα παιδιά για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και καλεί τα παιδιά να το συζητήσουν μεταξύ τους.

Στο τέλος εμφανίζεται κάποια γυναίκα που προφανώς είναι η διευθύντρια, η οποία λέει με πολύ φυσικό τρόπο : "Τα διδάσκουμε αυτά στα παιδιά, διότι εάν γίνουν οι ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ και δεν τους έχουμε εφοδιάσει με αυτές τις εμπειρίες, δεν πρόκειται να προοδεύσουμε"....

(Στην φωτογραφία, το βιβλίο "Daddy's Roommate" ("Ο συγκάτοικος του μπαμπά"), του 1991, ένα από τα πρώτα "παιδικά βιβλία" που βγήκαν αποκλειστικά για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στις παιδικές ηλικίες. Από τότε βέβαια, έχουν βγει πολλά....)


Δείτε τα δύο βίντεο






Για το θέμα της πλύσης εγκεφάλου που συντελείται συστηματικά στα μικρά παιδιά σχετικά με την ομοφυλοφιλία, λίγοι μιλάνε "έξω από τα δόντια¨...

Πολιτικοί αλλά και θρησκευτικοί ηγέτες μοιάζουν να "μασάνε τα λόγια τους", είτε από φόβο, είτε για να μην φανούν "φανατικοί" και "οπισθοδρομικοί", είτε γιατί σκέφτονται το κόστος σε ψήφους ή σε ακροατήριο, είτε γιατί και οι ίδιοι έχουν ρίξει "νερό στο κρασί τους".
Παραδείγματος χάριν, παρακολούθησα την συνέντευξή που έδωσε ο John McCain στην ομοφυλόφιλη ηθοποιό Helen Degeneres. Η Degeneres "έπαιζε στην έδρα της", στην εκπομπή της, με το κοινό της να την αποθεώνει έχοντας απέναντι τον "συντηρητικό" McCain, ο οποίος καθόταν σαν "βρεγμένη γάτα" και όταν η άρχισε τον καταιγισμό των ερωτήσεων και γνωστών "συνθημάτων" περί γάμου ατόμων του ιδίου φύλου (που τον παραλλήλισε με το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες και τα δικαιώματα των μαύρων!), ο McCain μίλαγε μέσα από το στόμα του σαν να ντρεπόταν!!!


Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες ελεύθερες φωνές που μιλάνε την (σκληρή) γλώσσα της αλήθειας ωμά, χωρίς ευγένειες, μισόλογα και "σάλτσες"...
Ένας από αυτούς είναι ο ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage.
Ο Savage, ο οποίος θεωρείται μία από τις "ελεύθερες" φωνές στην Αμερική και ο οποίος- σημειωτέον- δεν είναι χριστιανός (τουλάχιστον με την κλασσική έννοια).

Σε εκπομπή του είπε ότι τα μυαλά των παιδιών βιάζονται συνεχώς από την "ομοφυλόφιλη μαφία".


Απαντώντας σε ακροατή που είπε: "Έπρεπε να εξηγήσω στον μου μικρό γιο, γιατί εκείνοι οι δύο άνδρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι προχθές," ο ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage, δήλωσε, στην εκπομπή του «Savage Nation», "Πρέπει να εξηγήσετε στα παιδιά ... γιατί ο Θεός είπε στους ανθρώπους ότι αυτό ήταν λάθος". Συνέχισε: " Θα πρέπει να τους το εξηγήσουμε σε αυτόν καιρό που συντελείται ένας ψυχικός βιασμός. Τα μυαλά των παιδιών βιάζονται από την ομοφυλόφιλη μαφία, αυτή είναι η θέση μου. Βιάζουν τις συνειδήσεις των παιδιών μας ".

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τον γάμο ομοφυλοφίλων, με έναν προηγούμενο ακροατή, ο Savage, δήλωσε: «Δεν είναι αστείο, όταν διαστρεβλώνεις ένα θεσμό όπως τον γάμο, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αστείο". Και πρόσθεσε, " Τα παιδιά μας καταστρέφονται από αυτό". Και συνέχισε: σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, « Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Τα παιδιά δεν ξέρουν τι να κάνουν . Παιδιά 9 και 10 ετών λένε, "είμαι γκέι." Ούτε καν ξέρουν τι σημαίνει αυτό " και πρόσθεσε:« Είναι μια γιγαντιαία μηχανή προπαγάνδας που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα παιδιά. "

Σύμφωνα με το «Talk Radio Network», το πρόγραμμα του Savage ακούγεται μέσα από πάνω από 350 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η εκπομπή «Savage Nation» έχει τουλάχιστον 8,25 εκατομμύρια ακροατές την εβδομάδα, σύμφωνα με το περιοδικό Talkers, καθιστώντας την μία από τις εκπομπές με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα στις ΗΠΑ, μετά το “The Rush Limbaugh Showκαι το The Sean Hannity Show.

Παρακάτω ο διάλογος, όπως καταγράφηκε:

SAVAGE: Τίνα από το San Francisco, καλωσήρθες στο Savage Nation.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν, κάνεις πραγματικά καλή δουλειά, Michael, και έχεις μία πολύ ωραία εκπομπή, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν φέρεσαι τόσο σοφά που είσαι τόσο ανυποχώρητος σχετικά με αυτές τους γάμους των ομοφυλόφιλων. Τι σημασία έχει τι κάνουν; Στο τέλος, όπως πας, θα πάθεις μία μεγάλη καρδιακή προσβολή όπως και ο Tim Russert --
(O Tim Russet - φωτο- υπήρξε βετεράνος δημοσιογράφος του NBC που πέθανε ξαφνικά μέσα στο στούντιο από καρδιακή προσβολή στις 13 Ιουνίου 2008. Ο
Russet ήταν πιστός καθολικός).

SAVAGE: Οχι, εγώ δεν θα
πάθω μια μεγάλη καρδιακή προσβολή. Θα σου πω γιατί: επειδή η αλήθεια θα με ελευθερώσει! Πάντα έτσι είναι.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Αλλά --

SAVAGE: Δεν έχεις κουραστεί από την προπαγάνδα, όπου κάθε εφημερίδα που θα πάρεις σήμερα δείχνει γριες, άσχημες γυναίκες να παντρεύονται;

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν, εντάξει, πράγματι, γιατί πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να είναι μια ιδιωτική υπόθεση. Αλλά πιστεύω επίσης

SAVAGE: Λοιπόν, γιατί
νομίζεις ότι κάθε εφημερίδα στην Αμερική παρουσιάζει αυτές τις ιστορίες;

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Έχουν μία ατζέντα, φυσικά, αλλά ακόμη

SAVAGE: Λοιπόν, έχω την υποχρέωση ως κοινωνικός σχολιαστής να πω φτάνει πια, αρκετά, βαρέθηκα. Ακριβώς όπως βαρέθηκα με την λατρεία για τον Tim Russert, την Παρασκευή. Αρκετά πιά. Βαρέθηκα πια με τον Obama πριν από ένα χρόνο – μοιάζει με τον Alfred E. Neuman αυτή η ιστορία (η φάτσα - σήμα κατατεθέν το σατιρικού περιοδικού MAD, όπου βρίσκεται παντού...).

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Είναι ένα αστείο, αν είσαι gay ή straight, πιο πολύ αστείο είναι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε….

SAVAGE: Δεν είναι αστείο, όταν κλέβεις έναν θεσμό τόσο εύθραυστο όπως ο γάμος και τον διαστρεβλώνεις σε μια παρωδία. Δεν είναι αστείο. Δεν είναι αστείο, όταν διαστρεβλώνεις ένα θεσμό όπως το γάμο, ο οποίος έχει ήδη αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αστείο. Καταστρέφονται τα παιδιά μας από αυτό.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν --

SAVAGE: Διαφωνώ απ
όλυτα μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό θέμα. Τα παιδιά δεν ξέρουν λένε και τι κάνουν. Παιδιά 9 και 10 ετών λένε, "είμαι γκέι"! Δεν ξέρουν ούτε καν τι σημαίνει αυτό. Είναι μία γιγαντιαία μηχανή προπαγάνδας που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα παιδιά. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Τομ από το Μοντερέι της Καλιφόρνια, τι γνώμη έχεις;

ΑΚΡΟΑΤΗΣ: Ναι, τηλεφωνώ από τη «Λαϊκή Δημοκρατία του Μοντερέι», και έπρεπε να εξηγήσω στον μικρό μου γιο γιατί αυτοί οι δύο άνδρες είχαν πιαστεί χέρι χέρι προχθές και μου είπε, "Μπαμπά, δεν λένε ότι αυτό είναι κακό σύμφωνα με τη Βίβλο; "Και είπα," Ναι, το λένε και ναι είναι λάθος "και θα έλεγα ναι σε ό, τι είχε να με ρωτήσει για αυτό. Και του είπα, είπα, "Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που έχεις δει ποτέ εκτός από την υπόλοιπους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης και το CNBC." Επειδή

SAVAGE: Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στα παιδιά γιατί ο - γιατί ο Θεός είπε στους ανθρώπους ότι αυτό ήταν λάθος. Πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά, τον τρόπο με τον οποίο διαστρεβλώνονται τα πάντα. Απλώς πάρτε τους σε μια λίμνη με πάπιες και δείξτους μία αρσενική πάπια και μία θηλυκή πάπια και έπειτα δείξτε τους τα παπάκια και πέστους, "Πρέπει να υπάρχει ένα αγόρι πάπια και ένα κορίτσι πάπια για να υπάρχουν μωρά." Είναι το ίδιο με τον σκύλο, τα κουταβάκια προέρχονται από μια μητέρα σκύλα. Πρέπει να υπάρχει ένα αρσενικό σκυλί και ένα θηλυκό σκυλί. Θα πρέπει να το εξηγήσεις αυτό αυτόν τον καιρό που συντελείται ένας ψυχικός βιασμός. Το μυαλό των παιδιών βιάζεται από την ομοφυλόφιλη μαφία, αυτή είναι η θέση μου. Είναι βιασμός στο μυαλό των παιδιών μας.