Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Alex Jones: Ο ΟΗΕ είναι μία οικοναζιστική οργάνωση που θέλει την μείωση του πληθυσμού και την παγκόσμια κυβέρνηση



Από το Prison Planet: δηλώσεις του Alex Jones στο Russia Today.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι εδώ και είναι έτοιμη να ‘κάνει παιχνίδι’ και πολλοί αναρωτιούνται: «χρειαζόμαστε πραγματικά τα Ηνωμένα Έθνη ή άλλους διεθνείς οργανισμούς»; Ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών είναι όλο και πιο απογοητευμένοι με διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. Πολλοί άνθρωποι ζητούν τη διάλυση και των τριών οργανισμών, και μέσα σε αυτούς είναι και ο Alex Jones. Λέει ότι τα Ηνωμένα Έθνη είναι απλώς μία σατανική, διεφθαρμένη και κακή οργάνωση.


1 σχόλιο:

  1. Φτάνει ρε παιδιά, έλεος! Τι μανία είναι αυτή να ψάχνουμε Ναζί παντού; Τον πόλεμο δεν τον κέρδισαν οι Ναζί αλλά οι σύμμαχοι και οι Ρώσσοι. Για ό,τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο αυτούς οφείλουμε να "ευχαριστήσουμε" και όχι τους Χιτλερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.