Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Διαθρησκειακό Συνέδριο στην Ιερουσαλήμ για το περιβάλλον: "Ας σώσουμε το περιβάλλον"


Από την ιστοσελίδα ‘Green Prophet’ (= ‘πράσινος προφήτης’) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (Η είδηση είναι από τις 19 Μαρτίου)

"Αυτό που προέκυψε από το πάνελ των διακεκριμένων κληρικών ήταν το όραμα της διαθρησκευτικής ανοχής (ανεκτικότητας), ακόμη και αδελφοσύνης"

Αυτό ήταν το μήνυμα από το Διαθρησκειακό Συνέδριο για το Κλίμα και την Ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου, στην Ιερουσαλήμ.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Διαθρησκειακό Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, μαζί με το Ίδρυμα Konrad Adenauer και πραγματοποιήθηκε στη συνοικία Mishkenot Sha’ananim.

«Ήλθα σήμερα, όχι για να πω κάτι νέο - αλλά για να μάθω».

Ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος της Μελχίτικης Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας, (υποτεταγμένη στον Πάπα) Δρ Elias Chacour (φωτο κάτω) άνοιξε το Διαθρησκειακό Συνέδριο για το Κλίμα και την Ενέργεια.

Η ατμόσφαιρα μεταξύ των 200 περίπου συμμετεχόντων ήταν αισιόδοξη. Άκουσαν ευχαρίστως ομιλίες σχετικά με το θεόδοτη ευθύνη του ανθρώπου για τη δημιουργία.

Ο Έλληνας Ορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Πατριάρχης Θεόφιλος Γ’, μίλησε με συγκινητικό τρόπο για τη στενή σχέση ανάμεσα στη δημιουργία και τον Δημιουργό.

Ανάμεσα σε αποσπάσματα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη και το Κοράνι, αυτό που προέκυψε από το πάνελ των διακεκριμένων κληρικών ήταν ένα όραμα  διαθρησκευτικής ανοχής (ανεκτικότητας), ακόμη και αδελφοσύνης".

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ Αμάρα, ιμάμης του Υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ μίλησε πιο άμεσα για την ισότητα.

"Είναι εύκολο να συγκεντρωθούν οι θρησκευτικοί ηγέτες που θα μας λένε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε", είπε. "Η αλήθεια είναι δύσκολη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε σε ένα καλό περιβάλλον, εκτός εάν υπάρχει δικαιοσύνη. "

"Επιθυμώ να διώξω την ιδέα της τεχνολογίας, ως τον στόχο μας. Η υπερθέρμανση του πλανήτη, η αιθαλομίχλη και η τρύπα του όζοντος εμφανίστηκαν ως αποτέλεσμα της τυραννίας μας πάνω στη γη. Όλοι μας πρέπει να εργαστούν από κοινού για να αποκατασταθεί η ισορροπία. "

Η υψηλή συζήτηση του συνεδρίου περιστράφηκε γύρω από την αδελφοσύνη των ανθρώπων και τον σεβασμό στον πλανήτη. Αλλά δεν ακούστηκαν πολλά για το πώς ακριβώς οι πιστοί του κόσμου μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ήταν απογοητευτικό το συμπέρασμα ότι λίγοι μεγάλοι θρησκευτικοί ηγέτες εμπλέκονται με περιβαλλοντικά θέματα.

Ο Ραβίνος Ronen Lubitch, ραβίνος της Etzion Kibbutz Nir και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Χάιφας, ήταν ίσως ο πιο καταρτισμένος και προορατικός του πάνελ.

Μίλησε για τις ειδικές οικολογικές καταστροφές, όπως οι επιπτώσεις των βιομηχανικών αποβλήτων για την οικολογία και την ασφάλεια των τροφίμων για την επέκταση του παγκόσμιου πληθυσμού. Τόσο ο Σεΐχης Amara όσο και ο Ραβίνος Ronen έθιξαν το ζήτημα της οικολογικής εκπαίδευσης στα σχολεία.

Μετά τις παρουσιάσεις των ειδικών ομάδων, είδαμε βίντεο κλιπ με μηνύματα από  θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου. Ιδιαίτερα συναρπαστικό ήταν το βίντεο με τον χαμογελαστό Δαλάι Λάμα που υπενθύμισε ότι αυτό που επηρεάζει το περιβάλλον θα επηρεάσει τελικά τους λαούς του κόσμου, και ο αείμνηστος Lubavitcher Rebbe μιλώντας σε γίντις για την μιτσβά της ανάπτυξης της ηλιακής ενέργειας (μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένο και μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, δες εδώ). Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν σε εργαστήρια για την κλιματική αλλαγή και την αειφόρο ενέργεια.

Εάν το 85 τοις εκατό των ανθρώπων στον κόσμο κάνει ό, τι τους διδάσκουν οι θρησκευτικοί ηγέτες, αυτοί οι ηγέτες θα πρέπει να τους εκπαιδεύσουν και στη φροντίδα για το περιβάλλον.


Δείτε το βίντεο:


Σχόλιο από το blog News that Matters’ που το βρήκα:

Ο Ιησούς Χριστός δεν μπήκε στην Ιερουσαλήμ με το μήνυμα: "Σώστε το περιβάλλον". Δεν είχε "πράσινους προφήτες".

Η ουσία του μηνύματος του Μεσσία ήταν: «Μετανοείτε από τις αμαρτίες σας, και αποδεχθείτε Εμένα ως Θεό και σωτήρα".

Το ενοποιημένο μήνυμα από Ιμάμηδες, Καθολικούς Επισκόπους, Ραβίνους και τον Δαλάι Λάμα είναι το μήνυμα που έχει την προέλευσή του στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ). Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες πρέπει να αποδεχθούν τον ρόλο του ΟΗΕ στη διαμόρφωση της Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν γύρω από το μήνυμα ότι ο «θεός» επιθυμεί να ενωθούμε για να σώσουμε το περιβάλλον.

Στην κορυφή της ατζέντας αυτής θα έρθει ο έσχατος «άνθρωπος της ανομίας». Θα ισχυριστεί ότι είναι "θεός" και θα ενώσει όλες τις θρησκείες κάτω από το μήνυμά του σε ένα παγκόσμιο συνέδριο κορυφής στην Ιερουσαλήμ. Ο κόσμος θα τον υψώσει και θα τον χαιρετίσει ως τον αρχηγό του κοπαδιού.

Για τους χριστιανούς αυτός ο ηγέτης που «θα μας ενώσει όλους» θα είναι ο
αντίχριστος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Όλη η Ευρώπη σε "κρίση" διαρκείας


Πως είναι δυνατόν μέλη εθνικών πολιτικών ηγεσιών να παραχωρούν χωρίς όρους τις χώρες τους και τους λαούς;

Του Μενέλαου Τατσόπουλου

Αν παρακολουθήσει απο μακριά κάποιος τα διαδραματιζόμενα στην Ευρώπη, πολύ εύκολα θα διερωτηθεί, εφόσον δεν είναι Γερμανός, τι στο καλό συμβαίνει. Πώς είναι δυνατόν δεκάδες μέλη εθνικών πολιτικών ηγεσιών να έχουν χάσει το μυαλό τους και να παραχωρούν χωρίς όρους τις χώρες τους, τους λαούς τους και τα όνειρα των επόμενων γενιών σε μια απολυταρχική δομή με έδρα της Βρυξέλλες και το Βερολίνο; Επίσης εκατομμύρια πολίτες σε τουλάχιστον 15 χώρες της Ευρώπης να βρίσκονται σε κρίση βλακείας διαρκείας, μην αντιδρώντας σε διαδικασίες και εντολές απώλειας των περιουσιών τους, της εργασίας τους, της εθνικής και πολιτιστικής υπόστασής τους, των δικαιωμάτων τους ως μέλη του ανεπτυγμένου κόσμου;
Γίνεται μια δημόσια συζήτηση ακατανόητη κανονικά για κάθε εχέφρονα και στοιχειωδώς μορφωμένο άνθρωπο περί Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Πόσο μυαλό και μόρφωση θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται; Πόσο δύσκολος είναι ο συσχετισμός αυτού που τάχα αποτελεί τον ύψιστο στόχο της Ευρώπης με το όραμα του Καρλομάγνου, του Μπίσμαρκ, του Ναπολέοντα ή του Χίτλερ;
 
Πόση σύγχυση μπορεί να δημιουργεί το γεγονός ότι στην παρούσα φάση απλά στο πρώτο πλάνο δεν έχουμε στρατούς να συγκρούονται, στρατηγούς να διατάζουν και πόλεις να παίρνουν φωτιά; Αντί για αυτά, έχουμε οικονομίες να καταρρέουν, δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες να δημεύονται, πηγές εισοδήματος να χάνονται, βιομηχανίες και πρώτες ύλες να υφαρπάζονται. Πόσο μπερδεμένο μπορεί να είναι το να καταλάβει κάποιος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης δεν είναι τίποτα άλλο από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους και δεν έχουν -ούτε μπορούν να έχουν- καμία σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής;

Ας πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα, για να κατανοήσουμε και το γεγονός ότι η Μέρκελ δεν είναι ψυχασθενής, όταν λέει ότι όσο ζει δεν θα υπάρξουν ευρωομόλογα και «αμοιβαιοποίηση» του δημόσιου χρέους των χωρών της ευρωζώνης. Σήμερα στην ευρωζώνη μέχρι στιγμής πέντε χώρες, μεταξύ αυτών η Ελλάδα και τώρα η Κύπρος, έχουν μπει σε μνημόνια. Επικοινωνιακά τα μνημόνια συνδέονται με πρόσκαιρο δανεισμό και μέτρα ανασυγκρότησης οικονομιών, ώστε οι χώρες να επιστρέψουν στον διεθνή δανεισμό, μέσω των αγορών. Στην πραγματικότητα, τα μνημόνια είναι το γερμανικό «μαστίγιο» και λειτουργούν εντελώς διαφορετικά.

Οι χώρες που μπαίνουν σε αυτά ουσιαστικά αποκόπτονται από τις αγορές και τη χρηματοδότηση μέσω ιδιωτών. Τα τείχη (ο προστατευτισμός) της ευρωζώνης τις αποκλείουν από τον ελεύθερο δανεισμό και ο έλεγχός τους περνά στην ισχυρότερη χώρα του ευρώ, στη Γερμανία. Κεφάλαια και καταθέσεις φεύγουν από τις χώρες αυτές και κατευθύνονται για ασφάλεια στη Γερμανία, εφόσον Παραμένουν στο ευρώ. Επενδυτές προτιμούν να συνεννοούνται μέσω Γερμανίας για μπίζνες στις χώρες αυτές, προκειμένου να έχουν συνομιλητή με αρμοδιότητα. Η εθνική, η πολιτική, η δημοσιονομική, η τραπεζική κυριαρχία των χωρών των μνημονίων περνά στην υπερδομή της Ευρώπης, που ελέγχεται από το Βερολίνο. Η ύφεση «κλειδώνει» την πόρτα διαφυγής από τον φαύλο αυτόν κύκλο.
Από την άλλη πλευρά, 10 χώρες από τις 17 της ευρωζώνης - σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται η Ελλάδα και η Κύπρος, αλλά η εντός μνημονίων Ιβηρική - οργανώνουν την πολιτική, δημοσιονομική, τραπεζική ένωσή τους. Θα αποτελέσουν, λέει, τις ΗΠΕ! Αυτό είναι το γερμανικό «καρότο», που καταλήγει όμως στο ίδιο αποτέλεσμα με το γερμανικό «μαστίγιο». Απλά γίνεται πιο γλυκά, έχει και ρομαντισμό.

Αλήθεια, τελικά, πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Εφημερίδα ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’, 28 Ιουνίου 2012

Ρουτίνα: Άλλο ένα κοτόπουλο του Χόλυγουντ θα γυρίσει βλάσφημη ταινία για τον Χριστό. (Εάν ποτέ κάποιο κοτόπουλο αποφασίσει να κάνει βλάσφημη ταινία για τον Μωυσή ή τον Μωάμεθ αυτό θα είναι είδηση)


Το περσινό ντοκιμαντέρ του Χόλιγουντ που προσπαθούσε να περάσει ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν κομμουνιστής δεν ήταν αρκετό. Έτσι, φέτος, ο κοτοΠωλ Βερχόφεν θα παρουσιάσει μια ταινία στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς Χριστός "γεννήθηκε ως αποτέλεσμα βιασμού της μητέρας του από ένα Ρωμαίο στρατιώτη", (κάτι που για τον Βερχόφεν ήταν "συνηθισμένο" εκείνα τα χρόνια). Η ταινία, θα βασίζεται στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του ίδιου του Verhoeven, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα. (Άλλο που δεν θέλει το Χόλλυγουντ)...
 
Στο βιβλίο του 2008, ο Verhoeven, εκτός από την άρνηση πολλών βιβλικών θαυμάτων του Χριστού, ισχυρίζεται ότι η εγκυμοσύνη της Μαρίας προέκυψε από «μη συναινετική επαφή με ένα Ρωμαίο εκατόνταρχο». Οπότε, ο Ιησούς δεν ήταν (και δεν είναι) ο Γιος του Θεού. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Χριστός ποτέ δεν προδόθηκε από τον Ιούδα τον Ισκαριώτη.

Ο Verhoeven γεννήθηκε στην Ολλανδία και είναι γνωστός για τις ταινίες "Robocop", "Total Recall" και "Basic Instinct".
Ο «Ιησούς» κατά τον Verhoeven «ήταν ένας ριζοσπάστης προφήτης που έκανε εξορκισμούς και ήταν πεπεισμένος ότι θα έβρισκε τη βασιλεία των ουρανών στη γη, και δεν ήξερε ότι θα καταδικαστεί να πεθάνει στο σταυρό από τον Πόντιο Πιλάτο».

Σχ. ΚΟ.1 : Ο Verhoeven είναι μέλος του λεγόμενου "Jesus Seminar" που ίδρυσε την δεκαετία του 1970 ο «μελετητής» Robert Funk. Οι «μελετητές» του σεμιναρίου δεν πιστεύουν στην θεότητα του Ιησού Χριστού και ψάχνουν λένε, τον «ιστορικό Ιησού». Περισσότερα περί του «σεμιναρίου» ίσως, προσεχώς.

 Σχ. ΚΟ.2. Τα περί Ρωμαίου στρατιώτη δεν αποτελούν καμία «αποκάλυψη» του Verhoeven, ούτε αποτέλεσμα κάποιας  μακροχρόνιας «μελέτης». Το στόρι είναι παλιό. Το αναφέρει ο ειδωλολάτρης επικούρειος φιλόσοφος Κέσλος στο έργο του "Αληθής Λόγος", που γράφτηκε μεταξύ 170 με 180 μ.Χ. Εκεί ο Κέλσος τον Ρωμαίο τον αναφέρει ως «Πάνθηρα». (Ο "Αληθής Λόγος" στην αρχική του μορφή δεν έφτασε ποτέ σε μας, η ανασύνθεση του σε ποσοστό άνω του 80% έγινε δυνατή μέσα από τη διεξοδική ανασκευή των επιχειρημάτων του Κέλσου από τον Ωριγένη στο απολογητικό του έργο "Κατά Κέλσου"). 

Σχ. ΚΟ 3: Από το στόρι αυτό δύσκολα θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι Ιουδαίοι. Έτσι, δείγμα της γνωστής εχθρότητας των Ιουδαίων προς τον Ιησού Χριστό, (που ξεκίνησε από τα χρόνια που περπάτησε ανάμεσά τους και συνεχίζεται μέχρι σήμερα), είναι οι διάφορες αναφορές στο Ταλμούδ, όπου μέσω συκοφαντικών υπαινιγμών και χαρακτηρισμών, καταβάλλεται προσπάθεια να διασυρθεί και να εξευτελιστεί ο Ιησούς Χριστός. Κατά την ιουδαϊκή παράδοση λοιπόν, ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε όχι μέσω νομίμου γάμου αλλά, εκ πορνείας, καθώς λέγουν οι πρεσβύτεροι του λαού των Ιουδαίων στα Acta Pilati. Κατονομάζεται μάλιστα στην Γεμάρα (Gemara Sanhedrin) και στα Sohabbath της Βαβυλώνας και το όνομα του υποτιθέμενου πατέρα του Ιησού, ο οποίος ήταν κάποιος στρατιώτης ονόματι Πανθήρας (βιβλίο Toledot Yeshu). Στο Ταλμούδ αναφέρεται ως “mamzer” (νόθος), “ben Stada” (γιος πόρνης) και “ben Pandira” (γιος του Ρωμαίου στρατιώτη Πανδίρα / Pandera) κ.α. (βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: Εδώ και εδώ

“And don't forget son, there is someone up above...”

"Και μην ξεχάσεις γιε μου, ότι υπάρχει Κάποιος εκεί ψηλά..." 
 Στίχος από το πολυαγαπημένο ‘Simple Man’ των Lynyrd Skynyrd, οι οποίοι, στις 18 Ιουνίου, στο γήπεδο Baseball στο Ελληνικό, δεν έπαψαν να δείχνουν με το δάχτυλό τους ψηλά. Όχι τον αττικό ουρανό, αλλά πιο πάνω από αυτόν…. Και μαζί τους παράσερναν και πολλούς που έχουν συνηθίσει στις rock συναυλίες να κάνουν το γνωστό σύμβολο με τα κέρατα (horns ή corna - βλ. σχετικό άρθρο εδώ), να δείχνουν κι αυτοί ψηλά. Μήπως τα 'παιδιά' από το Jacksonville μας έλεγαν κάτι;
Ο Νότος άλλωστε, δεν έπαψε ποτέ να μιλάει για Θεό. Και για αυτό κάθεται στο στομάχι του ιερατείου του 'political correct' και του κάθε Ομπάμα. Το τελευταίο άλμπουμ των Skynyrd άλλωστε είναι το ‘God & Guns’, τίτλος που παρεμπιπτόντως, εκφράζει απόλυτα τον ΚΟ..

Ο χώρος της συναυλίας ήταν γεμάτος. Και υπήρχε η ανάλογη συγκίνηση για το όνομα του θρυλικού συγκροτήματος, του ‘βασιλιά’ του southern rock, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Johnny Van Zant ήταν πολύ ζεστός με το κοινό, και καλωσόρισε τους περίπου 8.000 θαυμαστές των Skynyrd και του southern rock με ένα «Χέλλλοοουυυ Αθενς», με τη γνωστή μακρόσυρτη νότια προφορά. Κάποια στιγμή πήρε και μια ελληνική σημαία (που κάποιοι μη "πολιτικά ορθοί" φρόντισαν να φέρουν μαζί) και την φόρεσε με σεβασμό. Απίθανη σκηνή. Κάποια άλλη στιγμή ρώτησε τον κόσμο αν θέλει να ξαναέρθουν οι Skynyrd στην Ελλάδα. Ξέρετε την απάντηση.
Σημαίες του Νότου ανέμιζαν συνεχώς. Όνειρο! Η ένδοξη σημαία ήταν παντού. Σε μπλούζες, σε μπαντάνες, σε μηχανές! Το Jacksonville και η Alabama ήταν εκεί! Όλα θύμιζαν Νότο! Εκτός από τα... κλασσικά σουβλάκια που ήταν απέξω και σε προσγείωναν στην πραγματικότητα.
Οι Lynyrd Skynyrd σήμερα είναι: Gary Rossington (το μοναδικό εν ζωή μέλος των πρώτων Skynyrd), Rickey Medlocke (με ινδιάνικο αίμα!), Johnny Van Zant (ο αδελφός του Ronnie Van Zant), Michael Cartellone, Mark Matejka, Peter Keys και Johnny Colt.

Τα τραγούδια που ακούστηκαν: Working For MCA, I Ain’t The One, Skynyrd Nation, What’s Your Name, Down South Jukin’, That Smell, Saturday Night Special, I Know A Little, Simple Man, Gimme Back My Bullets, Whiskey Rock-a-Roller, The Needle And The Spoon, Tuesday’s Gone, Gimme Three Steps, Call Me The Breeze, Sweet Home Alabama και Freebird.
Το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν όταν με το κλείσιμο της συναυλίας ακούστηκε το "God's Gonna Cut You Down" του μεγάλου Johnny Cash (δες σχετικό άρθρο εδώ).


“Cause I'm as free as a bird now, and this bird you can not change…”

Δείτε μερικά βίντεο από τη συναυλία που ανέβηκαν στο youtube, και πρώτα την υποδοχή από χαρλεάδες! 



Working For MCA


What’s Your Name


That Smell


Simple Man


Tuesday’s Gone



Gimme Three Steps


Sweet Home Alabama


Freebird

 
KOKKINOΣ - southern to the bone - ΟΥΡΑΝΟΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Το Ισλάμ και η Δύση: οι απόψεις του καθηγητή Bernard Lewis


Του Γιάννη Κολοβού *

Ιδιαίτερη βαρύτητα για το θέμα του Ισλάμ και της σχέσης του με την Δύση και τις δυτικές αξίες έχουν οι απόψεις του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Princeton Bernard Lewis, ο οποίος θεωρείται αυθεντία σε θέματα Ισλάμ. Όπως τονίζει στο βιβλίο του “The Crisis of Islam:Holy War and Unholy Terror”, (2003), ο καθηγητής Lewis: «Το Ισλάμ δεν είναι μόνο ένα θέμα πίστης και πρακτικής, είναι επίσης μία ταυτότητα και μία αφοσίωση – για πολλούς, μία ταυτότητα και μία αφοσίωση που υπερβαίνει όλες τις άλλες» (σελ. 15). Κατά αυτόν: «Το Κοράνι κάνει λόγο τόσο για ειρήνη όσο και για πόλεμο. Οι εκατοντάδες χιλιάδες παραδόσεις και ρήσεις που αποδίδονται, με ποικίλη αξιοπιστία, στον Προφήτη και κάποιες φορές μεταφράζονται με πολύ διαφορετικούς τρόπους, παρέχουν ένα ευρύ φάσμα καθοδήγησης, από τους οποίους η μαχητική και βίαιη μετάφραση της θρησκείας είναι μία μεταξύ των πολλών. Εν τω μεταξύ, σημαντικός αριθμός Μουσουλμάνων είναι έτοιμοι να εγκρίνουν, και λίγοι εξ’ αυτών να εφαρμόσουν, αυτήν την μετάφραση της θρησκείας τους. Η τρομοκρατία απαιτεί μόνο λίγους» (σελ. 29-30).

Παρουσιάζοντας την κοσμοθεωρία του Ισλάμ ο Lewis (φώτο) τονίζει ότι «στην παγκόσμια Ισλαμική πολιτεία, όπως την έχουν συλλάβει οι Μουσουλμάνοι, δεν υπάρχει Καίσαρ, αλλά μόνο ο Θεός, ο οποίος είναι ο μόνος Ανώτατος Άρχων και η μόνη πηγή του νόμου» (σελ. 6). Μάλιστα, κατά τον Lewis «οι περισσότεροι [Μουσουλμάνοι] θα συμφωνούσαν ότι ο Θεός ασχολείται με την πολιτική, και η πεποίθηση αυτή επιβεβαιώνεται και υποστηρίζεται από την shari’a, τον Ιερό Νόμο, ο οποίος ασχολείται εκτενώς με την απόκτηση και την άσκηση εξουσίας, την φύση της νομιμοποίησης και της εξουσίας, τα καθήκοντα του άρχοντος και του υπηκόου, κοντολογίς, με αυτό που εμείς στην Δύση θα αποκαλούσαμε συνταγματικό δίκαιο και πολιτική φιλοσοφία» (σελ. 7). Και συνεχίζει: «Κατά την μουσουλμανική παράδοση, ο κόσμος χωρίζεται σε δύο οίκους: τον Οίκο του Ισλάμ (Dar al-Islam), στον οποίον διοικούν οι Μουσουλμανικές κυβερνήσεις και επικρατεί ο Μουσουλμανικός νόμος, και στον Οίκο του Πολέμου (Dar al-Harb), στον υπόλοιπο κόσμο, που εξακολουθεί να κατοικείται, και πιό σημαντικό, να διοικείται από τους άπιστους. Η υπόθεση είναι ότι το καθήκον της jihad θα συνεχισθεί, διακοπτόμενο μόνο από ανακωχές, μέχρι είτε όλος ο κόσμος να υιοθετήσει την Μουσουλμανική πίστη, είτε να υποταγεί στην Μουσουλμανική κυριαρχία» (σελ. 27).

Μάλιστα ο Lewis διαφωνεί ότι η έννοια της jihad έχει μόνο πνευματικό και ηθικό περιεχόμενο τονίζοντας ότι «η συντριπτική πλειονότητα των πρώτων αυθεντιών συζητούν την jihad με στρατιωτικούς όρους» (σελ. 26) και υπογραμμίζοντας ότι «για το μεγαλύτερο τμήμα της καταγραφείσας ιστορίας του Ισλάμ, η λέξη jihad χρησιμοποιούνταν κυρίως με στρατιωτική έννοια» (σελ. 28). Κατ’ αυτόν: «Η Jihad είναι παρούσα από την αρχή της Ισλαμικής ιστορίας – στην γραφή, στην ζωή του Προφήτη, και στις ενέργειες των συντρόφων του και των αμέσων διαδόχων του. Έχει συνεχισθεί μέσω της Ισλαμικής ιστορίας και διατηρεί την γοητεία της μέχρι σήμερα» (σελ. 32). Επιπλέον, «καθώς ο ιερός πόλεμος είναι μία υποχρέωση της πίστης, ρυθμίζεται λεπτομερώς από την shari’a [τον Ισλαμικό νόμο]» (σελ. 33) ενώ όσοι Μουσουλμάνοι σκοτωθούν στην jihad αποκαλούνται «μάρτυρες».

Μία σημαντική επισήμανση του Lewis αφορά τον ρόλο των τζαμιών για τα ισλαμικά κινήματα. Τα τζαμιά μπορούν να αποτελέσουν «ένα δίκτυο συνεργασίας και επικοινωνίας που ακόμα και οι πιό δικτατορικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να ελέγξουν πλήρως» (σελ. 20). Και πιό συγκεκριμένα: «οι δικτάτορες μπορούν να απαγορεύσουν κόμματα, μπορούν να απαγορεύσουν συναντήσεις – δεν μπορούν να απαγορεύσουν την δημόσια λατρεία, και μπορούν μόνο σε περιορισμένο βαθμό να ελέγχουν τα κηρύγματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι θρησκευτικές αντιπολιτευόμενες ομάδες να είναι οι μόνες που έχουν τακτικούς χώρους συναντήσεων όπου μπορούν να συγκεντρωθούν και να έχουν στην διάθεσή τους ένα δίκτυο έξω από τον έλεγχο του κράτους ή τουλάχιστον όχι πλήρως υποκείμενο σε αυτόν» (σελ. 114).

Για την σχέση του Ισλάμ με την δημοκρατία, ο Lewis τονίζει ότι η δημοκρατική ιδεολογία απαιτεί να παρέχονται στην Ισλαμιστική αντιπολίτευση ελευθερία και δικαιώματα, αλλά «οι Ισλαμιστές, όταν ανέλθουν στην εξουσία, δεν έχουν καμμία τέτοια υποχρέωση. Αντιθέτως, οι αρχές τους τούς επιβάλλουν να καταπιέσουν όποιες θεωρούν ως ασεβείς και ανατρεπτικές δραστηριότητες. Για τους Ισλαμιστές, η δημοκρατία, εκφράζοντας την γνώμη του λαού, είναι η οδός προς την εξουσία, αλλά είναι μονόδρομος, από τον οποίο δεν υπάρχει επιστροφή, καμμία απόρριψη της κυριαρχίας του Θεού, όπως ασκείται διαμέσου των επιλεγμένων εκπροσώπων Του. Η εκλογική πολιτική τους έχει διατυπωθεί περιληπτικά με το κλασικό «ένας άνδρας (μόνο άνδρες), μία ψήφος, άπαξ»» (σελ. 96).
  
* Ο Γιάννης Κολοβός είναι επικοινωνιολόγος. Το απόσπασμα είναι από το βιβλίο «Πολυπολιτισμικότητα; Όχι, ευχαριστώ!», εκδόσεις Πελασγός (2011). Βρίσκεται και εδώ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ  

«Η Ιερουσαλήμ θα γίνει η πρωτεύουσα της Αιγύπτου κάτω από την διακυβέρνηση του Μουρσί», λέει Μουσουλμάνος κληρικός (Βίντεο)


Σύμφωνα με έναν επιφανή Αιγύπτιο μουσουλμάνο κληρικό, υπό την διακυβέρνηση του προερχόμενου από τις τάξεις των Αδελφών Μουσουλμάνων, Μοχάμεντ Μουρσί, (του πρώτου ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου) η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου δεν θα είναι πλέον το Κάιρο.

Σύμφωνα με τον Safwat Hagazy, νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου θα είναι η Ιερουσαλήμ.
Οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν σε προεκλογική συγκέντρωση και αναμεταδόθηκαν από το αιγυπτιακό κανάλι Αλ-Νας την 1η Μαΐου 2012.
Στο βίντεο, ο Hagazy φωνάζει μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό:
"Μπορούμε να δούμε πώς το όνειρο του ισλαμικού χαλιφάτου υλοποιείται, με το θέλημα του Αλλάχ, με τον Δρ Μοχάμεντ Μουρσί και τα αδέλφια του και τους υποστηρικτές του και το πολιτικό κόμμα του. Μπορούμε να δούμε αυτό το μεγάλο όνειρο, το οποίο έχουμε όλοι μας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες των Αράβων θα πρέπει να αποκατασταθούν, με το θέλημα του Αλλάχ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες των Αράβων θα αποκατασταθούν από αυτόν τον άνθρωπο και τους υποστηρικτές του. Η πρωτεύουσα του χαλιφάτου, η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών των Αράβων, θα είναι Ιερουσαλήμ, με το θέλημα του Αλλάχ. "

Το βίντεο έχει ανέβει στο YouTube με χιλιάδες προβολές και είναι επίσης ευρέως γνωστό σε όλο τον ισλαμικό κόσμο.
Στο βίντεο, τα πλήθη κυματίζουν τόσο Αιγυπτιακές σημαίες καθώς και σημαίες της Χαμάς.
Ο Hagazy συνεχίζει να κάνει έκκληση σε "εκατομμύρια" "shaheeds" ή μουσουλμάνους μάρτυρες να βαδίσουν προς την Ιερουσαλήμ:
«Η πρωτεύουσά  μας δεν είναι το Κάιρο, ή η Μέκκα ή η Μεδίνα. Θα είναι η Ιερουσαλήμ με το θέλημα του Θεού. Τα άσματα μας θα είναι: «εκατομμύρια μαρτύρων θα πορευθούν προς την Ιερουσαλήμ» ... Ναι, εμείς ή θα προσευχόμαστε στην Ιερουσαλήμ, ή θα υποστούμε το μαρτύριο εκεί".
Μετά την ομιλία Hagazy, το πλήθος ακούγεται να φωνάζει, «Αύριο ο Μουρσί θα απελευθερώσει την Γάζα».

Δείτε το βίντεο:


Την ομιλία παρακολούθησε ο Μουρσί καθώς και ο ανώτατος καθοδηγητής των Αδελφών Μουσουλμάνων, Mohamed El Baradei (για τον ElBaradei δες και εδώ).
Σύμφωνα με τη Φωνή της Ρωσίας, σε μια ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου, ο Μουρσί είχε κάνει επίσης την ακόλουθη έκκληση για την εφαρμογή του νόμου της Σαρία και την τζιχάντ (ιερό πόλεμο) ως τα θεμέλια της νέας κυβέρνησης της Αιγύπτου:
«Το Κοράνι είναι το σύνταγμά μας, ο προφήτης είναι ο ηγέτης μας, η τζιχάντ είναι ο δρόμος μας, και ο θάνατος στο όνομα του Αλλάχ είναι ο στόχος μας. Σήμερα ... μπορούμε να θεσπίσουμε το νόμο της Σαρία, διότι το έθνος μας θα αποκτήσει την ευημερία μόνο με το Ισλάμ και τη Σαρία. Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και το Κόμμα της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης θα είναι οι αγωγοί των στόχων αυτών. "

Και σύμφωνα με την αιγυπτιακή ιστοσελίδα, El Bashayer, ο Μοχάμεντ Μουρσί φέρεται να έχει δηλώσει ότι «θα επιτύχει την Ισλαμική κατάκτηση της Αιγύπτου για δεύτερη φορά, και όλοι οι Χριστιανοί θα προσηλυτιστούν στο Ισλάμ, ή αλλιώς θα πληρώνουν το jizya (υποχρεωτικός φόρος που πρέπει να πληρώνουν όλοι οι μη-μουσουλμάνοι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο). "
 Ορισμένοι αναλυτές της μουσουλμανικής αποκαλυπτικής παράδοσης βλέπουν στις εκκλήσεις του Μουρσί και του Hawgazy για την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισλαμικού χαλιφάτου έναν απόηχο της ισλαμικής εσχατολογίας και την εικόνα του ‘Μεσσία’ του Ισλάμ, γνωστού ως Μαχντί. Σύμφωνα με την ισλαμική αποκαλυπτική παράδοση, ο Μαχντί είναι ο αναμενόμενος και ανερχόμενος χαλίφης του Ισλάμ.

Όπως γράφει το βιβλίο Al-Mahdi and the End of Timeτων Muhammad ibn Izzat και Muhammd Arif:
Mahdi θα είναι νικηφόρος και θα εξαλείψει αυτούς τους χοίρους και τα σκυλιά και τα είδωλα αυτού του καιρού, έτσι ώστε να υπάρξει μια ακόμη φορά ένα Χαλιφάτο που θα βασίζεται στην προφητεία ως λέει η χαντίθ (παράδοση) ... Η Ιερουσαλήμ θα είναι η τοποθεσία του σωστά οργανωμένου Χαλιφάτου και το κέντρο του ισλαμικού κράτους, το οποίο θα διευθύνεται από τον Ιμάμη Αλ-Μαχντί. ... Αυτό θα καταργήσει την ηγεσία των Εβραίων ... "

Σύμφωνα με διάφορες ισλαμικές παραδόσεις Hadith, τόσο Σουνίτες όσο και Σιίτες, οι στρατοί του Μαχντί, θα βαδίσουν προς την Ιερουσαλήμ και θα καρφώσουν τις μαύρες σημαίες του Ισλάμ στο Όρος του Ναού.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Το «όραμα» του πρώην Μαοϊστή Μπαρόζο για μια «βαθύτερη ένωση» της Ε.Ε με λιγότερη εθνική κυριαρχία των κρατών μελών


Infowars Ireland / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο José Manuel Barroso, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ζήτησε από τους αρχηγούς κρατών της ΕΕ, να «προφέρουν με ευκρίνεια το όραμα για το που η Ευρώπη πρέπει να πάει» σε μια σύνοδο κορυφής αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω τροποποιήσεις της συνθήκης και, τελικά σε μια Ένωση δύο ταχυτήτων. Το EurActiv αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες των προτάσεων που θα διανεμηθούν μεταξύ των ηγετών της ΕΕ στις 28-29 Ιουνίου.

«Είμαστε τώρα, όπως έχω ήδη πει εδώ και αρκετό καιρό, σε μια καθοριστική στιγμή για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είπε Μπαρόζο μια δημόσια εκδήλωση, την Τρίτη (26 Ιουνίου) που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτικής (EPC), ένα think tank που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

"Πρέπει να προφέρουμε με ευκρίνεια (να αρθρώσουμε) το όραμα για το που η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει, και για την συγκεκριμένη πορεία για το πώς να πάει προς τα εκεί," είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, απηχώντας τις κλήσεις της Γερμανίας για μια «δημοσιονομική ένωση» και μια "πολιτική ένωση" για τον σχεδιασμό μιας λύσης εν μέσω της  κρίσης του χρέους στην ευρωζώνη.

Στη σύνοδο κορυφής, οι ηγέτες της ΕΕ θα εξετάσουν μια έκθεση που εκπονήθηκε από τον Μπαρόζο σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ευρωομάδας Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Mario Draghi.

Το EurActiv, αναφέρει ότι θα ξεκινήσει μια διαδικασία προς μια βαθύτερη ένταξη (ενσωμάτωση) στην ΕΕ και προσδιορίζονται τα κύρια δομικά της στοιχεία - μια ένωση τραπεζών, μια δημοσιονομική ένωση και περαιτέρω βήματα προς μια πολιτική ένωση.

"Ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός χρειάζεται τώρα," τόνισε ο Μπαρόζο, παραδεχόμενος ότι το έργο «δεν μπορεί να είναι απλό», καθώς θα απαιτεί από τις χώρες να παραιτηθούν από μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας στα οικονομικά και στα φορολογικά θέματα - ένα άλμα ομοσπονδιοποίησης που η Γαλλία διστάζει να κάνει.


Ο Μαοϊστής κ. Μπαρόζο

Είναι άραγε ο κ. José Manuel Durão Barroso το κατάλληλο άτομο να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

Ο José Manuel Durão Barroso, είναι γνωστό ότι διατείνεται με κομπορρημοσύνη ότι είναι προσωπικός φίλος του ηγέτη του MPLA και δικτάτορα της Ανγκόλας, Χοσέ Εντουάρντο ντος Σάντος, ο οποίος κυβερνά τη χώρα από τις 10 Σεπτεμβρίου 1979.

Ο José Manuel Durão Barroso, πήγε από το Μαοϊκό Επαναστατικό Κόμμα στο Κομμουνιστικό Κόμμα και από εκεί στην Προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Το Σοσιαλιστικό Κόμμα ήταν μαρξιστικό. Το πρόγραμμα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος ήταν επίσης μαρξιστικό. Εκείνη την εποχή (της ίδρυσης του Σοσιαλιστικούς Κόμματος της Πορτογαλίας) όλοι ήταν μαρξιστές ...». Είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας Μάριο Σοάρες, στην εκπομπή “Memórias de Portugal do futuro”, του καναλιού RTP i, στις 15 Φεβρουαρίου 2012.

Ο José Manuel Durão Barroso, πρόεδρος σήμερα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έγινε πολιτικά ενεργός μετά την Πορτογαλική Επανάσταση των Γαρυφάλλων του 1974, με τη Μαρξιστική-Λενινιστική Ομοσπονδία Φοιτητών, την πτέρυγα νεολαίας του PCTP / MRPP (Κομμουνιστικό Κόμμα της Πορτογαλίας Κίνηση Εργαζομένων / Αναδιοργάνωση του Προλεταριάτου), ένα μαοϊκό Επαναστατικό Κίνημα της Πορτογαλίας με συνδέσμους με την τρομοκρατία.

Ο Πρόεδρός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μας José Manuel Durão Barroso, ήταν πασίγνωστος για τα αντι-καπιταλιστικά συνθήματα που έγραφε στους τοίχους και την κατάσχεση των επίπλων της νομικής σχολής του και ανέβηκε γρήγορα ψηλά στην ιεραρχία της Μαοϊκής νεολαίας.

Καθώς η άκρα αριστερά δεν κατάφερε να αποκτήσει τον έλεγχο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, ο κ. José Manuel Durão Barroso, αποφάσισε να πάει για σπουδές στο εξωτερικό.

Μετά την επιστροφή του στη χώρα θα διεισδύσει στη μεγάλη ανεξάρτητη κίνηση της Δεξιάς, το κόμμα PPD-PSD, όπου και πάλι καταφέρνει να αναρριχηθεί ψηλά στην σκάλα της ιεραρχίας, κάτι που οφείλεται κυρίως σε ορισμένα εσωκομματικά πραξικοπήματα. Αργότερα, καθώς ο κύριος εσωκομματικός του αντίπαλος πέφτει σε δυσμένεια μεταξύ των ψηφοφόρων, ο κ. Μπαρόζο βρίσκει την ευκαιρία να εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας. Στην συνέχεια , κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής περιόδου, η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ζητούσε πρόεδρο, και ο José Manuel Durão Barroso, άρπαξε την ευκαιρία.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του σε βίντεο από το 1976, μπορεί κανείς να δει τον νεαρό μαοϊκό Ζοζέ Μπαρόζο, σε μια πολύ συγκεχυμένη δήλωση, να προτρέπει τους μαθητές να «αγωνιστούν», επικρίνοντας το αστικό εκπαιδευτικό σύστημα ότι «στρέφει τους φοιτητές εναντίον των εργαζομένων και τους εργαζόμενους εναντίον των φοιτητών».

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Άλεξ Τζόουνς-Το Μυστικό για το Φαγητό

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αγαπώντας τα δεσμά μας


Του Alex (henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μου έρχονται στο μυαλό ορισμένα από τα άρθρα αυτής της σελίδας (henrymakow.com) σχετικά με αυτό που ο Aldous Huxley έλεγε «η αγάπη της δουλείας» και την επίδρασή της στην κοινωνία.

Βλέπω όλο και περισσότερο αυτό το πάθος για την δουλεία (σκλαβιά) καθώς περνάνε οι ημέρες, αλλά το είδα και στην "πόρτα του σπιτιού μου" να το πω έτσι, όταν το είδα στη γενέτειρά μου, το St Louis του Missouri που στοιχειώθηκε από το φάντασμα των τεθωρακισμένων οχημάτων που θυμίζουν την επιβολή στρατιωτικού νόμου.

Φυσικά, οι πολίτες σε μεγάλο βαθμό αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτές τις απειλές και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να αντισταθούν.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επισημάνω ένα άλλο απόσπασμα του Huxley: "Καθώς η οικονομική και πολιτική ελευθερία μειώνεται, η σεξουαλική ελευθερία τείνει να αυξηθεί ως ‘αποζημίωση’. Και ο δικτάτορας θα κάνει τα πάντα για να ενθαρρύνει αυτή την ελευθερία».

Το αναφέρω αυτό το απόσπασμα γιατί την ίδια εβδομάδα που θωρακισμένα οχήματα διέσχισαν τους δρόμους του Σεντ Λούις, η πόλη πραγματοποίησε το ετήσιο "Pridefest", την παρέλαση των ομοφυλόφιλων και την προβολή της σεξουαλικής ασυδοσίας.

Την ώρα που μας κατευθύνουν να αγωνιστούμε για τα "σεξουαλικά δικαιώματά" μας, χάνουμε συνεχώς τα πραγματικά δικαιώματά μας. Πόσα mainstream ΜΜΕ και ενημερωτικά έντυπα μπορεί κανείς να δει αυτές τις μέρες να προωθούν ενεργά την ατζέντα της σεξουαλικής ελευθεριότητας; Και από την άλλη, πόσα από αυτά κάνουν μια σύντομη αναφορά στις πολυάριθμες παραβιάσεις των συνταγματικών δικαιωμάτων και της ιδιωτικής ζωής μας, καθώς και τη σημασία αυτών των καθημερινών παραβιάσεων;

Γιατί επιτρέπεται οι άνδρες αυτοί να σέρνουν ο ένας τον άλλον στους δρόμους με δερμάτινα λουριά μπροστά στα μάτια των παιδιών, αλλά όταν ένας πολίτης διαμαρτυρηθεί για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του από την παράνομη έρευνα και την κατάσχεση (και την ‘νόμιμη’ σεξουαλική παρενόχληση από κρατικούς υπαλλήλους στα σημεία ελέγχου των αεροδρομίων και των σταθμών) χτυπιέται με το σιδερένιο σφυρί του κράτους;

Είναι να απορεί κανείς πως ο σαδισμός έγινε mainstream. Πάρτε, για παράδειγμα, την πάρα πολύ δημοφιλή σειρά πορνογραφικών βιβλίων, "Fifty Shades of Grey" («Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», το χαρακτηριζόμενο και ως ‘Mommy Porn’, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των e-books των «New York Times», με 250.000 πωλήσεις) – μια μακάβρια ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που υποκύπτει σεξουαλικά σε ένα δισεκατομμυριούχο και μυείται στο σαδομαζοχισμό.

Λόγω της δημοτικότητας της σειράς, το ενδιαφέρον (και η αγορά) των γυναικών για το σαδομαζοχισμό έχει αυξηθεί. Αλλά αυτή η σειρά δεν μπορεί να προσδιοριστεί μόνο ως μια πραγματεία για τη διαστροφή.
Είναι σημαντικό να εξετάσουμε το θέμα από κοινωνική και οικονομική σκοπιά, κάτι που έχει σημασία για μια ανίδεη και υπερχρεωμένη κοινωνία που εξαρτάται από μια υπερ-ελίτ που ‘νοιάζεται’ για εμάς και τις ανάγκες μας. Η υποταγή μας γίνεται χωρίς καμία έγνοια ή σκέψη για το βαρύ κόστος ως προς τις ελευθερίες μας, την αξιοπρέπειά μας και την ανθρώπινη υπόστασή μας.
 
Στο μυθιστόρημά του, "Brave New World", ο Χάξλεϋ θα γράψει ότι ο Μαρκήσιος ντε Σαντ «θεωρούσε τον εαυτό του ως τον απόστολο της πραγματικής επαναστατικής επανάστασης, πέρα από την απλή πολιτική και την οικονομία, της επανάστασης των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών, των οποίων τα σώματα στο εξής θα γίνονταν η κοινή σεξουαλική ιδιοκτησία όλων, των οποίων τα μυαλά επρόκειτο να εξαγνιστούν από κάθε καλό τρόπο και από όλες τις αναστολές του παραδοσιακού πολιτισμού που αποκτήθηκαν με κόπο".

Με άλλα λόγια, η επανάσταση ενάντια στα θεμέλια της κοινωνίας μας, συμβαίνει σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο σε μία σφαίρα της ύπαρξής μας.

Όπως και η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, θέλουμε να υποβάλουμε τους εαυτούς μας ως δούλους στους ελίτ που κουμαντάρουν τη κοινωνία μας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Η (made in USA) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στη Μ. Ανατολή και η αισχρή σιωπή των Αμερικάνων (σιωνιστών) χριστιανών


Από το blog THE CATHOLIC KNIGHT / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ:

Μάλιστα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, με έδρα την Ουάσιγκτον, στηρίζει τους αντάρτες της Συρίας που εκτελούν συστηματικά (σκοτώνουν) Χριστιανούς στους δρόμους, στα σπίτια τους, και στις εκκλησίες τους. Σκοτώνουν ιερείς και μοναχές, γυναίκες και παιδιά, και όλα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικάνους φορολογούμενους. Το άκουσες Αμερική; Τα χρήματα που κατέβαλε ο θείος Σαμ τον περασμένο Απρίλιο είναι τα χρήματα του αίματος. Ένα τμήμα τους χρησιμοποιείται για να βοηθηθούν οι φανατικοί μουσουλμάνοι να σκοτώσουν χριστιανούς. Πώς αισθάνεστε;

Ακούσατε τίποτα από τα mainstream μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα αυτό; Σιωπή! Τίποτα! Τα χείλη τους σφραγισμένα! Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεργάζεται με τους Μουσουλμάνους Αδελφούς. Για πιο λόγο; Με λίγα λόγια. Μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις (κυρίως επιχειρήσεις ενέργειας) θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής. Τα μουσουλμανικά έθνη που εργάζονται με αυτές τις εταιρείες ανταμείβονται πλούσια με πολλά χρήματα. Σκεφτείτε τη Σαουδική Αραβία, για παράδειγμα, ή το Κουβέιτ, ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα έθνη που αρνούνται να συνεργαστούν πάνε στη μαύρη λίστα και μόλις βρεθούν στην εταιρική μαύρη λίστα, δεν περνάει πολύς καιρός πριν καταλήξουν στη μαύρη λίστα του θείου Σαμ. Σκεφτείτε για παράδειγμα το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράν. Τώρα, πώς λειτουργεί ο θείος Σαμ. Πρώτον, στέλνει τη C.I.A. συγκεκαλυμμένα να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει αντάρτες που θα επιχειρήσουν μια «αλλαγή καθεστώτος» μέσω ενός πραξικοπήματος ή ενός εμφυλίου πολέμου. Δεύτερον, αν αυτό δεν λειτουργήσει, υπάρχει το ΝΑΤΟ ή ο ΟΗΕ να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, μέσω μιας εκστρατείας βομβαρδισμών. Τρίτον, αν αυτό δεν λειτουργήσει, ή εάν κάποια από αυτές τις δύο οργανώσεις δεν συνεργάζονται με το θείο Σαμ, εκείνος «πηγαίνει μόνος» με ένα «συνασπισμό προθύμων» και εγκαινιάζει μια υπό αμερικανική ηγεσία εκστρατεία βομβαρδισμών ή μια ολοκληρωτική εισβολή. Αν κοιτάξετε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή τα τελευταία 20 χρόνια, αυτό το σενάριο περίπου παίζει πάντα. Είναι μια προσέγγιση σε τρία στάδια. Ένα, δύο και τρία. Ελπίζουν ότι το πρώτο βήμα θα κάνει τη δουλειά του. Αν όχι, υπάρχει το βήμα δύο, και αν ούτε αυτό δεν λειτουργήσει, καλά, ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποσταθεροποιήσουν ενεργά τη Μέση Ανατολή στην επιδίωξη της «ελευθερίας», αλλά η "ελευθερία" αυτή δεν σημαίνει την ελευθερία με την έννοια που εσείς και εγώ καταλαβαίνουμε. Λένε "ελευθερία" με την έννοια του να αφήσουν τους φανατικούς ισλαμιστές να αναλάβουν την εξουσία και να κυβερνήσουν τις χώρες τους, σύμφωνα με ό, τι ο θρησκευτικός τους ζήλος απαιτεί. Ήταν υπό την Κυβέρνηση του G.W. Μπους που λήφθηκε η απόφαση να συμμαχήσουν με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, τη ‘μητέρα’ όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή. Η ιδέα ήταν να «αλλάξουν τις πλευρές» να το πω έτσι, να βοηθήσουν τους Μουσουλμάνους να πάρουν αυτό που θέλουν, και σε αντάλλαγμα να ελπίζουν για τον περιορισμό της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν προνομιακή θέση στις τιμές του πετρελαίου με τις, υπό αμερικανική ηγεσία, διεθνείς εταιρείες. Η πίεση στο Ισραήλ να εγκαταλείψει την κατεχόμενη γη για ειρήνη ξεκίνησε σοβαρά υπό τον GW Μπους, και συνεχίζεται κάτω από την σημερινή κυβέρνηση Ομπάμα.
Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω αυτό. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι του Ομπάμα. Ούτε είναι του G.W. Μπους. Πιστέψτε με, αν ο Mitt Romney εκλεγεί, δεν θα κάνει απολύτως τίποτα για να το αλλάξει. Όχι, αυτό είναι ένα πρόβλημα της Ουάσιγκτον D.C.! Ονομάζεται "Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός", και πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο. Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν είναι κάτι νέο, και έχει μια μακρά ιστορία χρηματοδότησης από πολλά χρήματα στη Νέα Υόρκη και εταιρείες που καλύπτουν όλο το κόσμο από εκεί.

Οι προεδρικές εκλογές δεν θα αλλάξουν τίποτα. Εάν γίνει ο Mitt Romney πρόεδρος δεν θα σταματήσει αυτό. Θα το κάνει, και, ενδεχομένως, με περισσότερο ζήλο από τον Ομπάμα και τον Μπους μαζί. Ποιος είναι το αρνί της θυσίας; Οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής, φυσικά! Από τη νέα αυτή αμερικάνικη πολιτική έχει δολοφονηθεί στη Μέση Ανατολή, τόσο μεγάλος αριθμός χριστιανών όσο είχε να δολοφονηθεί από την εποχή των σταυροφοριών! Στο Ιράκ, οι Αμερικανοί ήταν σίγουροι ότι οι Χριστιανοί θα ήταν ασφαλείς μέσα στην, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, δημοκρατία. Αντ’ αυτού, δολοφονήθηκαν χιλιάδες χριστιανοί, εκκλησίες βομβαρδίστηκαν (ενώ ήταν μέσα), και υπάρχει από τότε μια μαζική φυγή χριστιανών από το Ιράκ. Στην Αίγυπτο, η C.I.A. έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ενορχήστρωση των διαμαρτυριών και την ανατροπή του καθεστώτος εκεί. Αφότου ήρθε η δημοκρατία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, η Αίγυπτος έγινε ένα σφαγείο για τους Χριστιανούς. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν πολλοί χριστιανοί στη Λιβύη ώστε να γίνουν στόχος των ανταρτών που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και την  εκστρατεία βομβαρδισμού του ΝΑΤΟ. Τώρα, ο θείος Σαμ στρέφεται στη Συρία, εξοπλίζοντας τους αντάρτες, και χωρίς αμφιβολία χρησιμοποιώντας τη CIA για να τους εκπαιδεύσει και να συντονίσει τις επιθέσεις τους. Τι ακολουθεί; Το καθεστώς του Άσαντ δεν έχει πέσει ακόμα, και οι χριστιανοί ήδη σφάζονται στη Συρία. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα που θα χτυπήσει ο θείος Σαμ – το Ιράν. Πόσοι Χριστιανοί θα πεθάνουν εκεί, ως αποτέλεσμα του ιμπεριαλισμού των Γιάνκηδων;

Αμερικάνοι Ευαγγελικοί, θα πρέπει να ντρέπεστε. Βοηθήσατε με την υποστήριξή σας σε αυτό, με αυτόν τον εσχατολογικό τρελό Σιωνισμό σας. Κάθε χρόνο, στέλνετε εκατομμύρια δολάρια στο Ισραήλ, για τα πάντα, από τη βοήθεια των Εβραίων να εγκατασταθούν στα κατεχόμενα εδάφη, έως την ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα. Αδιαφορείτε για τα δεινά των χριστιανών αδελφών σας στην Παλαιστίνη, και τώρα αδιαφορείτε για τον πόνο τους στο Ιράκ, την Αίγυπτο και τη Συρία. Λέτε, "ο Ομπάμα να φύγει και να εκλέγει ο Romney!" Και δεν σας νοιάζει ότι  ο Romney θα κάνει ό, τι έκαναν στη Μέση Ανατολή ο Μπους και ο Ομπάμα, και πιθανόν πολύ περισσότερα! Ντροπή σε κάθε Αμερικάνο Καθολικό ο οποίος τόλμησε να υποστηρίξει την Ευαγγελικό σιωνιστικό (“πρώτα το Ισραήλ”) όραμα της Μέσης Ανατολής και με τον τρόπο αυτό, να κάνει τα στραβά μάτια σε ό, τι κάνει η Ουάσιγκτον στους χριστιανούς αδελφούς του εκεί.

Έχω αποκηρύξει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν την αναγνωρίζω πλέον, ως νόμιμη. Πρόκειται για μια τυραννική δικτατορία που ξεκίνησε το 1861 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Καταλαμβάνει το έθνος μου (Dixie) και χρησιμοποιεί τους πόρους μας και τους νέους άνδρες για να προωθήσει τα αυτοκρατορικά της σχέδια. Τώρα διώκει τους Χριστιανούς σε αμερικάνικο έδαφος, λέγοντας ότι τα παιδιά δεν μπορούν να προσεύχονται στο σχολείο τους και τα χριστιανικά φιλανθρωπικά ιδρύματα οφείλουν να παρέχουν αμβλώσεις και αντισύλληψη. Ενώ συνεχώς στηρίζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω αυτή την κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα ανάθεμα. Είθε ο Θεός να σώσει τους χριστιανούς αδελφούς μου στη Μέση Ανατολή από τις σατανικές της φιλοδοξίες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή