Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Εβραίος επίσκοπος της εκκλησίας της Σουηδίας Åke Bonnier, υποστηρίζει ότι η εκκλησία θα πρέπει να αλλάξει την Αγία Γραφή, έτσι ώστε να μην οδηγεί σε «αντισημιτισμό»



Ο Åke Bonnier, επίσκοπος της Εκκλησίας της Σουηδίας (ανήκει στους Λουθηρανούς), της επισκοπής της Skara, πιστεύει ότι ζούμε σε "αντισημιτικούς καιρούς" και για αυτό προτρέπει την σουηδική Εκκλησία να «καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό σε όλες τις μορφές του».

Ο Bonnier έχει δημοσιεύσει μια λίστα με τα σημεία εκείνα για τα οποία θέλει, η εκκλησία να σταματήσει την «χριστιανική παρερμηνεία των βιβλικών κειμένων για τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό που μπορεί να προκαλέσει καρικατούρες και να οδηγήσει σε εχθρότητα».

Ο Bonnier θέλει η εκκλησία να «τονίσει τη σχέση μεταξύ Εβραίων και χριστιανικής λειτουργίας», «να λάβει γνώση του πνευματικού πλούτου της εβραϊκής ερμηνεία των Γραφών» και να «προβεί σε εκκαθάριση της χριστιανικής λειτουργίας από τον ‘αντι-εβραϊκό’ τρόπο που βλέπει τα πράγματα, ιδιαίτερα στα κηρύγματα, τις προσευχές και τους ύμνους."

Ο Åke Bonnier θέλει στην ουσία, η εκκλησία να αρνηθεί τις κρίσιμες διαφορές μεταξύ της Καινής και της Παλαιάς Διαθήκης, η οποία κατ’ αυτόν, οδηγεί σε «αντισημιτισμού».

Γράφει ότι η σουηδική εκκλησία πρέπει να "αποδείξει ότι η χριστιανική Αγία Γραφή, τόσο η Παλαιά όσο και η Καινή Διαθήκη, η μία συμπληρώνει και ενισχύει την άλλη, περισσότερο από ό, τι υπάρχουν αντιθέσεις μεταξύ τους ή έχουν ξεχωριστές εντολές".

Βέβαια, η Παλαιά Διαθήκη ήταν η διαθήκη του Θεού με έναν λαό, τους Εβραίους, ενώ η Καινή Διαθήκη είναι η διαθήκη του Θεού με ανθρώπους από όλα τα έθνη.

Το γεγονός είναι ότι ο ίδιος ο Ιησούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αντισημίτης», λόγω των σκληρών λόγων που απηύθυνε εναντίον των Εβραίων της εποχής του, των Φαρισαίων, τους οποίους αποκάλεσε «τέκνα του Σατανά». Οι Ιουδαίοι ραβίνοι πιστεύουν ότι οι χριστιανοί πρέπει να αποκηρύξει τον Ιησού και να σταματήσουν να τον λατρεύουν, αλλιώς θα είναι πάντα «αντισημίτες».

Ποιος είναι ο Bonnier :

Ο επίσκοπος Åke Bonnier ανήκει στην μεγάλη εβραϊκή οικογένεια των Bonnier. Η οικογένεια αυτή είναι πάρα πολύ πλούσια. (Στην φωτογραφία : η οικογένεια το 1910). Ο ίδιος ο Åke Bonnier έχει μια τεράστια περιουσία πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ και είναι ο 56ος πλουσιότερος άνθρωπος της Σουηδίας (2011), και όλα τα αδέλφια του έχουν κορυφαίες θέσεις στον Όμιλο Bonnier.

Το πραγματικό όνομα της οικογένειας ήταν Hirschel. Είναι ιδιοκτήτες του καναλιού LNK, που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην Σουηδία και την Φινλανδία. Από τις 7 μεγαλύτερες εφημερίδες της Σουηδίας, η οικογένεια Bonnier έχει στην κατοχή της τις 4. - Βλέπε αναλυτικό άρθρο εδώ.

Υπερασπιστής της gay ατζέντας, ο Bonnier, έγραψε σχετικά με την παρέλαση των ομοφυλόφιλων “Pride 2011” στο blog του:

"Έτσι το Pride άρχισε. Σηκώθηκα νωρίς, όχι λόγω του φεστιβάλ, αλλά και λόγω του ότι θα περπατούσα μισή ώρα για το Ropsten από το Lidingö. Καθώς περπατούσα πάνω από τη γέφυρα έβλεπα ‘pride σημαίες σε αυτοκίνητα και σε λεωφορεία και στη συνέχεια φυσικά σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη. Όταν είδα όλες αυτές τις σημαίες, σκέφτηκα ότι θα είναι καταπληκτικό! Η Σουηδία είναι φανταστική! Έχουμε ένα αρκετά ανοικτό περιβάλλον όπου μπορούμε όλοι να είμαστε μαζί, όπου μπορούμε να υπενθυμίσουμε ο ένας τον άλλο ότι είμαστε διαφορετικοί. Μας υπενθυμίζουν ότι η διαφορετικότητα είναι κάτι όμορφο ... Και την ίδια στιγμή εξακολουθεί να υπάρχει το μίσος! ... Αλλά οι φονταμενταλιστές φυσικά, μπορεί να υποστηρίζουν ότι εγώ και πολλοί άλλοι είμαστε λάθος όταν λέμε ότι ο Θεός είναι ο Θεός της ποικιλομορφίας, είναι ο Θεός όλης της δημιουργίας: Τα αδέλφια μου που είναι ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ ή queer ή ετεροφυλόφιλοι ή ασεξουαλικοί ή .. είναι κομμάτια της δημιουργίας του Θεού! "

Ανάλογες απόψεις έχει και μια φυλετική συγγενής του Bonnier, η Εβραία ιέρεια της σουηδικής εκκλησίας, Helle Klein η οποία έχει φτιάξει ένα "think tank" με το όνομα “Seglora Smedja”, μέσα από το οποίο τάσσεται υπέρ των διώξεων των αληθινών (‘φονταμενταλιστών’ και για αυτή) Χριστιανών, υπέρ της ομοφυλοφιλίας, των εκτρώσεων, του φεμινισμού, της πολυπολιτισμικότητας, της μαζικής μετανάστευσης κλπ.

Σε άρθρο των ιερέων Annika Borg και Christer Hugo αναφέρεται ότι: "Όσοι δεν συμφωνούν με την γνώμη της Helle Klein ή του "think tank" της - ή την  επικρίνουν- εκτίθενται συνεχώς με την κατηγορία της «ξενοφοβίας» και συνδέονται με τον «εξτρεμισμό» και το «μίσος»... Η ‘Seglora’ με ψέματα ψάχνει να βρει και να δυσφημήσει τους συναδέλφους της Klein. Το έργο της δε χρηματοδοτείται από τη σουηδική Εκκλησία".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Το ριζοσπαστικό ομοφυλοφιλικό κίνημα στις ΗΠΑ και οι Εβραίοι

«Τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας έχουν μια μακρά ιστορία υποστήριξης - και έμπρακτης συμμετοχής – στο να δοθούν πολιτικά δικαιώματα σε πολλούς που κάποτε θεωρούνταν άφωνοι στην κοινωνία», γράφει ο ραβίνος Toby Manewith σε άρθρο του με τίτλο «Γιατί τόσοι πολλοί Εβραίοι υποστηρίζουν τον γάμο των ομοφυλόφιλων;» στην αμερικάνικη ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα Washington Blade.

Και παρακάτω: «Όλοι θα γνωρίζετε αυτά που λέει στο Λευιτικό 18:22 (που καταδικάζει την ομοφυλοφιλία : “Και μετά άρρενος δεν θέλεις συνουσιασθή, ως μετά γυναικός· είναι βδέλυγμα”)…αλλά…ο Ιουδαϊσμός αποτελεί μια εξελισσόμενη θρησκεία. Είναι αδύνατο για μένα, ως Αμερικανό-Εβραίος του 21ου αιώνα, να ζήσω με μια αυστηρή ερμηνεία των νόμων που θεσπίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα κοινωνικό πλαίσιο εντελώς ξένο προς τη σύγχρονη εμπειρία για να μην αναφέρουμε τις τρέχουσες γνώσεις σχετικά με το φύλο και τον σχηματισμό της σεξουαλικής ταυτότητας».
Και καταλήγει: «Υποστηρίζω και τον πολιτικό και τον θρησκευτικό γάμο (εννοείται ομοφυλόφιλων) όχι ενάντια στην κατανόηση μου για την εβραϊκή παράδοση, αλλά εξαιτίας αυτής».

                                            ********
Πρόσφατα, το Θεολογικό Σεμινάριο του Συντηρητικών Ιουδαίων ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες να γίνονται ραβίνοι, δημιουργώντας μια νέα  διαφωνία με τους Ορθόδοξους Ιουδαίους (που παραμένουν αντίθετοι).

                                                ********
Χαιρόμαστε που θα «παντρευτεί» ο εγγονός μας, μόνο που θα θέλαμε ο άντρας που θα πάρει να είναι Εβραίος!
Γράφοντας στην Standard του Λονδίνου ο Εβραίος ομοφυλόφιλος δημοσιογράφος Benjamin Cohen, που θέλει να «παντρευτεί», δηλώνει ενθουσιασμένος που ο παππούς τους και η γιαγιά του, David και Norma Green, τον υποστηρίζουν σε ένα βίντεο που έκανε για την εκστρατεία ‘Out4Marriage’ περί της «ισότητας στο γάμο». Η στάση τους απέναντι στην ομοφυλοφιλία, γράφει, ήταν ανέκαθεν εξαιρετικά φιλελεύθερη… Η μόνη τους αντίδραση όταν άκουσαν ότι ήμουν γκέι ήταν ότι ο φίλος μου δεν ήταν Εβραίος. Θα ήθελαν να παντρευτώ σε μια συναγωγή, όπως εκείνοι...".
(Σχ. ΚΟ: Τώρα αυτό δεν λέγεται «ρατσισμός»; Μα εγώ νόμιζα ότι ο «ρατσισμός» πάει πακέτο με την «ομοφοβία»…)
   
                                              ********
«Μάθε παιδί μου γράμματα»

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλά "παιδικά" βιβλία, που μέσα από αυτά οι συγγραφείς μαθαίνουν στα παιδιά τη «νέα οικογένεια», που αποτελείται από δύο άνδρες («μπαμπάδες») ή δύο γυναίκες («μαμάδες»). Κατά περίεργο τρόπο ανάμεσα στους συγγραφείς υπερεκπροσωπούνται εκείνοι που είναι εβραϊκής καταγωγής. Keith Elliot Greenberg, Elisabeth Kushner, Patricia Polacco, Harvey Fierstein, Lesléa Newman είναι κάποια ονόματα μετά από μία βιαστική έρευνα. Ιδού μερικά τέτοια βιβλία:
                                             
                                          ********
 Η συμμετοχή των Εβραίων στον ακτιβισμό για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων

Γράφει κάποιος Adam Kredo στην Washington Jewish Week για την σχέση των Εβραίων με το κίνημα για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων»:
Το να έχει σχέση ο Ιουδαϊσμός με το κίνημα για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων φαινόταν σαν κάτι το «οξύμωρο» στην Leah Meadows.

Η 23χρονη Meadows ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ο «πατριαρχικός» Ιουδαϊσμός θα απέφευγε κάθε σχέση με τον ακτιβισμό των ομοφυλόφιλων.

Οι απόψεις της όμως άλλαξαν όταν η Meadows, κάτοικος District, συμμετείχε σε μια συζήτηση στην ‘Ιστορική Συναγωγή της Sixth & I’ στην περιοχή District της Ουάσινγκτον για την σχέση του Ιουδαϊσμού και του «αγώνα για την ισότητα» των ομοφυλοφίλων.

"Διαψεύστηκα" λέει η Meadows, όταν άκουσε μια ομάδα τεσσάρων πρωτοπόρων ομοφυλόφιλων ακτιβιστών - τρεις από τους οποίους ήταν Εβραίοι – να μιλάνε για  τον αγώνα που έκαναν «κατά των διακρίσεων», καθώς και το ρόλο που διαδραμάτισε ο Ιουδαϊσμός στον ακτιβισμό τους.
Το φόρουμ, συγχρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Kurlander της Εβραϊκής Κοινότητας της Washington, και γιόρτασε την 40η επέτειο των διαδηλώσεων του Stonewall, των βίαιων διαδηλώσεων που ξέσπασαν στη Νέα Υόρκη το 1969, μετά από μια επιδρομή της αστυνομίας σε ένα gay bar.
Η Dana Beyer, (φωτο) η πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια για την βουλή των αντιπροσώπων στο Μέρυλαντ, θυμήθηκε την εμπειρία. της όταν εκείνη την εποχή, που ήταν άνδρας.
«Ένιωσα τόση επιθυμία να συμμετάσχω στις ταραχές, επειδή ήταν αυτός ήταν ο λαός μου που τις έκανε ...» ανέφερε.
Η Anne Kronenberg, πρώην διευθύντρια της εκστρατείας του gay ακτιβιστή και πολιτικού Harvey Milk, (τον υποδύθηκε ο ηθοποιός Sean Penn και - φυσικά- πήρε όσκαρ) αν και δεν είναι Εβραία η ίδια, έμαθε πολλά από το αφεντικό της που ήταν Εβραίος. "Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι Εβραία," είπε η Kronenberg, εξηγώντας ότι αν και δεν είναι Εβραία στο αίμα, είναι «πάρα πολύ Εβραία» στο πνεύμα και τις αξίες.

Κάθε ένας στο πάνελ τόνισε ότι οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται σε πολλά «κινήματα βάσης».
Ο Robert Raben, (φωτο) ένας λομπίστας που στο παρελθόν υπηρέτησε ως σύμβουλος του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Barney Frank (D-Mass) - και οι δύο είναι ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι – είχε δυσκολία να εντοπίσει το «έμφυτο χαρακτηριστικό» που αναγκάζει τους Εβραίους να «τα βάζουν με την αδικία».
«Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι τα ψυχολογικά αίτια που έχουμε μια υπεροχή στον τομέα αυτό, αλλά το κάνουμε», είπε ο Raben.

Οι εβραϊκές θρησκευτικές αξίες, σημείωσε η Beyer, μας έδωσαν το στίγμα για το "ποιοι είμαστε", ως gay ακτιβιστές. "Το να είσαι Εβραίος με βοήθησε να γίνω προοδευτικός και φιλελεύθερος. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να διαχωρίσει πραγματικά αυτά τα δύο", εξήγησε.

                                                  ********
Το ριζοσπαστικό ομοφυλοφιλικό κίνημα στις ΗΠΑ και οι Εβραίοι – άρθρο από εδώ

Ο παρακάτω μακρύς κατάλογος αποδεικνύει, μια για πάντα, ότι το ριζοσπαστικό κίνημα των ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα εβραϊκό κίνημα. Οι Εβραίοι το δημιούργησαν και το καθοδηγούν από πάνω προς τα κάτω. Μέσα από αυτό προωθείται η διαστροφή και ο εκφυλισμός που εξαπλώνεται σαν μια πυρκαγιά σε όλη την Αμερική και από εκεί σε όλον τον «σύγχρονο» κόσμο.

Κανείς δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για τους ομοφυλόφιλους, τους Μορμόνους, τους Ρώσους, τα σκυλιά, τις γάτες ή τα πουλιά. Νοιάζεται όμως όταν οι Μορμόνοι, ή οι ομοφυλόφιλοι, μπορούν να αξιοποιηθούν ως ένα μπλοκ ψηφοφόρων, ή ως ένα μπλοκ προώθησης των «νόμων μίσους». Ρίξτε μια ματιά για το ποιοί είναι πραγματικά πίσω από την gay ατζέντα και πώς χρησιμοποιείται η ομάδα αυτή για τους δικούς τους στόχους.

Η ‘γκέι ατζέντα’ είναι ακριβώς το τέλειο εργαλείο μαζί με τα άλλα τεχνάσματα για να διαφθαρούν οι λευκές χριστιανικές χώρες και μέρος της συνολικής ατζέντας που σκοπό έχει την διάλυση της οικογένειας και την μετατροπή κάθε χώρας σε μια διεφθαρμένη άθλια κοινωνία.

Number One Jew Gay όλων των εποχών:
 
Ο «πατέρας» του ομοφυλοφιλικού κινήματος, Frank Kameny, (φωτο) ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πιεστεί η Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία να επαναταξινομήσει τις σεξουαλικές δραστηριότητες των ατόμων του ιδίου φύλου ως «κανονικές». Μερικές φορές τον αποκαλούν «πρωτοπόρο του κινήματος για τα δικαιώματα των γκέι» (δώσανε και σε αστεροειδή το όνομά του). Δείτε τι γράφει το ‘Gay Geezer’ για όλα αυτά, όπου αναφέρει και «σχέσεις» με ζώα:

"Έτσι: Ας έχουμε περισσότερη και καλύτερη απόλαυση για περισσότερες και καλύτερες σεξουαλικές διαστροφές, με οποιοδήποτε ορισμό, από όλο και περισσότερους συναινούντες ενήλικες. Όλοι θα είμαστε καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Και αυτό θα είναι αμερικανισμός σε δράση ... "
"Η κτηνοβασία δεν είναι του γούστου μου ... Αλλά φαίνεται να είναι μια αβλαβής αδυναμία ή ιδιοσυγκρασία κάποιων ανθρώπων. Έτσι, εφ’ όσον δεν νοιάζει το ζώο (και το ζώο σπάνια το νοιάζει), δεν με πειράζει και δεν βλέπω γιατί κάποιον άλλον θα έπρεπε τον πειράζει.." Διαβάστε περισσότερα εδώ!

1) Allan Ginsburg, Εβραίος ποιητής, ηγετικό στέλεχος της παιδοφιλικής οργάνωσης NAMBLA, (North American Man Boy Αγάπη Association), που ζητάει να «αναγωριστεί» το δικαίωμα σεξουαλικής συνεύρεσης με μικρά αγόρια.
2) Alan Klein, συνιδρυτής της ομάδας ‘ACT UP’, ακτιβιστικής οργάνωσης για τους ομοφυλόφιλους με AIDS, συνιδρυτής της ομάδας ‘Queer Nation’, διευθυντής επικοινωνίας και επικεφαλής εκπρόσωπος της ‘Gay & Lesbian Alliance κατά της δυσφήμισης’ (GLAAD). Ο Klein είναι επίσης συνιδρυτής της επιτυχημένης multimedia καμπάνιας STOPDRLAURA.COM.
3) Larry Kramer, Συνιδρυτής της «Act Up», συν-ιδρυτής της ‘Gay Mens Health Crisis’.
4) Harvey Fierstein, ηθοποιός Κινηματογράφου (Mrs. Doubtfire), γνωστός γκέι ακτιβιστής.
5) Arnie Kantrowitz, συν-ιδρυτής της ‘Gay and Lesbian Alliance Against Defamation’ (GLAAD).
6) Winnie Stachelberg, πολιτική διευθύντρια, της ‘Εκστρατείας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων’ (Human Rights Campaign).
7) Jonathan D. Katz, ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου ‘Harvey Milk’, του μεγαλύτερου ινστιτούτου ‘queer μελετών’ στον κόσμο. Παλιός ομοφυλόφιλος πολιτικός ακτιβιστής, συν-ιδρυτής του ‘Queer Nation’.
10) Moisés Kaufman, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης (Η Laramie Project).
8)Israel Fishman, ιδρυτής του ‘Gay Liberation Caucus’ το 1970, τώρα ‘Gay, Lesbian, Bisexual, and Transgendered Round Table’.
9) Bella Abzug, Γερουσιαστής η οποία παρουσίασε το πρώτο νομοσχέδιο για τα «δικαιώματα των γκέι και λεσβιών» στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, το 1975.
10) Moisés Kaufman, θεατρικός συγγραφέας , παραγωγός ταινιών και ιδρυτής του Tectonic Theater Project).
11) Michael S. Aronowitz, The New York Log Cabin Republicans.
12) Tony Kushner, ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, θεατρικός συγγραφέας, κάτοχος βραβείου Tony και Pulitzer. Το πρώτο μέλος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων που εισήγαγε νομοθεσία που απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» (1974).
13) Len Hirsch, πρόεδρος της ομάδας των ομοφυλόφιλων κυβερνητικών εργαζομένων, GLOBE.
14) Meg Moritz, Ph.D. Διευθυντής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της GLAAD.
15) Barbara Raab, παραγωγός του NBC-TV, "Εβραία λεσβία φεμινίστρια δημοσιογράφος, συγγραφέας".
16) David Goodstein, Ιδιοκτήτης / εκδότης του ομοφυλοφιλικού περιοδικού ‘The Advocate’, συνιδρυτής του Εθνικού Λόμπι Ομοφυλοφιλικών Δικαιωμάτων.
17) Kevin Koffler, αρχισυντάκτης του gay περιοδικού ‘Genre’.
18) Judy Wieder, αρχισυντάκτρια του gay περιοδικού ‘The Advocate’.
19) Barney Frank, (δεξιά) μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου. Βοήθησε στη δημιουργία πολιτικών «κατά των διακρίσεων» στους εργασιακούς χώρους σε όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
20) Jennifer Einhorn, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Gay & Lesbian Alliance Against Defamation.
21) Evan Wolfson, Δικηγόρος ‘Lambda Legal Defense’ και εκτελεστικός διευθυντής της ‘Freedom to Marry’.
22) Leslie Feinberg, συνδικαλίστρια, transgender ακτιβίστρια και συγγραφέας.
23) Roberta Achtenberg, δικηγόρος για τα αστικά δικαιώματα και διορισμένη βοηθός υπουργού Ίσων Ευκαιριών από τον Μπιλ Κλίντον το 1993.
24) Richard Goldstein, συγγραφέας του Village Voice.
25) Terry Lobel, διευθυντής του National Gay and Lesbian Task Force.

Και η λίστα συνεχίζεται ….

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Το γκρουπ με την μεγαλύτερη υποστήριξη στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ είναι οι Εβραίοι



Οι Αμερικανο-Εβραίοι έχουν τα υψηλότερα επίπεδα υποστήριξης στο «γάμο» των ομοφυλόφιλων, από όλα τα αμερικάνικα γκρουπ που μετρήθηκαν σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα το ερευνητικό κέντρο Pew Research Center.

Σύμφωνα με πέντε δημοσκοπήσεις του 2012 και του 2013, με την πιο πρόσφατη να πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2013, το 76 τοις εκατό των Εβραίων στις ΗΠΑ υποστηρίζουν τη νομιμοποίηση του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, ενώ το 18% αντιτίθεται και το 8% δεν εξέφρασε γνώμη.

Το ποσοστό αυτό είναι εξαιρετικά υψηλό, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον αριθμό των Προτεσταντών (34%) και των Καθολικών (53%), οι οποίοι υποστηρίζουν τον «γάμο» των ομοφύλων.

Η υποστήριξη των Εβραίων είναι μάλιστα υψηλότερη και από αυτήν των Δημοκρατικών (61%), ή των αυτο-προσδιοριζόμενων "φιλελεύθερων" (72%), ακόμη και των Αμερικανών χωρίς θρήσκευμα (75%).

Το μέγεθος του δείγματος των Εβραίων - μόλις 210 άτομα σε από πάνω από 9.900 ερωτηθέντες - έκανε μια ανάλυση σε ηλικία, συμμετοχή σε  θρησκευτικές λειτουργίες ή πολιτικές απόψεις, αδύνατη. Αλλά για τα μεγαλύτερα τμήματα της μελέτης, τα στοιχεία αυτά είχαν μια δραματική επίδραση στις απόψεις σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.

Οι νεότεροι ενήλικες Αμερικανοί είναι δύο φορές πιο πιθανό να υποστηρίξουν τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων από τους παλαιότερους. Ένα 66% των Αμερικανών ηλικίας 18-29 τον υποστηρίζει, ενώ μόλις το 33% των ατόμων άνω των 65 εξέφρασε υποστήριξή.

Σε όλες τις θρησκευτικές ομάδες και πολιτικές υποδιαιρέσεις υπάρχει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη για τους «γκέι γάμους» μεταξύ των νέων. Για παράδειγμα, το 39% των Ρεπουμπλικανών ηλικίας 29 ετών ή νεότεροι υποστηρίζουν τη νομιμοποίηση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων, σε σύγκριση με μόλις το 16% των Ρεπουμπλικανών άνω των 65 ετών. Μεταξύ των Καθολικών, η υποστήριξη είναι διπλάσια (72%) μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 34, όπως είναι μεταξύ εκείνων άνω των 65 ετών (36%).

Οι γυναίκες επίσης υποστηρίζουν το «γάμο» των ομοφυλοφίλων (52%) πιο πολύ από τους άνδρες (44%).

Το ποσοστό συμμετοχής σε θρησκευτικές λειτουργίες έχει επίσης επίδραση στις απόψεις σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων. Περίπου το 60% των ερωτηθέντων παρακολουθούν θρησκευτικές λειτουργίες λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 40% παρακολουθούν μία φορά την εβδομάδα ή και περισσότερο. Εκείνοι με χαμηλότερη προσέλευση είχαν διπλάσιες πιθανότητες, σε 60%, για την υποστήριξη της νομιμοποίησης του «γάμου» των ομοφυλοφίλων, σε σύγκριση με τα χαμηλά επίπεδα υποστήριξης, 28%, εκείνων με μεγάλη προσέλευση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Εκτός κόμματος Βρετανίδα πολιτικός για «αντισημιτικές θέσεις»



Μια υποψήφια με το κόμμα UKIP του Nigel Farage, τέθηκε εκτός κόμματος, γιατί πρόβαλε «αντισημιτικές θέσεις» στο Facebook, καθώς είναι μέλος μιας ομάδας που ισχυρίζεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται πίσω από μια παγκόσμια Illuminati μαφιόζικη συνωμοσία.

Μεταξύ των πολυάριθμων ομάδων οπαδών θεωριών συνωμοσίας που η Anna-Marie Crampton έχει ενταχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η ιστοσελίδα ‘Awake Aware and Part of the Solution’, που απεικονίζει την βασίλισσα στην κορυφή μιας αποκρυφιστικής πυραμίδας:
Το διάγραμμα δείχνει ότι βασίλισσα ελέγχει το λεγόμενο «Συμβούλιο των 13» που περιέχει έναν εκπρόσωπο της οικογένειας τραπεζιτών Ρότσιλντ. Αυτό συμπίπτει με τις ‘αντισημιτικές’ θέσεις που συνδέονται με το λογαριασμό της Crampton, οι οποίες αναφέρουν ότι οι Rothschilds είναι μέρος μιας "σιωνιστικής" δυναστείας που είναι υπεύθυνη για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η 57χρονη φέρεται να έγραψε: «Ολοκαύτωμα σημαίνει μια θυσία με φωτιά. Μόνο οι Σιωνιστές θα μπορούσαν να θυσιάσουν τους δικούς τους στους θαλάμους αερίων».

«Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε από σιωνιστές Εβραίοι και χρηματοδοτήθηκε από τους μεγαλοτραπεζίτες για να κάνουν όλο τον κόσμο να αισθάνεται τόσο ένοχος και εξοργισμένος από το Ολοκαύτωμα ώστε να υπογραφεί μια συνθήκη για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, όπως την ξέρουμε σήμερα ».
Πριν αποπεμφθεί και διαγραφεί ο λογαριασμό της στο Twitter, η Crampton τον χρησιμοποίησε για να επικαλεστεί την πολιτική της στάση, επιμένοντας:

«Δεν είμαι αντισημίτρια. Δεν είπα ποτέ ότι δεν πιστεύω στο ολοκαύτωμα. Με έχουν σαφώς τρολάρει. Άλλωστε η προ-γιαγιά μου ήταν Εβραία. Οι αναφορές μου έχουν να κάνουν  με το Σιωνισμό ως πολιτικό κίνημα. "
Σε αντίθεση με αναφορές αλλού, δεν προέκυψε ότι η Crampton αρνείται το Ολοκαύτωμα - αλλά ο λογαριασμός της στο Facebook χρησιμοποιήθηκε πράγματι για να τα φορτώσει όλα στην εβραϊκή συνωμοσία.

Η Crampton πρέπει ακόμη να δώσει εξηγήσεις για τους εμφανείς επαίνους της για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, καθώς περιέχουν - όπως γράφει- «όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε».

Η Crampton φέρεται να είναι πρώην ακτιβίστρια του BNP. Ο Farage δήλωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι με UKIP πρέπει να υπογράψουν μια «δήλωση» ότι δεν υπήρξαν ποτέ μέλη του BNP. «Παρόλα αυτά, ανάμεσα στους 1.700, θα υπάρχουν ένας ή δύο που δεν θα θέλαμε να έχουμε ανάμεσά μας, που θα ξεφύγουν» δήλωσε..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή