Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο «Ηρακλής» κατηγορεί το Χόλυγουντ ότι στιγματίζει τους χριστιανούς ηθοποιούς και τους αντιμετωπίζει αρνητικάΟ Αμερικάνος ηθοποιός Kevin Sorbo, γνωστός ως Ηρακλής από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά (1995 -1999), απάντησε πρόσφατα στον «κωμικό» Bill Maher, ο οποίος πρόσφατα αποκάλεσε τον Θεό «ψυχωτικό μαζικό δολοφόνο», σε μια τηλεοπτική συζήτηση για την επερχόμενη ταινία «Νώε».

Bill Maher
«Το μόνο που μπορώ, είναι να αισθανθώ λυπημένος για αυτόν τον τύπο, επειδή νομίζω ότι είναι ένας πολύ θυμωμένος, μοναχικός άνθρωπος», δήλωσε ο Sorbo σε μια συνέντευξη στο Newsmax για την προώθηση της νέας του ταινίας, Gods Not Dead, (‘Ο Θεός Δεν είναι Νεκρός’), η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσεις να μιλήσεις με έναν τέτοιον άνθρωπο, γιατί έχει τόσο μίσος», λέει για τον γεννημένο στη Ν. Υόρκη από Ιρλανδό πατέρα και Εβραία μητέρα, τηλε-παρουσιαστή, πολιτικό σχολιαστή και «κωμικό».

«Αναρωτιέμαι τι συνέβη στη ζωή του», προσθέτει ο ηθοποιός. «Οι άθεοι που έχω γνωρίσει - δεν είναι όλοι τους θυμωμένοι. Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που είναι άθεοι. Απλά δεν πιστεύουν. Είχαμε μεγάλες συζητήσεις . ... Αλλά ο Maher έχει τόσο πολύ μίσος».

Ο Sorbo συνέχισε, «τα ήθη ξεφτίζουν, η χώρα ξεπέφτει. Πάμε όλο και χειρότερα, και όλα είναι εντάξει, σύμφωνα με το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας αυτής. Δεν είναι όλα είναι εντάξει».

Ο Sorbo, ο οποίος παίζει έναν άθεο καθηγητή στο ‘Gods Not Dead’, μίλησε επίσης για το «στίγμα» με το οποίο είναι αντιμέτωποι οι Χριστιανοί στο Χόλυγουντ.

«Υπάρχει μια αρνητικότητα προς τους Χριστιανούς στο Χόλυγουντ», λέει στο ChristianHeadlines.com. «Και μια αρνητικότητα προς τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό».

Ο Sorbo λέει ότι έχει παρατηρήσει μια διαφορά στο πώς τον αντιμετωπίζει το Hollywood από τότε που έκανε δημοσίως γνωστό ότι είναι χριστιανός. Λέει ότι δεν του προσφέρονται πολλοί ρόλοι, όπως στο παρελθόν και δεν καταλαβαίνει γιατί η πίστη του πρέπει να επηρεάζει την δουλειά του.

«Εγώ δεν τους φθονώ – εκείνοι γιατί με φθονούν;» ρωτάει.

Ο Sorbo πιστεύει ότι το Hollywood θα σταματήσει να φέρεται στους χριστιανούς αρνητικά όταν οι πιστοί αγωνιστούν για τις πεποιθήσεις τους.

«Η σιωπηλή πλειοψηφία έχει αρχίσει ενοχλείται με αυτά που συμβαίνουν», λέει. «Νομίζω ότι πρέπει περισσότεροι άνθρωποι να αρχίσουν να μιλούν γι’ αυτά, αντί απλά να κάθονται και να τα δέχονται. Συμβαίνει ... Δέχεσαι επίθεση; Πρέπει να σηκωθείς και να αγωνιστείς για τον εαυτό σου και τις πεποιθήσεις σου».

Δείτε το trailer του ‘Gods Not Dead’:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ρωμανός είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί απορεί ο πολύ συμπαθής Kevin Sorbo (δεν γνώριζα για τα πιστεύω του μέχρι που σιάβασα αυτό το άρθρο!) που το Jew-llywood βλέπει με κακό μάτι τους Χριστιανούς.

Φαντάζομαι πως και ο ίδιος του γνωρίζει το μέγεθος της επιρροής των Εβραίων στο χώρο των media και του θεάματος στις ΗΠΑ, και το άσβεστο μίσος τους προς τον Χριστιανισμό επίσης.

Ως ρητορικές απορίες και μόνο μπορώ να εκλάβω τα λεγόμενά του, δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρεις;Ζηλεύει που δε μπόρεσε ποτέ να κάνει ονομα στον κινηματογραφο και καπως πρεπει να μονοπωλησει!