Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

"Η οικογένεια ως συνταγματικώς προστατευόμενο αγαθό" (video)



Δείτε την ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Β. Νικοπούλου (πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου) με θέμα: "Η οικογένεια ως συνταγματικώς προστατευόμενο αγαθό", που έγινε στις 20 Ιουλίου 2014 στην Ι.Μ. Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου (Χαλκιδική)


Πρόσφατα εκδόθηκε το βιβλίο του κ. Νικόπουλου με τον τίτλο «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας», εκδόσεις ΑΡΜΟΣ. Εκεί ο κ. Νικόπουλος τονίζει ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της Τρόϊκας ενώ η Ιστορία “δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”. Τέλος, σημειώνει ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.



Άλλο ένα ενδιαφέρον βίντεο με τον κ. Νικόπουλο σχετικά με το αν το Σύνταγμα επιτρέπει την ίδρυση Τμήματος Μουσουλμανικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., είναι το παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια: