Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: Μαθήματα «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» (και φυλετικής επιμειξίας) για 6χρονα


Εδώ είναι μερικές σελίδες από ένα εγχειρίδιο για το μάθημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» που προορίζεται για παιδιά 5-6 ετών στη Γαλλία.

Πάνω από το εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο «Αγάπη και Μωρά». Μια νεαρή λευκή έγκυος γυναίκα με τον σκουρόχρωμο φίλο της και μια μικρή Κινέζα που την φιλάει ένα μαύρο αγόρι. Παρατηρείστε το μικρό λευκό αγόρι που δεν κάνει τίποτα...

Παρακάτω, η λεζάντα αναφέρει: «Όταν είμαστε παιδιά, είμαστε περίεργοι, και θέλουμε να μάθουμε πως είναι το «πιπί» του άλλου. Έτσι, μερικές φορές παίζουμε το γιατρό μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και διασκεδάζουμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο».

Κάτω: "Όταν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες αγαπούν ο ένας τον άλλο λέμε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που αγαπούν ο ένας τον άλλο είναι ετεροφυλόφιλοι."

Κάτω: «Πώς μπορείτε να κάνετε έρωτα;» Όταν δύο μεγάλοι αγαπούν ο ένας τον άλλο έχουν μια ισχυρή επιθυμία για ειδικά χάδια: να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλον παντού, να αγγίζουν το δέρμα του άλλου, να φιλιούνται. Θέλουν να κάνουν έρωτα.».

Σημείωση: Προσέξτε το κορίτσι να είναι λευκό και το αγόρι μαύρο.

Κάτω: "Και τότε, μια μέρα ερωτεύονται με κάποιον άλλο και αποφασίζουν να ζήσουν με αυτό το πρόσωπο Μια μαμά ζει με ένα άλλο άτομο, για παράδειγμα. Αυτός δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της ... αλλά με τον τρόπο του, θα δώσει την αγάπη του!"

Στα σχόλια που κάνουν οι αναγνώστες του άρθρου αναγνωρίζουν το μίσος για την «παραδοσιακή» οικογένεια των «προοδευτικών» - νεοταξικών μυαλών και την προσπάθεια προβολής - και εξυψώσεως ακόμα - του φυλετικού  ανακατέματος. Το σεξ και η φυλή άλλωστε είναι οι δύο μεγάλες εμμονές των απογόνων του 1968.

   

Αυτή είναι η σελίδα στο facebook του Υπουργείου Παιδείας της Γαλλίας
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

6 σχόλια:

konion είπε...

Προσέξτε τὴν ἀπάτη στὶς εἰκόνες. Οἱ ἔγχρωμοι οὐσιαστικῶς εἶναι λευκοί, βαμένοι μαῦροι ἢ ἐλαφρῶς κίτρινοι μὲ πολὺ λίγα ἄλλα χαρακτηριστικὰ τῆς φυλῆς των.

Στὴν Ἀφρικὴ γιὰ χιλιάδες χρόνια οἱ διάφορες φυλὲς εἶναι παραδοσιακῶς φίλοι ἢ ἐχθροὶ καὶ δὲν ἔχουν ἀναμιχθῇ - ὁμογεννοποιηθῇ.

Οἱ τοιοῦτοι καὶ οἱ τοιοῦτες, ὑπάρχει καὶ μαθηματικὴ ἀπόδειξις ὅτι θὰ εἶναι πάντα μία μειοψηφία.

Καταλαβαίνετε λοιπὸν τί πρόκειται νὰ γίνῃ.

Marinos είπε...

Αυτή είναι η τελεία αποστασία, το μαύρο να έχει γίνει άσπρο.
Η νέα τάξη πραγμάτων κυβερνά τον κόσμο, δηλαδή ο διάβολος. ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ Η Η ΛΕΥΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ !!!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ. Η ΜΑΥΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!!!!
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!!;;

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ που δεν ζούμε στη Γαλλία.
Αρκεί να μην έρθουν και εδώ τα αίσχη τους.
Οι χριστιανοί θα κάνουμε μάθημα κατ' οίκον στα παιδιά μας.

Μάθημα "σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης" ή "το μέλλον της παιδεραστίας είναι λαμπρό" ;

Φρίκη.

Ανώνυμος είπε...

Η φυλετική επιμειξία είναι παρούσα και στην χώρα μας. Ρωτήστε οποιαδήποτε Ελληνίδα αν θα έκανε παιδιά με έναν πλούσιο Άραβα ή μαύρο ή ο,τιδήποτε άλλο. Πόσες θα απαντήσουν όχι γιατί θέλουν τα παιδιά τους να είναι φυλετικά Έλληνες 100%; Πιθανόν ελάχιστες. Το φυλετικό ένστικτο έχει καταπνιγεί από τα προωθούμενα "πρότυπα" του καταναλωτισμού, του πολυφυλετισμού κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχναμε οτι στη γαλλια ενα μεγαλο ποσοστο ειναι μαυροι,αυτοι μαλλων εφτιαξαν κ το βιβιλιο.και μην σας φανει παραξενο οτι πολλυ συντωμα κατι τετοιο θα δωσουν κ στα Ελληνοπουλα για να μεγαλωσουν με τις "ελευθερες μοντερνες αντιληψεις!!