Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το αφεντικό της Goldman-Sachs δηλώνει: «Μην μουρμουράτε. Χρειάζεστε και άλλους Αφρικανούς»



(Προφανώς σύσσωμη η aristera θα επικροτήσει)

Μετά από μια συνάντηση που είχε με τον Πάπα Φραγκίσκο, το αφεντικό της Goldman-Sachs International και της θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Peter Sutherland, δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν λάβει το «δίκαιο μερίδιό» τους όσον αφορά τους «πρόσφυγες» από χώρες της Αφρικής και της Συρίας.

Ο Σάδερλαντ είπε στο ράδιο RTÉ ότι οι 240.000 μετανάστες που κατακλύζουν την Ευρώπη κάθε χρόνο, δεν είναι μια οικονομική επιβάρυνση για χώρες όπως η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αντίθετα, είπε, το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου ή και περισσότεροι μετανάστες ετησίως αποτελούν «οικονομικό και κοινωνικό όφελος» για την Ευρώπη, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.

«Οι κυβερνήσεις πρέπει να περάσουν τη θετική είδηση ​​ότι οι μετανάστες είναι καλοί για μια κοινότητα, οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο και όχι συνεχώς να τους παρουσιάζουν ως βάρος, επειδή δεν είναι πραγματικά ένα βάρος», είπε ο Sutherland. «Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα συμβάλουν θετικά στην κοινότητα στην οποία ζουν».

Ο Sutherland εξέθεσε τις μελέτες που είπε ότι «αποδεικνύουν» τα οικονομικά οφέλη της μαζικής μετανάστευσης προς την Ευρώπη από την Αφρική και αλλού.

Οι (λαθρο)μετανάστες κοστίζουν στην Ευρώπη δισεκατομμύρια

Μια έκθεση από το University College του Λονδίνου, ωστόσο, διαπίστωσε ότι οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα μια τεράστια οικονομική αφαίμαξη των χωρών υποδοχής.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι μη-Ευρωπαίοι μετανάστες που ζουν στην Βρετανία έχουν αποστραγγίσει από το δημόσιο σχεδόν 120 δισεκατομμύρια λίρες από το 1995.

Η κατάσταση είναι παρόμοια στη Γερμανία, η κατά πολύ πιο ευημερούσα και παραγωγική χώρα στην Ευρώπη.

Τον Δεκέμβριο, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo, Hans-Werner Sinn, αντέκρουσε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Bertelsmann που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε μετανάστης στη χώρα συνέβαλε 22 δισεκατομμύρια ευρώ στο κράτος πρόνοιας το 2012.

Ο Σιν είπε στην Frankfurter Allgemeine ότι στην πραγματικότητα "σχετικά με τον καθαρό ισολογισμό, η μετανάστευση στοιχίζει στο κράτος περισσότερα σε κοινωνικές δαπάνες και σε άλλα θέματα από ό, τι φέρνει μέσω των φόρων και των κοινωνικών εισφορών».

«Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να ξεκινήσουμε επιτέλους μια μη-ιδεολογική συζήτηση σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική η οποία δεν θα καθοδηγείται από την αναζήτηση πολιτικής ορθότητας», πρόσθεσε.

Παρά τις πολυάριθμες μελέτες που δείχνουν τις αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της μαζικής μετανάστευσης στην Γερμανία και την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το πολιτικό κατεστημένο και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι υπέρ της.

«Ανεξέλεγκτοι, ανειδίκευτοι τριτοκοσμικοί μετανάστες αποτελούν μια οικονομία τρελοκομείου, αλλά αξιοσέβαστοι πολιτικοί όπως ο κύριος Σόιμπλε, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, δίνει την υποστήριξή του» γράφει ο Vincent Cooper.

Σε αντίθεση με τις διακηρύξεις του Sutherland, του Σόιμπλε, και του πολιτικού κατεστημένου στην Ευρώπη, η μαζική μετανάστευση των μουσουλμάνων στην σε μεγάλο βαθμό χριστιανική Ευρώπη έχει οδηγήσει σε μια σοβαρή κοινωνική κρίση.

«Το υψηλό ποσοστό ανεργίας των νέων στην Ευρώπη και η περιορισμένη οικονομική κινητικότητα έχει από καιρό αναφερθεί ως ένας σημαντικός παράγοντας για τους νέους να ριζοσπαστικοποιηθούν και να συμμετάσχουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως σε ένοπλες ομάδες του Ισλαμικού Κράτους", γράφει ο Howard Koplowitz.

ΚΟ: Πέραν από τα οικονομικά μεγέθη και τον κίνδυνο τρομοκρατικών χτυπημάτων, κανείς δεν φαίνεται να αναφέρει την εθνολογική αλλοίωση (αντικατάσταση ενός πληθυσμού - του γηγενούς, με έναν άλλον), όσο και την αλλοίωση του εκλογικού σώματος (και τα δύο προς όφελος της οικονομικής ελίτ και της νεοταξικής aristeras). Η αποσιώπηση αυτής της πραγματικότητας, όσων «καταγγέλλουν» την μαζική μετανάστευση είναι στην ουσία, άλλη μία νίκη της πολιτικής ορθότητας.  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Η Τσεχία δεν θέλει τριτοκοσμικούς αιτούντες άσυλο. Η Πολωνία θέλει μόνο χριστιανούς

Υπάρχει ελπίδα τελικά: ο πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας Milos Zeman δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να εισέλθει στην χώρα κανένας «τουρίστας ασύλου» από Αφρική και Μέση Ανατολή. Η πολιτιστική απόσταση και οι διαφορές απλά είναι πάρα πολύ μεγάλες. Η Πολωνία σκέφτεται ομοίως.

Ο πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας, Milos Zeman, με ένα χαρακτηριστικό τρόπο προειδοποίησε τους τουρίστες ασύλου από την (Βόρεια) Αφρική, καθώς και τους μουσουλμάνους σε γενικά:

"Αυτή τη στιγμή είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα πρέπει να σταματήσει από την αρχή. Ίσως σήμερα εμφανίζεται ως δυστοπία, αλλά ίσως πραγματικά υπάρχουν τρομοκρατικές πυρήνες που αυξάνουν στο έδαφός μας. Μόνο το μέλλον θα δείξει."

Οι πολιτισμικά πιο κοντά Ουκρανοί είναι ευπρόσδεκτοι.

Από την άλλη πλευρά, οι πρόσφυγες από την Ουκρανία, που θα μπορούσαν να φύγουν από έναν ενδεχόμενο πόλεμο στην ανατολική Ουκρανία, είναι ευπρόσδεκτοι, σύμφωνα με τον Zeman.

«Οι πρόσφυγες αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο και θα πρέπει κάποιος να τους πάρει», είπε ο Zeman. Εξήγησε επίσης ότι :

"Οι Ουκρανοί εργάζονται σκληρά και είναι πολύ πιο κοντά μας πολιτιστικά. Επιπλέον, το εμπόδιο της γλώσσας είναι μικρό, και αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να αφομοιωθούν."

Μια παρόμοια συλλογιστική βρίσκεται μέσα στην πολωνική κοινωνία, και εκπληκτικά μεταξύ Πολωνών πολιτικών.

Η Πολωνία θέλει μόνο να πάρει Χριστιανούς.

Στην Πολωνία αποτελεί κοινή λογική, ότι η πολωνική κοινωνία ωφελείται μόνο από ορισμένους πρόσφυγες. Λαμβάνοντας υπόψη την επικείμενη κατάρρευση στη Σουηδία, όπου τριτοκοσμικοί εγκληματίες εξακολουθούν να εισάγονται σε αριθμούς ρεκόρ, μπορεί κάποιος μόνο να συμφωνήσει.

Όπως ανέφερε στην «welt.de» ο πρωθυπουργός Ewa Kopacz ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα χορηγήσει άσυλο σε 60 συριακές χριστιανικές οικογένειες. Σε μακροπρόθεσμη βάση, έως 150 χριστιανικές οικογένειες από τη Συρία σχεδιάζεται να βρουν καταφύγιο στην Πολωνία.

Ο Kopacz το εξήγησε αυτό λέγοντας:

"Οι Χριστιανοί που διώκονται με τον πιο βάρβαρο τρόπο, αξίζουν βοήθεια από μια χριστιανική χώρα όπως η Πολωνία".

Εμπειρογνώμονας σε θέματα μετανάστευσης αποκρούοντας την τυπική αριστερή πολιτικά ορθή κριτική, ανέφερε ότι η επιλογή στην πολιτική ένταξης δεν είναι κακό πράγμα. Ειδικά, καθώς οι Χριστιανοί μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα.

Το μεγαλύτερο μέρος του πολωνικού λαού, ωστόσο, βρίσκονται να συμφωνούν με αυτή την κυβερνητική θέση σχετικά με τη μετανάστευση. Σύμφωνα με έρευνα, το 56 τοις εκατό των Πολωνών νιώθει μια αρνητική στάση προς τους μουσουλμάνους.

Η Πολωνία θα συνεχίσει πιθανότατα να προσπαθεί να θωρακιστεί από Αφρικάνους και Άραβες πρόσφυγες, οι οποίοι κατά το παρελθόν - σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα - ήταν και είναι μια σταθερή πηγή εγκληματικότητας και εθνοτικών εντάσεων.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΑΥΣΤΡΙΑ: Ζητούν δημοψήφισμα για να αποχωρήσουν από την ΕΕ

Αυστριακοί πολίτες έχουν ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την αποχώρηση από την ΕΕ, υποστηρίζοντας ότι η χώρα θα είναι σε καλύτερη θέση οικονομικά, αν αφήσει την Ένωση. Για να αναγκάσουν το εθνικό κοινοβούλιο να εξετάσει την πρωτοβουλία οι ακτιβιστές πρέπει να έχουν συγκεντρώσει 100.000 υπογραφές μέχρι την 1η Ιουλίου.


Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από μια 66χρονη συνταξιούχο μεταφράστρια, την Inge Rauscher, η οποία έχει συγκεντρώσει αρκετές υπογραφές για να ξεκινήσει επίσημα την εκστρατεία.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στην φυσική και φιλοειρηνική Αυστρία» είπε η Rauscher στην έναρξη της καμπάνιας αυτή την εβδομάδα. Οι Αυστριακοί έχουν προθεσμία έως την 1η Ιουλίου να υπογράψουν το αίτημα, για το οποίο μπορούν να προσέλθουν  σε δημοτικά καταστήματα των περιοχών τους.

Η Rauscher όπως και οι «σύντροφοι» της σε αυτήν την πρωτοβουλία, η ‘επιτροπή Heimat & Umwelt’ (Πατρίδα και Περιβάλλον) συμφωνούν ότι η Αυστρία θα ευνοηθεί από την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση τόσο οικονομικά όσο και περιβαλλοντικά. Επίσης άσκησαν κριτική στην πολιτική της επιβολής αυστηρών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας εκ μέρους της ΕΕ επιρρίπτοντας ευθύνες στις Βρυξέλλες για την οικονομική πτώση της χώρας.

«Δεν είμαστε πια ισχυρή χώρα, λένε. Το 80% των σημαντικών νόμων υποβάλλονται από τις Βρυξέλλες  και όχι από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους.  Κατά την άποψη μας η Ευρώπη δεν είναι Δημοκρατία. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει νομοθετικές δυνάμεις» είπε η Rauscher στο Sputnik Radio.

Όπως εκτιμά η ομάδα μια ανεξάρτητη Αυστρία θα κερδίζει επιπλέον 9.800 ευρώ ανά νοικοκυριό το χρόνο, επειδή  η χώρα θα γλιτώσει από τα βαρίδια της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: «Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τον “γάμο” των ομοφυλόφιλων ανοίγει τον δρόμο στην νομιμοποίηση της πολυγαμίας και θέτει σε κίνδυνο την θρησκευτική ελευθερία», λένε διαφωνούντες ανώτατοι δικαστές

Δριμεία κριτική άσκησαν συντηρητικοί δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στη γνώμη της πλειοψηφίας ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ χορηγεί αναφαίρετο δικαίωμα στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, υπογραμμίζοντας την απειλή που θέτει η γνωμοδότηση στη θρησκευτική ελευθερία, την δημοκρατική διαδικασία και τον θεσμό του γάμου, καθώς αυτός επαναπροσδιορίζεται.

Ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Roberts, μαζί με τον οποίον συντάχθηκαν οι Δικαστές Antonin Scalia και Clarence Thomas, έγραψε ότι «η πλειοψηφία αδυνατεί να προσφέρει ακόμη και μια μόνο φράση που να εξηγεί» πώς η 14η τροπολογία ισχύει για τον επαναπροσδιορισμό του γάμου.

«Το δικαίωμα που ανακοινώνει δεν έχει καμία βάση στο Σύνταγμα ή σε προηγούμενη απόφαση αυτού του Δικαστηρίου», έγραψε. “Δεν υπάρχει, άλλωστε, ρήτρα για «συντροφικότητα και κατανόηση» ή «ευγένεια και αξιοπρέπεια» στο Σύνταγμα”.

Αντιθέτως, το δικαστήριο αγνόησε το δικό προηγούμενο στην υπόθεση του 1972 Baker v. Nelson, όπου έκρινε ότι δεν υπάρχει συνταγματικό δικαίωμα "γάμου" ομοφυλόφιλων.

Ο δικαστής Scalia χαρακτήρισε την απόφαση «δικαστικό πραξικόπημα» που δεν έχει ίχνος δικαίου. Περιέγραψε την συχνά περίτεχνη γλώσσα της πλειοψηφίας ως «μυστικούς αφορισμούς του μπισκότου της τύχης».

Ενώ όλοι οι διαφωνούντες δικαστές προειδοποίησαν ότι η απόφαση σφετερίστηκε το ρόλο του λαού σε μια δημοκρατική κυβέρνηση, ο καθένας έκανε τις δικέ του ξεχωριστέ κριτικές.

Ο δικαστής Roberts (φωτο) προειδοποιεί ότι η σημερινή απόφαση δεν μπορεί να συγκριθεί με την κατάργηση των νόμων που ήταν κατά των διαφυλετικών γάμων, διότι η εθνικότητα των συζύγων δεν θεωρήθηκε ποτέ καθοριστικός παράγοντας του ίδιου του θεσμού του γάμου. 
Προειδοποίησε, επίσης, ότι με την αλλαγή του θεμελιώδους ορισμού του γάμου, οι δικαστές ανοίγουν την πόρτα στον επαναπροσδιορισμό άλλων ζωτικών συστατικών του γάμου. "Είναι εντυπωσιακό το ότι το σκεπτικό της πλειοψηφίας θα εφαρμόζεται με την ίδια ισχύ με την απαίτηση ενός θεμελιώδους δικαιώματος στην πολυγαμία", έγραψε.

Ο δικαστής Thomas έγραψε ότι η γνωμοδότηση φέρει "δυνητικά ολέθριες συνέπειες στη θρησκευτική ελευθερία".

Η παραδοσιακή αμερικανική άποψη της «περιορισμένης κυβέρνησης» ήταν άλλη μια απώλεια, έγραψε. "Το Σύνταγμά μας - όπως και η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας πριν από αυτό - βασιζόταν σε μια απλή αλήθεια: ότι η ελευθερία του ατόμου, για να μην αναφέρουμε την αξιοπρέπεια του ατόμου, είναι κάτι που πρέπει να προστατεύεται από το κράτος".

Ο δικαστής Samuel Alito είπε ότι η ύπαρξη του γάμου βασίζεται στους λόγους αναπαραγωγής και ανατροφής παιδιών. Η γνώμη της πλειοψηφίας βασίζεται στις ιδέες της ρομαντικής αγάπης, έγραψε. «Αυτή η κατανόηση του γάμου, η οποία επικεντρώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην ευτυχία των ατόμων που επιλέγουν να παντρευτούν, είναι κοινή για πολλούς ανθρώπους σήμερα, αλλά δεν είναι η παραδοσιακή. Για χιλιετίες, ο γάμος ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με το μόνο πράγμα που μόνο ένα ζευγάρι του αντίθετου φύλου μπορεί να κάνει: την τεκνοποίηση".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

This is a politically correct world: Ψυχάκιας φωτογραφήθηκε με την σημαία του Νότου και σκότωσε ανθρώπους; ΦΤΑΙΕΙ η σημαία του Νότου και πρέπει να απαγορευθεί. Ισλαμιστής κραδαίνοντας τη ισλαμική σημαία αποκεφάλισε άνθρωπο; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το Ισλάμ..


Το βιολί τους οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης: «Δεν έχει να κάνει με το Ισλάμ» είπε πάλι ο ξερόλας Κάμερον.

Άνθρωποι σφάζονται κάθε ημέρα από τους οπαδούς του Μωάμεθ και καμιά γωνιά της γης δεν είναι ασφαλής. Η κόλαση της Συρίας και του Ιράκ εξαπλώνεται και στην Ευρώπη από «ενσωματωμένους» ή και γεννημένους στην Ευρώπη μουσουλμάνους, όπως ο πρόσφατος γεννημένος στη Γαλλία "ριζοσπαστικοποιημένος" μουσουλμάνος που αποκεφάλισε τον εργοδότη του.

Κάμερον : οι σημερινές επιθέσεις έγιναν «όχι στο όνομα του Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ειρήνης».

Προσέξτε την παράκρουση των εγκάθετων: Τους ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα τους και δεν θέλουν να την παραδώσουν στις ορδές των τριτοκοσμικών μεταναστών και λαθρομεταναστών τους ονομάζουν «ρατσιστές», «φασίστες» «νεοναζί» παρόλο, που οι ίδιοι συνεχώς το αρνούνται. Δεν τους λένε καν εθνικιστές, όταν εκείνοι ζητούν να αυτοπροσδιοριστούν έτσι. Όταν οι άλλοι σφάζουν στο όνομα του Ισλάμ και του Αλλάχ, και το δηλώνουν με κάθε υπερηφάνεια, τα ίδια αυτά άτομα τους λένε ότι κάνουν «λάθος» και ότι δεν το κάνουν στο όνομα του Ισλάμ και του Αλλάχ!

Την ίδια ώρα έχει εξαπολυθεί λυσσαλέα επίθεση εναντίον ενός Γάλλου δημάρχου που σε μήνυμα του στο twitter τόλμησε να ζητήσει την πλήρη απαγόρευση του Ισλάμ και την απέλαση των μουσουλμάνων…

Ο Robert Chardon (φωτο), ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στη νοτιοανατολική Γαλλία,  ατιμάζεται συνεχώς από τα ΜΜΕ και δέχεται την οργή του «συντηρητικού» πολιτικού κόσμου, καθώς ο εν λόγω δήμαρχος προέρχεται από την Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα, το κόμμα του Σαρκοζί.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αιματηρά περιστατικά και «κακά» σύμβολα. Ποιο «πρέπει» να καταργηθεί;

Διαβάζω σε ‘πολιτικά ορθή’ σελίδα;

Μετά την υποστήριξη στους "γάμους" μεταξύ ομοφύλων, οι αμερικανικές εταιρείες του Internet παίρνουν προοδευτική θέση σε ένα ακόμα κοινωνικό θέμα: στον απόηχο του πρόσφατου βίαιου επεισοδίου σε εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, εταιρείες λιανικής όπως οι Amazon, eBay, Walmart και Sears ανακοίνωσαν ότι θα απαγορεύουν στο εξής να πωλούνται από τα site τους προϊόντα με τη σημαία της Συνομοσπονδίας των Νότιων Πολιτειών, τη σημαία δηλαδή που είχαν οι νότιες πολιτείες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και που για μεγάλο μέρος της αμερικανικής κοινωνίας συμβολίζει τη νοοτροπία των φυλετικών διακρίσεων.

Οι εταιρείες συντάσσονται κατ’ αυτόν τον τρόπο με την απόφαση του κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνα να καταργηθεί η «σημαία του νότου» από τα κυβερνητικά κτίρια και από τις τοπικές πινακίδες των αυτοκινήτων, θεωρώντας ότι προάγει τη νοοτροπία που οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό –αν οι πολιτικές και οι οικονομικές αρχές συμφωνούν, η κοινωνία θα ακολουθήσει έστω και αργά και απρόθυμα. 
Ο δράστης της σφαγής σε χαρακτηριστική πόζα
Ένα - ένα τέτοιου είδους αιματηρά περιστατικά γίνονται βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας της πολιτικής ορθότητας που βάλθηκε να μας εξηγήσει σαν παλιομοδίτικη δασκάλα, ποιο σύμβολο «προάγει» και ποιο «δεν προάγει» την κακή νοοτροπία. Η οποία «νοοτροπία» με την σειρά της «οδηγεί» σε αιματηρά περιστατικά σαν κι αυτό στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, όπου ένας τύπος «πειραγμένος» που έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες, που είχε ειδοποιηθεί για αυτόν η αστυνομία στο παρελθόν για αλλόκοτη συμπεριφορά, που του πήρε το κορίτσι ένας μαύρος και για αυτό έγινε ρατσιστής και τελικά δολοφόνος, εμφανίζεται σε φωτογραφίες να κρατά τη σημαία της Συνομοσπονδίας (Νότου). Άρα φταίει η σημαία του Νότου.

Για αυτόν τον τύπο λοιπόν, «δικάζεται» και καταδικάζεται και ρίχνεται εις στο πυρ το εξώτερον, η σημαία του Νότου από τους ιεροξεταστές του politically correct (που πάντοτε την είχαν στην μπούκα άλλωστε).  
Δεν θα μιλήσουμε εδώ για την ιστορία της σημαίας του Νότου και τι συμβολίζει. Τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει. Όποιος θέλει να μένει ανιστόρητος και να διαμορφώνει «γνώμη» από τα παπαγαλάκια, δικαίωμά του.

Η ερώτηση είναι απλή και δεν νομίζω να ακουστεί πουθενά στα κανάλια της αποβλάκωσης.  

Τόσες και τόσες τρομοκρατικές ενέργειες έχουν γίνει από μουσουλμάνους, πείτε μου πότε καταδικάστηκε το κοράνι ή το Ισλάμ; Να θυμηθούμε την σφαγή στο γαλλικό «σατιρικό» περιοδικό; Που σουλατσάραν μετά όλοι οι πολιτικάντηδες υπερασπιζόμενοι δήθεν την «ελευθερία έκφρασης»; Τον σφαγέα του Μαραθωνίου της Βοστώνης; Τον μαύρο που αποκεφάλισε τον βρετανό στρατιώτη μέρα μεσημέρι στην Αγγλία; Τους βομβιστές τους Λονδίνου και της Μαδρίτης; Ειλικρινά δεν μπορώ να συνεχίσω. Η λίστα είναι ατελείωτη και προφανώς, έπεται συνέχεια. Όλοι αυτοί τι φώναζαν; «Φτου ξελεφτερία  για όλους»; Δεν φώναζαν «Αλλάχ Ακμπάρ»; Όλους αυτούς τι τους ενέπνευσε; Ο Μπάγκς Μπάνυ; Όχι το Ισλάμ και το Κοράνι; (Τι να πούμε για τους αποκεφαλιστές του ISIS). Είπανε ποτέ τίποτα οι «πεφωτισμένοι» ‘πολιτικά ορθοί’ σαλτιμπάγκοι για το ισλάμ και το κοράνι; Σκέφτηκαν να το απαγορεύσουν; Όχι βέβαια.

Εκείνος ο σφαγέας στην πρεμιέρα της ταινίας του Batman, “Dark Knight Rises” στο Ντένβερ του Κολοράντο, αν θυμάστε πήγε μασκαρεμένος Τζόκερ και άρχισε να πυροβολεί. Γιατί δεν απαγόρευσαν τον τζόκερ; Και δεν είναι ο μόνος σφαγέας που «εμπνεύστηκε» από τον Τζόκερ για να διαπράξει εγκλήματα. Στο Βέλγιο, ένας 20χρονος ντυμένος Joker, μπήκε σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό και επιτέθηκε στα νεογνά και στα βρέφη με ένα μαχαίρι, τρυπώντας τα επανειλημμένα στο κεφάλι και το λαιμό τους, σκοτώνοντας 2 μωρά και μια εργαζόμενη και τραυματίζοντας πολλά βρέφη. Κι υπάρχει και μια μαθήτρια και άλλοι στην λίστα (διάβασε εδώ). Όλους αυτούς του ενέπνευσε ο Τζόκερ. Γιατί δεν το απαγόρευσαν;

Για να μην πολυλογούμε. Ο «κακός δράκος» του παραμυθιού που πρέπει να σκοτωθεί για να ζήσουν αυτοί καλά και οι άλλοι χειρότερα λέγεται Ταυτότητα. Ή αν θέλετε εθνικισμός. Ένα - ένα τα σύμβολα της Λευκής Χριστιανικής Ταυτότητας θα τα χτυπήσουν. Οι εθνικές σημαίες θα ακολουθήσουν. (Ήδη ultra ‘πολιτικά ορθές’ χώρες της Ευρώπης το έχουν ξεκινήσει σε σχολεία και γειτονιές). Άλλωστε και αυτές προάγουν «νοοτροπίες» που οδηγούν στο «μίσος» και κάποια στιγμή θα έρθει (ή θα το… «έρθουν») στο έγκλημα. (Ο Σταυρός και η Βίβλος είναι ήδη στοχοποιημένοι). 

Απλά για να ξέρετε, η πιο μεγάλη παρέλαση της Κου Κλουξ Κλαν δεν έγινε στο Νότο. Ούτε κάτω από τη σημαία του Νότου. Έγινε στην Ουάσινγκτον κάτω από την σημαία που βλέπετε παρακάτω. Πότε θα την καταργήσουν;   

Όπου νάναι θα έρθει η ώρα που η μόνη αποδεκτή σημαία θα είναι η παρακάτω:  

ΥΓ: Στο Κολουμπάιν το 1999, οι δύο σφαγείς (πιθανώς κρυφο-ομοφυλόφιλοιο ένας Εβραίος) έψαχναν για χριστιανούς και κυρίως χριστιανές για να σκοτώσουν, αλλά αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ. Διάβασε: Η σφαγή στο Κολουμπάιν. Αυτά που δεν ειπώθηκαν 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το "Αλβανός τουρίστας" είναι (ήταν) ανέκδοτο. Το "Αλβανοί στον ελληνικό στρατό" δεν είναι.

Το είδα εδώ και είναι από αλβανική  σελίδα στο facebook. [Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το σύμβολο της Αλβανίας (αετός) με τα χέρια]. 
 "Αλβανικό αίμα"; Ω.. μοντιέ, αυτό είναι "ρατσισμός".. Κυρά Τασία ακούς;

ΓΑΛΛΙΑ: «Δώστε μας τις εκκλησίες σας να τις κάνουμε τζαμιά», λέει ο μουφτής του Παρισιού



Τον Απρίλιο, ο μεγάλος μουφτής του τεμένους του Παρισιού Dalil Boubakeur (φώτο), επέμεινε ότι ο αριθμός των τεμενών στη Γαλλία είναι ανεπαρκής για τα επτά εκατομμύρια μουσουλμάνους στη χώρα. Ο αριθμός αυτός είναι λίγο υψηλότερος από τα επίσημα στοιχεία που μιλάνε για τέσσερα έως πέντε εκατομμύρια. Ο πραγματικός αριθμός, ωστόσο, είναι πολύ πάνω από επτά εκατομμύρια, (αν και κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια πόσοι μουσουλμάνοι είναι στη Γαλλία). Αναφέρει το Europe 1:

"Υπάρχουν πολλοί χώροι προσευχής, ελλιπή τζαμιά, και πολλά τζαμιά που δεν έχουν ακόμη κατασκευαστεί. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε διπλάσια. Έχουμε 2.200 και χρειαζόμαστε διπλάσια από αυτό τον αριθμό σε δύο χρόνια".

Ο ηγέτης του τεμένους στο Παρίσι δεν ανέφερε τον τρόπο με τον οποίον θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν αυτά τα κτίρια, ένα ευαίσθητο θέμα σε μια εποχή που η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφεύγει την χρηματοδότηση από ξένα κράτη.

Τελικά, ο Dalil Boubakeur έχει κατέληξε σε μια «έξυπνη λύση» - να μετατραπούν οι εκκλησίες που έχουν εγκαταλειφθεί σε τζαμιά. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Europe 1 και τον Jean-Pierre Elkabbach είπε:

"Είναι ένα λεπτό ζήτημα, αλλά γιατί όχι;"

Και ανέφερε την περίπτωση του παρεκκλησίου του Clermont-Ferrand, όπου "οι καλόγριες καλωσόρισαν τους μουσουλμάνους." Είναι αλήθεια ότι για περισσότερα από τριάντα χρόνια το κατειλημμένο παρεκκλήσι έχει χρησιμοποιηθεί ως τζαμί, χωρίς καμία επιβάρυνση, χάρη σε μια κοινότητα των μοναχών.

«Είναι ο ίδιος Θεός, οι τελετές είναι στενά συνδεδεμένες, αδελφικές, και πιστεύω ότι οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί μπορούν να συνυπάρξουν και να ζήσουν μαζί», κατέληξε ο Dalil Boubakeur.

Σε πόσο καιρό άραγε θα δούμε στο Παρίσι αυτό που γίνεται στο Βερολίνο - την κατασκευή ενός κτιρίου για τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, εκπληρώνοντας τον «οραματισμό» της Παγκόσμιας Θρησκείας; Ή του λεγόμενου “Chrislam”.

Είναι σπάνιο μια γαλλική εκκλησία να μετατρέπεται σε τζαμί. Αλλά η ιστοσελίδα François Desouche παρέχει τρία παραδείγματα:

Στο Clermont-Ferrand, το πρώην παρεκκλήσι των αδελφών του Αγίου Ιωσήφ είναι τώρα το τζαμί Attawhid:
Στο Graulhet, η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη είναι τώρα το τζαμί Ennour Al Mohammadi:
Στη Νάντη, το παρεκκλήσι του Αγίου Χριστόφορου είναι τώρα το τζαμί Al Forqane:
Τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης τα παρουσιάζουν όλα αυτά ως κάτι καλό. Όσον αφορά το τζαμί στο Graulhet, το FranceTV λέει:

Το 1981 κάποιοι ιερείς πρότειναν μια εγκαταλειμμένη εκκλησία να δοθεί στους μουσουλμάνους που αναζητούσαν ένα χώρο προσευχής. «Εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε αν είχαμε πραγματικά το δικαίωμα να μετατρέψουμε μια εκκλησία σε τζαμί», θυμάται ο Ali Grouthi, ο πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης του Αραβικού  Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η αλλαγή αυτή έγινε δυνατή με την υποστήριξη του δήμου. Σήμερα το άνοιγμα αυτό επαινείται ως υποδειγματικό. «Υπήρχε μια αρκετά μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα. Ήταν απολύτως φυσιολογικό και λογικό να έχουν ένα τόπο λατρείας. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό αυτό που έγινε στο Graulhet», λέει ο σημερινός σοσιαλιστής δήμαρχος Claude Fita.

Το 1982, μια άλλη αχρησιμοποίητη εκκλησία μετατράπηκε σε προτεσταντικό ναό. Στο Graulhet, αυτά τα δύο παραδείγματα θεωρούνται σύμβολα της «προσέγγισης μεταξύ των κοινοτήτων».


Παρακάτω, σκηνές της μετατροπής σε τζαμί και προτεσταντικό ναό στο Graulhet. Η αφήγηση είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το παραπάνω κείμενο.



Σημείωση: Τριάντα τέσσερα χρόνια πριν, το 1981, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Η ισλαμική τρομοκρατία, η 11η Σεπτεμβρίου, η μαζική μετανάστευση, η αντικατάσταση του πληθυσμού και η αδυσώπητη ισλαμοποίηση της χώρας δεν υπήρχαν. Επτά χρόνια μετά το 1981, οι νόμοι για τη μετανάστευση άλλαξαν για να καταστεί δυνατή η «οικογενειακή επανένωση». Τότε, θα πρέπει να φαινόταν φυσιολογικό και ακόμα και «φωτισμένο» να βοηθήσεις τους μουσουλμάνους που είχαν ανάγκη από ένα χώρο προσευχής. Σήμερα, δήμαρχοι παρέχουν τακτικά γη για τζαμιά, και συχνά νοικιάζουν τη γη για τους σε Μουσουλμάνους με ένα συμβολικό ποσό. Δεν είναι πλέον η εξαίρεση, είναι ο κανόνας και ολόκληρο το τοπίο της χώρας έχει μεταμορφωθεί.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΙΣΡΑΗΛ: Για αύξηση αντιχριστιανικής βίας αλλά και αδιαφορία από τις αρχές κάνουν λόγο οι χριστιανοί. Ακόμα και οι Εβραίοι το παραδέχονται «Αν κάπου δέχονταν συνεχείς επιθέσεις συναγωγές και οι αρχές δεν τις σταματούσαν, θα ουρλιάζαμε για αντισημιτισμό»….

Σύμφωνα με έναν καθολικό επίσκοπο στην Ιερουσαλήμ, η εμπρηστική επίθεση σε μια ιστορική εκκλησία κοντά στη θάλασσα της Γαλιλαίας την περασμένη εβδομάδα είναι ενδεικτική της αυξανόμενης απειλής της αντι-Χριστιανικής βίας από εξτρεμιστές Εβραίους.

Η επίθεση της Πέμπτης στην Εκκλησία του Πολλαπλασιασμού των Άρτων και των Ιχθύων, κατά την οποία δύο άτομα υποβλήθηκαν σε θεραπεία λόγω εισπνοής καπνού, είναι η δεύτερη φορά που η εκκλησία γίνεται στόχος τους τελευταίους 18 μήνες. Τον περασμένο Απρίλιο, ένας βωμός και ένας σταυρός είχαν επίσης βεβηλωθεί.

Ο επίσκοπος William Shomali, βοηθός επίσκοπος του καθολικού πατριαρχείου Ιεροσολύμων, είπε : «Υπάρχει μια πραγματική κλιμάκωση στην αντιχριστιανική βία: από μια μικρή φωτιά που αφήνει μικρές ζημιές, πήγαμε σε μια μεγαλύτερη φωτιά, και τελικά σε μια εμπρηστική επίθεση που είχε ως στόχο να παράγει μεγάλες ζημιές ακόμη και σκοτώσει», είπε, προσθέτοντας: «Μου επιτρέπεται να ρωτήσω: Τι θα επακολουθήσει;»

Ο επίσκοπος αναγνώρισε ότι η βία πιθανό να υποκινείται από μια «πολύ μικρή και επιθετική ομάδα».

«Δεν μπορώ να βάλω όλους τους Ισραηλινούς στο ίδιο καλάθι, αφού υπάρχουν οι φιλελεύθεροι και μη ανεκτικοί Εβραίοι, και εκείνοι που είναι λιγότερο [ανεκτικοί] και τέλος, όσοι μισούν τους μη-Εβραίους», είπε.

«Ο φόβος μου είναι ότι αυτές οι φανατικοί αυξάνονται και σε αριθμό και ως προς το βαθμό της μισαλλοδοξίας».

Χθες χιλιάδες Χριστιανοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από την εκκλησία του Πολλαπλασιασμού, όπως αναφέρει η Haaretz. Η εκδήλωση ήταν μια συγκέντρωση - προσευχή, μια λειτουργία έλαβε χώρα στο εσωτερικό του ναού, αλλά έξω από την εκκλησία, νέοι που μετέφεραν σταυρούς και σημαίες του Βατικανού μπλόκαραν το δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία και έκαναν έκκληση οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu καταδίκασε το περιστατικό, λέγοντας ότι η επίθεση στην εκκλησία είναι «μια επίθεση σε όλους μας» και ότι η κυβέρνηση «θα τηρήσει το νόμο κατά των υπευθύνων γι’ αυτή την εγκληματική δράση».

Ο πρόεδρος Reuven Rivlin είπε ότι «τέτοια τρομερή βεβήλωση ενός αρχαίου και ιερού τόπου προσευχής, είναι μια επίθεση στην ίδια τη δομή της ζωής στη χώρα μας. Το Ισραήλ, ως κράτος και ως κοινωνία, οφείλει να προστατεύει και να συντηρεί τις ιερές τοποθεσίες , για όλες τις θρησκείες».

Οι βάνδαλοι έγραψαν με σπρέι στα εβραϊκά "εξορίστε τους ψεύτικους θεούς" σε έναν τοίχο της Εκκλησίας
Παρά τις δηλώσεις, υπάρχουν ανησυχίες ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει αρκετά στο παρελθόν για να εξασφαλίσει ότι οι Εβραίοι εξτρεμιστές θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη.

Η ισραηλινή οργάνωση «Ραβίνοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» αναφέρει ότι υπήρξαν 43 εγκληματικές πράξεις εναντίον ιερών τόπων, συμπεριλαμβανομένων τζαμιών, εκκλησιών και μοναστηριών, τα τελευταία έξι χρόνια.

Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν αντι-χριστιανικό γκράφιτι σε ένα καθολικό μοναστήρι κοντά Μπετ Σεμές τον Ιανουάριο του 2014, όπου βάνδαλοι τρύπησαν τα ελαστικά των αυτοκινήτων. Τον Μάιο του περασμένου έτους εξτρεμιστές έγραψαν «Θάνατος στους Άραβες και Χριστιανούς και εκείνους που μισούν το Ισραήλ» στο κέντρο Νοτρ Νταμ στην Ιερουσαλήμ.

Η ‘Tag Meir’, μια ομάδα αντι-ρατσισμού είπε στη Independent ότι δεν υπήρξαν διώξεις για τις επιθέσεις σε ιερούς τόπους τα τελευταία τρία χρόνια.

«Η τιμωρία των εγκλημάτων αυτών δεν αποτελεί προτεραιότητα για τις αρχές», δήλωσε ο Yossi Saidov της Tag Meir. «Το μήνυμα που έρχεται από πάνω από τον Πρωθυπουργό μέχρι κάτω από τον τελευταίο αστυνομικό, είναι ότι δεν πειράζει που συμβαίνει αυτό, δεν είναι τόσο τρομερό».

«Αν 43 συναγωγές δέχονταν επίθεση στην Πολωνία και οι αρχές δεν το σταματούσαν, θα ουρλιάζαμε ότι ήταν ο αντισημιτισμός και δικαίως», πρόσθεσε.

Ο πατέρας Michel Sabbah είπε επίσης: «Όταν εξακολουθώ να βλέπω αυτό που συμβαίνει, βλέπω μια ισραηλινή κυβέρνηση και κάποιους ηγέτες που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

«Εμείς, ως Χριστιανοί πιστεύουμε στο μήνυμα του Χριστού, στο μήνυμα της αγάπης, ό,τι και αν συμβεί, εμείς εδώ θα μείνουμε. Εμείς δεν απαιτούμε την προστασία από κανέναν, εδώ ή στο εξωτερικό ... Η πολιτεία πρέπει να γνωρίζει τα καθήκοντά της, και πρέπει να τα εκτελεί».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Η “πεφωτισμένη” νεοταξική ρητορική του Ευρωκοινοβουλίου

Conspiracy Archive (2008) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τι γίνεται εάν πατήσεις νεοταξικές λέξεις-κλειδιά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;

Στην λέξη “illuminist” βλέπουμε:

«Είναι τώρα αρκετός καιρός από τότε που η Ευρωπαϊκή Ένωση έπαψε να είναι απλώς ένας κοινός οικονομικός χώρος και άρχισε να υιοθετεί κοινές αξίες. Είναι πρόοδος ως προς τον στόχο της για τη θέσπιση μιας πολιτικής κοινότητας που επιδιώκει το πεφωτισμένο ιδανικό (illuminist ideal) της υψηλής αξιοπρέπειας του ανθρώπου και βαθμιαία θεσπίζει κατανομή της πολιτικής εξουσίας μεταξύ των κρατών μελών της, συνεργασία μεταξύ των θεσμικών οργάνων και ένα νομικό σύστημα που είναι και κοσμοπολίτικο και έχει επίκεντρο τον άνθρωπο».

«Πεφωτισμένο ιδανικό»! Ας θυμηθούμε ότι ο Philippe-Frédéric de Dietrich, ένας Ιλλουμινάτος (κωδικό όνομα: Omarius), ήταν ο πρώτος δήμαρχος του Στρασβούργου και ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του διάσημου ύμνου των επαναστατών, τη Μασσαλιώτιδα. (Τροφή για σκέψη: Η Μασονική Επίδραση στην ΕΕ). Η «Παγκοσμιοποίηση» (“Globalization”), δεν είναι παρά το “newspeak” για ό, τι ο Διαφωτισμός είχε προσηλυτίσει ως «κοσμοπολιτισμό» (ένας όρος που αναφέρεται επίσης στο παραπάνω απόσπασμα).

Από το 1786, ο πρώην Ιλλουμινάτος Ernst von Göchhausen, στο Exposure of the Cosmopolitan System: In Letters from ex-Freemasons” Ξεσκέπασμα του Κοσμοπολίτικου Συστήματος: Με γράμματα από πρώην Ελευθεροτέκτονες»), είχε ρίξει φως στο δόγμα των Illuminati:

«Παγκόσμια υπηκοότητα. Τι σημαίνει αυτό; Είστε είτε πολίτης, είτε επαναστάτης. Δεν υπάρχει τρίτη επιλογή. [...] [Μία κοσμοπολίτικη] χωρίς δεσμά ανθρωπότητα, επιστρέφει πίσω στα αρχικά δικαιώματά της στην απαραβίαστα ιερή ελευθερία, και επαναφέρει τη Χρυσή Εποχή».

- Όπως αναφέρεται από τον Reinhart Koselleck, τον μεγάλο Γερμανό ιστορικό στο “Critique and Crisis: Enlightenment and the Modern Society”, MIT Press, 1988.

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι μια άλλη αγαπημένη έκφραση όσων επιθυμούν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Υπάρχουν 211 αποτελέσματα για αυτό το ερώτημα στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Εδώ είναι μερικά:

«Κοιτάξτε τις ΗΠΑ στο Ιράκ, όλοι ήταν αντίθετοι, ακόμη και οι σύμμαχοί τους, αλλά δεν άκουσαν και τι έγινε; Δεν ξέρουν πώς να βγουν από αυτό τώρα. Τώρα καταλαβαίνουμε ότι ... όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με τις ΗΠΑ και εάν καταρρεύσουν θα ήταν μια πραγματική κατάρρευση. Πρέπει να τους βοηθήσουμε για να βγουν από εκεί. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται συνεργασία, μια νέα παγκόσμια τάξη είναι απαραίτητη και παγκόσμιοι μηχανισμοί για να το διαχειριστούν».

«Μετά τον Ψυχρό Πόλεμο όλοι μιλούσαν για τη νέα παγκόσμια τάξη, ακόμα και ο Πάπας ήρθε μαζί μας και είπε ότι μια νέα παγκόσμια τάξη είναι απαραίτητη, πιο σταθερή, πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη».

- “10 λεπτά Glasnost με τον Γκορμπατσόφ”, στο Κοινοβούλιο της ΕΕ, 27-05-2008

«Εξ αιτίας του συνόλου των αρμοδιοτήτων που μας έχουν μεταφερθεί στις Βρυξέλλες, ιδιαίτερα όσον αφορά τον ανταγωνισμό, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε τις δημόσιες υπηρεσίες μας να δέχονται προκλήσεις, τις επαγγελματικές μας οργανώσεις να δέχονται αντίθεση και τα χαρακτηριστικά μας να αγνοούνται. Η νέα παγκόσμια τάξη δεν επιτρέπει εθνική αντίσταση. Όλα πρέπει να τυποποιηθούν από το νόμο ή από την αγορά. Λόγω έλλειψης χρόνου, η αγορά θα φροντίσει να καταστρέψει τα κοσμήματα της βιομηχανίας μας, του εμπορίου μας, της βιοτεχνίας μας και των ελευθέριων επαγγελμάτων μας, προτού επιτεθεί στις υπηρεσίες υγείας και της εκπαίδευσης και του πολιτισμού μας. Εναντίον όλων αυτών παλεύουμε».
                       
(- Marine Le Pen).

«Η Ευρώπη θα πρέπει, στη νέα παγκόσμια τάξη που έρχεται σε ύπαρξη, να μιλά με μία φωνή».

«Ποιος είναι ο ρόλος της Ευρώπης στο νέο αυτό κόσμο; Δεν πρέπει η Ευρώπη, τώρα που είναι επιτέλους ενωμένη, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα παγκόσμια τάξη, τη θέση μιας δύναμης που μπορεί να διαδραματίσει σταθεροποιητικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο και να δείξει το δρόμο σε πολλές χώρες και λαούς; [...] Η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της στη διακυβέρνηση της παγκοσμιοποίησης. ... Μια δύναμη που θέλει να αλλάξει την πορεία των παγκόσμιων υποθέσεων ... Μια δύναμη που θέλει να εντάξει την παγκοσμιοποίηση σε ηθικό πλαίσιο, με άλλα λόγια, να βασίζεται στην αλληλεγγύη και την αειφόρο ανάπτυξη».

«Η πρώτη πρόκληση είναι το θέμα της μεταρρύθμισης των Ηνωμένων Εθνών και η δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο σε αυτή τη μεταρρύθμιση».

«[...], το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Λάακεν ζήτησε συγκεκριμένα από τη Συνέλευση να εξετάσει το ζήτημα του κατά πόσον η Ευρώπη έχει “πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα παγκόσμια τάξη, τη θέση μιας δύναμης που μπορεί και να διαδραματίσει σταθεροποιητικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο και να δείξει τον δρόμο μπροστά για πολλές χώρες και λαούς;”»

«Αν η Ευρώπη θέλει να συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό οικονομικό, πολιτικό ή στρατιωτικό ρόλο σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη, τότε η πολιτική ένωση αποτελεί τη μόνη εναλλακτική λύση. Κανένα μεμονωμένο κράτος μέλος, ούτε καν τα μεγάλα, μπορούν να τρέφουν αυταπάτες ότι μπορούν να προχωρήσουν μόνα τους στην παγκόσμια σκηνή».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«Διαφυλικοί» (Transgendered); «Διαφυλετικοί» (Transracial); Τώρα έρχονται οι «Transabled»: αρτιμελείς, υγιείς άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους άτομα με ειδικές ανάγκες (Έτσι!)


Μήπως απλά εισήλθαμε στην Ζώνη του Λυκόφωτος (Twilight Zone); Απλά, αυτά είναι τα αποτελέσματα της παράνοιας της πολιτικής ορθότητας που η "προοδευτική" κοινωνία μας έχει αποδεχθεί απαθέστατα. Μην μιλάει κανένας, λοιπόν. Και εσείς οι ηγήτορες του "προοδευτισμού" ετοιμαστείτε για το επόμενο κίνημα «δικαιωμάτων». Καιρός ήταν. Βαρεθήκαμε όλο τα ίδια και τα ίδια.  

Τώρα δεν έχουμε μόνο άνδρες που θέλουν να τους θεωρούμε γυναίκες ή γυναίκες που θέλουν να τους θεωρούμε άντρες, επειδή αισθάνονται ότι γεννήθηκαν σε λάθος φύλο, ή λευκές που θέλουν να τις θεωρούμε μαύρες, επειδή αισθάνονται ότι γεννήθηκαν σε λάθος φυλή, αλλά τώρα έχουμε εντελώς υγιή άτομα που αισθάνονται μέσα τους ότι είναι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες. Μερικοί έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε έχουν κόψει τα άκρα τους για να είναι πραγματικά άτομα με αναπηρία, όπως αισθάνονται ότι είναι εσωτερικά (και να παίρνουν και την ετικέτα στάθμευσης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες).

Ναι, συμβαίνει. Γιατί δηλαδή να μην συμβαίνει;

Η είδηση λοιπόν:

Ενόψει του επικείμενου Κογκρέσου των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, (Congress of the Humanities and Social Sciences), η καναδική εφημερίδα National Post δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τα "transabled" άτομα, τα άτομα που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως άτομα με ειδικές ανάγκες, ακόμη και αν δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτούς.

«Ως transability”, ορίζουμε την επιθυμία ή ανάγκη ενός ατόμου που αναγνωρίζεται ως αρτιμελές από άλλους ανθρώπους να μετατρέψει το σώμα του ώστε να αποκτήσει σωματική βλάβη», λέει ο ακαδημαϊκός από το Κεμπέκ Alexandre Baril σε συνέντευξή του. «Ένα τέτοιο άτομο θα μπορούσε να γίνει κουφό, τυφλό, ανάπηρο, παραπληγικό. Είναι μια πραγματικά, ισχυρή επιθυμία».

Η Post πήρε συνέντευξη επίσης από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του St. Thomas, Clive Baldwin, (φωτο), ο οποίος έχει μελετήσει το φαινόμενο «transability» για χρόνια και έχει εντοπίσει 37 ανθρώπους που “transabled”.  Ένα άτομο που έχουμε μιλήσει θέλει να γίνει τυφλό και ένα άλλο θέλει να κάνει αφαίρεση του πέους του», είπε.

Η αρθρογράφος Sarah Boesveld κάνει τον προφανή παραλληλισμό με το το φαινόμενο “transgenderism” («Διαφυλετισμός»). «Καθώς ο κόσμος αρχίζει να αποδέχεται τους ανθρώπους που προσδιορίζουν ως τρανσέξουαλ (transgender), τα τρανς άτομα εντός του κινήματος ατόμων με αναπηρία επιδιώκουν επίσης την ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια κατανόηση από έναν κόσμο που δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος θα ήθελε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα υγιές και κινητικό άτομο».

Ουάου. Σίγουρα κάποια άτομα με ειδικές ανάγκες θα εύχονταν να ήταν τόσο εύκολο να πάνε στην αντίθετη πλευρά...

Ελάτε, αφήστε τους ενδοιασμούς. Ας το παραδεχτούμε.

Είμαστε τόσο politically correct στις μέρες μας, που πολύ σύντομα θα έχουμε ανθρώπους που θέλουν να τους θεωρούμε χαρακτήρες anime ή ζώα ή άψυχα αντικείμενα, έτσι όπως πραγματικά αισθάνονται μέσα τους ή ... τέλος πάντων το πράγμα δεν τελειώνει, οπότε βάλτε ό,τι θέλετε.

Ένας 15χρονος που αισθάνεται ότι είναι 21 ετών θα πρέπει να του αναγνωριστεί νομικά το δικαίωμα να βγάλει δίπλωμα και να ψηφίζει και να αγοράζει αλκοόλ (στις ΗΠΑ). Ένας 15χρονος που αισθάνεται ότι είναι 85 ετών θα πρέπει να του αναγνωριστεί νομικά το δικαίωμα να παίρνει σύνταξη και όπως τα έλεγε πρόσφατα ο ΚΟ ένας 40χρονος που αισθάνεται 5χρονος να του αναγνωριστεί νομικά το δικαίωμα να πηγαίνει σε παιδικό σταθμό σε παιδικές πισίνες και σε παιδικά πάρτι.

Και παρακαλώ όλα τα προοδευτικά media, όπως ακριβώς πανηγύρισαν τον μετασχηματισμό του Bruce Jenner σε "Caitlyn", να κάνουν το ίδιο για όλους τους άλλους. Αλλιώς, δεν θα είναι πολιτικά ορθά και θα είναι υπόλογα για ρατσισμό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή