Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: Πίσω από την αντι-λευκή διαφήμιση


"Χαριτωμένο" διαφυλετικό ζευγάρι μητέρας - κόρης στο διαφημιστικό με τίτλο "Just Checking". "Μιλούσαν εν ονόματι του θανάτου", σημείωσε πικρά ο Γάλλος συγγραφέας Jean Raspail. "Μόνο μια λευκή γυναίκα μπορεί να γεννήσει ένα λευκό μωρό".

Του Andrew Hamilton (Counter-Currents) / ΚΟ

Τον Μάιο του 2013, η General Mills, η πολυεθνική εταιρία τροφίμων, που εδρεύει στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, πρόβαλε μια τηλεοπτική διαφήμιση για τα δημητριακά της Cheerios, στην οποία προωθούσε την φυλετική επιμιξία (συνήθως αυτές οι διαφημίσεις απεικονίζουν μια λευκή γυναίκα και έναν μαύρο άνδρα*).

Είναι ασαφές πως συνδυάζεται η πώληση δημητριακών με την καταστροφή της λευκής φυλής, αλλά η διαφημιστική βιομηχανία, όπως και τα μέσα ψυχαγωγίας που αυτή υπηρετεί, έχει αυτή την υψηλή προτεραιότητα στην ατζέντα της.

Φυσικά, προπαγάνδα της φυλετικής ανάμιξης είναι πανταχού παρούσα σε ταινίες, διαφημιστικές εκστρατείες, τηλεόραση ακόμα και στην πορνογραφία. Μέσα από την επανάληψη ξανά και ξανά «προτύπων» που διοχετεύονται από τον μαζικό θάλαμο ηχώ των μέσων ενημέρωσης, αυτά εμφυτεύονται εύκολα ως «αληθινά» στα μυαλά όλων.

Στην διαδικασία μετάλλαξης της δυτικής κοινωνίας, πολιτικά κόμματα, μεγάλες επιχειρήσεις και διαφημιστικές εταιρείες, γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρξει καμιά ουσιαστική αντίδραση στην ατζέντα τους αυτή από μια κοινωνία που κοιμάται ή είναι αλυσοδεμένη με δεσμά προπαγάνδας και ενοχών. Και όταν εμφανιστεί κάποιο ίχνος αντίδρασης ή έστω ενόχλησης, σαν έτοιμοι από καιρό, οι ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας ξιφουλκούν εναντίον του «αντιδραστικού» μιλώντας για «μίσος». Ποιοι; Εκείνοι που συστηματικά τροφοδοτούν το μίσος. Μήπως αυτό επιδιώκουν τελικά; Με τις απανωτές προκλήσεις τους να προκαλέσουν μία αντίδραση και να χτίσουν μετά επάνω σε αυτήν νέες επιθέσεις και νέες καμπάνιες  κατά του «ρατσισμού»;

Η διαφήμιση "Just Checking" όπως αποκαλείται, δείχνει ένα μικρό mulatto (μιγάδα) κορίτσι να ρωτάει τη λευκή μητέρα του εάν τα Cheerios είναι υγιή για την καρδιά. Όταν η μητέρα αποκρίνεται ότι είναι, το παιδί με αφέλεια (τι "χαριτωμένο") αδειάζει το περιεχόμενο του κιβωτίου των δημητριακών πάνω στο στήθος του μαύρου πατέρα του.


Αμέσως οι ιερείς και οι ραβίνοι των ελεγχόμενων μέσων εξεμάνησαν, υποστηρίζοντας ότι η διαφήμιση προκάλεσε ευρύτατο "μίσος" από το αμερικανικό κοινό. Η υποτιθέμενη αγανάκτηση προφανώς επικεντρώθηκε σε κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με τη διαφήμιση στο YouTube.

Η General Mills απάντησε ότι ήταν «περήφανη» για αυτό που είχε κάνει - και στη συνέχεια απενεργοποίησε και αφαίρεσε όλα τα αρνητικά σχόλια από το YouTube. Δεν είστε πολιτικά ορθός; "Δεν δικαιούστε να ομιλείτε!"

Οι κραυγές του κατεστημένου σχετικά με την υποτιθέμενη αντίδραση των λευκών στο διαφημιστικό των Cheerios ήταν προβλέψιμες: οι λευκοί είναι κακοί ρατσιστές, η γενοκτονία μας είναι "αναπόφευκτη" και κανείς δεν πρέπει να τολμήσει να προφέρει κάτι θετικό για λογαριασμό των λευκών.

Όλα αυτά όμως τα μηνύματα που προβάλλονται από διαφημιστικά όπως το "Just Checking" «απλά» συμβαίνουν; Ή μήπως ειδικές εταιρείες και συγκεκριμένα άτομα με συγκεκριμένα κίνητρα τα δημιουργούν και τα διαδίδουν;

Οι δυτικοί λευκοί μαζάνθρωποι αγνοούν αυτό το γεγονός επειδή δεν παίζουν κανένα ρόλο στην παραγωγή πολιτισμού μέσω των ηλεκτρονικών μέσων. Ως εκ τούτου, εστιάζουν αποκλειστικά σε εικόνες και σε ιστορίες παρά στις διαδικασίες και στους ανθρώπους που τις δημιουργούν. Ανάβουν έναν διακόπτη και η τηλεόραση αρχίζει και τους πλένει το μυαλό. Ή πηγαίνουν σε μια ταινία, νοικιάζουν ένα DVD ή συνδέονται με τη Netflix. Δεν έχουν κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου - ούτε καν το δικαίωμα να ασκήσουν βέτο - και καμία ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής ή διανομής.

Τα μηνύματα προπαγάνδας προχωρούν μονόδρομα. Η προώθηση της κοινωνικής προπαγάνδας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις απαιτεί δύο πρωταρχικά μέλη εκτός από τα δίκτυα που την μεταδίδουν: τον εταιρικό χορηγό και την διαφημιστική αντιπροσωπεία.

Η διαφήμιση του "Just Checking" δεν απαιτούσε κανένα θάρρος από την πλευρά της General Mills. Η αντι-λευκή διαφήμιση Cheerios δεν ήταν παρακινημένη από το κέρδος, αλλά από μια βαθιά επιθυμία να θιγούν οι λευκοί.

Ποιοι ήταν οι διαφημιστές πίσω από το "Just Checking"; Αν και χιλιάδες λέξεις ξοδεύτηκαν για τις δήθεν «ρατσιστικές» απαντήσεις στην διαφήμιση, η προσοχή δεν επικεντρώθηκε ποτέ στους δημιουργούς της διαφήμισης, αν και αντικειμενικά ήταν ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ο διαφημιστικός οργανισμός που ήταν υπεύθυνος για την εκστρατεία ήταν ο γιγαντιαίος Saatchi & Saatchi με έδρα τη Νέα Υόρκη, που ιδρύθηκε από τους Εβραίους αδελφούς, Maurice (τώρα Λόρδο) Saatchi και τον συλλέκτη τέχνης Charles Saatchi το 1970. Έφυγαν από την εταιρεία το 1995. Ένας πρώην διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Robert Louis-Dreyfus, εγγονός του Léopold Louis-Dreyfus, Εβραίου ιδρυτή μιας από τις παγκόσμιες εταιρείες εμπορίας σιτηρών στον κόσμο και την μεγαλύτερη τότε ιδιωτική επιχείρηση της Γαλλίας. Ο Ρόμπερτ ήταν επίσης ο ξάδελφος του εβραϊκής καταγωγής αστεριού της τηλεόρασης Julia Louis-Dreyfus (“Seinfeld”, “The New Adventures of Old Christine”), η οποία είναι επίσης άμεσος απόγονος του Léopold.

Το 2000, η ​​Saatchi & Saatchi εξαγοράστηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη της, το Publicis Groupe της Γαλλίας, μια πολυεθνική εταιρία διαφημίσεων και μια PR (Public relations) εταιρεία. που είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες τρείς εταιρείες στην  βιομηχανία των διαφημίσεων. Ο εβραϊκής καταγωγής διευθυντής της Publicis Groupe είναι ο Maurice Lévy. Από το 2007, η Saatchi και Saatchi είναι ο επίσημος διαφημιστής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, το οποίο φημολογείται ότι μυστικά κατέστρεψε τον λευκό πληθυσμό της Βρετανίας μέσω της μαζικής αφροασιατικής μετανάστευσης και των βίαιων κατασταλτικών αντι-λευκών νόμων. (“Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural, says former adviser,” The Telegraph, 23/10/2009 διάβασε σχετικά: Γιατί αυτό δεν λέγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ; και “Immigrants? We sent out search parties to get them to come… and made it hard for Britons to get work, says [Jewish Labour Lord Peter] Mandelson,” Daily Mail, 13/5/2013)
Επειδή το Adweek επέλεξε το διαφημιστικό της General Mills, που ακολουθούσε το "Just Checking" της Cheerios ως "Ad of the Week" (διαφημιστικό της εβδομάδας), μπορέσαμε να δούμε τις λεπτομερείς εκείνων που ήταν πίσω από το δεύτερο διαφημιστικό. Μάθαμε ότι η ίδια διαφημιστική εταιρεία, η Saatchi & Saatchi και η εταιρεία παραγωγής, Community Films, έκαναν και τα δύο τηλεοπτικά σποτ και ότι το προσωπικό και στις δύο περιπτώσεις ήταν σχεδόν το ίδιο .

Ιδού η «ποικιλομορφία» των Community Films: Από αριστερά προς τα δεξιά: Seth Gordon, Lizzie Schwartz, Matt Smukler, Jared Hess, Pam Thomas, Carl Swan.

Ο Matt Smukler ήταν ο διευθυντής του διαφημιστικού των Cheerios. Ο ιστότοπος της επιχείρησής του τονίζει μια άλλη από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του, για τα cookies Oreo, τα οποία επίσης παρουσιάζουν πολύπλοκα, πολιτικώς ορθά, φυλετικώς ανάμικτα θέματα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί άνθρωποι της διαφήμισης, όπως και οι ομόλογοί τους στο Χόλιγουντ, προωθούν το μίσος και την περιφρόνηση για τους λευκούς Αμερικανούς (βλ. π.χ. S. Robert Lichter, Stanley Rothman, and Linda Lichter, The Media Elite: Americas New Power-Brokers, 1986, and Ben Stein, The View from Sunset Boulevard: America As Brought to You by the People Who Make Television, 1979) και βρίσκονται κυρίως στον χώρο αυτόν λόγω των κοινωνικά και φυλετικά καταστροφικών ευκαιριών που τους προσφέρει – χωρίς να ξεχνάμε τον παράγοντα χρήμα.

Κλείνοντας, αξίζει να δούμε το διαφημιστικό των Cheerios από την δεκαετία του ’50. Μια άλλη εποχή...
  


* Άλλο ένα ανάλογου θέματος διαφημιστικό. Θα υπάρχουν πολλά τέτοια σίγουρα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον: Κατι παραμφερες.

Ζω στην Αμερικη περιπου 25 χρονια. Προχθες οδηγουσα σε εναν απ' τους δρομους της γειτονιας μου και στο κοκκινο φαναρι οπως σταματησα προσεξα οτι μπροστα μου βρισκοταν ενα φορτηγακι της UHAUL*
Η εταιρεια αυτη προσφερει μεταφορικη βοηθεια νοικιαζωντας φτηνα τα φορτηγα τους ωστε ο καταναλωτης να μετακομισει μονος του. Εχει δε την συνηθεια να αυτοδιαφημιζεται στα πλαϊνα και στο πισω μερος των οχηματων της με διαφορες τοπο-φωτογραφιες των ΗΠΑ.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η φωτο στο πισω μερος του φορτηγου που εδειχνε ενα φορτηγακι της UHAUL και μεσα απ' το "παμπριτζ" στην φωτογραφια διεκρινα οδηγο και συνοδηγο να ειναι δυο χαμογελαστες και ξεγνοιαστες γυναικες. Απορρησα:
Να εβλεπα δυο αντρες το καταλαβαινω. Το να μετακομισεις χρειαζεται μυϊκη δυναμη. Ενα αντρογυνο; Παλι το καταλαβαινω. Ζουνε μαζι και μετακομιζουν μαζι. Αλλα δυο γυναικες; Θεωρησα την διαφημηση πολυ υποπτη.
Εβγαλα το κινητο μου και φωτογραφισα την διαφημηση πριν αναψει το πρασινο. Την εδειξα στην γυναικα μου με κοιταξε και χαμογελασε με νοημα μουρμουριζοντας ποσο εχει σαπισει η κοινωνια μας.

ΥΓ 1
Επειδη ξερω οτι η τραπεζα γενικως, ειναι οικονομικος στυλοβατης καθε εταιρειας (στις δυσκολες στιγμες) ιδιως αν ειναι μεγαλη η εταιρεια, αρχιζω να υποπτευομαι οτι οι εταιρειες στοχοποιουνται απο τις τραπεζες αν ΔΕΝ εχουν στο ενεργητικο τους τετοιου ειδους διαφημισεις σε εντυπο η ηλεκτρονικο τυπο, οι οποιες να προωθουν την ψυχικη και σωματικη ανωμαλια που θελουν να περασουν στην υγειη κοινωνια. Δηλ. μια εταιρεια που ακολουθει την ΝΤΠ πιθανως να μπορει να παιρνει ευκολοτερα δανεια απ τις τραπεζες, απο μια αλλη που δεν ακολουθει την ΝΤΠ ασχετα απ την οικονομικη της ευρωστια.

ΥΓ 2
Πριν απο χρονια βρισκομουν στο γραφειο ενος στενου φιλου, Αμερικανου, ο οποιος ειναι ιδιοκτητης αρκετων ακινητων σε διαφορες πολιτειες, πολλα απ τα οποια τα νοικιαζει στην ομοσπονδιακη κυβερνηση των ΗΠΑ. Πινοντας καφε στο γραφειο του χτυπησε και μπηκε καποιος περιεργος τυπος τον οποιο ο φιλος μου περιμενε και του εδωσε μια επιταγη $50.000. Ο τυπος αφου ανοιξε τον φακελλο, ειδε το ποσο και εκανε χαμογελαστη υποκλιση, εφυγε. Αφου ρωτησα τον κολλητο μου περι τινος προκειτω, μου ειπε οτι ηταν δωρεα για το τοπικο....μουσειο τους.
Μουσεια τα οποια υποτιθεται "αφηγουνται" στον επισκεπτη, τα οσα μυρια εχουν υποστει αυτοι σαν λαος (ιδιως απ' τους Ευρωπαιους) τα οποια χτιζουν με ομοσπονδιακη οικονομικη βοηθεια (δηλ. λεφτα του αμερικανου φορολογουμενου) και μετα τα συντηρουν και με κοντυλια κυβερνητικα αλλα και με δωρεες επιβαρυνοντας διαφορες μεγαλο-εταιρειες.
Στην ερωτηση μου ....κι αν δεν τους δωσεις τιποτα τι γινεται; ο φιλος μου απηντησε: Εχουν την δυναμη να ακυρωσουν ολα τα ενοικιαστηρια μου με την ομοσπονδιακη κυβερνηση.
Και συνεχισα: Κι αν αντι για 50 τους δωσεις 10;
Παλι θα τα παρουν, μου ειπε, αλλα με εχουν καταταξει οικονομικα σε ενα παρανομαστη που αν τους δωσω λιγοτερα θα νομισουν οτι τους κοροϊδευω και παλι θα εχω φασαριες.
Οποτε για ναχω το κεφαλι μου ησυχο τους δινω αυτα και ευτυχως ερχονται μια φορα το χρονο.

Αυτα και σκεφθειτε εσεις που διαβασατε το σχολιο μου φιλοι μου, ΠΩΣ λειτουργει το συστημα. Οχι μονο στην Αμερικη αλλα και στην Ευρωπη. Και στην Ελλαδα.

Γιάννης είπε...

Από που κι ως που η διαφήμιση είναι "κατά των λευκών" μόνο ο αρθρογράφος το ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

Η διαφήμιση σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο όχι μόνο στην καταναλωτική συμπεριφορά μας αλλά γενικότερα στην εν γένει κοινωνική και ιδίως την πολιτική.
Λίγα πράγματα για την ιστορία των εν λόγω διαφημιστικών εταιρειών.
Οι αφοι Saatchi έχουν γεννηθεί σε πλούσια εβραϊκή οικογένεια στην Βαγδάτη την δεκαετία του ΄40. Με την δημιουργία του ισραηλινού κράτους το 1948, επεκράτησε ένα αντιεβραϊκό κλίμα σε όλα τα αραβικά κράτη με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να καταφύγουν στο Ισραήλ ή σε κράτη φίλα προσκείμενα στους Ιουδαίους. Οι περισσότεροι Εβραίοι της Βαγδάτης, αραβόφωνοι, ανήκοντες στην καταγορία των μισραχί (ανατολίτες)μετοίκισαν με δυσθυμία στο Ισραήλ. Η οικογένεια όμως των Σαάτσι εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου οι νεαροί γόνοι Μωρίς και Τσαρλς μετά τις σπουδές τους ίδρυσαν την ομώνυμη εταιρεία. Το 1978 ανάλαβαν την προεκλογική εκστρατεία της Θάτσερ. Ο ένας αδελφός ήλθε σε γάμο με την Nigella Lawson, κόρη του υπουργού οικονομικών της «σιδηράς κυρίας» Nigel Lawson,Εβραίος με καταγωγή από Λετονία και πραγματικό επώνυμο Leibson,που εκποίησε (ιδιωτικοποίησε) τις δημόσιες επιχειρήσεις της Βρετανίας.

Τώρα, η «γαλλική» Publicis ιδρύθηκε το 1926 από τον Marcel Bleustain- Blanchet Εβραίο με καταγωγή από ρωσική αυτοκρατορία. Πρώτος εχρησιμοποίησε στη Γαλλία το ραδιόφωνο για διαφήμιση, ενώ το 1935 αγόρασε το Ρ/Σ Radio Cite το οποίο άρχισε το μεταχειρίζεται ως όργανο αντιγερμανικής προπαγάνδας εν συνενοήσει με τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας, τον γνωστό Εβραίο Leon Bloom. Το Blanchet είναι το γαλλικό ψευδώνυμο , που χρησιμοποίσαν πολλοί Εβραίοι για να αποφύγουν την απέλαση.
Η κόρη του,η Ελισάβετ, είναι μια από πιο γνωστές φεμινίστριες, καθηγήτρια φιλοσοφίας και θεωρητικός του «ανδρογύναιου». Ο σύζυγος της δικηγόρος Robert Baditer,Εβραίος με παρόμοια καταγωγή με τους Bleustein, διορίσθηκε από την Φρανσουά Μιτεράν υπουργός δικαιοσύνης το 1981. Το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε ήταν αυτό που καταrγούσε την θανατική ποινή!
Ο νυν διευθ.σύμβουλος Μaurice Levy,με καταγωγή από Μαρόκο έχει παρευρεθεί σε συνδιασκέψεις της Λέσχης Bildeberg. Eπίσης ανώτατο στέλεχος είναι στην Publicis ο Jean Yves Naouri και αυτός σεφαραδίτης από Β.Αφρική.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη αγορι μου, πεσε για υπνο. Και ασε στους μεμυημενους να ερευνουν. Αφου δεν το χεις.

Ανώνυμος είπε...

@ Γιάννης 19 Μαΐου 2017 - 11:18 μ.μ.

...Το ξέρω και εγώ άρα δεν το ξέρει μόνο ο αρθογράφος.
ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.
(ο έχων τη ΔΙΑΘΕΣΗ να ακούει ας ακούει).

Ανώνυμος είπε...

Θα συνιστουσα στον δυσπιστο φιλο με τα "καλασνικωφ" να παρακολουθησει αυτο το βιντεακι ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ.
Αν ειναι βαλτος, ακυρον.

https://www.youtube.com/watch?v=J3lva9VRvJE

Προσφατα δε, απεκαλυφθει απο την Σουηδη δημοσιογραφο Ingrid Carlqvist, οτι η εβραια περι της οποιας ο λογος, εξεβιαζε την Σουηδικη Κυβερνηση για να χρηματοδοτησουν τον "οργανισμο" της με την Ελληνικη μαλιστα ονομασια "Παιδεια", τον οποιον ΚΑΙ αναγκαστηκαν να χρηματοδοτησουν με καπου 4 εκ. δολλαρια.


Ολη η υποθεση εδω: (στα αγγλικα)
https://www.youtube.com/watch?v=O1a6I7XtTYc

Γιάννης είπε...

Όλοι εσείς οι "μυημένοι" με τη "βαθύτερη γνώση" που "το 'χετε" μια λογική απάντηση δεν είστε σε θέση να δώσετε. Αφήστε το λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

Τα χρεοκοπημένα κανάλια στην Ελλάδα δείχνουν στοχευμένες ταινίες με έγχρωμους, ταινίες δηλαδή όπου οι λευκοί εμφανίζονται ανόητοι, ανίκανοι ή ανήθικοι και οι έγχρωμοι έξυπνοι, ικανοί και ηθικοί.
Τα ξένα κανάλια TV5, BBC, DW είναι σαν να έχουν βγάλει τη γλώσσα έξω και γλείφουν τη μαύρη φυλή ολημερίς και ολονυχτίς. Είναι αηδιαστική η μεροληψία τους.
Όσο για τα κρατικά ελληνόφωνα κανάλια της ΕΡΤ, ξερνούν ύμνους προς τους αλλόφυλους και αλλόθρησκους (με τα λεφτά των φορολογουμένων, δηλαδή, ημών).
Σαφής στόχος είναι να επηρεαστεί η αντίληψη των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαίων ωστε αυτοί να αποδεχθούν τους ξένους (βλ. λαθρομετανάστες) που τώρα τελευταία προέρχονται αποκλειστικά από τις χώρες της Αφρικής.

Γιάννης είπε...

ΚΟ βλέπω πάλι τα ίδια. Δεν μπορείς να ανεχτείς ένα στοιχειωδώς λογικό ερώτημα που καταρρίπτει τη συνωμοσιολογία και καταφεύγεις στη λογοκρισία. Ωραίο του βιντεάκι του ανώνυμου 09.33 (με ορισμένες ενστάσεις φυσικά) αλλά δεν απαντά στο ερώτημά μου.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το βίντεο "Ανοιχτές πύλες: Η βίαιη συλλογική αυτοκτονία των ευρωπαϊκών εθνών" (With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations) https://www.youtube.com/watch?v=K0hD7IffTJs
Είναι γροθιά στο στομάχι, διότι δείχνει το Ισλάμ όπως είναι σε αντιδιαστολή με τα καλωσορίσματα των Ευρωπαίων. Απίστευτη ταινία.

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά φορά την πατάνε και οι τραπεζίτες διεθνιστές κομμουνιστές και προσλαμβάνουν αποτυχημένους ομοϊδεάτες τους για να κάνουν την οποιαδήποτε ...δουλειά τους
βλ. Γιανη...


Τι είναι το DiEM25;

Το DiEM25 είναι ένα πανευρωπαϊκό, διασυνοριακό κίνημα δημοκρατών.
Πιστεύουμε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται. Οι Ευρωπαίοι χάνουν την πίστη τους στην πιθανότητα ύπαρξης ευρωπαϊκών λύσεων σε ευρωπαϊκά προβλήματα. Την ίδια στιγμή που η πίστη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χάνεται, βλέπουμε άνοδο μισανθρωπιάς, ξενοφοβίας και τοξικού εθνικισμού.

Εάν αυτή η εξέλιξη δεν διακοπεί, φοβόμαστε πως θα υπάρξει επιστροφή στη δεκαετία του 1930. Γι' αυτό το λόγο έχουμε ενωθεί παρά τις ποικίλες πολιτικές παραδόσεις μας - πράσινοι, ριζοσπαστική αριστερά, φιλελεύθεροι - με σκοπό να επιδιορθώσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να γίνει ένα πεδίο κοινής ευημερίας, ειρήνης και αλληλεγγύης για όλους τους Ευρωπαίους. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα, πριν η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλυθεί.

https://diem25.org/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-diem25/

Ο στόχος είναι να μην χάσουν οι κομμουνιστές αντίχριστοι διεθνιστές υλιστές τραπεζίτες την λεία - τα ευρωπαϊκά έθνη και οσα αυτά με το αίμα τους εδημιούργησαν - από τα ληστρικά τοκογλυφικά δόντια τους.
Προσποιούνται προφανώς πως δεν καταλαβαίνουν πως οι πολίτες τους....αυτοί σκουπίζονται ως αν να ψιχαλίζει ...και εννοείται πως καμία σημασία δεν έχει το τι λένε η γράφουν!

"Ο Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος DIEM25, Γιάνης Βαρουφάκης, στην TV100
https://www.youtube.com/watch?v=nYzO0vttqqY"

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΣ!
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Και λεφτά υπάρχουν ...θα πουλήσουν και
χρέος θα πουλήσουν και
ανθρωπισμό και αντιρατσισμό - ως όρθια δίποδα που δηλώνουν πως είναι-
και τα πάντα και όλα και ολους θα πουλήσουν
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
ηθική , αλήθεια , τιμιότητα , αγάπη , συμπόνοια ειλικρίνεια, λοιπές αστικές Χριστιανικές αξίες και κομμουνισμός είναι έννοιες ασύμβατες

Είναι αφελέστατος πλέον όποιος φαντάζεται πως ο

ο Γιανης

δεν ξέρει τι κάνει και τι λέει
απλά πληρώνεται για να τα λέει

δεν είναι κανένας τυχαίος άσχετος αγαθός κομμουνιστής που κολλάει αφίσες του κομμουνιστικού στρατού ,

ο Γιανης έχει
ΠΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ...ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ανελλιπώς

και δεν θα σταματήσει
εκτός εάν ξυπνήσουν τα θύματα ...

Καλή Λευτεριά
Τα πάντα όλα έχουν αποκαλυφθεί
κανείς δεν δικαιούται να λέει δεν ήξερα
Η μετάνοια μόνο μπορεί να μας σώσει τώρα πια
απλά ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει

Χριστός Ανέστη

Ανώνυμος είπε...

Τι κανεις Γιανν';
Κουκια σπερνω......

Παρτε τον Γιαννη στρατα-στρατουλα να του εξηγησετε λεξη-λεξη, προταση-προταση, παραγραφο- παραγραφο, ΠΟΥ αυτη η διαφημηση ειναι εναντιον των Λευκων.

Αλλα εγω για να προλαβω καταστασεις εγραψα: Αν ειναι βαλτος, ακυρον.

Ο 20 Μαΐου 2017 - 9:33 μ.μ.


ΥΓ
Γιανν' απ' το γισρεαλ σχολιαζεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα . Παρακολουθω 2 μερες τωρα την κουβεντα και θα ηθελα να κανω δυο τρια ερωτηματα προς αυτους που την εχουν πεσει στον γιαννη ( αν και διαφωνω τελειως με την εν γενει κοσμοθεωρια του ) για τη συγκεκριμενη ερωτηση που εχει κανει . Που στην ευχη μια διαφημιση που δειχνει στις ΗΠΑ ενα ζευγαρι λευκου μαυρης εχει αντιλευκο νοημα και πρεπει μαλιστα να προσβαλει εμας τους Ευρωπαιους και δη τους Ελληνες . Ενοειται οτι τη διαφημιση δεν την ειδα γιατι δεν ειμαι μυρηκαστικο να θελω να πληροφορηθω τι δημητριακα υπαρχουν για πρωινο . Για πρωινο τρωω μπουγατσες και τυροπιτες . Στις ΗΠΑ λοιπον και γενικα στην Αμερικανικη ηπειρο λευκοι μαυροι και γηγενεις συνυπαρχουν απο το 1600 . Εχουν γινει αμετρητοι γαμοι μεταξυ τους και για αυτο υπαρχουν αμετρητοι μιγαδες . Και ετσι ειδαμε στα σπορ μιγαδες οπως τον Μωχαμετ Αλι , τον Μαραντονα , τον Πιπεν τον Ριβαλντο και ατελειωτος ο καταλογος . Ας μου απαντησουν λοιπον οι σκανδαλισμενοι απο το μικτο ζευγος τι σχεση μπορει να εχουν αυτα τα πολυ συνηθισμενα εδω και αιωνες συμπεθερια στο δυτικο ημισφαιριο με την Νεα Ταξη την παγκοσμοιοποιηση και την οντως ελεγχομενη απο πανισχυρα κεντρα ισλαμικη μεταναστευση στην Ευρωπη . Επισης θα ηθελα να μου απαντησουν γιατι θα πρεπει να ανησυχουμε οταν νομιμοι μαυροι κατοικοι των ΗΠΑ μετακομιζουν απο τις νοτιες πολιτειες στις πολεις του αμερικανικου βορρα γιατι και αυτο το θεμα εχει θιγει σε πολλες αναρτησεις . Ειναι σαν να νιαξει τους αμερικανους γιατι οι οι Κοζανιτες μετακομιζουν στη Θεσσαλονικη και οι Πελλοπονησιοι στην Αθηνα . Και η τριτη ερωτηση τι σχεση εχει η λαθρομεταναστευση των τελευταιων 20 ετων με τους εγκατεστημενους νομιμοτατα σε Βρετανια Ινδους Πακιστανους και Τζαμαικανους λογω Κοινοπολιτειας και στη Γαλλια Βορειοαφρικανων και Δυτικοαφρικανων απο πρωην γαλλικες αποικιες . Αυτοι οι μη ευρωπαικοι πληθυσμοι εκει ειναι επιλογη της απο αιωνων πολιτικης της Βρετανιας και Γαλλιας , οχι ατζεντα της ΝΤΠ . Εχω την ισχυρη εντυπωση οτι καποιοι θελουν να καταστησουν την αντιδραση στη Νεα Ταξη περιθωριακη και ως εκ τουτου την μπριζωνουν με πεπαλαιωμενο ρατσισμο για να την συντριψουν . Κοκκινε ουρανε επειδη ειμαι σιγουρος οτι κατα βαση εχεις αγαθες προθεσεις σκεψου αυτη την παραμετρο . Ευχαριστω εκ των προτερων για τη φιλοξενια , αναμενω απαντησεις με επιχειρηματα . Θανασης .

Γιάννης είπε...

Ανώνυμε 9.33 (ή 2.23) καλά που "πρόλαβες καταστάσεις" με θεωρίες συνωμοσίας αφού δεν μπορείς να βρεις ούτε παράγραφο, ούτε πρόταση, ούτε λέξη για να στηρίξεις αυτά που λες. Δυστυχώς για σένα μόνο από την κοινή λογική είμαι βαλτός. Και αυτό φαίνεται να το καταλαβαίνει και ο φίλος Θανάσης ο οποίος είναι υπερβολικά αισιόδοξος αφού περιμένει "επιχειρήματα".

ikonsgr είπε...

Ρε παιδιά, μη... "τσιμπάτε" με τον γιάννη, του δίνετε "κουράγιο" να συνεχίζει να μας τα...
Όπως έγραψα και πριν λίγο καιρό εδώ: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1360224864114882660&postID=5298926245491783726&isPopup=true

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ "ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ"!

Ο άνθρωπος προφανώς είναι ή "βαλτός" ή ψυχικά αριστερ-άρρωστος, επομένως δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα να απαντάτε, ΑΠΛΑ "ΓΡΑΨΤΕ" ΤΟΝ! Που θα πάει, θα γράψει τις ανοησίες του,1,2,3,5,10 άμα κανείς δεν ασχολείται μαζί του, στο τέλος θα μας αφήσει ήσυχους! :-)

SkyWatcher είπε...

Θανάση, δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνείς με ό,τι γράφεται εδώ. Ο καθένας έχει την δική του οπτική και την δική του κατανόηση. Ούτε βέβαια είμαι σε θέση να κάθομαι να αναλύω σκέψεις, να λύνω απορίες και να δίνω εξηγήσεις, μετά από κάθε ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω στους αρχαριους και σε οσους πιστευουν οτι το αρθρο υπαγεται στην συνομωσιολογια να ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ την Αγια Γραφη που ειναι ο Λογος Του Ουρανιου Πατερα μεσω των Προφητων, των Αποστολων και του Ιησου Χριστου. Θα τα πω γρηγορα και λιανα. Αν εχετε πιστη, αληθινη πιστη, το Αγιο Πνευμα θα σας οδηγησει στην αληθεια οπως σας εφερε εδω σε ανθρωπους που μαλλον καταλαβαινουν των πνευματικο πολεμο που λαμβανει μερος απο την αρχη της πλασης, η μαλλον απο τη στιγμη που ο ακτονομαστος επεισε την Ευα να φαει το "μηλο". Απο τοτε ο εκπτωτος Εωσφορος εχει ενα ατελειωτο θυμο με τον Πλαστη του και θελει να τον αντικαταστησει στις ψυχες των ανθρωπων Ο λογος λοιπον που το Σιωνιστικο κρατος του Ισραηλ επιβαλλει την πολυπολιτισμικοτητα στις δυτικες χωρες ενω δεν δεχεται αλλοδαπους ειναι γιατι σκοπος τους ειναι να υπαρχουν μονο δυο ειδη ανθρωπων στο εγγυ μελλον - αλα Οργουελ: Αρχοντες και Σκλαβοι. Οι αρχοντες ειναι ηδη οι εβραιοι σιωνιστες - οι αυτοαποκαλουμενοι "περιουσιοι" -με τις τραπεζες και τις πολυεθνικες τους και ολο των πλουτο να συσσωρευεται σε αυτους και μερικους γκογιμ σιωνιστες οπως ο Βill Gates,Trump,Queen Elizabeth και οι πολιτικοι τους/μας, μενει να μπασταρδευτουν οι υπολοιπες ρατσες για να τις χειραγωγουν πιο ευκολα οταν πλεον εξαλειφθουν τα μετρητα και λαβει ο κοσμος το "χαραγμα" του αντιχριστου το οποιο ηδη βρισκεται σε ολα τα προιοντα, οπως και στο λογοτυπο του Chrome και CERN και σε μυριαδες αλλες εταιρειες. Μεχρι εδω τα ξερει αρκετος κοσμος, γιαυτο πρεπει να συμπληρωσω οτι σκοπος του ακατονομαστου ειναι να λαβει το χαραγμα ολη η ανθρωποτητα, το κανει για να δημιουργησει ενα αλλοθι γνωριζοντας την αγαθοτητα του Ουρανιου Πατερα κι ελπιζει να λαβει κι αυτος αφεση αμαρτιων -οπως εχουμε ηδη λαβει αφεση απο τη σταυρωση του Ιησου Χριστου- ωστε να μην καταληξει αιωνιως στην κολαση. Γι αυτο διαλλεξε του δαιμονικους μακαβαιους και τους προικισε με πανουργια να στησουν αυτο το εβραικο μοντελο διακυβερνησης του πλανητη με το πληθωρηστικο χρημα που ειναι αναγκαιο για να ζεις. Η πανουργια του δeν εχει ορια, εχει πεισει τους αθεους και λοιπους ηλιθιους μεσω της σιωνιστικης προπαγανδας οτι δεν υπαρχει ουτε αυτος ουτε ο Ουρανιος Πατερας,εχει προικησει αρκετους αποστολους του σκοτους με πιστευτα επιχειρηματα να προωθουν οτι προερχομαστε απο το τιποτα, οπως οι τσαρλατανοι "επιστημονες" και δουλοι της Σιων πχ dawkins,hitchens,krauss, hawking etc ...πιστευω οτι το πιασατε το νοημα...ολα γινονται πρωτον γιατι οι πρωτοπλαστοι παραστρατησαν και δευτερον γιατι ο εωσφορος προσπαθει να αποφυγει την αιωνια φυλακη της κολασης αλλα παρολο που ειναι πανουργος ειναι και τσαρλατανος και δεν πιστευω οτι θα τη γλυτωσει. Ψαξτε στο γιουτυβε ερμηνειες τις αποκαλυψης του Ιωαννη για πιο πολλα. Οπως την εποχη του κατακλυσμου του Νωε που δεν ηταν τιποτα αλλο απο ενα format του πλανητη, ετσι και τωρα η θεοποιηση του χρηματος και ολα τα αλλα κακα που εχει επιφερει αυτο ειναι ενας καλος λογος για ενα ακομα φορματ! Το ερωτημα ειναι σε τι ειδους πλανητη θα βασιλευσει ο αντιχριστος εφοσον ειμαστε λιγες στιγμες απο ενα πυρηνικο πολεμο...απ την αλλη, σyμφωνα με το μνημειο georgia stones (ψαξτε γουγλ)o ιδανικος πληθυσμος για τον πλανητη ειναι 500 μμυρια...

Οτι κι αν γινει, η ψυχη σας ειναι αιωνια, η ζωη σ αυτη τη μπαλα ειναι μονο μια δοκιμασια, ενα σταδιο να ερθετε πιο κοντα στον Πλαστη που οντως εχει πιο πολυ φαντασια απο οποιονδηποτε θνητο και ειμαι πεισμενος οτι ο Ουρανιος Πατερας δεν κανει λαθη, ο θανατος ειναι περαστικος λοιπον και δεν πρεπει να τον φοβομαστε. Ας μου επιτρεψουν οι διαχειριστες να βαλω ενα συνδεσμο που περιγραφει με το ν και με το σιγμα τους εβραιους και τα γεοπολιτικα τους παιχνιδια απο εναν περιουσιο και νυν Χριστιανο Ορθοδοξο realjewnews.com

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί μου γύρισε χτες από ένα μάθημα Θεματικής Εβδομάδας.

Δεν έχει σημασία τι του δίδαξαν.

Σημασία έχει ότι κάπου 10 χρόνια πριν είχα αντιληφθεί από τα συμφραζόμενα στον Κόκκινο Ουρανό ότι θα συνέβαινε το γεγονός αυτό.

Τι θα μπορούσα να έχω κάνει για να το αποτρέψω; Τι μπορώ να κάνω σήμερα για να αποτρέψω άλλα που τα βλέπω πλέον ξεκάθαρα να έρχονται;Γιάννης είπε...

ikonsgr δε νομίζω να ρώτησε κανένας τη γνώμη σου, πόσο μάλλον το τι έγραψες σε προηγούμενη ανάρτηση. Πάντως χαίρομαι για την παρέμβασή σου με τις "ψυχιατρικές" ερμηνείες. Επιβεβαιώνεις το αρχικό μου σχόλιο: οι ισχυρισμοί περί "αντι-λευκής" διαφήμισης δεν στηρίζονται σε κανένα λογικό επιχείρημα και πραγματικό δεδομένο.