Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

«ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Α.Ε.»… Όλα σε ένα!!!

Η τελευταία συνάντηση θρησκευτικών ηγετών στην Γροιλανδία, (φωτο) με πρωτοβουλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η οποία συνοδεύτηκε από την λεγόμενη «(σιωπηρή) συμπροσευχή (άραγε σε ποιόν;;;) για την σωτηρία του πλανήτη», αποτελεί, (για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα), άλλο ένα βήμα στην πορεία που οδηγεί στην τεχνητή δημιουργία ενός παγκόσμιου πανθρησκειακού παρά-μορφώματος.
Ή καλύτερα στην δημιουργία της μίας παγκόσμιας θρησκείας.

Προς αυτόν τον σκοπό εργάζονται πυρετωδώς χρόνια τώρα οι οικουμενιστές όλων των δογμάτων και όλων των θρησκειών.

Η ίδρυση του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών (ΠΣΕ), το 1948 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, υπό την μορφή μίας διαχριστιανικής Ομοσπονδίας, (με συμμετοχή και ορθοδόξων) αποτέλεσε το πρωταρχικό βήμα για την προσπάθεια αυτή.
Αν και η αρχή ουσιαστικά είχε γίνει με την λεγόμενη «Πατριαρχική Εγκύκλιο» του 1920, όπου ο τότε Πατριάρχης Κων/πόλεως πρότεινε την ίδρυση μίας «κοινωνίας Εκκλησιών», κατά το πρότυπο της τότε «Κοινωνίας των Εθνών» (πρόδρομος του σημερινού Ο.Η.Ε.).
Σε πολύ μικρό χρονικό το ΠΣΕ, βγήκε από τα στενά όρια του «διαχριστιανικού διαλόγου» και έκανε αμέσως άνοιγμα και σε άλλες θρησκείες (τις οποίες τις αποκάλεσε «ζωντανές πίστεις»).
Σύντομα άρχισαν να γίνονται το ένα μετά το άλλο τα διάφορα λεγόμενα "διαθρησκευτικά" συνέδρια ή συμπόσια ή συναντήσεις κλπ. Το κεντρικό σύνθημα ήταν σχεδόν πάντοτε το ίδιο. Η «Ειρήνη»...
Αποκορύφωση των εκδηλώσεων αυτών όσο και σταθμός, ήταν η «Α΄ Συνάντηση των Θρησκειών για την Ειρήνη του κόσμου», τον Οκτώβριο του 1986, στην Ασσίζη της Ιταλίας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β΄, όπου ηγέτες 12 θρησκειών (Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Διαμαρτυρόμενοι, Μουσουλμάνοι, Ιουδαίοι, Βουδιστές, Σιντοϊστές, Σιχ, Ζωροαστριστές μέχρι και Ινδιάνοι) συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο (στην Βασιλική της Αγίας Μαρίας των Αγγέλων) «για αυτοσυγκέντρωση (βλ. διαλογισμό) και προσευχή «υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου»….
Η ιταλική εφημερίδα "La Repoublica" είχε γράψει: "Στην πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου πρώτος προσευχήθηκε ο Δαλάι Λάμα. Ακολούθησαν οι Ινδουιστές, οι Μουσουλμάνοι, οι Ινδιάνοι κλπ... Ο καθένας προσευχόταν με τον δικό του τρόπο. Άλλος προσευχόταν με την φωτιά, άλλος με το νερό και οι Ινδιάνοι καπνίζοντας την πίπα τους. Ο Ινδιάνος της φυλής Κράου τοποθέτησε στην Αγία τράπεζα την πίπα του..."
-Βλέπε φωτογραφία και το βίντεο-
Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, άνοιξαν, κυριολεκτικά, "οι ασκοί του Αίολου" και οι θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης, αφουγκραζόμενοι τον φόβο και την ανησυχία της κοινής γνώμης για το που μπορεί να οδηγήσει ο «θρησκευτικός φανατισμός» (καθώς, σύμφωνα με την «επίσημη εκδοχή» οι τρομοκράτες αεροπειρατές ήταν φανατικοί μουσουλμάνοι), βρήκαν την ευκαιρία να «ανεβάσουν ταχύτητα», προκειμένου να ξεμπερδεύουν, όσο γίνεται πιο γρήγορα με το ενοχλητικό θέμα των διαφόρων θρησκειών που «φανατίζουν τους λαούς» και «χωρίζουν την ανθρωπότητα»...
Έτσι με αυξημένο τον ζήλο, συνέχισαν να προωθούν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τέτοιες διαθρησκευτικές συναντήσεις, συνεδριάσεις, συζητήσεις, συμπροσευχές κλπ προκειμένου να τελειοποιηθεί το δημιούργημά τους (ή τερατούργημά τους). Η ένωση (ή συγχώνευση) όλων των θρησκειών. Η λεγόμενη Πανθρησκεία.
[Ήδη από το 2001, ο Αμερικανός διαμαρτυρόμενος επίσκοπος William Swing, (φωτο),προχώρησε στην ίδρυση της λεγόμενης «Ενωμένης Πρωτοβουλίας Θρησκειών» (URI), μίας κίνησης που αποσκοπεί στην σύσταση ενός σώματος ενωμένων θρησκειών όλου του κόσμου]
Η Αγία Γραφή και ιδιαίτερα το ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης, τούτο το πολυδιαφημιζόμενο τεχνητό πανθρησκειακό συνοθύλευμα, το ονομάζει "ΒΑΒΥΛΩΝΑ, η πόρνη η μεγάλη". (Η λέξη Βαβυλώνα προέρχεται από την λέξη «Βαβέλ» που σημαίνει σύγχυση).
«Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι, που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες τής πορνείας της· κι επάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα όνομα: Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων τής γης.» (Αποκάλυψη Ιωάννη 17:4,5)
....Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, και η Ειρήνη και η εξάλειψη του θρησκευτικού φανατισμού και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν καυτά θέματα τα οποία απασχολούν τους πάντες, για την αντιμετώπιση των οποίων είναι θεμιτή κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια.
Όμως μπροστά σε έννοιες που συγκινούν τον κάθε άνθρωπο, δυστυχώς, παίζεται ένα θέατρο, προκειμένου να οδηγηθεί πιο γρήγορα η ανθρωπότητα στο όραμα των θιασωτών της Παγκοσμιοποίησης και των πολύ-πολιτισμικών κοινωνιών, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν αν δεν δουν τον κόσμο να μετατρέπεται σε ένα «παγκόσμιο χωριό».
Το σύνθημά τους: Ένας Κόσμος - Μία Θρησκεία - Ένας Ηγέτης για να επιτευχθεί χρειάζεται μία κοινωνία στα μέτρα τους. Μία κοινωνία που θα έχει μετατραπεί σε «πολτό».
Και οι θρησκείες είναι ίσως, το πιο δύσκολο εμπόδιο στο να αποκτήσει ο κόσμος αυτήν την ομοιομορφία που οραματίζονται. Όχι βέβαια για να έχει ο κόσμος «ειρήνη».
Αλλά για να μπορεί να κυβερνηθεί πιο εύκολα.
Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα θα πούμε και άλλα σύντομα ……….

4 σχόλια:

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

mpori o skino8etis tous na trivi ta xeria pos o apostolh toys ftani sto telos....
ma kai tou sigrafea oi aggeloi akonizoun ta spa8ia tous....o sigrafeas sto telos tou ergou ''alla'' xamperia tous exei.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες για τη Πανθρησκεία της Νέας Εποχής
www.whatisnewage-newage.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Η Διαχρονική Συμφωνία των Αγίων Πατέρων για το Υποχρεωτικό του 15ου Κανόνος της Πρωτοδευτέρας Συνόδου περί Διακοπής της Μνημονεύσεως Επισκόπου Κηρύσσοντος επ' Εκκλησίας Αίρεσιν

τοῦ π. Εὐθύμιου Τρικαμηνᾶ


http://www.whatisnewage-newage.blogspot.com/2012/02/15.html

Ανώνυμος είπε...

Η ιδεα της πανθρησκειας ειναι αρχαια και σωστη.
Ο Δημιουργος ειναι ενας και εχει πολλα ονοματα Ζευς,Ιαχβε,Ελ,Ελοχιμ,Deus,θεος,Χριστος,Αλλαχ.
Ο Ερμης ο αγγελιοφορος των δωδεκα θεων διδασκε οτι ο Ζευς ηταν ενας και αμεταβλητος ενω οι θεοι απειροι και διαφορετικη μεταξυ τους.
Ο Δημιουργος εδωσε στον Μωηση της Δεκα εντολες,ο Μωησης ειναι ιδιος οπως και δεκα εντολες σε ολες σχεδον της θρησκειες πλην του Δωδεκαθεου,μετα εστειλε στην Παναγια τον Αρχαγγελο Γαβριηλ και ο θεος ενσαρκωθηκε ως Χριστος.Κατα την διαρκεια του ταξιδιου του προς την Ιερουσαλημ ο Χριστος συναντηθηκε με καποιος Αραβες και συζητησε μαζι τους αλλα εκεινη τον απερριψαν θεωροντας τον εναν τρελλο προφητη,μετα την σταυρωση του,την ανασταση του και την αναληψη του εις τους ουρανους,ο Αρχαγγελος Γαβριηλ σταλθηκε εκ νεου στον Μωαμεθ και ο Μωαμεθ εγραψε το Κορανι.
Συμφωνα παντα με τας γραφας