Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Η "τρομοκρατία" της χιονόμπαλας!

Η Μεγάλη Βρετανία έχει την μεγαλύτερη δυνατότητα από οποιοδήποτε άλλο κράτος να λαμβάνει, να χρησιμοποιεί και να αποθηκεύει τις γενετικές πληροφορίες.

Δύο μήνες πριν, μια 13χρονη συνελήφθηκε στο Ashford, Κεντ γιατί έριξε μία χιονόμπαλα σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Αναφέρθηκε στον εθνικό και τοπικό Τύπο, αλλά ένας δημοσιογράφος επέλεξε να εστιάσει την προσοχή στην πιο ενοχλητική πτυχή του γεγονότος:
Κρατήθηκε δείγμα του DNA της μικρής και οι πληροφορίες προστέθηκαν στην Εθνική Βάση Δεδομένων DNA!!!

Εκτός από την δημόσια ντροπή, αυτό το σημάδι που είναι επιβαρυντικό για το όνομά της, θα παραμείνει κατά τρόπο αόριστο σε έναν κεντρικό υπολογιστή κάπου στην Υπηρεσία Επιστήμης!


Η βρετανική Βάση Δεδομένων DNA είναι το παγκόσμια πιο εκτενές γενετικό αρχείο των ύποπτων εγκληματιών. Φυλάτεi τα γενετικά σχεδιαγράμματα εκατομμυρίων καταδικασμένων εγκληματιών, αλλά και πολλών αθώων ανθρώπων.

Περισσότερα από ένα εκατ. δείγματα DNA πολιτών προστέθηκαν τους προηγούμενους 10 μήνες στα αρχεία της βρετανικής αστυνομίας, που τώρα πλέον διαθέτει το γενετικό αποτύπωμα 4,5 εκατομμυρίων Βρετανών!

Υπογραμμίζεται ότι το δείγμα DNA λαμβάνεται από τις βρετανικές αρχές όταν συλλαμβάνουν πολίτες, οι οποίοι είτε έχουν διαπράξει πταίσμα, όπως για παράδειγμα παράνομο παρκάρισμα και ρίψη σκουπιδιών στον δρόμο (!!!) είτε κακούργημα.

Aκόμα κι αν η μαθήτρια αφηνόταν ελεύθερη από το δικαστήριο, το δείγμα της θα έπρεπε να διατηρηθεί για το υπόλοιπο της ζωής της...

Το Υπουργείο Εσωτερικών ισχυρίζεται ότι είναι ένα ζωτικής σημασίας όπλο στην πάλη ενάντια στο έγκλημα...


Ποιος μπορεί να ελπίζει ότι μια ημέρα ολόκληρος ο πληθυσμός δεν θα είναι ποινικά ενεργός;;


Ποιος δεν φοβάται ότι η Βάση αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κάποιες αδίστακτες κυβερνήσεις....


Ο ρυθμός καταγραφής DNA χαρακτηρίζεται «ξέφρενος» από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι οποίες υποστηρίζουν ότι η βρετανική κυβέρνηση αποσκοπεί μελλοντικά στη δημιουργία συστήματος γενετικών αρχείων, στο οποίο θα καταχωρείται το DNA τη στιγμή της γέννησης κάθε νέου μωρού!!!


Η βρετανίδα Δρ Helen Wallace της ομάδας GeneWatch UK, (μία ομάδα για την προστασία των γενετικών δικαιωμάτων), εκφράζει τους έντονους φόβους της …..

"Η Βάση αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αρνηθεί σε κάποιους ανθρώπους ορισμένα επαγγέλματα, να περιορίσει την μετακίνησή τους με διάφορα μεταφορικά μέσα ή ακόμα και να φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων ατόμων" ισχυρίζεται.

Η Δρ Wallace υπενθυμίζει ότι τα κομμουνιστικά και φασιστικά καθεστώτα χρησιμοποίησαν τα προσωπικά αρχεία για να διώξουν τους εχθρούς τους..

Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει!

Το χειρότερο και σκοτεινότερο ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ καθεστώς ετοιμάζεται εδώ και καιρό να παρουσιασθεί επίσημα και να καθυποτάξει τον κάθε απλό κάτοικο αυτού του πλανήτη.

Οι άνθρωποι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι εδώ και είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!!

Με πρόσχημα τον κίνδυνο της "τρομοκρατίας", φακελώνουν τους πάντες, καταπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, ξεφτυλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενοχοποιούν ολόκληρο τον κόσμο, - μέχρι και μικρά παιδιά(!) - και μετρέπουν σιγά- σιγά αυτόν τον πλανή σε μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Το μεγαλύτερο όπλο τους είναι η δική σου ΑΠΑΘΕΙΑ!

Η αδιαφορία.

Το "βόλεμα".

Το "ωχ αδελφέ, τι με νοιάζει εμένα;"

Σε κάθε τυραννία οι λαοί ξεσηκώνονταν. Φώναζαν. Διαμαρτύρονταν. Επαναστατούσαν. Έβγαιναν στους δρόμους. Και -αργά ή γρήγορα- νικούσαν.

Όμως τώρα όλοι μοιάζουν "κοιμισμένοι".


Ο τύραννος ακόμα είναι αδιευκρίνιστος.

Δεν έχει όνομα.

Δεν έχει ιδεολογία.

Δεν έχει σύμβολα.

Μόνο που όταν εμφανιστεί θα είναι αργά.

Άλλωστε δεν θα μοιάζει με κανένα από τους γνωστούς τυράννους.
Όχι.
Αυτός θα είναι "χαρισματικός".

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και το βιβλίο του Προφήτη Δανιήλ σκιαγραφούν με κάθε λεπτομέρεια αυτόν τον "χαρισματικό" Ηγέτη και το απάνθρωπο σύστημά του.

"Και η δύναμή του θα είναι ισχυρή, όχι όμως από δική του δύναμη· και θα αφανίζει με θαυμαστόν τρόπο, και θα ευοδώνεται και θα κατορθώνει, και θα αφανίζει τούς ισχυρούς, και τον άγιο λαό". (Δανιήλ 8:24)

Δεν υπάρχουν σχόλια: