Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

11 Σεπτεμβρίου: 7 χρόνια μετά. Τι έγινε τελικά;



Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, έλαβε χώρα το πιο τρομακτικό και απίστευτο τρομοκρατικό κτύπημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Συνολικά 2.973 αθώοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν δύο αεροπλάνα που είχαν καταληφθεί από μουσουλμάνους αεροπειρατές, της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα (Αl Qaeda), έπεσαν επάνω στους Δίδυμους Πύργους, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, (World Trade Center), στη Νέα Υόρκη.
Και τα δύο αεροσκάφη απογειώθηκαν στις 8 το πρωί – με διαφορά 15 λεπτών περίπου – από το αεροδρόμιο της Βοστώνης. Το πρώτο αεροπλάνο (Πτήση 11) χτύπησε τον Πύργο 1 στις 8:46 π.μ. και το δεύτερο (πτήση 175) συγκρούστηκε με τον Πύργο 2 στις 9:03 π.μ.
56 λεπτά μετά την πρώτη σύγκρουση (9:59 π.μ.) καταρρέει το κτίριο 1 και ακολουθεί 28 λεπτά αργότερα (10:29 π.μ.) το κτίριο 2.
Ένα τρίτο αεροπλάνο έπεσε στο Πεντάγωνο, ενώ ένα τέταρτο συνεντρίβη στο County της Pennsylvania, καθώς οι επιβάτες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο από τους αεροπειρατές.
Μαζί τους Δίδυμους Πύργους κατέρρευσαν, και άλλα 2 κτήρια στο συγκρότημα του World Trade Center, ενώ άλλα και υπέστησαν ζημιές.
Η αντίδραση της Αμερικής, μετά το σοκ, ήταν στο εσωτερικό να τεθεί σε εφαρμογή ο λεγόμενος πατριωτικός νόμος (PATRIOT Act), ενώ στο εξωτερικό να ξεκινήσει η αμερικάνικη εισβολή στο Αφγανιστάν, με όλα τα τραγικά επακόλουθα (άμαχοι νεκροί, φυλακή Γκουαντανάμο κλπ).
Σήμερα όμως, στις ΗΠΑ, ένα μεγάλο κομμάτι του αμερικάνικου λαού, αμφισβητεί σοβαρά την "επίσημη εκδοχή" του περιστατικού της 11ης Σεπτεμβρίου.
Έχει μάλιστα, δημιουργηθεί μία κίνηση που ονομάζεται «Κίνημα για την Αλήθεια της 11/9» (http://www.911truth.org/) και η οποία υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση γνώριζε για τις επιθέσεις και δεν έπραξε τίποτα για να τις αποτρέψει, ενώ μερικοί οπαδοί των λεγόμενων «θεωριών συνωμοσίας» προχωράνε ακόμα πιο... πέρα και λένε ότι το κτύπημα είχε σχεδιαστεί από "μέσα" (it was an "inside job") ….
(Στην φωτογραφία με τον Alex Jones).
Ο αμερικάνος δημοσιογράφος Alex Jones (γνωστός πολέμιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης), έχει γίνει ο «πατέρας» αυτού του κινήματος.
Κατά την διάρκεια διαδήλωσης του κινήματος για την "Αλήθεια της 11/9" αστυνομικοί συνέλαβαν τον δημοσιογράφο - ερευνητή Alex Jones. Οι αντιδράσεις των φίλων, υποστηρικτών και οπαδών του ήταν τεράστιες. Η αστυνομία τελικά τον απελευθέρωσε απαγγέλοντας του μόνο την κατηγορία του ότι …δεν είχε άδεια χρήσης τηλεβόα!
Μερικά σημεία στα οποία στηρίζονται όσοι αμφισβητούν την "επίσημη εκδοχή" είναι :
- Ότι οι Δίδυμοι Πύργοι και το Κτίριο 7 έπεσαν συμμετρικά, ακριβώς όπως σε ελεγχόμενη κατεδάφιση.
Μάλιστα, επικαλούνται την γνωμάτευση Ολλανδού ειδικού σε ελεγχόμενες κατεδαφίσεις, ο οποίος βλέποντας το βίντεο της κατάρρευσης του Κτιρίου 7 του συμπλέγματος του World Trade Center, χωρίς να γνωρίζει ότι το κτίριο έπεσε την 11/9, αποφαίνεται ότι το Κτίριο 7 έπεσε κανονικά και νόμιμα με ελεγχόμενη κατεδάφιση και ότι αποκλείεται να είχε πέσει από απλή φωτιά..
Το κτίριο 7Το κτίριο 7 – εργολαβίας Larry Silverstain- αποτελούσε ένα από τα ασφαλέστερα κτίρια της Νέας Υόρκης.
Η δεύτερη μεγάλη αναδιαμόρφωση του κτιρίου 7 έγινε με άκρως απόλυτη μυστικότητα το 1999, όταν ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζιουλιάνι, (φωτο) επέλεξε τον 23° όροφο του κτιρίου για να εγκαταστήσει το κέντρο επιχειρήσεων εκτάκτων αναγκών της πόλης, ξοδεύοντας για ειδικό εξοπλισμό και την θωράκιση του χώρου -με αλεξίσφαιρα τζάμια, τόσο ανθεκτικό ώστε να μπορούν να αντέξουν και σε βομβιστικό κτύπημα- πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που αποτελεί επίσης άλλο ένα ατράνταχτο στοιχείο που αποδεικνύει ότι το κτίριο 7 είχε επιλεχτεί με πολλή προσοχή, έχοντας συγχρόνως χαρακτηριστεί από ειδικές υπηρεσίες ως ένα από τα ασφαλέστερα κτίρια της πόλης.
Μέχρι την ημέρα της επίθεσης λίγοι γνώριζαν ότι στο Κτίριο 7 στεγάζονταν γραφεία της CIA, του IRS, της Enron, του Υπουργείου Αμυνας, της Secret Service όπως επίσης και το Κέντρο Συντονισμού για Επείγουσες Καταστάσεις του τότε δημάρχου της Νέας Υόρκης Rudolf Giuliani από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90; Είναι τυχαίο που το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος δεν πήγε στο “Κέντρο Συντονισμού” του;
(Στην διπλανή φωτογραφία βλέπετε μία παράξενη εικόνα!... Μοιάζει μέσα από τους καπνούς να ξεπροβάλει μία "σατανική" μορφή...)
- Επιστήμονες σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας ανέφεραν ότι «είναι η πρώτη φορά που μία μόνο πυρκαγιά κόστισε την κατάρρευση ενός ουρανοξύστη».

Η κατάρρευση του έγινε θέμα συζήτησης τα τελευταία χρόνια, κυρίως εξαιτίας της πτώσης αυτού, επτά ώρες μετά την καταστροφή των δίδυμων πύργων. Αυτό έδωσε αφορμή για σχόλια πως κάποιος «οργάνωσε» την κατεδάφιση του Κτιρίου 7.
- Κριτικοί, όπως ο Μάικ Μπέργκερ της ομάδας «Η αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου», υποστήριξε ότι «η κατάρρευση του κτιρίου προήλθε από εκρηκτικούς μηχανισμούς».
Και ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..
( Στην φωτογραφία: Εξώφυλλο εγχειριδίου που σκοπό είχε να εκπαιδεύσει την τοπική αστυνομία στην διαχείριση κρίσεων από τρομοκρατικές επιθέσεις και από επιθέσεις με όπλα μαζικής καταστροφής. Το σημαντικό είναι ότι το εγχειρίδιο αυτό τυπώθηκε τον Ιούνιο του 2000…)
- Επίσης ότι διατάχθηκαν τα μαχητικά αεροσκάφη της NORAD να μην απογειωθούν, (η NORAD : North American Aerospace Defense Command, είναι μία συνεργασία στρατιωτικής ασπίδας εναέριου χώρου μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά που ξεκίνησε την περίοδο του «ψυχρού πολέμου»),
- Ότι τουλάχιστον μια δωδεκάδα βάσεις της Aεροπορίας και της Eθνοφρουράς βρίσκονταν σε απόσταση λεπτών (σε χρόνο πτήσης) από το Παγκόσμιο Kέντρο Eμπορίου και το Πεντάγωνο και παρόλα αυτά δεν κινήθηκε κανένα από τα μαχητικά αεροσκάφη μόλις έγινε φανερό ότι τα αεροπλάνα πέρασαν στα χέρια των αεροπειρατών για να τα αναχαιτίσουν.
- Ότι αξιωματούχοι είχαν πουλήσει τις μετοχές της United και της American Airlines, (οι αεροπορικές εταιρίες των οποίων τα αεροπλάνα χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες),
- Ότι ο Δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο Γουίλι Μπραόυν, που είχε προγραμματίσει να πετάξει στη Νέα Υόρκη το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου, προειδοποιήθηκε «να είναι προσεκτικός στα ταξίδια του»,
- Ότι και ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν, (φωτο) προειδοποιήθηκε από την Μοσάντ να μην πετάξει στη Ν. Υόρκη όπου επρόκειτο να μιλήσει,
- Ότι πέντε από τους αεροπειρατές εκπαιδεύτηκαν σε αμερικανικές εγκαταστάσεις την δεκαετία του ’90.
- Ότι λίγα λεπτά μετά τις επιθέσεις τις 11ης Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, ένας παρουσιαστής ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Fox News έκανε μια συγκλονιστική περιγραφή: «Bλέπουμε μια έκρηξη στη βάση του κτιρίου... άσπρος καπνός από κάτω... κάτι έχει γίνει στη βάση του κτιρίου... κι άλλη έκρηξη μετά. Kι άλλο κτίριο στο συγκρότημα του Παγκόσμιου Kέντρου Eμπορίου (έχει ανατιναχθεί)...» Oι Aρχές της Nέας Yόρκης διέταξαν το γρήγορο «καθάρισμα» της περιοχής για να καλύψουν αυτά που είπε ο δημοσιογράφος...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ:
Η πτήση 77 της American Airlines, συγκρούστηκε στην Δυτική πλευρά του Πενταγώνου, προκαλώντας σχετικά μικρές ζημιές, οι οποίες δεν δικαιολογούν την συντριβή ενός αεροσκάφους της τάξης μεγέθους ενός Boeing 757 και ειδικά όταν οι δεξαμενές του είναι γεμάτες με 400.000 λίτρα καυσίμων!
Πολλοί λένε ότι αυτό που χτύπησε το Πεντάγωνο ήταν ένα αεροπλάνο αρκετά μικρότερο από Μπόινγκ 757, που μπορεί να έριξε έναν πύραυλο στο κτίριο πριν πέσει το ίδιο επάνω του, για να δημιουργήσει την εντύπωση μεγάλης ζημιάς.
Υπήρχε σχεδόν πλήρης απουσία από συντρίμμια στις πρέπουσες ποικιλίες και ποσότητες. Δεν υπήρχε διαλυμένη άτρακτος, δεν υπήρχαν φτερά, καθίσματα, σώματα, αποσκευές. Δεν υπήρχε ούτε η ουρά, που δομικά είναι ένα από τα ισχυρότερα μέρη του αεροπλάνου. Ούτε καν οι μηχανές, που είναι ουσιαστικά άφθαρτες.
Επίσης ότι η περιβόητη NSA γνώριζε για το λεγόμενο Σχέδιο Bojinka (Project Bojinka). Πρόκειται για ένα έγγραφο που βρέθηκε το 1995 στις Φιλιππίνες από την τοπική αστυνομία όταν διεξάγονταν έρευνες για την σύλληψη του Ραμζί Γιουσέφ, υπεύθυνου για την πρώτη αποτυχημένη τρομοκρατική ενέργεια στους Δίδυμους Πύργους το 1993, που εκτελούσε οδηγίες του Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Το "καυτό" αυτό έγγραφο περιέγραφε με λεπτομέρεια πως φανατικοί Ισλαμιστές θα εκτελούσαν αεροπειρατεία σε αμερικανικά αεροπλάνα και θα τα έριχναν σε χαρακτηριστικά μνημεία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και των Δίδυμων Πύργων, του Πενταγώνου, του Λευκού Οίκου και του Αρχηγείου της CIA.
Διάφοροι, κατά καιρούς, έχουν εκφράσει τις έντονες αμφιβολίες τους για την επίσημη εκδοχή, όπως ο Bill Christison, (φωτο), ο οποίος ήταν υψηλόβαθμος αξιωματούχος της CIA για 28 χρόνια, ο οποίος, σήμερα, υποστηρίζει τις “εναλλακτικές” θεωρίες και τονίζει το γεγονός ότι λίγο μόνο καιρό πριν τις επιθέσεις, 2,3 εκατομμύρια δολάρια έλειπαν από τα ταμεία του Πενταγώνου.
- Ο Ρώσος Στρατηγός Leonid Ivashov, (Α/ΓΕΕΘΑ των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, τον καιρό της 11ης Σεπτεμβρίου - φώτο) θεωρεί ότι η τρομοκρατική επίθεση της 11/9 ήταν μια στημένη επιχείρηση για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης.

- Με άρθρο του στον βρετανικό «Γκάρντιαν» (Guardian), ο Μάικλ Μίτσελ, (Michael Meacher - φωτο), επί έξι χρόνια υπουργός Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση του Τόνι Μπλερ, υποστήριξε ευθέως ότι η κυβέρνηση Μπους γνώριζε εκ των προτέρων για τις επιθέσεις των αεροπειρατών στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο και δεν έκανε τίποτα για να τις εμποδίσει, βλέποντας σε αυτές ένα ουρανόπεμπτο πρόσχημα για την επίτευξη των ευρύτερων γεωπολιτικών στόχων της.
Στο άρθρο του, ο Μίτσελ επικαλείται έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που προειδοποιούσε, ήδη από το 1999, ότι καμικάζι της Αλ Κάιντα σχεδίαζαν να κατευθύνουν αεροπλάνα με εκρηκτικά στο Πεντάγωνο, το αρχηγείο της CIA και το Λευκό Οίκο. Επισημαίνει δε ότι, σε κατάφωρη παραβίαση της αμερικανικής νομοθεσίας, ούτε ένα μηχανικό αεροσκάφος δεν σηκώθηκε να αναχαιτίσει τους αεροπειρατές, μέχρι και τη συντριβή του τρίτου αεροπλάνου στο Πεντάγωνο.
Οι «Scholars for 9/11 truth» (Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11/09) είναι μια ομάδα καθηγητών πανεπιστημίου και άλλων διανοουμένων που βλέπει τελείως διαφορετικά την τρομοκρατία.. Με επιστημονική γλώσσα και πειραματικά δεδομένα, κατηγορούν την κυβέρνηση Μπους για μαζικά εγκλήματα κατά του ίδιου της του λαού.
Ο ιδρυτής της ομάδας είναι ο Τζέιμς Φέτζερ, (Jim Fetzer), ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.
Σε συνέντευξή του λέει: «Δεν είμαι μόνο ένας φιλόσοφος που ενδιαφέρεται για την αλήθεια. Είμαι φιλόσοφος της επιστήμης, που γνωρίζει ότι η επιστήμη είναι η μόνη δοκιμασμένη μέθοδος που έχουμε για να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Είμαι και ένας πρώην αξιωματικός των πεζοναυτών, που ενδιαφέρεται για την πατρίδα του. Και όταν προσθέσεις την επιστημονική αλήθεια και το ενδιαφέρον για ευημερία της χώρας, βλέπω πως δεν είχα άλλη επιλογή από το να ανακατευτώ σ' αυτό».
Μεταξύ άλλων λέει: «Υπήρξε ένα θέμα ασφαλείας στους δίδυμους πύργους δύο βδομάδες πριν από την 11/09. Τα κτίρια έκλεισαν, οι υπάλληλοι στάλθηκαν στα σπίτια τους, οι κάμερες ασφαλείας έσβησαν και ομάδες υποτιθέμενων μηχανικών μπήκαν μέσα. Ήταν η ώρα που τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά. Ο Στίβεν Τζόουνς, καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο BYU, έχει υπολογίσει ότι χρειάζονταν μόνο δέκα επισκέψεις από δέκα άτομα για να "φυτευτούν" τα εκρηκτικά. Η υπεύθυνη εταιρεία για την ασφάλεια του World Trade Center ήταν η Securecom. Ένας από τους διευθυντές της ήταν ο Μάρβιν Μπους, αδελφός του προέδρου Μπους, και ένας άλλος ξάδελφός του. Όπως λένε και στα δικαστήρια, υπήρχαν το κίνητρο, τα μέσα και η ευκαιρία».
«Το πιο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει πως ήταν η σύγκρουση με τα αεροπλάνα και η φωτιά από τα καύσιμά τους που οδήγησε στην κατακόρυφη κατάρρευση. Ομως, τα κτίρια ήταν σχεδιασμένα για να αντέξουν σύγκρουση με αεροπλάνο. Ο Φρανκ Ντεμαρτίνι, που ήταν συντονιστής στην κατασκευή των δίδυμων πύργων, λέει πως η σύγκρουση αεροπλάνου με τα κτίρια, ακόμη και αν ήταν πολλαπλή, θα ήταν ανάλογη με το να καρφώνεις μολύβια σε μια κουνουπιέρα».
-Η κυβέρνηση, λοιπόν, είπε ψέματα;
«Χειρότερα. Αν η έρευνά μας είναι σωστή, η αμερικανική κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει βία και απειλή βίας για να εγκαταστήσει το φόβο στον αμερικανικό λαό, με σκοπό να μας χειραγωγήσει στις πολιτικές της επιδιώξεις. Αυτός είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας. Πράγμα που σημαίνει, αν η έρευνά μας είναι σωστή, ότι η αμερικανική κυβέρνηση ασκεί τρομοκρατία στον αμερικανικό λαό. Αυτό πρέπει να τελειώσει».
ον Αύγουστο του 2006 σφυγμομέτρηση που είχε γίνει για λογαριασμό του Πανεπιστημίου του Οχάιο είχε διαπιστώσει ότι σε δείγμα 1.010 ενηλίκων το 36% θεωρεί «πολύ πιθανό» ή «περίπου πιθανό» η κυβέρνηση Μπους είτε να επέτρεψε να συμβούν οι επιθέσεις είτε να τις ενορχήστρωσε η ίδια.
- Το CNN έκανε πρόσφατα ένα γκάλοπ με ερώτημα "Πιστεύετε ότι οι εναλλακτικές θεωρίες για το τι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου είναι αξιόπιστες;" και το 70% απάντησε "ναι"!»

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Είχα δεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή που ασχολήθηκε με το θέμα οτι πριν απο τις εκλογές (τις πρωτες που κερδισε ο μπους) οτι το επιτελειο του σχεδιασε ενα σικε τρομοκρατικο χτυπημα για να δικαιολογησει καποιον πολεμο. Μην ξεχνάμε οτι η οικονομια της αμερικής στηρίζετε στην αμυντική βιομηχανία. Επίσης πρέπει να πούμε οτι ο μπιν λαντεν ειχε εκπαιδευτεί απο τους αμερικανούς με σκοπό να δημιουργεί προβλήματα στη ρωσσία

SkyWatcher είπε...

Φίλε μου Δημήτρη, είχα διαβάσει κάποτε ότι στην δεκαετία του '60 οι Αμερικάνοι, για να δικαιολογήσουν την εισβολή στην Κούβα, σχεδίασαν μία μυστική επιχείρηση, με το όνομα "Νόρθγουντς". Συγκεκριμένα, το 1962, για να προκαλέσει εισβολή στην Κούβα, το αμερικανικό Πεντάγωνο σχεδίαζε μια σειρά τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στις ΗΠΑ - καθώς και κατάρριψη αμερικανικού αεροπλάνου!
Οι επιθέσεις αυτές θα αποδίδονταν στις κουβανικές μυστικές υπηρεσίες.
Η επιχείρηση "Νόρθγουντς" περιελάμβανε μυστικά σενάρια δολοφονιών στους δρόμους της Αμερικής, ολόκληρα χωριά να καταστρέφονται ή ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες να καταρρίπτεται και θα φαινόταν σαν ενέργεια των Κουβανών.

π. ΛίΒυος είπε...

Για μένα δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία!!!!
Να σου πω επίσης αδελφέ μου τα θερμά συγχαρητήρια μου για το blog σου. Είναι καταπληκτικό από όλες τις πλευρές!!!!!!
Θα το εντάξω αυτομάτως στα προτεινόμενα μου χαχαχαχα
Την Καλημέρα μου !!!!!

SkyWatcher είπε...

π. Λίβυε σε χαιρετώ και σε καλωσορίζω στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ!
Το αυτό θα πράξω και εγώ για το πολύ όμορφο blog σου.
Ευχαριστώ για την αγάπη σου. Ζητάω και τις προσευχές σου. Τα λέμε.

egolpion είπε...

Το "κόλπο" δεν είναι αμερικανικό. Πρώτος διδάξας ο Χίτλερ 1η Σεπτεμβρίου 1939.
Αντρες των SS, οι οποίοι ντυμένοι με πολωνικές στρατιωτικές στολές επιτίθενται κατά του γερμανικού αναμεταδότη στο Γκλάιβιτς δίνουν την αφορμή στον αδόλφο εισβάλει. Τώρα θα μου πεις τι SS τι USA...

SkyWatcher είπε...

Σωστός.

Γαούτση Μαριάννα είπε...

Μερικά ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με το θέμα:

http://www.youtube.com/watch?v=k1oPEfa9Lws

http://www.youtube.com
/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=PlayList&p=50971ECF94E57215&index=2

NIKOSLEFKAS είπε...

Γεια σου SkyWatcher, θέλω να σου πω ότι βρήκα καταπληκτικό το κειμενό σου και πήρα ένα απόσπασμα και το πρόσθεσα στην ενημερωτική σελίδα που διατηρώ. Φυσικά έχω βάλει το όνομα του ιστολογίου σου αλλά και ενεργό σύνδεσμο για κατευθείαν προώθηση στο κείμενο στην σελίδα σου . Σε παρακαλώ κοίταξε να δεις και αν έχεις τυχόν πρόβλημα επικοινώνησε μαζί μου

SkyWatcher είπε...

Να σαι καλά Νίκο και συγχαρητήρια για την σελίδα σου!
Α, και χαιρετίσματα στην ωραία Λευκάδα.

Παιδί Βιολί Το Αληθινό είπε...

Ακούστηκε κιόλας πως εκείνη τη μέρα οι εβραίοι που δούλευαν στους Δ.Πύργους, ειδοποιήθηκαν να μην πάνε στις δουλειές τους.
Και υπάρχει η μαρτυρία ενός ανθρώπου που δούλευε στα υπόγεια των πύργων (το όνομα του μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, η κατάληξη ήταν -εζ) ο οποίος άκουσε κάτι περίεργους θόρυβους στα υπόγεια εκείνη τη μέρα, η αιτία πρόκλησης των οποίων δικαολογεί άνετα την κατάρευσή τους. Μάλιστα συγκέντρωνε πληροφορίες για εκείνη τη μέρα και δέχτηκε απειλές για τη ζωή του. Φοβούμενος για τη ζωή του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του για ένα διάστημα. Όταν επέστρεψε, βρήκε το σπίτι του διερυγμένο, αλλά το μοναδικό πράγμα που έλειπε, ήταν τα σχετικά αρχεία στον υπολογιστή του. Γι'αυτόν τον άνθρωπο είχα διαβάσει στη "Χ" πριν 4-5 χρόνα.

Unknown είπε...

Απορία : γιατί να κατεδαφίσουν τους πύργους οι Αμερικανοί? Δεν ήταν αρκετή η επίθεση, την οποία δεν αμφισβητεί κανείς βέβαια.