Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Παρευρέθησαν στο "Bohemian Grove" ο Μπους, ο Μακ Κέιν και ο Ομπάμα;

Σύμφωνα με άρθρο που έγραψε ο Βρετανός Paul Joseph Watson στο Prison Planet (και το οποίο δημοσιεύσαν και άλλες ιστοσελίδες «αντι-πληροφόρησης» πολέμιες της "Νέας Παγκόσμιας Τάξης - NWO"), υπάρχουν φήμες ότι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζωρτζ Μπους, μαζί με τον διάδοχό του Τζον Μακ Κέιν, αλλά και τον Δημοκρατικό Μπάρακ Ομπάμα, παρευρέθηκαν στην ετήσια συνάντηση στο “Bohemian Grove φέτος τον Ιούλιο. http://www.prisonplanet.com/bush-mccain-obama-to-visit-bohemian-grove.html


Τι είναι το Bohemian Grove

Στο “Bohemian Grove («Βοημικό Άλσος»), στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μέσα σε ένα σκοτεινό πυκνόφυτο δάσος από αιωνόβιες γιγάντιες σεκόγιες 1.000 ετών, λαμβάνει χώρα, στα μέσα του Ιουλίου, το παράξενο ετήσιο παγανιστικό πάρτι της παγκόσμιας ελίτ.

Κουκουλοφόροι με κόκκινες ή μαύρες ρόμπες, κρατώντας πυρσούς, μαζεμένοι γύρω από ένα τεράστιο είδωλο μίας δαιμονικής κουκουβάγιας, περιμένουν τον γέροντα «αρχιερέα», γνωστό ως John of Nepomuk ( βοημός άγιος 1345 - 1393 μ.Χ), να φτάσει στα πόδια της κουκουβάγιας και να κηρύξει την έναρξη της τελετής «Cremation of Care» («Πυρπόληση των Εγνοιών»).

Αμέσως, φωτιές ανάβουν, παράξενα εμβατήρια ακούγονται, φωνές από κρυμμένα ηχεία απαγγέλλουν σουρεαλιστικά ποιήματα, οι κουκουλοφόροι μύστες αρχίζουν να φωνάζουν, να τραγουδούν, να βρίζουν ολοένα και δυνατότερα και στο αποκορύφωμα του κρεσέντο, το τεράστιο είδωλο της κουκουβάγιας φωτίζεται από έντονα κόκκινα χρώματα.

Όλοι τότε σταματούν και τότε το γιγάντιο είδωλο αρχίζει να μιλάει με βροντώδη ήχο και με την φωνή πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή.

Η φωνή καλεί τους παρευρισκομένους να σκοτώσουν τις γήινες έννοιες και απελευθερώσουν «τον πραγματικό τους άνθρωπο».

Ένα ομοίωμα ενός ανθρώπου, που ονομάζουν Dull Careκαι φοράει ένα ακριβό επίσημο κοστούμι, οδηγείται δεμένο πισθάγκωνα μπροστά στο άγαλμα και ρίχνεται στα πόδια της κουκουβάγιας.

Ακολουθεί μια λογομαχία ανάμεσα στο γιγαντιαίο είδωλο και στον «Βαρετή Έγνοια» (όπως είναι η μετάφραση του “Dull Care”.

Δύο κουκουλοφόροι τον πλησιάζουν, τον χτυπούν με μεγάλα μαχαίρια και του βάζουν φωτιά.

Ο “Dull Careθυσιάζεται προς τιμήν της κουκουβάγιας ,καθώς οι παρευρισκόμενοι ξεφαντώνουν!

Μια ακόμα τελετή του «Πυρπόλησης των Εγνοιών» έχει ολοκληρωθεί στο «Βοημικό Άλσος», το "High Jinx" (όπως ονομάζουν επίσης την τελετή) έχει τελειώσει και το αλλόκοτο πάρτι έχει ολοκληρωθεί.

Στις δύο εβδομάδες που προηγήθηκαν, έχουν ήδη γίνει οι επαφές και οι γνωριμίες, έχει συζητηθεί το μέλλον κρατών και ολόκληρων οικονομιών, έχουν στηθεί σχέδια που πρόκειται να επηρεάσουν τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων...

Γιατί τα μέλη του Bohemian Grove” δεν είναι απλοί άνθρωποι...

...αλλά, Πρόεδροι κρατών, πλούσιοι επιχειρηματίες, γνωστοί πολιτικοί, τεχνοκράτες, μεγαλοτραπεζίτες και κάποιοι καλλιτέχνες και συγγραφείς.

- Στην πάνω φωτογραφία δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ (Ρήγκαν, Νίξον) σε παλαιότερη συνάντηση του B.G. -


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΒΟΗΕΜΙΑΝS

Μέλη του “Bohemian Club” (γνωστοί και ως "Bohos") ήταν πολλοί Αμερικανοί πρόεδροι.

Πιο γνωστοί ανάμεσά τους είναι ο Ντουάιτ Άιζενχάουερ, Ρίτσαρντ Νίξον, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, Τζέραλντ Φορντ κ.ά.

Φυσικά μέλη είναι και οι δύο Μπους, πατέρας και γιος. (Στην φωτογραφία σε εκδήλωση στο "Bohemian Grove")

Οι περισσότεροι από αυτούς έγιναν Πρώτα μέλη του “Bohemian Club και μετά «σπρώχτηκαν» στην προεδρική θέση.

Μέλος είναι και ο Άλαν Γκρίνσπαν, (Alan Greenspan,), ο «βασιλιάς» πρόεδρος του “Federal Reserve” (του Ταμείου που ουσιαστικά ελέγχει την παγκόσμια οικονομία). Μέλη ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Henry Kissinger, (στην φωτο,με φόντο το έμβλημα του "B.G" την κουκουβάγια), ο διευθυντής της ΙΒΜ Τόμας Γουάτσον, ο Στήβεν Μπέκτελ, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρείας του κόσμου (η εταιρεία Bechtel έφτιαξε το μετρό των Αθηνών), ο διευθυντής του μεγάλου καναλιού CBS Walter Cronkite (λέγεται ότι η φωνή του είναι η «φωνή» του ειδώλου της μεγάλης κουκουβάγιας που μιλάει) και πολλοί άλλοι.

Διάφοροι δημοσιογράφοι και ερευνητές έχουν καταφέρει να βρουν την μυστική λίστα των μελών και των προσκεκλημένων του “Bohemian Club”.

Αμερικάνοι Πρόεδροι που υπήρξαν μέλη ή παρευρέθηκαν στο Bohemian Grove”:

George Herbert Walker Bush , Bill Clinton ,Ronald Reagan,, Jimmy Carter, Gerald Ford , Richard Nixon , Dwight D. Eisenhower , Harry Truman ,Herbert Hoover, Calvin Coolidge , William Howard Taft , Theodore Roosevelt

ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:

George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Shultz , Robert Kennedy , David Rockefeller, David Rockefeller, Jr., Nelson Rockefeller , James Wolfensohn , Colin Powell, Prince Philip, Helmut Schmidt, (ο π. Καγκελάριος της Δ. Γερμανίας στην φωτογραφία σε ομιλία του στο Β.G.) Arnold Schwarzenegger, Neil Armstrong, Francis Ford Coppola, Charlton Heston, Clint Eastwood κ.α.

To «μότο» του “Club” είναι "Weaving Spiders Come Not Here", που σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει «Οι Δολοπλόκοι δεν Μπαίνουν Εδώ»...

(To κείμενο αυτό βασίστηκε περισσότερο στο τεύχος 99 του περιοδικου "Strange" και στο αφιέρωμα για το "Bohemian Grove").

Στο άλλο άρθρο ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για το "Bohemian Grove", καθώς και βίντεο του δημοσιογράφου Alex Jones, o οποίος κατάφερε να εισβάλλει ακάλεστος βέβαια, στο Bohemian Grove, την ημέρα του “High Jinx”, και να βιντεοσκοπήσει την τελετή του “Cremation of Care”.

2 σχόλια:

Skinious είπε...

Καμμια σχέση με Skull & Bones?

SkyWatcher είπε...

Όχι. Το μόνο κοινό είναι ο..Μπους!
Θα γράψω άλλη φορά περί S&B.