Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ποιους περιμένουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της FEMA;

-->

Η επερχόμενη Παγκόσμια ΤΥΡΑΝΝΙΑ, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, έχει ήδη ετοιμάσει τα δικά της «στρατόπεδα συγκέντρωσης», ή "τάγματα εργασίας", όπου εκεί θα οδηγούνται και θα στοιβάζονται, με τυπικές διαδικασίες, οι πάσης φύσεως "αντιφρονούντες".

Oι σοβιετικοί τα "στρατόπεδα" αυτά τα ονομάζανε «γκουλάγκ» - Gulag.

-->
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Τα γκουλάγκ υπήρξαν «στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας» στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πολιτικοί κρατούμενοι.
Τα γκούλαγκ (στα ρώσικα «ГУЛАГ» από τα αρχικά «Главное Управление Исправительно-Трудовых Лагерей и колоний») έγιναν διαβόητα καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κρατούνταν στις φυλακές αυτές εξαφανίζονταν και έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειες τους, βασανίζονταν και έμεναν φυλακισμένοι σε φρικώδεις συνθήκες διαβίωσης για χρόνια, συχνά χωρίς καν νόμιμες δικαστικές διαδικασίες.

Στη Δύση έγιναν γνωστά μόλις το 1973 μέσω της δημοσίευσης του έργου "Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ 1918-1956" του Ρώσου νομπελίστα συγγραφέα Αλεξάντρ Ισάγεβιτς Σολζενίτσιν (Алекса́ндр Иса́евич Солжени́цын), ο οποίος πέθανε φέτος, τον Αύγουστο σε ηλικία 89 ετών).

Τα περισσότερα στρατόπεδα "καταναγκαστικής εργασίας" έκλεισαν για πάντα (έμειναν μόνο λίγα για ποινικούς κρατουμένους), κατά την περίοδο της «αποσταλινοποίησης» επί προεδρίας Νικίτα Χρουστσιόφ (1894 - 1971 - στην φωτογραφία με τον Στάλιν το 1938) και οι περισσότεροι πρώην έγκλειστοι αποκαταστάθηκαν ως «θύματα του σταλινισμού» (617.000 αποκαταστάσεις μόνο τους δέκα πρώτους μήνες), λαμβάνοντας το δικαίωμα να επιστρέψουν στις εργασίες τους.

-->Η "εμπειρία" του Guantanamo

Η βάση – κολαστήριο των Αμερικανών στο Γκουαντανάμο της Κούβας είναι μία "πρόγευση" για το τι θα ακολουθήσει.

Ήδη, είναι γνωστό ότι οι πάνω από 500 κρατούμενοι, στην βάση του Γκουαντανάμο, κρατούνται, με τον χαρακτηρισμό του «τρομοκράτη», σε απάνθρωπες συνθήκες, που θυμίζουν Μεσαίωνα, χωρίς ουσιαστικά να τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία!

Φυσικά οι ΗΠΑ αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι οι κρατούμενοι (που θεωρούνται τρομοκράτες)
--> τυχαίνουν ανθρώπινης μεταχείρισης και ότι χρησιμοποιούνται "μόνο νόμιμες ανακριτικές μέθοδοι".
(Αξίζει να δείτε την αγγλική ταινία του 2006 "Ο δρόμος για το Γκουαντανάμο". Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μία περίληψη της ταινίας και να δείτε το trailer)

Πάρα την παγκόσμια κατακραυγή, η Βάση συνεχίζει κανονικά της «ζωή» της και μάλιστα έχει αναφερθεί ότι υπάρχουν και άλλες, τέτοιου είδους, κρυφές βάσεις στην Ευρώπη.
-->

Η πρόσφατη "προσφορά" της Πορτογαλίας να δεχθεί κρατούμενους από την φυλακή της βάσης του Γκουαντάναμο, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις ΗΠΑ, καθώς θεωρήθηκε ότι αποτελεί «σημαντικό βήμα». Η Λισαβόνα είχε καλέσει νωρίτερα τις χώρες της ΕΕ να ακολουθήσουν το παράδειγμά της!

Μέχρι τώρα, η Αλβανία ήταν η μόνη χώρα που είχε δεχθεί μέχρι στιγμής κρατούμενους από το Γκουαντάναμο, δεχόμενη πέντε Κινέζους μουσουλμάνους το 2006.

Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στι ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ έχουν δημιουργηθεί, υπό την διοίκηση της F.E.M.A. περίεργες, τεράστιες εγκαταστάσεις, που μοιάζουν με στρατόπεδα – φυλακές, σε καίριες στρατηγικές θέσεις σε ολόκληρη την έκταση της χώρας.
Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 (πολιτικών;) κρατουμένων!
Στο λεξιλόγιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τα γκούλαγκ/στρατόπεδα συγκέντρωσης λέγονται «Εγκαταστάσεις Κράτησης».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοιες εγκαταστάσεις υπάρχουν ήδη στο Τέξας (δείτε σχετικό βίντεο ΕΔΩ:) και ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν εκεί περισσότερα από 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους παιδιά, τα οποία συνελήφθησαν σε μεταμεσονύκτιες επιδρομές της αστυνομίας.
Πολλοί από τους έγκλειστους είναι Αμερικανοί πολίτες.
Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν και διαμαρτύρονται, και φοβούνται για το τι σημαίνει για το μέλλον αυτή η εγκατάσταση, που παρόμοιες της ξεφυτρώνουν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (που έχουν μάλιστα και τον κλασικό σιδηροδρομικό σταθμό δίπλα τους! - όπως τα στρατόπεδα των Ναζί) αυτά κτίζονται και λειτουργούν από ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας, όπως η Corrections Corporation of America και η KBR, θυγατρική της Halliburton του Ντικ Τσέινι.
-->
Ερευνητές έχουν ανακαλύψει τέτοια βαγόνια (φωτο) στα οποία είχαν τοποθετηθεί αλυσίδες, σε ερημικό μέρος των ΗΠΑ. Φαίνεται σαν να έχουν σχεδιασθεί για να μεταφέρουν κρατούμενους (όπως ακριβώς έκαναν οι ναζί με τους εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης). Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι: για ποιους προορίζονται;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η F.E.M.A.

Η F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA
Επίσημα αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.
Οι τεράστιες φυλακές όμως τι ρόλο παίζουν;;
Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων;;
Γιατί παραμένουν σε αχρησία;;
Τι περιμένουν;;
Ή μάλλον ΠΟΙΟΥΣ περιμένουν;;

---Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι από το βιβλίο "Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας" του Dwight Kinman, (σελ. 79-82, έκδοση στα ελληνικά: 1998).

Στρατόπεδα Κράτησης - FEMA

Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA, εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα με βάση τον Στρατιωτικό Προϋπολογισμό του 1990-9 1.
Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μίτισγκαν, Carl Levin (φωτο) υπέβαλλε την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού #656, με την οποία το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε, (τα έτη 1990 1991) την ίδρυση είκοσι στρατοπέδων κράτησης.

Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.

Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και ουσιαστικά, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν "εν δυνάμει ανατρεπτικοί". (Όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους).

Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”. Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.

Πού Βρίσκονται τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης;

ΤοAmericans Bulletin το Νοέμβριο του 1992, έγραψε:
«Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD National Security Decision Directive). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ.

Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία:
Fort Chaffee, Αλάσκα
Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης
Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας
Camp Hill, Πενσυλβάνια.
Συνολικά δέκα στρατόπεδα συγκέντρωσης ενεργοποιήθηκαν βάσει του προγράμματος RΕΧ-84.
Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.
Αυτές είναι οι εξής:
Fort Benning, Γεωργία
Fort Huachua, Αριζόνα
Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα
Oakdale, Καλιφόρνια
Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ
Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.

Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται προετοιμασίες για μαζικές συλλήψεις, από τη μια ακτή των ΗΠΑ μέχρι την άλλη, ύποπτων αντιφρονούντων (δηλαδή νομιμοφρόνων Αμερικανών που δεν θεωρούνται "πολιτικά ορθοί" - "political correct" - σύμφωνα με την Νεοεποχίτικη ορολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης).
Στόχος μιας τέτοιας άνευ προηγουμένου επιχείρησης αστυνομικού κράτους είναι να επιτύχει αυτό που οι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αποκαλούν C and C’” (Capture and Custody - Σύλληψη και Κράτηση).
Μαντέψτε ποιούς εννοούν!...

Το περιοδικό Patriot Reportδημοσίευσε το άρθρο: ‘Η Υπουργός Δικαιοσύνης Τζάνετ Ρήνο (1993 - 2001 φωτο) συντάσσει κατάλογο προγραφών Πατριωτών:
«Σύμφωνα με τον Alyn Denham, που εκδίδει ένα Πληροφοριακό Δελτίο για την Αμερικανική πολιτική, η Υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έστειλε ένα εμπιστευτικό υπόμνημα σε όλους τους δικηγόρους, στο οποίο έγραφε ότι θα αρχίσουν ανακρίσεις εναντίον των εθνικιστών και των "Φονταμενταλιστών" ("φανατικών") Χριστιανών.

Το υπόμνημα, που υπογράφεται από την Υπουργό κ. Ρήνο, στάλθηκε σε δικηγόρους στο Μισσισσίπι, στην Αλαμπάμα, τη Γεωργία, τη Νότια Καρολίνα, το Αϊντάχο και τη Μοντάνα.
Ανέφερε συγκεκριμένα, ότι το FΒΙ Θα πραγματοποιήσει εκτεταμένες ανακρίσεις και παρακολουθήσεις εθνικιστών και "Φονταμενταλιστών" θρησκόληπτων ατόμων και οργανώσεων σε αυτές τις πολιτείες.

Οι φάκελοι που θα συνταχθούν γι’ αυτά τα συγκεκριμένα άτομα-στόχους θα συγκεντρωθούν στην Ουάσινγκτον στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το υπόμνημα αναφέρει ότι, σε περίπτωση "εκτεταμένης εξέγερσης", τα άτομα αυτά και οι οργανώσεις τους πρέπει να θεωρούνται ως “εν δυνάμει τρομοκράτες”.

Ο κ. Ντένχαμ γράφει: "Η ουσία όλων αυτών είναι η εξής: Οι πολίτες εκείνοι που έχουν εκτεθεί σαν υπερασπιστές του Συντάγματος, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη λίστα προγραφών σαν 'υπόπτοι ανατροπείς'."

Ένα άρθρο με τίτλο: “Ενα εκατομμύριο Αμερικανοί αντιμετωπίζει το φάσμα της σύλληψης με βάση Εκτελεστικό Διάταγμα”, στην εφημερίδα Washington Report γράφει:
Η "Επιχείρηση Κλοιός" (Operation Dragnet) είναι εν ισχύει κάτω από τον τίτλο ΙΙ του Νόμου McCarren. Με βάση αυτόν τον Νόμο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την δυνατότητα να αναστείλει την ισχύ του Χάρτη των Δικαιωμάτων με ένα και μόνο τηλεφώνημα. Αν ο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης κρίνει ότι η χώρα υφίσταται εισβολή, κατάσταση πολέμου ή το πιθανότερο, εξέγερση, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει την Επιχείρηση Κλοιός.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι
ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής
Univac, που βρίσκεται εγκατεστημένος σε μία μυστική τοποθεσία κοντά στην Ουάσιγκτον, έχει στις βάσεις δεδομένων του τουλάχιστον 1.000.000 ονόματα και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ηλεκτρονικός
--> υπολογιστής είναι έτοιμος να αρχίσει να εκτυπώνει χιλιάδες εντάλματα συλλήψεως!....
Δείτε εδώ την περίληψη του βίντεο "Gulag USA" του Texe Marrs.
Περισσότερες αποκαλυπτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ολόκληρο το βίντεο (διάρκειας 82 λεπτών) μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Τελευταία έχουν "φουντώσει" οι φήμες ότι έχουν κατασκευαστεί και ήδη υπάρχουν στο στρατόπεδο της F.E.M.A. στην Τζώρτζια, 500.000 πλαστικά φέρετρα!!!
(Το γεγονός δεν είναι καθόλου φανταστικό. Βλέπε φωτογραφία)

Για ποιούς;
Για ποιόν λόγο;
Τι ξέρουν;Τι περιμένουν;
Ή τι ετοιμάζουν;(τυφώνας θα είναι; καταστροφικός σεισμός; ακραίες κλιματολογικές αλλαγές; τρομοκρατική επίθεση με χημικά; πανδημία; εξέγερση λόγω "οικονομικού κραχ"; ή μήπως η "τελική λύση" για τους "μη συμμορφούμενους" στην Νέα ΠαγκόσμιαΤάξη και στον επερχόμενο Παγκόσμιο Ηγέτη / "Μεγάλο Αδελφό"; )


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τον Alex Jones:
http://www.youtube.com/watch?v=jeqjykY5wPk&feature=related

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λενε για τον ηλιο...

Δε νομιζω...

Μαλλον το Yellowstone θα διεγειρουν, και θα γινει ο χαμος...

το Yellowstone, φουσκωνει συνεχεια...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κανω λαθος την Αμερικη συμβολιζει το αστερι,ο ηλιος ειναι λαθος,ειναι δεινοσαυρος,πρωτανθρωπος και μεταλλαξη.Κ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που γράψατε αυτό το άρθρο για εξηγήστε μου πως είναι δυνατόν ένας UNIVAC τεχνολογίας του 1966 να έχει βάση δεδομένων 1,000,000 ανθρώπων, και για πιο λόγο να χρησιμοποιήσουν έναν υπολογιστή τις λίθινης εποχής την στιγμή που με ένα απλό desktop κάνουν καλύτερη δουλεία και σε χρόνο ντε τε; Πείτε μου τι παίρνετε ρε παιδιά. Θέλω και εγώ

Ανώνυμος είπε...

Αντίστοιχα τετοια στρατοπεδα υπαρχουν και στο ελλάντα, συγκεκριμένα στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Λιτόχωρο και Καλαμάτα!
Αυτοί που τα επανδρώνουν εχουν όπλα, δεν μιλουν ελληνικά, δεν φέρουν διακριτικα και εμβλήματα στις στολές τους και συνεργάζονται με τον Ε.Σ. σε διαφορες ασκήσεις.

Στις 15 – 2 – 2013 ήρθαν στο φως για πρώτη φορά κάποια δημοσιεύματα από το εξωτερικό τα οποία ανέφεραν ότι: «Η Blackwater βρίσκεται στην Ελλάδα για την προστασία της κυβέρνησης – Φοβούνται εξέγερση»!

Όλα δείχνουν οτι απεργάζονται εμφύλιο χαμηλής έντασης και πρεπει να γονατισουν τους Έλληνες πολίτες ωστε να δεχθουν την νέα μορφή διακυβερνησης (που έλεγε και η Μπενάκη), δηλαδή την παγκόσμια χούντα.

Μία μικρή γευση των όσων ερχονται μπορείτε να πάρετε απο το trailer του βιντεοπαιχνιδιού COD Advanced Warfare, το οποιο υπουλα θα κανει την νεολαια (gamers) να δεχθει τα πάντα χωρίς αντισταση.

Η Βουλή φρουρείται ασφυκτικά σαν αστακός. Τι φοβούνται ; Γιατι δεν επιφορτίστηκε με την φύλαξή της η ΕΚΑΜ ή κάποιο άλλο σώμα ασφαλείας ;
Εάν και εφόσον αληθεύουν τα ξένα δημοσιεύματα χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση της κυβερνησης "Τσολάκογλου - Κουίσλιγκ", ο καθένας μπορεί να βγάλει μόνος τα συμπεράσματα του για την «ποιότητα» αυτών που κυβερνάνε αυτή την στιγμή την Ελλάδα.