Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης (1)

Παρακολουθείστε το συγκλονιστικό αυτό βίντεο – επίκαιρο όσο ποτέ! - για την εξάπλωση του Ισλάμ και τις διάφορες «μορφές» που παίρνει ανάλογα με το ποσοστό πιστών που έχει σε ένα κράτος. Και προετοιμαστείτε …


Το βίντεο παρουσιάστηκε από τον καθηγητή Νεοκλή Σαρρή σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού HIGH.

Ο Νεοκλής Σαρρής είναι καθηγητής της Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγγραφέας και Πρόεδρος της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου (Ε.ΔΗ.Κ.).

Το πρωτότυπο άρθρο του Dr. Peter Hammond – “What Islam Isn't” θα το βρείτε ΕΔΩ:

http://www.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675




Διαβάστε επίσης παλαιότερα άρθρα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ - επίσης επίκαιρα όσο ποτέ! –για την απίστευτη ισλαμοποίηση της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια!


Η "ισλαμοποίηση" της Βρετανίας;


Η Alison Ruoff, προεξέχον μέλος της Γενικής Συνόδου της Εκκλησίας της Αγγλίας καλεί να σταματήσει κάθε ενέργεια για ανέγερση οποιουδήποτε νέου τζαμιού στην Βρετανία, καθώς θεωρεί ότι εάν συνεχίζουν να χτίζονται τζαμιά δεν θα αργήσει να επικρατήσει και ο ισλαμικός νόμος της «σαρία».

Ήδη κάποιες περιοχές στην Βρετανία είναι αφιλόξενες για μη μουσουλμάνους.



Προσευχές μουσουλμάνων σε ιερούς καθολικούς τόπους στην Ιταλία

Για τις μαζικές προσευχές Μουσουλμάνων στην Ιταλία μπροστά σε χριστιανικές εκκλησίες στο Μιλάνο, την Μπολόνια και την Ρώμη. Ο υπουργός Άμυνας Ignazio La Russa, διοργάνωσε μία καθολική λειτουργία στην Piazza Duomo στο Μιλάνο, την επόμενη Κυριακή, προκειμένου «να επανακτήσει την περιοχή», ενώ η ο Attilio Fontana από την Λίγκα του Βορρά, είπε ότι ''θα ήθελε να δει τι θα συνέβαινε αν εγώ πήγαινα να προσευχηθώ με το ροζάριο στη Μέκκα''.



Η κόρη Βρετανού ιμάμη υπό αστυνομική προστασία αφότου ασπάστηκε τον Χριστιανισμό

Οι Μουσουλμάνοι στη Βρετανία που επιθυμούν να ασπαστούν το Χριστιανισμό ζουν με φόβο για τις ζωή τους εξαιτίας των Ισλαμικών νόμων για την αποστασία, όπως προειδοποίησε Επίσκοπος της Εκκλησίας της Αγγλίας κατά τη διάρκεια γεύματος στο Δυτικό Λονδίνο.

Ο πακιστανικής καταγωγής Επίσκοπος του Rochester της Αγγλίας, Καθ. Michael Nazir-Ali, λέει ότι η «ελευθερία στην πίστη» είναι υπό απειλή λόγω της Ισλαμικής εχθρότητας απέναντι στην αλλαγή της πίστης.


Μελέτη έδειξε ότι το 36% των Βρετανών ηλικίας 16 έως 24 πίστευαν ότι όσοι ασπάζονται άλλη θρησκεία πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο.



"Σας παρακαλούμε μην μας ενοχλείτε. Είμαστε ευαίσθητοι"!

Σχετικά με την ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ταινία «Fitna», του Ολλανδού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς (Geert Wilders), διάρκειας μόλις δεκαπέντε λεπτών, η οποία προσπαθεί να δείξει, κατά τα λεγόμενα του δημιουργού της, τον τρόπο κατά τον οποίο το Κοράνι «αποτελεί έμπνευση για αδιαλλαξία, φόνο και τρομοκρατία».

Ο Βίλντερς δήλωσε: "Κάντε μια βόλτα στους δρόμους και θα καταλάβουμε που οδηγεί αυτή κατάσταση. Δεν νιώθεις πια ότι ζεις στην χώρα σου. Γίνεται μία μάχη και θα πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πριν μάθετε ότι υπάρχουν περισσότερα τζαμιά από εκκλησίες"!


ΚΑΤΩ: Ιμάμης διακηρύττει: Το Ισλάμ είναι μία θρησκεία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.


3 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Και οι δικοί μας "προοδευτικοί" κόπτονται μήπως θιγούν όλοι αυτοί, και ενώ φωνάζουν για αποχριστιανοποίηση της χώρας και της Ευρώπης, κόπτονται όμως για το αν θα κτιστεί τζαμί στην Αθήνα για τα δικαιώματά τους.

Βλέπω και στα διάφορα φόρουμς που μπαίνω την υποστήριξη προς αυτή τη μερίδα διαφόρων που όταν τους μιλάς για Θεό φωνάζουν και εξίστανται, ενώ για το τζαμί φωνάζουν να γίνει.

Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, ώστε να πιεστεί η εκάστοτε κυβέρνηση να μην επιτρέπει ανεξέλεγκτα την είσοδο μεταναστών, στους οποίους ατομικά δεν πρέπει να έχουμε τίποτα (και δεν έχουμε) εναντιον τους, αντιθέτως τους θεωρούμε συνανθρώπους μας και τους αγαπάμε, πολιτικά όμως πρέπει να μπει κάποιο όριο στην είσοδο από το κράτος, βλέποντας τους κινδύνους που διατρέχουμε σαν χώρα και έθνος.

Γνώμη λέω και είμαι ανοιχτός προς κάθε άλλη (είμαι και λίγο επηρεασμένος, αλήθεια, από την απόπειρα ληστείας που μου έγινε πριν από ένα μήνα στη Σοφοκλέους, δεν ξέρω στον πανικό μου όμως αν ήταν μετανάστες ή ναρκομανείς).

SkyWatcher είπε...

Δημήτρη η γνώμη σου είναι σωστή. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο δική σου και δική μου.
Αλλά, βλέπεις, φτάσαμε στο σημείο στην εποχή του επιβαλλόμενου "πολιτικά ορθού" και της επιβαλλόμενης αποχριστιανοποίησης των πάντων, της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης, ακόμα και την γνώμη μας να λέμε, αν δεν αρέσει, στιγματιζόμαστε. Τι να κάνουμε όμως; Όποιος έχει αυτιά για να ακούει ας ακούει..

Ας προσευχόμαστε για την πατρίδα μας. Ευθύνη υπάρχει και σε εμάς και σε αυτήν θα αναφερθώ στην επόμενη ανάρτηση, Θεού θέλοντος.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι,

νομιζω οτι καλα καταλαβαινεται οτι η περιοδος της διαμαρτυριας της πολυθρονας τελειωσε. Εαν θελετε κατι να αλλαξει, καιρος να κατεβειτε στους δρομους και να το διεκδικησετε.

Δεν ειναι αποδεκτο να επιτρεπουμε σε ατομα που μετα βιας αποτελουν το 10% του Ελληνικου πληθυσμου να δημιουργουν διαρκως ντορο με κινητοποιησεις υπερ των λαθρομεταναστων, κατα των 'ρατσιστων', υπερ του τζαμιου κλπ κλπ.

Ξυπνηστε πριν να ειναι ΑΡΓΑ!