Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Θέλει να αυτοκτονήσει αγοράκι 6 χρονών που μεγαλώνει με ζευγάρι ομοφυλόφιλων


Ένας άσχημος πόλεμος μαίνεται πάνω από την τύχη ενός 6-χρονου αγοριού στις ΗΠΑ, που ανατράφηκε μέσα σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων οι οποίοι είχαν κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού το 2000, με μια δικαστική απόφαση - ορόσημο (*).


Οι ομοφυλόφιλοι τότε χαιρέτισαν την απόφαση του Δικαστηρίου ως μια σημαντική νίκη για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά το αγόρι έχει γίνει από τότε ένα προβληματικό παιδί που χτυπάει τους δασκάλους του και επαναλαμβάνει συνεχώς ότι θέλει να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα που εξέτασε το παιδί, κατά παραγγελία του σχολείου του.


Η έκθεση «ξύπνησε» την μητέρα του παιδιού, η οποία έχει αποφασίσει τώρα να αγωνιστεί για να έχει περισσότερη πρόσβαση στο γιο της, ο οποίος ζει με τους δύο άνδρες, κατόπιν δικαστικής απόφασης δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, το οποίο ανέθεσε την επιμέλεια σε ένα γκέι ζευγάρι, θεωρώντας την γυναίκα που το κυοφόρησε και το έφερε στον κόσμο ως «παρένθετο πρόσωπο».


Η μητέρα λέει ότι ποτέ δεν ήταν ένα «παρένθετο πρόσωπο» και ότι ο πατέρας – που υπήρξε κάποτε στενός της φίλος και υπάλληλός στην εργασία της – και ο εραστής του, είχαν σκοπό να μεγαλώσουν όλοι μαζί το παιδί ως «γονεϊκό τρίο».

"Απλώς δεν είχα συναντήσει τον σωστό τύπο ακόμα», δήλωσε η 52χρονη Courtney St. Clement, που ποτέ δεν είχε γίνει γνωστή στον Τύπο, ούτε της είχε δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί για την εμπειρία της αυτή.

"Συνεχώς έλεγαν (το gay ζευγάρι) ότι είχαν πολλά χρήματα και εκείνο το χρόνο, ένιωθα σαν να είχα παντρευτεί έναν γιατρό. Είπαν," Είμαστε μια οικογένεια. " θα πρέπει να ζήσουμε όλοι μαζί, αλλά δεν το προχωρήσαμε ποτέ μέχρι εκεί".


Η St. Clement, η οποία έχει δικό της γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων και κατοικεί στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, δεν είχε καμία υποψία για το πόσο άσχημα θα κατέληγαν τα πράγματα σχετικά με τον γιο της, του οποίου το όνομα παραμένει κρυφό.


Δίνει μπουνιές και κλωτσιές στους δασκάλους του, χτυπάει και δαγκώνει τον εαυτό του, καταριέται και λέει ότι θέλει να αυτοκτονήσει, πιο συχνά από δύο φορές το μήνα, σύμφωνα με τη νέα έκθεση που συντάχθηκε τον Ιανουάριο από το Κέντρο Μελέτης του Παιδιού (NYU's Child Study Center).


H έκθεση αναφέρει επίσης ότι φιλάει επανειλημμένα και αγγίζει ανάρμοστα τους άλλους συμμαθητές του, ενώ μια φορά έτρεξε γυμνός στον χώρο του σχολείου.


«[Το παιδί] έχει σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο», είπε η έκθεση, η οποία βασίστηκε σε προσωπική επαφή και εξέταση του αγοριού από δύο εμπειρογνώμονες, μαζί με συνεντεύξεις από τους δασκάλους του, τους δύο γονείς του και τους συντρόφους τους.

Η έκθεση αποδίδει τον προβληματικό χαρακτήρα του παιδιού, εν μέρει, στην "εχθρότητα" μεταξύ των γονέων του.

"Η μητέρα και ο πατέρας του πάντα ζούσαν χωριστά και είχαν εξαιρετικά σημαντικές διαφορές όσον αφορά την επιμέλεια του παιδιού και την επίκοινωνία από πολύ νωρίς», αναφέρει η έκθεση, η οποία συνιστά το δικαστήριο να διορίσει κηδεμόνα για το παιδί.


Το παιδί πήγε σε Παιδικό Σταθμό, αλλά μετά από μόλις δύο εβδομάδες το έδιωξαν, λόγω της συμπεριφοράς του και το ανέθεσαν σε ένα ιδιωτικό ειδικό σχολείο στο Upper East Side.


Η St. Clement λέει ότι η κατάσταση στην «οικογένεια» χάλασε, όταν ο πατέρας, ο 47χρονος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός, Gerald Casale και ο φίλος του, ο 46χρονος δικηγόρος, Ernest Londa, άρχισαν να της απαγορεύουν να βλέπει το (τότε) 6-μηνών βρέφος της. Κατόπιν αυτού η μητέρα κατάφυγε στα Δικαστήρια για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.


Το gay ζευγάρι υποστήριξε ότι ενήργησαν έτσι βάσει προηγούμενης συμφωνίας που είχαν κάνει με την St. Clement, σύμφωνα με την οποία, η St. Clement απλώς θα έφερνε στον κόσμο το παιδί και μετά θα αποχωρούσε από το προσκήνιο, αφήνοντας εκείνους να μεγαλώσουν μόνοι τους το παιδί.


"Νομίζω ότι ο ισχυρισμός της St. Clement έχει κενά", είπε η δικηγόρος του Casale, Phyllis Levitas.

"Ο πελάτης μου και εγώ πιστεύουμε ότι δεν είναι καλό για το συμφέρον του παιδιού να συζητήσουμε την υπόθεση με τα μέσα ενημέρωσης."


Η St Clement αμφισβήτησε την απόφαση που εξέδωσε η δικαστής Marylin Diamond, - του Δικαστηρίου του Manhattan -, για την επιμέλεια του παιδιού, βλέποντας την ανησυχητική συμπεριφορά του παιδιού στο σχολείο, και με την συμβουλή παιδίατρου ζήτησε να ορισθεί από το δικαστήριο ειδικός πραγματογνώμονας για να εξετάσει το παιδί.


Στην συνέχεια, αποφασίστηκε μία νέα δικαστής, η Joan Lobis, να επανεξετάσει την υπόθεση.

Η μητέρα είναι μέλος της «Συμμαχίας για την Δικαστική Δικαιοσύνη», μιας ομάδας με επικεφαλής τον ακτιβιστή Anthony DeRosa, που αποτελείται από τουλάχιστον 20 άτομα - μέλη, τα οποία θεωρούν ότι οι δικαστικές τους υποθέσεις δεν κρίθηκαν σωστά από τους Δικαστές, εξαιτίας προσωπικών συμφερόντων των δικαστών.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / (*) Το άρθρο είναι του 2004, από την New York Post .

Πηγή: http://www.prisonplanet.com/Pages/300504_six_year_old_boy_wants_to_kill.html

1 σχόλιο:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

Το να θες πρωκτική επαφή με ομόφυλο, κάντο στον πρωκτό σου, η ψυχή του παιδιού δεν είναι δική σου, ομοφυλόφιλοι με κενό συνειδήσεως και λογικής που βρίσκετε ίδιους δικαστές στην μισοδιαλυμένη πατρίδα σας και κάνετε μπάχαλο και διασπείρετε δυστυχία και φρίκη σε όλο τον πλανήτη. Μια μάνα τρελοζουρλαμένη στην χώρα της άπλετης δημοκρατίας και ελευθερίας, που συμφώνησε απλώς θα έφερνε στον κόσμο το παιδί με τον υπάλληλο που είχε στις εργασίες της, και μετά θα αποχωρούσε από το προσκήνιο, αφήνοντας εκείνους Το gay ζευγάρι να μεγαλώσουν μόνοι τους το παιδί επειδή είχαν λεφτά, δεν είχε καμία υποψία για το πόσο άσχημα θα κατέληγαν τα πράγματα σχετικά με τον γιο της, οι δικαστικές τους υποθέσεις δεν κρίθηκαν σωστά από τους Δικαστές, εξαιτίας προσωπικών συμφερόντων των δικαστών. Οι ομοφυλόφιλοι τότε χαιρέτισαν την απόφαση του Δικαστηρίου ως μια σημαντική νίκη για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά το αγόρι έχει γίνει από τότε ένα προβληματικό παιδί που χτυπάει τους δασκάλους του και επαναλαμβάνει συνεχώς ότι θέλει να αυτοκτονήσει.