Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Με το θέλημα του Αλλάχ η Βρετανία θα έχει μουσουλμάνο Πρωθυπουργό, μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια, δηλώνει Βουλευτής των Εργατικών


«Με το θέλημα του Αλλάχ» η Βρετανία θα έχει «Μουσουλμάνο Πρωθυπουργό, μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια», δήλωσε ο 42χρονος Βουλευτής των Εργατικών και αναπληρωτής Yπουργού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Shahid Malik, μουσουλμάνος (εννοείται) στο θρήσκευμα.

Τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Μαλίκ, τα είπε δημόσια, τον Οκτώβριο του 2008, όταν ήταν Υφυπουργός Δικαιοσύνης, στην διάρκεια της διάσκεψης με θέμα «Παγκόσμια Ειρήνη και Ενότητα» (Σ.Σ. Τι πρωτότυπος τίτλος...) που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Excel στο Λονδίνο, αλλά μέχρι πρόσφατα η «καυτή» αυτή δήλωση επίτηδες κουκουλώθηκε και δεν συμπεριλήφθηκε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σχετικά με την κάλυψη της διάσκεψης.

Το βίντεο με την ομιλία του κ. Malik και τις συγκεκριμένες «προβλέψεις» που κάνει, άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο - σχεδόν πέντε μήνες μετά το περιστατικό.

Η απόκρυψη του βίντεο με τις επίμαχες φράσεις, απέβλεπε στο να μην δημιουργηθεί κλίμα "ανησυχίας" στην Βρετανική κοινωνία για τα αποτελέσματα της πολιτικής των δύο μεγάλων κομμάτων, Συντηρητικών και Εργατικών, σχετικά με την μετανάστευση, πολιτική που έχει οδηγήσει πολλούς να φοβούνται ότι η ώρα της ολοκληρωτικής ισλαμοποίησης της Βρετανίας δεν αργεί.

Στην ομιλία του, ο κ. Malik είπε ότι είναι «υπερήφανος για τα επιτεύγματα των μουσουλμάνων της χώρας αυτής από το 1997».

Αναφερόμενος στα μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου, που είναι μουσουλμάνοι, όπως και ο ίδιος, ο Malik συνέχισε λέγοντας ότι: «Το 1997 είχαμε τον πρώτο μουσουλμάνο βουλευτή στο Κοινοβούλιο μας. Το 2001 είχαμε δύο μουσουλμάνους βουλευτές. Το 2005 είχαμε τέσσερις μουσουλμάνους βουλευτές. Με το θέλημα του Αλλάχ, («In ša Allah»), το 2009 (ή) το 2010 θα έχουμε οκτώ ή δέκα μουσουλμάνους βουλευτές. Το 2014 θα έχουμε 16 μουσουλμάνους βουλευτές. Με αυτούς τους ρυθμούς το σύνολο του Κοινοβουλίου θα είναι μουσουλμανικό!»...

Ο Malik τότε συνειδητοποίησε ότι το είχε παρατραβήξει με το να είναι υπερβολικά ειλικρινής και με φωνή που δήλωνε αμηχανία, «τα γύρισε» ελαφρώς, λέγοντας ότι αυτή δεν είναι η πρόθεσή του «σε περίπτωση που βρίσκονται ανάμεσά μας εκπρόσωποι του Τύπου».

Καθώς όμως ο Μαλίκ αντιλήφθηκε ότι, παρά την ατάκα του ότι "όλο το Κοινοβούλιο θα γίνει μουσουλμανικό", ο κόσμος που τον άκουγε δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης στα όσα έλεγε, γεμάτος εμπιστοσύνη, έριξε και την επόμενη «βόμβα».

«Ως πρώτος Μουσουλμάνος Υπουργός της Βρετανίας, είμαι πεπεισμένος, ότι, κατά το θέλημα του Αλλάχ, («In ša Allah»), στα επόμενα τριάντα χρόνια περίπου, θα δούμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος θα μοιράζεται την ίδια πίστη με εμένα», κατέληξε ο κ. Malik.


Πηγές: http://bnp.org.uk/ & http://www.moonbattery.com/


Δείτε το βίντεο



--- Το όνομα του Σαχίντ (λέξη που στα αραβικά σημαίνει ‘μάρτυρας’) Μαλίκ είχε μπλεχθεί τον Μάιο, σε ένα οικονομικό σκάνδαλο που είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Daily Telegraph». Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μαλίκ εισέπραττε χιλιάδες στερλίνες κρατικών επιδοτήσεων που «βάφτιζε» βουλευτικές δαπάνες, όπως για την ενοικίαση δευτερεύουσας κατοικίας στην πρωτεύουσα, παρότι απολάμβανε μειωμένου ενοικίου για σπίτι στην εκλογική του περιφέρεια.

Στον Μαλίκ, που υπήρξε Υφυπουργός Δικαιοσύνης, από τον Οκτώβριο του 2008 έως και τον Μάιο του 2009, οπότε και ξέσπασε το σκάνδαλο, λέγεται επίσης ότι επεστράφησαν 730 στερλίνες (817 ευρώ) για μία πολυθρόνα-μασάζ, παρόλο που ό ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται για «νόμιμα έξοδα» και ότι τήρησε κατά γράμμα τους ισχύοντες κανονισμούς, ενώ υποσχέθηκε να προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα τις 1.000 στερλίνες που εισέπραξε από το Κοινοβούλιο για να αγοράσει ένα σύστημα home cinema.

Η έρευνα που διεξήχθη τελικά, από μην ανεξάρτητη αρχή που ερευνά τις υποθέσεις πολιτικών σκανδάλων στη Βρετανία, υπό τον σερ Φίλιπ Μάουερ, έθεσε την υπόθεση επίσημα στο αρχείο και ο Μαλίκ επανήλθε τον Ιούνιο, στον κυβερνητικό του θώκο και παίρνοντας την θέση του αναπληρωτή Υπουργού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πηγές: www.in.gr & www.kathimerini.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ:

Στην Μεγάλη Βρετανία εάν ένας πολιτικός τολμήσει να μιλήσει για «πίστη» και «Θεό» θα τον θεωρήσουν ότι "του’ χει στρίψει" και θα τον διασύρουν όλα τα ΜΜΕ.

Αυτό δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Τόνυ Μπλαίρ, όταν αποφάσισε, τον Δεκέμβριο του 2007, να ομολογήσει ότι ασπάσθηκε τον Ρωμαιοκαθολικισμό (επίσημη θρησκεία στην Αγγλία είναι η Αγγλικανική Εκκλησία). Και φυσικά η δήλωση αυτή έγινε αφού έπαψε να είναι πρωθυπουργός.(Βλέπε: www.telegraph.co.uk)

Εάν ένας πρωθυπουργός δεν τολμάει να δηλώσει ότι είναι πιστός του μεγαλύτερου χριστιανικού δόγματος, φανταστείτε τι θα γινόταν, (στην Βρετανία εννοείται) δηλαδή, εάν κάποιος άλλου δόγματος, ένας π.χ. Μορμόνος Βουλευτής έλεγε δημόσια κάτι ανάλογο: «Σε λίγο όλο το Κοινοβούλιο θα γίνει μορμονικό και σύντομα θα έχουμε τον πρώτο Μορμόνο πρωθυπουργό».

Και φυσικά να γίνουν τέτοιου είδους δηλώσεις από χριστιανούς σε μουσουλμανικά κράτη (πχ. Χριστιανός βουλευτής να δηλώσει επίσημα π.χ. στην Αλγερία ή στο Μπαγκλαντές, ότι σε λίγο θα κυβερνάνε οι χριστιανοί την χώρα), ούτε να το συζητάμε.

Την ίδια ώρα οι δηλώσεις πίστης στον Αλλάχ απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας στην σύγχρονη «ανοικτή», «πολύ-θρησκευτική», «πολύ-πολιτισμική», (αλλά για να μην ξεχνιόμαστε φανατική αντι-χριστιανική) Βρετανία.

Και μάλιστα όταν οι δηλώσεις περί Αλλάχ δεν αφορούν απλά τις δημοσιοποιημένες προσωπικές θρησκευτικές πεποιθήσεις ενός ατόμου, ακόμα και αν αυτός είναι ένα επώνυμο πολιτικό πρόσωπο. Αλλά όταν αυτές γίνονται αφετηρία θρησκευτικού διαχωρισμού του στυλ «εμείς και οι άλλοι» υπενθυμίζοντας τον σκοπό των Μουσουλμάνων που είναι η παγκόσμια επικράτησή του Ισλαμ σε όλον τον κόσμο (και όχι βέβαια μόνο με την έννοια απλά μίας «πνευματικής» κυριαρχίας) και η οριστική εξάλειψη όλων των άλλων θρησκειών.

"Είναι αυτός (ο Αλλάχ) ο οποίος έχει στείλει αγγελιοφόρο του (Μωάμεθ), με την οδηγία και τη θρησκεία της αλήθειας, προκειμένου αυτή να κυριαρχήσει έναντι όλων των άλλων θρησκειών, έστω και αν οι ‘Mushrikoon’ (δύσπιστοι) την μισούν." (EMQ at - Tawbah, 9: 33)

Με αυτόν το στίχο από το Κοράνι ξεκινάει άρθρο ενός blog Μουσουλμάνων της Βρετανίας (http://duaat.wordpress.com/) με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πως το Ισλάμ θα κυριαρχήσει σε όλον τον κόσμο» (“How Islam will dominate the world").


«Κατά την μουσουλμανική παράδοση», αναφέρει στο βιβλίο του “The Crisis of Islam: Holy War and Unholy Terror”, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Princeton, Bernard Lewis, (φωτο), ο οποίος θεωρείται αυθεντία σε θέματα Ισλάμ, «ο κόσμος χωρίζεται σε δύο οίκους: τον Οίκο του Ισλάμ (Dar al-Islam), στον οποίον διοικούν οι Μουσουλμανικές κυβερνήσεις και επικρατεί ο Μουσουλμανικός νόμος, και στον Οίκο του Πολέμου (Dar al-Harb), στον υπόλοιπο κόσμο, που εξακολουθεί να κατοικείται, και πιό σημαντικό, να διοικείται από τους άπιστους. Η υπόθεση είναι ότι το καθήκον της jihad θα συνεχισθεί, διακοπτόμενο μόνο από ανακωχές, μέχρι είτε όλος ο κόσμος να υιοθετήσει την Μουσουλμανική πίστη, είτε να υποταγεί στην Μουσουλμανική κυριαρχία» (σελ. 27).

Πηγή: www.e-grammes.gr

3 σχόλια:

St. Panteleimon & St. Paraskevi Church είπε...

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Αλήθεια, εσύ πώς ασχολείσαι με την Αγγλία και το Ισλάμ; Είναι ίσως μέρος κάποιας έρευνας που κάνεις;

SkyWatcher είπε...

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ έχει μία συγκεκριμένη και - πιστεύω - πλατιά θεματολογία.
Δεν ασχολούμαι ειδικά με την Αγγλία, (ούτε ειδικά με το Ισλάμ), αλλά "αλιεύω" (με την βοήθεια κάποιων φίλων) ειδήσεις, που με ενδιαφέρουν, από την αχανή "θάλασσα του διαδικτύου.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα στην Βρετανία. Διαβάζοντας ορισμένες ιστοσελίδες και ιστολόγια ενημερώνομαι κι εγώ. Δεν γνωρίζω εάν συμβαίνουν τα ίδια και σε άλλες ευρωπαικές χώρες. Π.χ. κάπου διάβασα ότι στην Γαλλία 1000 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε τζαμιά.
Πάντως χαίρομαι που ήρθα σε επαφή μαζί σας και εύχομαι κάθε ευλογία στο έργο σας.
Θα ερευνήσω καλύτερα τα ιστολόγιά σας και εάν βρω κάτι που θα μου "κεντρίσει το ενδιαφέρον" θα το αναρτήσω - έχοντας πιστεύω την άδειά σας - στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.
Οποιαδήποτε πληροφορία ή είδηση έχετε κι εσείς σχετικά με τα όσα πραγματεύεται το blog μου, θα χαρώ την μοιραστείτε μαζί μου.
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Σε τριαντα χρονια...
Στασου να περασουν πρωτα οι Ολυμπιακοι του 2012 απο το Λονδινο.
Με τοσα "μπουμπουκια" που εκθρεφουν εκει περα και τετοια "βιτρινα" οπως οι Ολυμπιακοι μπορει να γινουν πολλα.
Και μετα απο αυτα να αλλαξουν πολλα.