Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Αποφάσισαν να μας ξεκάνουν;


Η διεθνής ελίτ έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον «έλεγχο» του παγκόσμιου πληθυσμού, παρά την ορατή απειλή του υποπληθυσμού.


Πηγή:
http://www.lifesitenews.com/


Παρά το γεγονός ότι μία πρόσφατη δημογραφική μελέτη αποκάλυψε μια μεγάλη επικείμενη απειλή ενός «δημογραφικού χειμώνα», οι πλουσιότεροι από τους πλούσιους φαίνεται ότι πιστεύουν ότι ο υπερπληθυσμός της Γης αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τις «φιλανθρωπικές» επιδιώξεις τους.


Ο δημοσιογράφος John Harlow γράφει στην εφημερίδα The Times για μια μυστική συνάντηση της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, που συγκλήθηκε από τον πανίσχυρο μεγιστάνα και αφεντικό της Microsoft, Bill Gates, κατά την οποία οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι η συγκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός τους στόχος.


Στο άρθρο του " Η προσπάθεια του κλαμπ των δισεκατομμυριούχων να περιορίσουν τον υπερπληθυσμό," ο Harlow διηγείται ότι μία 5η Μαΐου πραγματοποιήθηκε (μυστική) σύσκεψη στο Μανχάταν, στην οποία συμμετείχε ο πατριάρχης της δυναστείας των πλουσιότερων της Αμερικής, David Rockefeller Jr, οι δισεκατομμυριούχοι επενδυτές, Warren Buffett και George Soros, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, καθώς και οι μεγιστάνες των Μ.Μ.Ε., Ted Turner και Oprah Winfrey.

Ο Harlow σημειώνει ότι η πρωτοβουλία για τον έλεγχο του πληθυσμού ως θέμα πρώτης προτεραιότητας, την οποία ασπάστηκαν όλοι, προήλθε από τον Γκέιτς.

Ο ενθουσιασμός του Gates για τον έλεγχο του πληθυσμού δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι βαθύτατα επηρεασμένος σε μεγάλο βαθμό με τις απόψεις του Thomas Malthus, (φωτο), ενός φοβοκάπηλου γκουρού του υπερπληθυσμού που έζησε στα τέλη του 18ου αιώνα.

Έχει, επίσης, παραδεχθεί ότι όταν ήταν παιδί, ο πατέρας του υπήρξε επικεφαλής μιας τοπικής ομάδας της (παγκόσμιας μη κυβερνητικής) οργάνωσης “Planned Parenthood” (Οικογενειακός Προγραμματισμός).


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Times αναφέρουν ότι κατά τη μυστική αυτή συνάντηση, οι συμμετέχοντες "συζήτησαν για το ότι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καμφθούν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια για την «αλλαγή».


Η προτεραιότητα της ομάδας έρχεται σίγουρα σε σύγκρουση με τον Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, καθώς ο Πάπας Βενέδικτος πρόσφατα μίλησε για την αύξηση του πληθυσμού ως «περιουσιακό στοιχείο» και όχι έλλειμμα.


Σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης, που απηύθυνε τον Δεκέμβριο, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ 'εξέφρασε τη λύπη του για την "προγραμματισμένη διεθνή εκστρατεία για τη μείωση του ποσοστού των γεννήσεων, μερικές φορές με τη χρήση μεθόδων που ούτε την αξιοπρέπεια της γυναίκας σέβονται, ούτε το δικαίωμα των γονέων να επιλέγουν υπεύθυνα τον αριθμό των παιδιών τους και άλλες ακόμη χειρότερες μέθοδοι, οι οποίες όλες παραβλέπουν να σεβαστούν ακόμη και το δικαίωμα στη ζωή. "

Αντικρούοντας οποιαδήποτε έκκληση για την ανάληψη του ελέγχου του πληθυσμού στο όνομα της «ελάφρυνσης της φτώχειας», ο Πάπας πρόσθεσε: «Η εξόντωση εκατομμυρίων αγέννητων παιδιών, στο όνομα της καταπολέμησης της φτώχειας, αποτελεί πράγματι καταστροφή των φτωχότερων από όλους τους ανθρώπους."

Στο μήνυμά του, ο Πάπας έφερε στο φως δημογραφικά στοιχεία για να υπερασπίσει τις απόψεις του. "Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι, μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει αυξηθεί κατά τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ, κυρίως λόγω ορισμένων χωρών που εμφανίστηκαν πρόσφατα στη διεθνή σκηνή ως οι ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις και έχουν παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη, ειδικά λόγω του μεγάλου αριθμού των κατοίκων τους. Επιπλέον, μεταξύ των πλέον ανεπτυγμένων κρατών, τα άτομα με υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων έχουν καλύτερες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

«Με άλλα λόγια, ο πληθυσμός αποδεικνύεται ότι είναι ένα περιουσιακό στοιχείο, δεν είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στη φτώχεια», καταλήγει ως συμπερασματικά ο Πάπας. (http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/dec/08121202.html)


Οι Times παράφρασαν το συμπέρασμα που κάνει ένας από τους συμμετέχοντες στην μυστική συνάντηση και ο οποίος μίλησε ανώνυμα, λέγοντας, «απαιτείται να στηριχθεί από όλους μία στρατηγική σύμφωνα με την οποία, η αύξηση του πληθυσμού της Γης να αντιμετωπιστεί ως μία δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή».

«Αυτό είναι κάτι τόσο εφιαλτικό ώστε όλοι στην ομάδα συμφώνησαν ότι χρειάζεται να δοθούν ικανοποιητικές απαντήσεις για μεγάλα μυαλά», είπε ο προσκεκλημένος.


"Χρειάζεται να είναι ανεξάρτητοι από τις κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν είναι σε θέση να ανακόψουν την πορεία προς την καταστροφή που όλοι βλέπουμε ότι πλησιάζει."


Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το απόρρητο των συζητήσεων αυτών, ο προσκεκλημένος απάντησε, "Ήθελαν να γίνει μία συνομιλία μόνο μεταξύ πλουσίων χωρίς να ανησυχούν ότι οτιδήποτε πουν θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες, που θα τους παρουσιάσουν σαν την εναλλακτική παγκόσμια κυβέρνηση."


Σε έντονη αντίθεση με τις ιδέες των δισεκατομμυριούχων, μια πρόσφατη ταινία που περιέχει τις απόψεις ορισμένων εξεχόντων δημογράφων έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον υποπληθυσμό και όχι τον υπερπληθυσμό.

Ο αρθρογράφος Don Feder πρόσφατα, στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας «Δημογραφικός Χειμώνας» ('Demographic Winter') είπε ότι το δημογραφικό πρόβλημα εξαιτίας της μείωσης των γεννήσεων σε όλο τον κόσμο "θα μπορούσε να οδηγήσει στη μεγαλύτερη κρίση που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα αυτόν τον αιώνα", καθώς "σε όλο τον κόσμο, τα παιδιά εξαφανίζονται"


Ο Feder σημείωσε, "Μέσα σε 30 χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ποσοστά των γεννήσεων έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από 50%. Το 1979, η μέση γυναίκα του πλανήτη είχε 6 παιδιά.

Σήμερα, ο μέσος όρος είναι 2,9 παιδιά, και συνεχώς πέφτει". Εξήγησε την κατάσταση σημειώνοντας, "οι δημογράφοι μας λένε ότι με ένα δείκτη γεννήσεων 1,3, ένα έθνος θα χάνει το ήμισυ του πληθυσμού του κάθε 45 χρόνια." (http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/jan/09012611.html)


Δεν υπάρχουν σχόλια: