Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

(Πολυπολιτισμική) Γερμανία. Τούρκοι στήνουν ενέδρα σε ορθόδοξο ιερέα.


Bochum, Γερμανία. 30 Οκτωβρίου 2009.

Κυριακή βράδυ, ώρα 18:40 και ο 33χρονος Ρώσος ορθόδοξος ιερέας, Aleksejs Ribakovs βγαίνει από το αυτοκίνητό του για να πάει στο σπίτι του.

Μόλις έχει τελειώσει την Θεία Λειτουργία και φορούσε τα ιερατικά του άμφια. Τρεις νέοι τον περιμένουν μπροστά από την πόρτα του σπιτιού του και ρωτούν: "Τι φοράς, γέρο;". Τον σέρνουν με την βία στην είσοδο του σπιτιού και αρχίζουν να τον χτυπούνε στο στήθος. Ένας τον φτύνει στο πρόσωπο. Φωνάζουν "σκατο-ιερέα" και "σκατο-Χριστιανοί». Πριν την έξοδό τους λένε: «Ποτέ να μην εμφανιστείς πάλι εδώ".


Προηγουμένως, το αυτοκίνητό του είχε γίνει μόνιμος στόχος.

Το 2008 το αυτοκίνητό του το είχαν ανοίξει τρεις φορές, μία φορά μόνο για να πάρουν κάποια χριστιανικά CDs από το αυτοκίνητο και να τα καταστρέψουν στο πεζοδρόμιο.


Ένας 17χρονος, τουρκικής καταγωγής, νεαρός άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε, εν μέρει, την ενοχή του.


Ο Ribakovs (ο οποίος είναι και μηχανικός υπολογιστών) αναγκάστηκε να μετακομίσει σε διαφορετική πόλη στην Γερμανία, για να προστατεύσει την οικογένειά του.


Είναι ακόμη φοβισμένος. Το ότι αναγκάστηκε να φύγει και να αλλάξει πόλη και σπίτι είναι και αυτό μία νίκη του θρησκευτικού φανατισμού και της ισλαμικής τρομοκρατίας, στην καρδιά της Ευρώπης.

Και σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. «Ίσως επειδή δεν έγινε στο Ιράν, αλλά στο Μπόχουμ της Γερμανίας», λέει ο Ribakovs πίνοντας τον καφέ του, στον Till-Reimer Stoldt, έναν δημοσιογράφο που ανακάλυψε την ιστορία του.


Στην Γερμανία ζουν σήμερα περίπου, 3 εκατομμύρια Τούρκοι.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.welt.de/


3 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

http://irineos.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ναι, ναι, ναι...
και εγώ γνωρίζω ιερέα στη γλυφάδα (τον π. κωνσταντίνο στρατηγόπουλο)που κατηχεί και βαφτίζει τούρκους.
και αυτοί δεν είναι τούρκοι;

και όλοι γνωρίζουμε ότι οι μισοί τουλάχιστον έλληνες είναι φοροφυγάδες. λοιπόν αν οι τούρκοι έχουν στο αίμα τους τη βία, τι θα πούμε για τους έλληνες... ότι έχουν στο αίμα τους τη κλεψιά;

G.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ότι νάναι ανώνυμε , δηλ. αμφισβητείς το γεγονός ;