Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

"Άνθρωποι των έργων"...

4 σχόλια:

amethystos είπε...

Μπράβο ρέ ΜΆΓΚΑ!!!
Δυστυχώς θα μάς εξαφανίσουν.
Καί δυστυχώς το αξίζουμε.
Ούτε οι Πέρσες στην εποχή τού Ξέρξη δέν ήταν τόσο δούλοι στόν αρχηγό, στην αυθεντία, όσο οι Έλληνες σήμερα. Άνθρωπος πού δεν έχει πάθος γιά τη Δημοκρατία συνεχίζει να είναι άνθρωπος;

SkyWatcher είπε...

Είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχω δει. Δεν αλλάζει δυστυχώς ο Έλληνας. Από την εποχή του "Γκόρτσου"...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν άδικο είπαν την αλήθεια,θα μας εξαφανίσουν.Η Ελλάδα γέμισε με λαθρομετανάστες,η οικονομία της κατέρρευσε,η ψυχολογία μας είναι στο ναδίρ,το μόνο που μένει είναι να μας εξαφανίσουν.Δρομολογείται ήδη,οι νεοοθωμανοί ετοιμάζονται,ο Γιώργος συζητάει μαζί τους πόσα θα τους δώσει γιατί διαπραγματεύεται μόνο τα δικά του..,μας έβαλε και το ΔΝΤ να καταστρέψει και τον κοινωνικό ιστό,έτσι η εξαφάνιση θα τελεστεί ως δια μαγείας.

SkyWatcher είπε...

Αν και δεν φημίζομαι για την... αισιοδοξία μου, ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία μας. Η τελευταία μας ευκαιρία. Ο καλύτερος καιρός για να ξυπνήσουμε. Ή ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουμε. Επιτέλους...! Υπάρχουν ξένοι που κοιτούν σε εμάς. Μας θεωρούν "ηρωικό λαό". Κάτι περιμένουν...Για να δούμε..