Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Θέλουν παγκόσμιο νόμισμα και πόλεμο στο Ιράν

-->

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Alex Jones να συζητά με τον Paul Watson, συντάκτη του prisonplanet.com για τα τεκταινόμενα στην Ιρλανδία όπου έγινε συνάντηση της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για να συζητηθεί και να αποφασιστεί το μέλλον του πλανήτη. Η ατζέντα οριοθετείται σε δύο σημεία. Στο παγκόσμιο νόμισμα που ετοιμάζουν καθώς και στον Πόλεμο με το Ιράν για να υλοποιηθεί η ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης και να παρουσιαστούν οι κύριοι ως ‘σωτήρες’ που δεν θα ξαναεπιτρέψουν να γίνει πόλεμος.

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.


Η Τριμερής Επιτροπή είναι μία από τις κορυφαίες λέσχες των ελίτ της Γης που εργάζονται για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Το 1973 ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ζήτησε από τον καθηγητή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ιαπωνία για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των τριών αυτών πόλων. Έτσι γεννήθηκε η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission) της οποίας τα 350 περίπου μέλη και οι προσκεκλημένοι τους συναντώνται κάθε φθινόπωρο εκ περιτροπής στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: