Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κλιντ Ιστγουντ: "Δεν είμαι φαν του Ομπάμα"

LOS ANGELES (Hollywood Reporter) - Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος της πόλης Carmel στην Καλλιφόρνια, "δεν είναι fan" του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Obama είναι «καλό παιδί» ("nice fella") είπε ο Clint Eastwood, αλλά δεν είμαι φαν του για αυτό που κάνει τώρα ("not a fan of what he's doing at the moment").

Ο Clint Eastwood είπε στην Katie Couric κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CBSNews.com ότι ο Πρόεδρος Barack Obama έχει κάνει ό, τι μπορεί για να παραμείνει στην «δουλειά του», αλλά ότι στην πραγματικότητα "δεν κυβερνάει."

Ο Ίστγουντ υποστήριξε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του Ομπάμα Τζον Μακέιν πριν από δύο χρόνια, αλλά ο πολιτικά ενεργός ηθοποιός δεν ανήκει σην δεξιά. Υποστήριξε τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκρέι Ντέιβις, ένα Δημοκρατικό, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, που τελικά οδήγησε τον Δημοκρατικό Arnold Schwarzenegger να εκλεγεί.

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλλό...

Ανώνυμος είπε...

φίλε δες εδω

http://www.youtube.com/watch?v=B4i0XoPQOL0

http://www.presstv.ir/detail/147724.html