Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Προετοιμάζουν απαγόρευση καλλιεργειών σε ιδιωτικούς κήπους. Ποινικοποιείται η παραγωγή σπιτικών, οργανικών τροφών


Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επιβάλει δια νόμου την κατανάλωση δηλητηρίων. Ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής και των σπιτικών οργανικών τροφών. Δεν φτάνει που στον νέο Μεσαίωνα του νεοφιλελευθερισμού και του άσφαιρου μαρξισμού που τον “αντιμάχεται” θα εξαθλιωθεί ο πληθυσμός και θα συνθλιβεί η μεσαία τάξη, ετοιμάζουν ήδη τα νομικά τους όπλα για να καταστείλουν όσους θελήσουν να δραπετεύσουν από την παράνοια της Νέας Τάξης, επιστρέφοντας στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.

Θέλουν οι επιλογές μας για φαγητό να μείνουν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα και τα εμποτισμένα με δηλητήριο αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων. Δεν μας θέλουν να έχουμε επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου. Μας θέλουν να τρώμε τα άγνωστης ταυτότητας, ποιότητας και σύνθεσης φρούτα και λαχανικά που θα εισάγονται από άγνωστες χώρες και με αδιαφανείς και άγνωστες συνθήκες παραγωγής.

Μια ακόμη ύπουλη διάταξη αυτού του νόμου είναι η απαγόρευση φύλαξης σπόρων. Γιατί άραγε…; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα; Σύντομα να περιμένουμε τέτοιες νομοθεσίες και στην Ε.Ε.

Πηγή

Δείτε πως ετοιμάζουν να απαγορεύσουν την αποθήκευση σπόρων και την κατ' οίκον καλλιέργεια λαχανικών σε ιδιωτικούς κήπους.

Με πρόσχημα την "προστασία" των καταναλωτών θα φροντίσουν κάθε μπουκιά που καταλήγει στο στόμα μας να έχει την έγκριση και τη σφραγίδα "ευαγών" πολυεθνικών όπως η Monsanto της οποίας υπάλληλοι ήδη κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στην Αμερικανική κυβέρνηση. Το παρακάτω video θα σας εξοργίσει τουλάχιστον. Όλος ο πλανήτης, πελάτης στην ίδια εταιρία.

Σε συνδυασμό με το γνωστό codex alimentarius... η θηλιά γύρω από τον λαιμό της ανθρωπότητας σφίγγει επικίνδυνα. Αρρωστημένοι εγκέφαλοι, που αισθάνονται "παιδιά του θεού" και ανώτερη φυλή έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους τον πλούτο του πλανήτη και ετοιμάζονται για την πραγματοποίηση τόσο αρρωστημένων σχεδίων που ούτε ο κινηματογράφος επιστημονικής φαντασίας δεν πρόλαβε να σκεφτεί ως σενάριο.

Τι περιέχουν, λοιπόν, τα υβρίδια που σκοπεύουν να επιβάλουν στις καλλιέργειες;

Τι "συστατικά" κρύβουν μέσα τους, τα οποία θεωρούνται άκρως επιβεβλημένα προς κατανάλωση με μορφή τροφής από τους πολίτες;

Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλουν ακόμη και τα είδη τροφής που θα καταναλώνουμε;

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μπορείς να αποκτήσεις πολλά προϊόντα ασφράγιστα.
Ψωμί,ζυμαρικά,κοτόπουλο,τυρί,γάλα,κατσίκι,πρόβατο,μοσχάρι,ζαρζαβατικά.
Προφανώς θέλουν να μας το κόψουν κι αυτό.
Πρέπει να εκπληρωθεί η προφητεία της αποκάλυψης όπου τα πάντα θα είναι σφραγισμένα.

Ανώνυμος είπε...

Ε θα γινει επανασταση κοντη γιορτη, το θεμα με τα συστατικα στα τροφιμα ξεκινησε απο Κισινγκερ το 70, οπου θελησε να μην εχει πολιτικο αντικτυπο η ποιοτητα των τροφιμων κ επομενα για μειωση κοστους, εισηχθησαν συστατικα πολυ φτηνα κ βλαβερα-τοξικα για τον οργανισμο. Μιλαμε για πρωτες υλες! Αναψυκτικα-fast food-ψωμι τα παντα (ολα).