Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Ρήγκαν και ο Μπους άφησαν να περάσουν τα ναρκωτικά από την Νικαράγουα στις ΗΠΑ, λέει πρώην ντήλερ


Ο "Freeway" Ricky Ross, πρώην θρύλος του περιθωρίου στις ΗΠΑ, ως έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος κάποτε ήταν υπεύθυνος ότι πλημμύρισε τους δρόμους της Καλιφόρνιας με μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών, μίλησε στο Russia Today, για τον ακτιβισμό του σήμερα εναντίον των ναρκωτικών.

Αφού έβγαζε από τα ναρκωτικά μέχρι και 2 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα και στη συνέχεια έκατσε στην φυλακή 20 χρόνια, ο Ross ξεκίνησε από το μηδέν και τώρα προσπαθεί να ζώντας μία διαφορετική ζωή, προσπαθώντας να πείσει τους νέους να μην ακολουθήσουν τα βήματά του. (Υπάρχει και κάποιος ράπερ που χρησιμοποιεί το όνομά του, κατά του οποίου έχει ασκήσει αγωγή ο "Freeway"). (Μπους είναι ο πρεσβύτερος).

Οι ιστοσελίδες του:

http://www.freewayrick.com/

http://www.freewayenterprise.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: