Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΜΚΟ = Μπίζνες Καλά Οργανωμένες





Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο από το κανάλι EXTRA 3:

Εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος σε όλα τα ΜΚΟ

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Γιάννης Σακελάκος ζητά να πραγματοποιηθεί έλεγχος σε όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί από το 1997 έως σήμερα. Η κίνηση αυτή του εισαγγελέα έχει να κάνει με τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο, καθώς και αναφορά ιδιώτη με καταγγελίες για

χρηματοδοτήσεις που δεν ελέγχονται.

Ο κ. Σακελάκος ζητά από το Οικονομικό Τμήμα να εντοπίσει όλα τα χρηματικά ποσά με τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί οι ΜΚΟ, είτε από το Δημόσιο είτε από την ΕΕ, καθώς και να ελέγξει εάν τα χρήματα που τους χορηγήθηκαν διατέθηκαν για τους σκοπούς που προορίζονταν.


Σύμφωνα με άρθρο του Γ. Διονυσόπουλου στο περιοδικό « ΕΠΙΚΑΙΡΑ», έχουμε 10 φορές περισσότερες ΜΚΟ από όσες έχει η Γερμανία. Προτού όμως φουσκώσουμε από εθνική υπερηφάνεια και πλέξουμε ύμνους στην κοινωνική ευαισθησία και στο αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει το Νεοέλληνα, ας λάβουμε υπόψη μας πως το 70% αυτών των οργανώσεων χρηματοδοτούνται από το κράτος .

Άλλο βίντεο από το ALPHA:

Κωνσταντίνου και Κούρκουλας… Επαγγελματίες Προβοκάτορες και η σχέση τους με τις Μ.Κ.Ο.

Αποκαλυπτικό άρθρο: Πόσες ΜΚΟ και οργανώσεις λέτε να έχουν μαζί ο Κωνσταντίνου με τον Κούρκουλα;

Υποθετικό ερώτημα: Αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης

και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν:

η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ

η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο

η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το ΕΝΑΝΤΙΑ

η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001

Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

Το Στέκι Μεταναστών

η διεθνιστική εργατική αριστερά

Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)

η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών

η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ

το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ

και η ΕΛΜΕ Εύβοιας

προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις...

τι γνώμη θα σχηματίζατε;

δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;

θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;

Και όμως, ιδού λοιπόν οι δυο αθεράπευτοι ΜΚΟδάκηδες..

Δείτε τα παρακάτω στοιχεία. Όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο..

Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις.

Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε, θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.

Υπόλοιπο ΕΔΩ


Διαβάστε στο eglimatikotita: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"---ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ" ΜΕΛΟΣ ΜΚΟ...

Το Σάββατο το πρωΐ πηγαίνοντας να πάρω τον ηλεκτρικό….Είδα μία γνωστή μου κοπέλα που είχα να τη δω περίπου τρία χρόνια. Οδηγούσε ένα αρκετά ακριβό αυτοκίνητο, με κάλεσε να μπω μέσα αφού με ρώτησε πού πηγαίνω και εφ όσον ήταν η διαδρομή που θα ακολουθούσε κι εκείνη. Τη ρώτησα που δουλεύει, δυσκολεύτηκε πολύ να μου απαντήσει, έκανε έναν πρόλογο σχετικό με κάποιες οικογένειες μεταναστών που είχαν βοηθήσει κάποτε κάποιοι κοινοί μας γνωστοί (κάποτε πριν πολλά χρόνια όταν η παράνομη μετανάστευση δεν είχε εξελιχθεί σε μάστιγα), λέγοντας μου ότι εκείνη αυτό το έκανε «επάγγελμα».

Η απάντηση ήταν αυτή που υποψιαζόμουνα: Μέσω κάποιου γνωστού, επειδή τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά, βρήκε δουλειά σε ΜΚΟ! Εκεί οφείλει και τη σημερινή οικονομική της άνεση! Της κολλάνε και ένσημα επίσης!

Τη ρώτησα τι ακριβώς κάνει στη νέα της δουλειά και μου απάντησε ότι εργάζεται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, υπερασπίζονται λαθρομετανάστες, ό,τι και να έχουν κάνει και σε συνεργασία με άλλη ΜΚΟ προσπαθούν να τους βγάλουν έγγραφα ασύλου ακόμα και σε αυτούς που δεν δικαιούνται άσυλο!!!!! Απίστευτο αλλά αληθινό!!! Σκοπός τους είναι να μένουν όσο γίνεται περισσότεροι λαθραίοι μετανάστες στην Ελλάδα γι αυτό κινούν τα νήματα προς κάθε κατεύθυνση για να μην απελαύνονται!!! Γιατί έτσι η χρηματοδότηση μεγαλώνει όσο μεγαλώνει το κύρος της ΜΚΟ.!!! Τη ρώτησα από πού βρίσκονται αυτοί οι οικονομικοί πόροι και μου απάντησε ότι δεν ξέρει αυτή, μόνο «τα μεγάλα κεφάλια» της κάθε ΜΚΟ. …

Έχουμε δημοσιογραφική κάλυψη κι έτσι μπορεί να ακουστούν τα αιτήματά μας.»!

…..Με απορία ρώτησα που ακριβώς και τι κάνει και μου απάντησε ότι πηγαίνουν στη Μυτιλήνη, στον Έβρο, στα σύνορα με την Αλβανία και γενικά σε όσα μέρη συλλαμβάνουν παράνομους μετανάστες.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει Πελοπόννησο για τις «ανάγκες» της δουλειάς της. Η δουλειά τους είναι να δημιουργούν κλίμα αρνητικό για την αστυνομία με σκοπό να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και ταυτόχρονα κλίμα συμπάθειας προς τους λαθραίους μετανάστες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επαγγελματικό στέλεχος ΜΚΟ...τι άλλο θα ακούσουμε πια!