Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΗΠΑ: Δικαστική νίκη εκκλησίας κατά ομάδας ‘αναρχικών ομοφυλόφιλων’ που διατάραξαν την λειτουργία της


Το Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ του Michigan έδωσε τη νίκη σε μια ευαγγελική εκκλησία στο Λάνσινγκ του Μίτσιγκαν, η οποία είχε καταθέσει αγωγή εναντίον μιας ομάδας αυτοαποκαλούμενων ομοφυλόφιλων "αναρχικών", με την ονομασία ‘Bash Back!, οι οποίοι είχαν μπει βίαια και είχαν διακόψει την Κυριακάτικη λειτουργία.

Διαβάστε: Χριστιανοί γίνονται στόχος απειλών από εξαγριωμένους ομοφυλόφιλους

Σύμφωνα με το blog της ‘Bash Back!’, στις 9 Νοεμβρίου, 2008, 30 μέλη της οργάνωσης διατάραξαν την Κυριακάτικη λειτουργία της κατάμεστης εκκλησίας Mount Hope.

"Κατά το μεσημέρι, μια μικρή ομάδα από άτομα που ήταν ντυμένα με χρώματα ροζ και μαύρο, εξοπλισμένα με ένα μεγάφωνο, μαύρες σημαίες, πινακίδες (κάποιες έβριζαν τον Χριστό και άλλες είχαν σατανιστικά σύμβολα, 666 κλπ) και ένα ανάποδο ροζ σταυρό άρχισε να διαμαρτύρεται έξω από την εκκλησία», γράφουν. "Η ομάδα φώναζε εξαιρετικά δυνατά και άκρως ​​επιθετικά".

Αφού πρώτα η ομάδα παρέσυρε το προσωπικό ασφαλείας έξω από την εκκλησία, πάνω από μια ντουζίνα μέλη της οργάνωσης που είχαν ήδη διεισδύσει στο εκκλησίασμα ετοιμάστηκαν για δράση.

"Μια ομάδα σηκώθηκε, δηλώνοντας ότι είναι ‘αδερφές’ (‘fags’), και άρχισε να ουρλιάζει δυνατά. Με τα ουρλιαχτά, και άλλες ομάδες ανέλαβαν δράση. Μια ομάδα που είχε κρυφτεί κάτω από τα στασίδια στο κλειστό μπαλκόνι άπλωσε ένα πανό και τράβηξε πίσω τις κουρτίνες για να φαίνεται, που έλεγε: ‘IT’S OKAY TO BE GAY! BASH BACK!’ Μια άλλη ομάδα πέταξε πάνω από χίλια φυλλάδια μέσα στην εκκλησία. Κάποια άτομα πλησίασαν τον πάστορα και έκαναν χειρονομίες. "

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ‘Right Michigan οι διαδηλωτές έριξαν επίσης προφυλακτικά, glitter, κομφετί, και ροζ ύφασμα.


Η εκκλησία Mount Hope κατέθεσε αγωγή τον Μάρτιο του 2009 με τη βοήθεια του Alliance Defence Fund (ADF). Η εκκλησία ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειες της ομάδας αποτελούν «πράξεις φυσικής ενόχλησης και εκφοβισμού» και «καταπάτηση του νόμου».

Σε μια συνέντευξη στο LifeSiteNews.com (LSN) ο Dale Schowengerdt του ADF είπε, "Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να πηγαίνουν στην εκκλησία χωρίς τον φόβο της επίθεσης. Στην περίπτωση αυτή, η ομάδα Bash Back! προέβη σε βανδαλισμούς και διέκοψε την λειτουργία της εκκλησίας, ενώ το ίδιο έκανε και αλλού. Η Mount Hope κατέθεσε αγωγή για να θέσει τέρμα σε αυτό. "

Η λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της Bash Back!, που εκδόθηκαν στις 11 Ιουλίου 2011, ορίζει ότι απαγορεύεται να διαταράσσουν μια θρησκευτική λειτουργία οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν μπορούν να προβαίνουν σε διαμαρτυρίες ή να καταστρέφουν οποιοδήποτε ακίνητο σε ιδιωτική έκταση οποιουδήποτε μέρους που προορίζεται για άσκηση λατρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. "

«Αυτή η εντολή είναι μια σκληρή ποινή: πρόστιμο 10.000 δολαρίων θα τους επιβληθεί αν το κάνουν αυτό και πάλι σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Έτσι, προστατεύει κάθε εκκλησία στη χώρα. Είναι μια σκληρή ποινή και μια αυστηρή προειδοποίηση από τα δικαστήρια », δήλωσε ο Schowengerdt στο LSN.

«Αν η Bash Back! ή οποιαδήποτε ομάδα σκέφτεται να προβεί σε παρόμοιες πράξεις κατά εκκλησιών, καλύτερα να το σκεφτούν πολύ, επειδή θα είμαστε γρήγοροι να καταθέσουμε νέα αγωγή για να το σταματήσουμε".

"Οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα έχουν δικαίωμα να πηγαίνουν στην εκκλησία εν ειρήνη. Αυτό είναι ένα συνταγματικό δικαίωμα και ένα δικαίωμα που προστατεύεται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόση ανωμαλία υπάρχει σ΄αυτό το κόσμο...

Ε.Δ. είπε...

ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ...
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ....
Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ" ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ...