Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Χριστιανή αρτοποιός δέχεται mails μίσους και κινδυνεύει να βρεθεί στο δικαστήριο επειδή αρνήθηκε να φτιάξει τούρτα για την γαμήλια τελετή δύο λεσβιών


Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη μπορεί να βρεθεί μια αρτοποιός από την Iowa η οποία ευγενικά αρνήθηκε να παράσχει μια γαμήλια τούρτα για δύο λεσβίες, βασιζόμενη στις χριστιανικές της αξίες, καθώς μπήκε στο στόχαστρο του ζευγαριού.

Ο "γάμος" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ​​νομιμοποιήθηκε στην Αϊόβα το 2009 από το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας, και ένα νόμο του 2007, για τα «ατομικά δικαιώματα» που απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού στον τομέα της απασχόλησης, της εκπαίδευσης, της στέγασης, και της δημόσιας στέγασης.

Την Τρίτη το KCCI 8Des Moines πήρε συνέντευξη από την Trina Vodraska και την Janelle Sievers, οι οποίες είπαν ότι ήταν "συγκλονισμένες", όταν η ιδιοκτήτρια αρτοποιείου αρνήθηκε να τους φτιάξει την γαμήλια τούρτα για την τελετή τους.

«Ήταν εξευτελιστικό, ξέρετε, ήταν σαν να μας τιμώρησε που θέλαμε να κανονίσουμε μία δουλειά μαζί της", δήλωσε η Vodraska.

Η Victoria Childress της οποίας είναι το αρτοποιείο, είπε ότι είπε στο ζευγάρι ότι δεν ήταν σε θέση να τους φτιάξει τούρτα καθώς αυτό έχει σχέση με τις χριστιανικές πεποιθήσεις της. Τόσο η ίδια όσο και το ζευγάρι λένε ότι η συζήτησή τους ήταν εγκάρδια.

"Δεν έκανα την τούρτα, λόγω των πεποιθήσεών μου για τον τρόπο ζωής τους. Είναι δικαίωμά μου ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Είναι δικαίωμά μου, και δεν κάνω διακρίσεις σε βάρος τους», δήλωσε η Τσίλντρες.

«Δεν έχει τόσο να κάνει με εκείνες, όσο έχει να κάνει με μένα, και την πίστη μου σ τον Θεό και τι θα του απαντήσω για αυτό", πρόσθεσε.

«Με ευχαρίστησαν που ήμουν ειλικρινής μαζί τους. Δεν έδειξαν καθόλου δυσαρεστημένες. Δεν τις υποτίμησα, δεν τις μίλησα με αγένεια. Δεν υπήρχαν συγκαταβατικές παρατηρήσεις, τίποτα. "

Δείτε το βίντεο:


Ο σταθμός ειδήσεων αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να καταθέσει πολιτειακή καταγγελία για τα αστικά δικαιώματα. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει κυκλοφορήσει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες μια δήλωση που αποκαλεί την Childress "μισαλλόδοξη", (“bigot,”) και η αρτοποιός λέει ότι έχει κατακλυστεί από mail μίσους και έχει σταματήσει να τα διαβάζει πλέον.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να διαβάσω αυτά τα πράγματα», είπε στο Fox News. "Είμαι πολύ ήσυχο, γλυκομίλητο άτομο. Αλλά όταν κάτι έχει σχέση με τις πεποιθήσεις μου εναντίον κάποιων πραγμάτων, δεν υποχωρώ. "

Οι χριστιανικές επιχειρήσεις στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών χώρων για συνεστιάσεις και φωτογράφων που αρνούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, συχνά γίνονται στόχος των ομοφυλόφιλων με αγωγές και παρενόχληση σε πολιτείες που έχει νομιμοποιηθεί ο "γάμος" ή το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Συχνά οι καταγγελίες διαδίδονται μέσω των μέσων ενημέρωσης, κυρίως των gay blogs, όπου οι ομοφυλόφιλοι υποστηρικτές των «δικαιωμάτων» προτρέπονται να συνεχίσουν τις πιέσεις προς τους «παραβάτες».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Ποῦ φτάσαμε, ἦλθαν τὰ ἄγρια νὰ διώξουν τὰ ἥμερα.

Μὴν ξεχνᾶμε κάποτε (ἴσως καὶ τώρα) ἡ ἀτεκνία ἦταν (εἶναι) ὄνειδος.
Ρὲ σεῖς, πάει ποτὲ ἡ ἀναπαραγωγὴ τῆς ζωῆς μὲ τὸν θάνατο;
Ἡ ζωὴ πάντα θὰ ἀναπαράγεται μέσω τῆς σεξουαλικῆς πράξεως. Ὅποιος αὐτονομεῖ (κατὰ μία ἔννοια διαστρέφει) τὴν σεξουαλικὴ πρᾶξι, πάντα θὰ βρίσκει φυσικοὺς ἐχθρούς (αὐτοὺς ποὺ ἀναπαράγονται).