Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

UFO, Αποκρυφισμός και Νέα Παγκόσμια Τάξη


«Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία της ανθρωπότητας στηρίχθηκαν σε μία νέα μεταφυσική ιδεολογία…σε μία νέα εικόνα του σύμπαντος και της φύσης του ανθρώπου». Lewis Mumford, Αμερικάνος ιστορικός, φιλόσοφος και συγγραφέας

Ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς «Η Ζώνη του Μεσονυχτίου» (The Twilight Zone) αφορούσε μια υπόθεση όπου κατά τη διάρκεια βίαιης και συνεχώς αναβληθείσας συνάντησης του ΟΗΕ σχετικά με την μείωση του εξοπλισμού εμφανίστηκε ένα UFO και ακινητοποιήθηκε πάνω από το συγκρότημα του ΟΗΕ. Τότε ένα εξωγήινο πλάσμα πήρε υλική υπόσταση μπροστά σε όλους τους απεσταλμένους του οργανισμού. Εξήγησε πως είχε αποθέσει κάποια μορφή ζωής στη Γη και πως είχε έρθει για να ελέγξει την πρόοδο του. Αφού έδειξε κάποια σημάδια και έκανε κάποια θαύματα για να πείσει τους παρόντες για τις απίστευτες θεικές δυνάμεις του, τους έδωσε μόνο 24 ώρες για να λύσουν τις διαφορές τους. Πράγμα το οποίο και έκαναν Η εκπομπή έκλεισε με το ακόλουθο σήμα: ‘Για όλους όσους αμφιβάλλουν πως είναι εφικτή η παγκόσμια ειρήνη, ας θυμούνται πως συνέβη πρώτα-πρώτα στη ζώνη του μεσονυχτίου’.

Δείτε το βίντεο:

Σαν να είχε δει το συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Ρόναλντ Ρήγκαν, είχε την ίδια ιδέα σε συνάντηση του με τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ το 1985. Ο Πρόεδρος συλλογίστηκε κατά πόσο μια στενή επαφή θα καταργούσε κάθε προκαταρκτική διαδικασία και θα ένωνε αυτομάτως τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Αν ξαφνικά ο κόσμος βρισκόταν υπό την απειλή άλλων όντων από άλλο πλανήτη, θα ξεχνούσαμε όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που έχουν οι χώρες μας και θα ανακαλύπταμε μια για πάντα πως είμαστε όλοι ανθρώπινα όντα που συμβιώνουν σε αυτόν τον πλανήτη.


Όσο δραματική και να είναι μια τέτοια εξέλιξη, υπάρχει κάποιος δεσμός μεταξύ των UFO και του αποκρυφισμού. Δυστυχώς ένας τέτοιος δεσμός θα ξεχνιώνταν πολύ γρήγορα κάτω από τον ενθουσιασμό της στιγμής.

Την αποκρυφιστική αυτή σχέση έχει παρατηρήσει ο Jacques Vallee αστροφυσικός επιστήμονας, της πληροφορικής και αξιόπιστος ερευνητής των UFO: " Κάποιοι αξιόλογοι ερευνητές όπως ο Ray Palmer, ο John Keel και ο Salvatore Freixedo, έχουν ισχυριστεί σε δημόσιες δηλώσεις καθώς και σε προσωπικές συζητήσεις μαζί μου ότι ίσως να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των εμφανίσεων που αφορούν τα UFO και τα φαινόμενα του αποκρυφισμού. Εκ πρώτης όψεως μια τέτοια δήλωση ενοχλεί τους επιστήμονες. Όμως ... Τα φαινόμενα που αναφέρθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες (που είδαν κάποιο UFO) ενέχουν ενέργειες σκανδαλοποιών πνευμάτων, τηλεκινησία, πνευματιστικό έλεγχο καθώς και εμπειρίες θεραπείας δια μεθόδων μη ιατρικών ή εκτός σώματος..."

Οι έρευνες του Vallee έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα UFO είναι υπαρκτά αλλά προφανώς όχι φυσικά. Είναι μέρος κάποιου κακοποιού σχεδίου που στόχο έχει την εξαπάτηση των ανθρώπων. Ένας από τους κυριότερους στόχους του είναι να χειριστεί την ανθρώπινη συνείδηση και να προγραμματίσει ψυχολογικά την ανθρωπότητα για μια ύστατη απάτη.

Σύμφωνα με το μπεστ σέλερ του συγγραφέα Whitley Strieber με τίτλο ‘Μεταμόρφωση’ (Transformation: The Breakthrough) αποκαλύπτεται ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανθρώπων που ανέφεραν επαφές με εζωγήινους έχει εμπλακεί σε αποκρυφιστικές διαδικασίες σε κάποιο διάστημα της ζωής της. Μιλώντας για την εμπειρία του, ο Strieber γράφει σχετικά: «Όλο και περισσότερο ένιωθα σαν να είχα μπει σε μια μάχη που ήταν χειρότερη από τη ζωή ή το θάνατο. Θα μπορούσε να είναι μια μάχη για την ψυχή μου, την ύπαρξή μου ή για οποιοδήποτε άλλο μέρος που σχετίζεται με την αιωνιότητα... Αυτό με οδήγησε σε κάτι άλλο που είχα παρατηρήσει σχετικά με τις εμπειρίες των ανθρώπων που ήταν μάρτυρες επισκέψεων UFO. Από την εμπειρία των ανθρώπων αυτών.. και από δεκάδες άλλα γράμματά που είχαν σχέση με το θέμα, ήταν φανερό πως θέματα που αφορούσαν την ψυχή βρίσκονταν υπο συζήτηση. Ένιωθαν σαν να έβγαιναν οι ψυχές τους από το σώμα τους.. Ξαναδημιουργούσαμε ψυχές είχαν πει».

Το σενάριο αυτό για την προσγείωση ενός UFO στη Γη με κάποιο διαστημόπλοιο και ο ισχυρισμός πως έχουν αποθέσει κάποια ζωή στον πλανήτη μας (αποδεικνύοντας την εξελιγμένη φύση του με σημάδια και θαύματα ψεύτικα) θα ήταν σίγουρα ικανό να εξαπατήσει όλο τον κόσμο. Και με την σχέση που υπάρχει με τον αποκρυφισμό δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη θεαματική εκδήλωση που θα ακολουθούσε τα πνεύματα αυτά πίσω από τα φαινόμενα. Πρόκειται πάντως για τη μια από τις πολλές πιθανότητες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από το βιβλίο ‘Ένας Κόσμος Κάτω από τον Αντίχριστο’ (P. Lalonde) εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ (Σχετικό βιβλίο για το θέμα: ‘UFO - Τεχνοείδωλα της Αβύσσου’, εκδόσεις Νεκτ. Παναγόπουλου)

2 σχόλια:

konion είπε...

Τὸ θέμα τῶν Α.Τ.Ι.Α. σὲ σωστὴ βάσι. Μὴν ξεχνᾶμε τὴν δυσκολία παρακολουθήσεως ἀπὸ τοὺς ἐρευνητὲς αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων σὲ βάθος χρόνου, διότι κοστίζει σὲ χρόνο καὶ χρήματα, σὲ λίγους ποὺ κατόρθωσαν οἱ ἐρευνητὲς καὶ κράτησαν ἐπαφή, τὰ ἀποτελέσματα ἦταν ἀπροσδόκητα.
Εἶναι πολὺ δύσκολο ἴσως ἀδύνατον γιὰ κάποιον νὰ μελετήση τὸ θέμα καὶ νὰ μὴν εἰσχωρήσουν καὶ τὰ πιστεύω του.

Ἕνα καλὸς ἱστότοπος γιὰ περαιτέρω μελέτη, εἶναι ὁ www.vembos.gr

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως οτι λεει η ορθοδοξη εκκλησια τα ufo δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν ειναι στοιχεια του κακου.Απο την αλλη μερια πολλοι που ασχολουνται με μαυρες μαγιες και διασημοι αμερικανοι εχουν επανελλημενα δηλωσει οτι αυτοι ειναι δικοι μας.Συνεπως καταλαβαινουμε οτι αυτα που εχουνε πει οι ορθοδοξοι επιβεβαιονωνται....ουφο δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν ειναι του κακου..