Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μελέτη: Οι ομοφυλόφιλοι γονείς είναι καλύτεροι από τους ετεροφυλόφιλους;


Του Daniel Distant (Christian Post Reporter) / ΚΟΚΚIΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μια πρόσφατη μελέτη στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει διαμάχη και ισχυρές αντιδράσεις αφού προσπαθεί να αποδείξει ότι τα ζευγάρια ατόμων του ίδιου φύλου και τα κανονικά ετερόφυλα ζευγάρια είναι το ίδιο όταν πρόκειται για την ανατροφή των παιδιών.

Υπερασπιστές του γάμου έχουν επικρίνει τη μελέτη και διαφωνούν με τα ευρήματα. Η
Andrea Lafferty, Πρόεδρος του Συνασπισμού για τις Παραδοσιακές Αξίες, ισχυρίζεται αντίθετα ότι «το φύλο κάνει πολύ μεγάλη διαφορά».

Η
Abbie Goldberg, Αμερικανοεβραία καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Clark στη Μασαχουσέτη, εκπόνησε μια μελέτη με 35 λεσβίες κατά τη διάρκεια αρκετών ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά τους ήταν στο ίδιο κίνδυνο όπως και άλλα παιδιά από ετεροφυλόφιλους γονείς να έχουν μια προβληματική παιδική ηλικία.

Οι ομοφυλόφιλοι γονείς «συνήθως έχουν περισσότερα κίνητρα, μεγαλύτερη αφοσίωση από τους ετεροφυλόφιλους γονείς, κατά μέσο όρο, επειδή επέλεξαν να είναι γονείς» ισχυρίστηκε η Goldberg στην Stephanie Pappas του LiveScience.

Ωστόσο, ισχυρισμοί της έχουν προκαλέσει σάλο σε πολλούς Χριστιανούς και υπερασπιστές του «παραδοσιακού» γάμου. «Είναι μια ψευδής δήλωση. Οι περισσότεροι γονείς επιλέγουν να είναι γονείς», λέει η Lafferty.

«Τα παιδιά θέλουν μια μητέρα και ένα πατέρα», λέει η Lafferty στο ‘The Christian Post’. «Το φύλο κάνει πολύ μεγάλη διαφορά».

Ο Εθνικός Οργανισμός για το Γάμο, μια οργάνωση για την υποστήριξη του παραδοσιακού γάμου, εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα στην ιστοσελίδα της. "Δύο άνδρες μπορεί να είναι ο κάθε ένας καλός μπαμπάς, αλλά δεν μπορεί να είναι μια μαμά. Το ιδανικό για τα παιδιά είναι η αγάπη της μαμάς τους και του μπαμπά τους. Κανένα ζευγάρι ατόμων του ιδίου φύλου δεν μπορεί να το παρέχει αυτό», γράφει το site.

Όμως, όσοι τάσσεται υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων αναφέρουν ένα σημαντικό ζήτημα – την υιοθεσία - ως λόγο θα πρέπει να επιτρέπεται στα ζευγάρια του ιδίου φύλου να παντρεύονται. Που θα τους επιτρέπει να είναι πιο «επιλέξιμα» για την υιοθεσία ενός παιδιού. Μια έκθεση του 2007 από το Urban Institute διαπίστωσε ότι 2 εκατομμύρια ομοφυλόφιλοι άνθρωποι - περίπου το 50 τοις εκατό των ομοφυλόφιλων ανδρών και το 41 τοις εκατό των λεσβιών - ήλπιζαν να υιοθετήσουν τελικά.

«Ο στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων, των ενδιαφερομένων και των καλά εκπαιδευμένων ατόμων να γίνουν γονείς σε αυτά τα παιδιά», λέει ο David Brodzinsky, διευθυντής έρευνας στο Ινστιτούτο Υιοθεσίας στο Huffington Post.

Για την Lafferty, ωστόσο, ο επαναπροσδιορισμός του γάμου για να συμπεριλάβει και τους ομοφυλόφιλους δεν θα βελτιώσει το θέμα της υιοθεσίας από τους ομοφυλόφιλους, γιατί είναι δύο εντελώς διαφορετικά θέματα.

"Οι μοναχικοί άνθρωποι μπορούν να υιοθετήσουν", είπε απλά.

Τα στατιστικά στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των γκέι ακτιβιστών ότι οι πιθανότητές τους για υιοθέτηση πληγώνονται από τον κλασικό ορισμό του γάμου που δεν περιέχει και τους ομοφυλόφιλους, ειδικά όταν υπάρχουν πάνω από 100.000 παιδιά που προορίζονται σε ανάδοχες οικογένειες και περιμένουν την έγκριση, σύμφωνα με το LiveScience.

Ένα άλλο επιχείρημα που κάποια ζευγάρια του ιδίου φύλου χρησιμοποιούν είναι ότι τα παιδιά των ομοφυλοφίλων αποδεικνύεται ότι δεν είναι διαφορετικά από παιδιά που ανατρέφονται από έναν άνδρα και μια γυναίκα. Οι χριστιανοί και οι υπερασπιστές του γάμου αντιδρούν σε αυτό, καθώς, επικαλούνται στοιχεία που υποστηρίζουν την αντίθετη θέση.

Μια μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ερεύνησε τις ζωές παιδιών ηλικίας12 ετών που μεγάλωσαν με λεσβίες μητέρες, διαπίστωσε ότι τα αγόρια έδειχναν αρρενωπότητα όπως και άλλα νεαρά αγόρια - αλλά επίσης και πολύ πιο θηλυκότητα, κάτι που δείχνει σαφώς ότι υπάρχουν συνέπειες στο παιδί που έχει γονείς άτομα του ιδίου φύλου.

Η Goldberg αναγνώρισε ότι η παρουσία γονέων του ιδίου φύλου θα μπορούσε να επηρεάσει το ίδιο, την σεξουαλικότητα ενός νεαρού κοριτσιού. "Τα κορίτσια είναι πιο πιθανό να είναι ανοικτά σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις», λέει, «μπορώ να το φανταστώ αυτό», σε μια συνέντευξη στο GazetteNet.com το 2009.

Μερικοί λένε ότι αυτό θα σήμαινε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις – κάτι που είναι διαμετρικά αντίθετο με τις παραδοσιακές χριστιανικές πεποιθήσεις.

«Κάθε κείμενο στην Αγία Γραφή που αναφέρεται σε σεξουαλικά θέματα ... προϋποθέτει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό για κάθε σεξουαλική δραστηριότητα», έγραψε ο Robert A.J. Gagnon, αναπληρωτής καθηγητής της Καινής Διαθήκης στο Pittsburgh Theological Seminary, σ ένα άρθρο στο The Christian Post.

Ο Gagnon προχωράει στο άρθρο και λέει το «κακό» που η ομοφυλοφιλία μπορεί να κάνει στα ζευγάρια, και την κοινωνία στο σύνολό της.

Η Lafferty συμφώνησε, αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που υιοθετούνται από ομοφυλόφιλους γονείς.

"Μετά από αυτά που ζήσει, τι πιθανότητες έχουν αυτά τα παιδιά να έχουν μια φυσιολογική ζωή;" ρωτά η Lafferty.

Βλέπε σχετικά άρθρα:



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 28 Iανουαρίου 2012
Κύριοι,
Οι κίναιδοι και οι τριβάδες τι διδάσκουν τα "παιδιά" τους, συνήθως υιοθετημένα σχετικά με τον προορισμό του ανθρώπου και τον τρόπο αναπαραγωγής του;
Ειδικά οι κίναιδοι τι διδάσκουν σχετικά με τη μέθοδο αναπαραγωγής;
Σίγουρα δεν μπορούν να ισχυρισθού ότι το αιδοίο του μέλλοντος δεν μπορεί να γίνει ο πρωκτός τους.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι σχετικά . Υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα τσιγγάνων μητέρων που πούλησαν τα παιδιά τους . Και Ρουμάνας μάνας που πούλησε την 17χρονη κόρη της σε Πακιστανούς οι όποιοι εκτονώνονταν επάνω της και την εξέδιδαν . Σίγουρα ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων "γονέων" θα ήταν καλύτερο για αυτά τα παιδιά από τους φυσικούς τους γονείς .
Αλλά το παιδί μεγαλώνοντας θα καταλάβει ότι έχει μπαμπά και "μπαμπά" ή μαμά και "μαμά" . Θα καταλάβει ότι αυτό είναι παρά φύσην . Και τότε ο Θεός βοηθός πως θα το πάρει .
Εδώ ακριβώς είναι που μπορεί να πει κάποιος ότι δεν φτάνει μόνο η αγάπη (την οποία είναι πολύ πιθανόν ότι θα μπορεί κι ένα ομο ζευγάρι να δώσει) .
Υιοθεσία ναι , ποτέ όμως σε ομο ζευγάρια .

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα ειναι μερος του σχεδιου της καταστροφης των ανθρώπων κυριως απο τους σιωνιστες εβραιους.
Ξεπεσμος σε ολα, διαστροφες στο επακρο, αδικιες εις βαρος των αδυνατων και πρωτα απο ολα των παιδιων. Η ομοφυλοφιλια ειναι μια αρρωστημενη κατασταση που δυστυχως δεν γιατρευεται. Οταν ενας αρρωστος υιοθετει παιδια, τι ειδους παραδειγμα δινει σε αυτα τα παιδια;
Ειναι ευνοητο οτι δεν θα επιτρεψει στο παιδι να μεγαλωσει φυσιολογικα γιατι δεν ειναι αυτος σε θεση να πραξει το κατα φυσιν, αλλα μονο το παρα φυσιν.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Απλά μαθήματα Φυσικής

Η2 + Ο = Νερό
Ανδρας + Γυναίκα = Γονείς

Πιό απλά δεν γίνεται.