Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Tι είναι το ACTA που απειλεί την ελευθερία μας στο διαδίκτυο;


Η υπογραφή του ACTA αποτελεί μια σοβαρή απειλή για την ελευθερία μας στο διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται, μπορεί οι ΗΠΑ να απέσυραν προσωρινά τα νομοσχέδια Stop Online Piracy Act (SOPA) και Protect IP Act (PIPA), χάριν της μαζικής διαμαρτυρίας του κόσμου του διαδικτύου, όμως όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για την λογοκρισία στο διαδίκτυο συνεχίζουν...

22 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – δεν δίστασαν να υπογράψουν χθες στο Τόκιο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), με τις διαπραγματεύσεις να πραγματοποιούνται χωρίς δημόσιες διαβουλεύσεις - σχεδόν στα κρυφά.

Στην πολωνική Βουλή, οι βουλευτές του κόμματος Παλικότ κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μάσκες, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να υπογράψει τη διεθνή Συμφωνία Εμπορίου κατά της Πλαστογραφίας (ACTA). Εξάλλου εκατοντάδες άτομα διαδήλωσαν κατά της συμφωνίας, συνεχίζοντας τις διαμαρτυρίες που εκφράστηκαν για το ζήτημα τις τελευταίες μέρες από όλους όσοι φοβούνται ότι θα οδηγήσει σε λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Η ACTA ουσιαστικά είναι μία διεθνής συμφωνία που επιδιώκει να δημιουργήσει διεθνή πρότυπα στα ζητήματα που αφορούν τους τρόπους προστασίας και επιβολής των πνευματικών δικαιωμάτων. Ο τίτλος της συμφωνίας υποδεικνύει πως αφορά προϊόντα που έχουν αντιγραφεί, όπως φάρμακα και είδη πολυτελείας.

Δείτε ένα ενημερωτικό βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους που εξηγεί τι είναι το ACTA:



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΜΑ 1ο
ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΗΝ.
ΝΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ,ΝΑΤΗ Η ΔΕΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΓΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ
ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΓΕΥΘΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ._ ΕΓΩ Ο ΑΝΑΞΙΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΙΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΚΑΒΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ- ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ...ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΗΤΡΙΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΑΣ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΕΡΑ...ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝΑΞΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ._
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ...ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ=ΑΡΕΤΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΠΙΣΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ AKOMH ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ;
ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ !ΠΡΟΣΟΧΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΗΨΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ
anaxios jerusalem

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΜΑ 2ο
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Α' Κορινθίους κεφ. ιγ' στίχοι 1-13)
ΕΡΜΗΝΕΙΑ + ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ.
1 Εάν υποθέσωμεν, ότι ομιλώ τας γλώσσας των ανθρώπων και των αγγέλων, δεν έχω όμως αγάπην, έγινα όμοιος προς τον άψυχον χαλκόν, πού βουίζει, όταν τον κτυπούν, ή προς τό κύμβαλον, πού βγάζει θορυβώδη και χωρίς σημασίαν ήχον.
2 Και εάν έχω το χάρισμα της προφητείας και εάν γνωρίζω όλα τα μυστικά σχέδια των βουλών του θεού και έχω όλην την γνώσιν, πού ημπορεί να απόκτηση ο άνθρωπος, και εάν έχω κάθε βαθμόν πίστεως, ώστε να μεταθέτω και βουνά ακόμη, δεν έχω όμως αγάπην, δεν είμαι τίποτε.
3 Και εάν διαθέσω όλα τα υπάρχοντα μου δια να θρέψω με ψωμιά τους πτωχούς, και εάν παραδώσω το σώμα μου δια να καώ, δεν έχω όμως αγάπην, δεν ωφελούμαι τίποτε από τας θυσίας αυτάς.
4 Εκείνος, που έχει την αγάπην, είναι μεγαλόψυχος, ανεκτικός και με πλατειά καρδιά, γίνεται ευεργετικός και ωφέλιμος• ή αγάπη δεν φθονεί, ή αγάπη δεν ξιππάζεται και δεν φέρεται με αλαζονείαν και προπέτειαν• δεν φουσκώνει από οίησιν και υπερηφάνειαν•
5 δεν πράττει τίποτε το άσχημον, δεν ζητεί τα ιδικά της συμφέροντα, δεν ερεθίζεται από θυμόν και οργήν, δεν σκέπτεται ποτέ κακόν κατά του πλησίον, ούτε λογαριάζει το κακόν πού έπαθε από αυτόν.
6 Δεν χαίρει, όταν βλέπει να γίνεται κάτι άδικον, χαίρει δε όταν βλέπει την αλήθειαν να επικρατεί.
7 Σκεπάζει όλας τας ελλείψεις του πλησίον και δεν τον διαπομπεύει δι' αυτάς• σχηματίζει ευμενή πεποίθησιν υπέρ του αγαπωμένου εις όλα• και όταν ευρίσκεται ενώπιον παρεκτροπών του πλησίον ελπίζει, ότι από όλας αυτάς θα διορθωθεί ούτος• εις όλα δεικνύει υπομονήν δια τον πλησίον.
8 Ή αγάπη δεν ξεπέφτει ποτέ, αλλά μένει πάντοτε βεβαία και ισχυρά, ακόμη και μετά τον θάνατον μας.

ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ Η ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ. ΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΑ ΑΘΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ...Η ΑΓΑΠΗ!
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟ.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΜΕΣΙΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΩ...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΠΗ !
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !
ΓΙΑΤΙ: Χριστὸς Ἀνέστη ἐκ νεκρῶν
θανάτῳ θάνατον πατήσας
καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι
ζωὴν χαρισάμενος.

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΞΕΡΙΖΏΝΕΤΑΙ._
anaxios jerusalem.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Πίσω από την φαινομενική προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων κρύβεται καταπάτηση κάθε πνευματικής αναζήτησης.
Θα φανεί στο μέλλον.