Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

666: Το χάραγμα του θηρίου – Η τελική επιλογή της ανθρωπότητας


Beginning and End / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Αναφέρεται στην ποπ κουλτούρα. Υπάρχουν τραγούδια γι’ αυτό. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές φράσεις της Αγίας Γραφής.

Το χάραγμα του θηρίου περιγράφεται αναλυτικά στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης:

16. Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·

17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.

18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.

Το «χάραγμα» (‘mark’ στα αγγλικά) θα είναι κάποιο είδος αποτυπώματος στο χέρι ή στο μέτωπο. Το «αυτός» στον στίχο 16, είναι ο Ψευδοπροφήτης, εκείνος ο οποίος υλοποιεί αυτό το πρόγραμμα. Ο ψευδοπροφήτης θα επιδιώξει να προωθήσει τον Αντίχριστο και θα είναι υπεύθυνος στο να οδηγήσει ολόκληρο τον κόσμο να λατρεύσει τον ψεύτικο Μεσσία ως ‘θεό’. Ένα άλλο μέρος της δουλειάς του θα είναι να οδηγήσει όλους τους πολίτες του κόσμου να λάβουν το χάραγμα ως μέρος ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Δείτε το trailer της νέας κινηματογραφικής ταινίας “In Time”, όπου σε μία μελλοντική εποχή, εν έτει 2161, το χρήμα έχει εξαφανιστεί και την θέση του έχει πάρει ο χρόνος:

Μία Παγκόσμια Οικονομία

Η Αγία Γραφή είναι σαφής εδώ: τίποτα δεν θα μπορεί να αγοραστεί ή να πωληθεί χωρίς το χάραγμα. Θα είναι η μοναδική πηγή για όλες τις εμπορικές συναλλαγές. Θα είναι δυνατόν με το χάραγμα να ελέγχεται η αγορά και η πώληση. Αυτό απαιτεί μια τεχνολογία που θα μπορεί να περιέχει τα οικονομικά σας στοιχεία, όπως τραπεζικά αρχεία, το πιστωτικό όριο της κάρτας σας και να είναι σε θέση με αυτή να κάνετε τις συναλλαγές. Ο απόστολος Ιωάννης έγραψε την προφητεία πριν από 2.000 χρόνια. Ωστόσο, σήμερα, αυτή η τεχνολογία υπάρχει. Με ασύρματη και δορυφορική τεχνολογία, ένα μικροτσίπ ή ακόμη και μια ηλεκτρονική σφραγίδα μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το είδος της λειτουργίας.

Δείτε μια διαφήμιση για το Verichip (έχουν αλλάξει από τότε το όνομά τους σε PositiveID) Η τεχνολογία RFID, ένα τσιπ με δορυφορική δυνατότητα μετάδοσης που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στο χέρι σας:

Παρά το γεγονός ότι το τσιπ διαφημίζεται για ιατρική χρήση, είναι εύκολο να δούμε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οικονομικών δεδομένων. Η Βίβλος αναφέρει ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στην κοινωνία στους έσχατους καιρούς θα είναι όλες στο όνομα της «ειρήνης και της ασφάλειας». Οι ‘θαυματουργές’ καινοτομίες και οι ‘άθλοι’ του Αντίχριστου θα πρέπει να χαιρετιστούν ως καταπληκτικές λύσεις που θα κάνουν τη ζωή της ανθρωπότητας «ευκολότερη» και «ασφαλέστερη».

Ήδη υπάρχει μια ηλεκτρονική σφραγίδα ή τατουάζ που μπορεί να αποθηκεύσει ηλεκτρονικά δεδομένα, να σαρωθεί για πληροφορίες, να μεταδώσει δεδομένα σε απομακρυσμένους υπολογιστές, μέσω wi-fi και τροφοδοτείται από τον ήλιο και την ανθρώπινη βιο-ηλεκτρική ενέργεια (προσέξτε το πως εφαρμόζεται και στο μέτωπο):

Η τεχνολογία E-Wallet της Google έχει επίσης μετατρέψει το τηλέφωνο σε «εικονικό πορτοφόλι» που απλά θα πρέπει να σαρωθεί για να γίνουν οι αγορές. Και πάλι, καμία από τις παραπάνω καινοτομίες δεν είναι το χάραγμα του θηρίου. Είναι ξεκάθαρο ότι η τεχνολογία που υπάρχει τώρα μπορεί να παρουσιάσει το χάραγμα με τον τρόπο που προβλέπει η Βίβλος.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μια τέτοια προφητεία γράφτηκε το πρώτο αιώνα μ.Χ. μέσα στους καιρούς της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το να γράψει ο Ιωάννης για ένα μελλοντικό οικονομικό σύστημα, όπου κάθε συναλλαγή του κάθε ατόμου στον κόσμο ελέγχεται από μια «σφραγίδα» στο χέρι ή στο μέτωπο είναι ένα καταπληκτικό προφητικό όραμα για το μέλλον! Η τεχνολογία μπορεί τώρα να επιτύχει ένα τέτοιο σύστημα που δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ και 2.000 χρόνια. Και παρατηρήστε πόσο συγκεκριμένη είναι η προφητεία. Δεν υπάρχει τίποτα ασαφές ή συμβολικό ή «αποκαλυπτικό» σε αυτό. Το χάραγμα θα ελέγχει όλες τις συναλλαγές, για όλους τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο.

Μια διαφήμιση της IBM για τις «αγορές του μέλλοντος»:

Το όνομα και ο αριθμός του θηρίου

"Και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.

Ο παραπάνω στίχος ορίζει ότι εκτός από το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του Θηρίου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς και για την αγορά και την πώληση. Τώρα το όνομα του θηρίου δεν αναφέρεται άμεσα στις Γραφές, αλλά ο αριθμός αναφέρεται. Και ο αριθμός αυτός είναι το 666. Έχουν ακουστεί πολλές υποθέσεις ως προς το τι σημαίνει αυτός ο αριθμός, αλλά η Αγία Γραφή είναι σαφής ότι θα είναι ο αριθμός που σχετίζεται με τον Αντίχριστο. Και όποιος λαμβάνει τον αριθμό αυτό θα πρέπει να ταυτίζεται με αυτόν.

Δεδομένου ότι η κοινωνία έχει απομακρυνθεί από τη Βίβλο και την ηθική γενικότερα, ο αριθμός του θηρίου έχει γίνει βασικό κομμάτι στην ποπ κουλτούρα ως μια σατανική αναφορά. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τόσοι πολλοί οπαδοί των μουσικών αστεριών δεν προετοιμάζονται για να λάβουν τον αριθμό αυτό στα σοβαρά ή να τον δουν ως δυσοίωνο. Και σίγουρα όλοι όσοι εμπλέκονται στον αποκρυφισμό είναι πολύ πιστοί στην προώθηση του αριθμού του Θηρίου.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

Το Heavy Metal Rock Group Iron Maiden

Μια διαφήμιση για ένα ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden.

Και εδώ είναι στίχοι από το τραγούδι τους με τίτλο entitled “666 – The Number of The Beast” ("666 - Ο αριθμός του Θηρίου")

but I feel drawn

towards the chanting hordes

seem to mesmerise…can’t avoid their eyes

6-6-6 the Number of the Beast

6-6-6 the one for you and me

I’m coming back

I will return

And I’ll possess your body

and I’ll make you burn

I’ll have the fire

I’ll have the force

I’ll have the power

to make my evil take its course

(Επιστρέφω

Θα επιστρέψω

Και θα κατέχω το σώμα σας

και εγώ θα σας κάνω να καείτε

Θα έχω τη φωτιά

Θα έχω τη δύναμη

Θα έχω τη δύναμη

να κάνω το κακό μου να πάρει την πορεία του)

Το Rap Group Three-6 Mafia (του οποίου το όνομα είναι μια λεπτή αναφορά σε 666)

Στίχοι από το τραγούδι τους “FWith This Click

How can you have faith in a God

That can not even control creation?

How can he lead you to salvation?

There is no hope in chaos-only

Welcome to the other side of reality

And this is your eternity (eternity)…

Δηλαδή:

Πώς μπορείς να έχεις πίστη στον Θεό

Εκείνον που ούτε την δημιουργία δεν μπορεί να ελέγξει;

Πώς μπορεί να σε οδηγήσει στη σωτηρία;

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα στο χάος, μόνο

Καλώς ήρθες στην άλλη πλευρά της πραγματικότητας

Και αυτή είναι η δική σου αιωνιότητα (αιωνιότητα) ...

... Είμαι σε ένα σταυρό, Εωσφόρε σε παρακαλώ ελευθέρωσέ με

Θα φτιάξω το πορτρέτο σου εάν βγάλεις τα καρφιά από τα πόδια μου

Ο σταυρός μου γυρίζει ανάποδα

Και τελικά ελευθερώνομαι

………….

Κανένας κύριος δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα

Επειδή οι δαίμονες ξαναγεννιούνται ξανά

Η δόξα μου

Η πρώτη δύναμη με βρήκε

Έτσι θα μπορούσα ποτέ να γίνω δειλός

Ένα μυαλό για δολοφονία, αλλά δεν θα μπορούσα να σου ούτε τα μισά για αυτόν τον Αντίχριστο

Η Brittney Spears

Ο ράπερ Notorious B.I.G.

Και εδώ είναι ένα διαφημιστικό για μια βρετανική υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών που φαίνεται να δημιουργεί ξεκάθαρους συνειρμούς με το χάραγμα:

Διάβασε και: Μ. Βρετανία: Απίστευτο ‘διαφημιστικό’ γεμάτο αποκρυφιστικά / μασονικά μηνύματα

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κόκκινε Ουρανέ σε παραπέμπω στο βιβλίο του κυρίου Ιωάννη Παλαιτσάκη "666 αριθμός γαρ ανθρώπου εστί" Αθήνα 2004 με πρόλογο του Θεολόγου - Φιλολόγου κυρίου Νικολάου Σωτηρόπουλου. Το βιβλίο φέρνει στο φως τη δεύτερη Πατερική ερμηνεία περί των δύο θηρίων κατά την οποία το πρώτο θηρίο, που βγαίνει από τη θάλασσα δεν είναι ο Αντίχριστος αλλά το Μυστήριο της Ανομίας (επικοινωνία ανθρώπων με δαίμονες με αποτέλεσμα τη μαγεία) ενώ ο Αντίχριστος είναι το δεύτερο θηρίο, που έρχεται από τη ξηρά, ο Ψευδοπροφήτης. Το 666 δεν αποκαλύπτει το όνομα του Αντιχρίστου αλλά το αριθμός γαρ ανθρώπου εστί φανερώνει ότι το επινόησε και το επέβαλε άνθρωπος, ο Βασιλιάς Σολομώντας όταν είχε αποστατήσει από τον Θεό λατρεύοντας ειδωλολατρικούς Θεούς νομίζοντας ότι είναι ο Θεός με άλλα ονόματα (ότι πρεσβεύει και ο Οικουμενισμός!) και το 666 ήταν η ετήσια φορολογία που επέβαλε στους υποταγμένους στους Εβραίους λαούς. Η πολύ διαδεδομένη "αποκρυπτογράφηση" του ονόματος του Αντιχρίστου ως το άθροισμα αριθμών που αντιστοιχούν σε γράμματα να είναι 666 είναι η Καμπαλιστική μέθοδος αριθμολογίας (γκεματρια)- μέθοδος απαγορευμένη από τον Θεό!

π. Φώτιος Βεζύνιας είπε...

Χαίρετε εν Κυρίω
Πολύ θάθελα να μας πει ο Ανώνυμος αν δέχεται τον Χριστό ως Θεό.....
Αν όχι λυπάμαι.... στο κενό το σχόλιό του...
π. Φώτιος

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος μου και ο Θεός μου!

Η ερώτησή σας όμως τι σχέση έχει με το σχόλιο ή την ανάρτηση;

Είναι λυπηρό να απορρίπτεται σαν να είστε αυθεντία μία ερμηνεία που ούτε δική μου είναι ούτε του κυρίου Παλαιτσάκη αλλά Αγίων...
Προτιμώ την έγκριση του Ομολογητού Θεολόγου κυρίου Νικολάου Σωτηρόπουλου από τη δική σας.

KingDavid είπε...

1)1ο θηρίο της Αποκάλυψης 13 είναι το Βατικανό και η καθολική εκκλησία στην οποία ο σατανάς έδωκε την εξουσία του'' Αποκάλυψη 13,4.
2)2ο θηρίο της Αποκάλυψης 13 είναι η Αμερική η οποία θα επιβάλει το προφητικό χάραγμα του θηριου της Ρώμης το οποίο θα είναι Η ΕΥΛΑΒΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και αυτό γιατί ο άνθρωπος επέβαλε την αλλαγή και την λατρεία στην συγκεκριμένη αυτή ημέρα και παραβιάζει την ημέρα του Κυρίου που είναι το Σάββατο [Ήσαιας 58,13] μια μέρα που θέσπισε,ευλόγησε ο Θεός [Γένεσις 2,2-3] και θα ισχύει Αιωνια [Ησαιας 66,22-23]

KingDavid είπε...

Ως γνωστό ο σατανάς θέλει να λατρεύεται στη θέση του Δημιουργού και αυτό συνήθως το πετυχαίνει με την επιβολή κυβερνητικών νόμων κατά των ανθρώπων του Θεού.Αυτό συνέβη στον προφήτη Δανιήλ [Δανιήλ κεφ 6] καθώς και στους τρεις ''αδελφούς'' του [Δανιήλ κεφ 3] όπως επίσης και στο Μαρδοχαίο θείο της Βασίλισσας των Περσών Εσθήρ [Εσθήρ κεφ 3].Και στις τρεις περιπτώσεις ο Θεός επενέβη και έσωσε τους υπάκουους δούλους Του.
Η επίθεση του σατανά κατά των ανθρώπων του Θεού δυστυχώς θα συνεχιστεί με αποκορύφωμα το προφητικό χάραγμα που θα επιβάλει το θηρίο της Αποκάλυψης.
Αυτό το χάραγμα θα έχει να κάνει με λατρεία και θα έχει πνευματικό χαρακτήρα.
Σύμφωνα με την Βίβλο την 1η δημιουργική εβδομάδα ο Θεός θέσπισε,ευλόγησε,καθαγίασε το Σάββατο [7η ημέρα της εβδομάδος] ως ημέρα λατρείας και αυτό ισχύει ΑΙΩΝΙΑ. [Ησαιας 66,23].Ο σατανάς απ την άλλη κατάφερε να μεταφέρει & να επιβάλει μέσω της παγανιστικής Ρώμης [321μ.χ] την λατρεία της Κυριακής στη θεση του Σαββάτου εκπληρώνοντας την προφητεία της Αποκάλυψης ότι ''ολόκληρη η γη ακολουθούσε το θηρίο με θαυμασμό''.
Αυτοί που θα επιλέξουν την λατρεία της Κυριακής θα χαραχθούν στο μέτωπο τους [Αποκάλυψη 13,17] και αυτοί είναι Α) όλοι αυτοί που έχουν εξαπατηθεί όλα αυτά τα χρόνια πιστεύοντας ότι η Κυριακή είναι η ημέρα λατρείας,Β)αυτοί που δεν πιστεύουν καν στην ύπαρξη του Θεού και οι αλλόθρησκοι,ενώ αυτοί που θα δεχθούν το χαραγμα στο δεξί χέρι είναι αυτοί που θα αναγκασθούν να επιλέξουν το χάραγμα γιατί αγάπησαν περισσότερο τα γήινα υλικά αγαθά.Με λίγα λόγια,είναι μια απόφαση που θα πάρουμε όλοι μας,αυτός που πιστεύει ότι πρέπει να ακολουθήσει τις εντολές ανθρώπου θα χαθεί αιώνια,ενώ αυτός που θα τηρήσει ,επιλέξει τις Αιώνιες εντολές του Θεού θα του χορηγηθεί η Αιώνια Βασιλεία.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 13

1ο θηρίο=Παγανιστική Ρώμη και μετέπειτα Παπική Ρώμη(Αντίχριστος,Καθολική εκκλησία)
2ο θηρίο=ΗΠΑ
Χάραγμα του θηρίου=Ευλαβική τήρηση της Κυριακής (1ης ημέρας της εβδομάδος)

The Prophet είπε...

QR code - Η Σφραγίδα του Αντιχρίστου !!!
Δείτε όλες τις εικόνες και τις περιγραφές. Παγκόσμια αποκλειστικότητα !!! Έγινε σοβαρή έρευνα. Έχετε το ελεύθερο να το δημοσιεύσετε. Κοινοποιήστε το εις πάντες !!!!
http://imgur.com/a/YUhf5