Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Είναι η νέα κωμική σειρά του ABC ένα εβραϊκό «έγκλημα μίσους» κατά των χριστιανών;


Του Rev. Ted Pike (National Prayer Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχεδόν 60 έθνη διέπονται από τους νόμους περί «εγκλημάτων μίσους» της Εβραϊκής Anti-Defamation League. Σε όλα τα αυτά τα μέρη εκτός της Αμερικής, ο ορισμός που δίνει η ADL για ένα «έγκλημα μίσους» είναι η δημόσια έκφραση "μίσους ή περιφρόνησης κατά των μελών μιας αναγνωρίσιμης ομάδας."

Αυτός ο ορισμός απεικονίζεται τέλεια στη νέα «κωμική σειρά» “Good Christian Bitches” (GCB) που σημαίνει «Καλές Χριστιανές Σκύλες», της εβραϊκής Disney / ABC.

Πόσοι χριστιανοί άραγε θα θεωρήσουν ότι ανήκουν σε αυτή την "αναγνωρίσιμη ομάδα" που περιφρονείται;

Το γκρουπ Disney / ABC διευθύνεται από τον Robert Iger, Εβραίο. Ο εκτελεστικός παραγωγός του GCB είναι ο Darren Star, Εβραίος ομοφυλόφιλος. Άλλα πρόσωπα της παραγωγής του είναι ο Alan Poul, επίσης, Εβραίος ομοφυλόφιλος και ο Aaron Kaplan, Εβραίος.

Είδα το πρώτο επεισόδιο που βρήκα ότι αυτή η «κωμική σειρά» πληροί όλα τα κριτήρια της ADL για να χαρακτηρισθεί «έγκλημα μίσους»: Η σειρά βασίζεται στην προκατάληψη εναντίον του Χριστιανισμού. Οι Χριστιανοί είναι αρνητικά στερεότυπα. Εκφράζει την αδιαλλαξία χλευάζοντας την περιοχή που μένουν Ευαγγελικοί Χριστιανοί (η λεγόμενη Bible-belt). Περιθωριοποιεί τους ευαγγελικούς χριστιανούς ως μια ομάδα που είναι "έξω" από την επικρατούσα τάση: γελοίοι και άξιοι περιφρόνησης για την υποκρισία τους, τον χονδροειδή υλισμό τους, την εκδικητικότητα και την κρυμμένη ανηθικότητά τους.

Ο όρος «Εβραίο-Αμερικάνα Πριγκίπισσα» (“Jewish American princess” ) η “JAP” έχει γίνει γνωστός στη λαϊκή κουλτούρα, για να χαρακτηρίσει το εβραϊκό αντίστοιχο των γυναικών σε αυτή την διαστρεβλωμένη κωμική σειρά του ABC: ύπουλη, υλίστρια, ρηχή, κουτσομπόλα. Αλλά δεν θα δείτε ποτέ μια κωμική σειρά για αυτές.

Το 2004, η Urban Outfitters δημιούργησε ένα t-shirt που έγραφε, «Ο καθένας αγαπά μια Εβραία», (“Everyone loves a Jewish girl”) διακοσμημένο με σύμβολα του δολαρίου και πορτοφόλια. Η Anti-Defamation League κινητοποιήθηκε και φώναξε αμέσως "αντισημιτισμός!" Και το t-shirt αμέσως αποσύρθηκε. Αυτά για ένα t-shirt. Φανταστείτε την αντίδραση εάν ήταν μια κωμική σειρά τηλεόραση με πρωταγωνιστές δημοφιλείς primetime ηθοποιούς! Ωστόσο, αφού το GCB είναι για χριστιανές χριστιανών γυναίκες, δεν ακούγεται κιχ.

Διάβασε και: ΗΠΑ: "God Christian B*tches". Η νέα δηλητηριώδης σειρά του ABC

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χριστος μας ειπε : οποιος χαρη για μενα που ειναι Χριστιανος και με αγαπαει διωχθει, προσβληθει και περιφρονηθει απο τους αλλους, εγω θα τον ανταμοιψω στην αλλη ζωη με στεφανα και τιμες

Σας ευχαριστουμε που μας αποκαλειτε ετσι

Ανώνυμος είπε...

Ρωμαίους ιβ 19

Μη εκδικήτε εαυτούς αγαπητοί αλλά δότε τόπον τη οργή διότι είναι γεγραμμένον.
Εις εμέ ανήκει η εκδίκησις. Εγώ θέλω κάμει ανταπόδοσιν λέγει Κύριος. Εάν
λοιπόν πεινά ο εχθρός σου τρέφε αυτόν, εάν διψά πότιζε αυτόν, διότι πράττων
τούτο θέλεις σωρεύσει άνθρακας πυρός επί την κεφαλήν αυτού. Μη νικάσαι από
του κακού αλλά νίκα δια του αγαθού το κακόν.

Ιωάννην η΄ 51

Εάν τις φυλάξει τον λόγον μου, θάνατον δεν θέλει ιδεί εις τον αιώνα.
Ο πιστεύων εις εμέ κι αν αποθάνει θέλει ζήσει, και όποιος ζει και πιστεύει, δεν θα
πεθάνει εις τον αιώνα.

Steve