Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Στο στόχαστρο των ομοφυλόφιλων ο ηθοποιός Kirk Cameron, γιατί μίλησε κατά της ομοφυλοφιλίας


Στο στόχαστρο της ακτιβιστικής ομοφυλοφιλικής οργάνωσης Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) μπήκε ο ηθοποιός Κερκ Κάμερον επειδή μίλησε εναντίον της ομοφυλοφιλίας.

Ο Κάμερον, ο οποίος είναι ευαγγελικός Χριστιανός, έκανε τις παρατηρήσεις του στην εκπομπή του Piers Morgan στο CNN.

Όταν ρωτήθηκε από Morgan αν νομίζει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ο 41χρονος δεν μάσησε τα λόγια του.

«Νομίζω ότι είναι αφύσικη», δήλωσε ο Κάμερον. «Νομίζω ότι είναι επιζήμια, και τελικά καταστροφική για τόσα πολλά από τα θεμέλια του πολιτισμού."

Ο Κάμερον μίλησε επίσης εναντίον του γάμου’ των ομοφυλοφίλων προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι ο γάμος ορίστηκε από τον Θεό.

«Ο γάμος είναι σχεδόν τόσο παλιός όσο και η βρωμιά, και ορίστηκε στον κήπο (της Εδέμ) μεταξύ του Αδάμ και της Εύας.

«Ένας άνδρας, μια γυναίκα για μια ζωή μέχρι ο θάνατος να τους χωρίσει. Γι 'αυτό και ποτέ δεν θα επιχειρούσα να προσπαθήσω να επαναπροσδιορίσω το γάμο. Και δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος θα έπρεπε να το κάνει. Έτσι, για το αν υποστηρίζω την ιδέα του γάμου των ομοφυλοφίλων; Όχι, δεν την υποστηρίζω. "


Η GLAAD αμέσως κυκλοφόρησε μια δήλωση, καταγγέλλοντας τα σχόλια του ηθοποιού.

«Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Kirk Cameron ακούγεται περισσότερο σαν της δεκαετίας του 1980 από ό, τι όταν έπαιζε στην τηλεόραση», είπε Graddick Herndon, Ανώτερος Διευθυντής των Προγραμμάτων της GLAAD.

Ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής κατήγγειλε επίσης την κριτική του Κάμερον στον ‘γάμο των ομοφυλοφίλων.

«Με την αύξηση του αριθμού των πολιτειών που αναγνωρίζουν την «ισότητα του γάμου», οι Αμερικανοί βλέπουν πως ο γάμος έχει σχέση με την δέσμευση του ζευγαριού που θέλει να κάνει μια δια βίου υπόσχεση να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον και ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πρέπει να έχουν ίδια ασφάλεια και ίδια νομική προστασία», πρόσθεσε ο Graddick.

Στην φώτο: Ο Κερκ μιλάει στο ετήσιο συνέδριο των Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στις 9 Φεβρουαρίου 2012 στην Ουάσιγκτον, DC

Κάμερον ανήλθε στο καλλιτεχνικό στερέωμα παίζοντας τον έφηβο Μάικ Seaver στην κωμική σειρά Growing Pains μεταξύ 1985 - 1992.

Τον Ιούλιο του 1991, παντρεύτηκε τη συνάδελφό του στην σειρά, Chelsea Noble και έχουν τώρα έξι παιδιά, τέσσερα από τα οποία είναι υιοθετημένα.

Ο Cameron είναι γνωστός για τις συντηρητικές του απόψεις και είναι ο συν-ιδρυτής μιας χριστιανικής διακονίας με το όνομα ‘The Way of the Master.

Το 2008, ο Kirk πρωταγωνίστησε στην ανεξάρτητη χριστιανική ταινία ‘Fireproof, η οποία ήταν χιτ στο box office.

Η ταινία κόστισε μόλις 500.000 δολάρια και κέρδισ 33 εκατομμύρια δολλάρια στο box office της Βόρειας Αμερικής.

Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει και στην σειρά "εσχατολογικών" ταινιών ‘Left Behind’ (1, 2 και 3).


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

konion είπε...

Τὶ θέλουν οἱ ὁμοφυλόφιλοι;
Προφανῶς κανεὶς γιὰ ὁποιοδήποτε λόγο νὰ μὴν μιλάει.

Ἀλλὰ τελικῶς, ὁ βασιλιᾶς εἶναι γυμνός.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ οι ΓΚΕΙ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων

Βρίσκονται παντού, είτε στην πολιτική, είτε στην εκπαίδευση, είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως φορτηγατζήδες, είτε ως μπετατζήδες, είτε ως αεροσυνοδοί, είτε ως παρένθετες μητέρες, είτε ως τραγουδιστές και τραγουδίστριες κλπ.
Φιγουράρουν σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε ως παρουσιαστές και, φυσικά, γίνονται εύκολα είδηση, είτε μέσω φημών είτε μέσω προσωπικών παραδοχών.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, οι gay βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα.
Αν και αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλανήτη μας, γύρω στο 3%, η πολύ καλή «προβολή» τους φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50%του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να προασπίζονται τις προτιμήσεις τους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Ωστόσο η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των gay μοιάζει να είναι κατευθυνόμενη.
Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός supermarket.

H συνέχεια εδώ:
http://diadrastiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html#ixzz1is5Wa75n

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Υπάρχουν και Χριστιανοί που δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια.
Ο Ιησούς Χριστός είναι η Αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

O Kameron καλα θα εκανε να ξεσκονισει λιγο τη μουχλα απο τον εγκεφαλο του και να αφησει ησυχους τους ομοφυλοφιλους .Μην ανησυχει δεν απειλουν τα ...θεμελια του πολιτισμου!!! επειδη διεκδικουν ισα δικαιωματα στη γη .Τον Παραδεισο τον διεκδικουν οι φανατικοι των τριων μονοθειστικων θρησκειων , αλλα αμφιβαλλω αν θα τον δουν ουτε απο μακρυα...
Οσο για τον τιτλο του αρθρου τον βρισκω ατυχη...στο στοχαστρο των ομοφυλοφιλων ο Καμερον...
Απ'οτι γνωριζω οι υστερικοι αντιομοφυλοφιλοι ειναι αυτοι που στοχοποιουν τους φιλησυχους γκει και οχι σπανια τους εξοντωνουν φυσικα {ηθικα τους εξοντωνουν καθε μερα...}.
Οσο για τον γαμο που τον θεσπισε ο Θεος δεν διαβασα πουθενα οτι τον απαγορευσε ρητως μεταξυ ατομων του ιδιου φυλου ...
Εν παση περιπτωσει ας μην τον ονομασουν γαμο , {η αποψη οτι καποιοι μπορουν να διεκδικουν την αποκλειστικη χρηση μιας λεξεως ειναι καταφανως ολοκληρωτικη και πρωτογονη}, ας τον πουν συζευξη η ενωση η συμβιωση .
Σημασια εχει δυο ενηλικες πολιτες εφ'οσον συζουν , να μπορουν να αναγνωριζονται ως ζευγαρι απο την πολιτεια , με ολα τα προνομια και τις υποχρεωσεις που απορρεουν απο την κατασταση του ζευγους.
Οσον αφορα τη Νεα Ταξη καμια απολυτως σχεση δεν εχουν οι γκει με αυτη , υπηρχαν πριν απάυτη και να ειστε βεβαιοι οι ανησυχουντες οτι θα υπαρχουν και μετα απ'αυτην...
Αχιλλεας Πατροκλος