Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αγοράζει 450 εκατομμύρια νέες σφαίρες


Bussinness Insider / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) καιτο Γραφείο Επιβολής Νομοθεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), έχει πάρει μια "επ 'αόριστον παράδοση" μιας «επ' αόριστον ποσότητας» πυρομαχικών 0,40 από την αμερικανική εταιρεία κατασκευής πυρομαχικών ΑΤΚ.

Αμερικάνοι πράκτορες θα λάβουν κατ 'ανώτατο όριο 450 εκατομμύρια σφαίρες σε διάστημα Σύνδεσμοςπέντε ετών, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμφωνία.

Οι υψηλής απόδοσης σφαίρες HST έχουν σχεδιαστεί για την υπηρεσίες επιβολής νόμου και η ATK λέει ότι προσφέρουν «βέλτιστη διείσδυση για τελική απόδοση».

Αυτό αναφέρεται στο κοίλο άκρο σημείο της σφαίρας που περνά μέσα από εμπόδια και επεκτείνεται για ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο χωρίς το υπόλοιπο του βλήματος να στρεβλώνεται.

Μάθαμε επίσης ότι το Τμήμα έχει μια ανοικτή προσφορά για αποθέματα πυρομαχικών τουφεκιών και ψάχνουν για έως 175 εκατομμύρια σφαίρες 0.223 διαμετρήματος.

Φαίνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει «ανοίξει δουλειές».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: