Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΣΟΥΗΔΙΑ: Πήγε σε πολυπολιτισμικό πάρτι και την βίασαν ομαδικά 7 Αφγανοί


 
Επτά Αφγανοί που κατηγορούνταν για τον βιασμό μιας γυναίκας σε ένα χώρο στέγασης για αιτούντες άσυλο στο Småland στη νοτιοανατολική Σουηδία, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση την Τετάρτη από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Eksjö.

"Ήλπιζα ότι θα γλύτωνα, ότι θα τελείωνε και ότι κάποιος θα έμπαινε στο δωμάτιο", είπε η γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet.

Η γυναίκα, 29 ετών, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε σε ένα πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2011, σε ένα διαμέρισμα που κατοικούσαν μετανάστες που ζητούσαν άσυλο σε συγκρότημα κατοικιών για μετανάστες (Migrationsverket).


Όμως επτά Αφγανοί την οδήγησαν δια της βίας σε μια κρεβατοκάμαρα και την βίασαν εκ περιτροπής.

«Στην αρχή δεν κατάλαβα τίποτα. Νόμισα ότι ήταν αστείο. Όλοι τους μέχρι εκείνη την ώρα ήταν καλοί και τότε ξαφνικά όλα άλλαξαν» είπε η γυναίκα στην Aftonbladet.

Οι αλλοδαποί την κρατούσαν και κάλυψαν το στόμα της για να την εμποδίσουν να φωνάξει. Αν και προσπάθησε να ξεφύγει με κλοτσιές, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, κανένας από τους δράστες δεν προσπάθησε να σταματήσει  τους άλλους από το βιασμό της από τη στιγμή που ξεκίνησαν.

«Χτυπούσαν παλαμάκια και γελούσαν συνεχώς», είπε η γυναίκα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Όταν ο 25χρονος άνδρας που την έφερε στο πάρτι, επέστρεψε στο διαμέρισμα μετά από μερικές ώρες, η γυναίκα ήλπιζε ότι θα την σώσει, αλλά εκείνος ενώθηκε με τους άλλους.

Μόνο όταν κάποιοι έφυγαν και άλλοι κοιμήθηκαν, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Και οι επτά δράστες αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας, αλλά το δικαστήριο δέχτηκε ότι τα στοιχεία εναντίον τους ήταν πειστικά. Δύο από αυτούς μάλιστα, παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα, αλλά ισχυρίστηκαν ότι ήταν «συναινετική».

Τέσσερις από τους άνδρες καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, δύο σε έξι ετών και έξι μηνών και ένας άλλος, που ήταν κάτω των 21 ετών, όταν διεπράχθη το έγκλημα, σε 4 έτη και έξι μήνες.

Όλοι οι καταδικασθέντες θα απελαθούν από τη Σουηδία και δεν θα τους επιτραπεί να γυρίσουν πίσω για τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια μετά την έκτιση της ποινής τους.

 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

ANASTASIO5675 είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΠΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

konion είπε...

Θὰ γίνω κακός. Ἡ γυναῖκα αὐτή, ἤξερε τὴν κουλτούρα τῶν ἀφγανῶν;
Προφανῶς ὄχι. Τότε ποῦ πήγαινε;
Πόσο ἠλίθιοι εἶναι μερικοί;

Παρόμοιο γεγονὸς ἔχει συμβεῖ καὶ στὸ Ἀφγανιστὰν μὲ εὐρωπαία ποὺ ἔπιασε κουβέντα καὶ μετὰ πῆγε γιὰ ποτὸ μὲ 5 ἀφγανούς. Τὴν βίασαν καὶ οἱ 5 καὶ ἰσχυρίσθηκαν ὅτι τἄθελε.

Ξέρετε τὶ λέει ὁ μουσουλμανικὸς νόμος γιὰ τὸν βιασμό;
Πρέπει ἡ γυναῖκα νὰ ἔχη ὡσ μάρτυρες ἄνδρες νὰ ἐπιβεβαιώσουν ὅτι δὲν πήγαινε γυρεύοντας.

Καὶ τελευταῖο τὸ καλύτερο: Ὅλες οἱ εὐρωπαῖες εἶναι καταχωρημένες ὡς πόρνες στὴν συνείδησι τῶν μουσουλμάνων.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Η λέξις πολυπολιτισμικότητα δεν υπάρχει στην Ελληνική γλώσσα αλλά και σε καμμία άλλη θέλω να πιστεύω.Αυτό είναι εφεύρημα του διεθνούς σιωνισμού,προκειμένου να επιτευχθεί η διάλυσις των Εθνών και των κρατών και η σαλαμοποίηση των λαών,ούτως ώστε να χαθούν οι κοινωνικοί δεσμοί και να επικρατήσει η πανθρησκεία με οποιοδήποτε κόστος. Τώρα για τους ανθρώπους που ΄εχουν πλήρη άγνοια και γίνονται οπαδοί αυτής της σατανικής πολτοποίησης όπως η Κυρία αυτή, αυτό δεν είνα παράι μία πρόγευση του έργου των προδρόμων του Αντιχρίστου.

Ανώνυμος είπε...

Οι Σκανδιναβοί, άντρες και γυναίκες, λόγω της παιδείας τους και του πολιτισμού τους, είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί και δημοκράτες και δεν σκέφτονται με δόλο και πονηρία. Το ότι η κοπέλα φέρθηκε απρόσεκτα σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα (προφανώς και των αφγανών) δεν την καθιστά ανυπόληπτο άτομο.
Αν κατηγορούμε τόσο άστοχα το θύμα μιας εγκληματικής και απεχθούς πράξης, ας αναρωτηθούμε πόσο τελικά διαφέρουμε από τους Ταλιμπάν.

konion είπε...

Ἀνώνυμε 24 Απριλίου 2012 6:55 μ.μ.,

Συμφωνῶ ἀπολύτως μαζί σου. Τὸ θέμα ὅμως πάει ἕνα ἐπίπεδο βαθύτερα. Τὸ θέμα εἶναι ποιὸς πληρώνει καὶ ὄχι ποιὸς ἔχει δίκαιο. Μοῦ θυμίζει τὸ σφάξε με ἀγά μου ν' ἁγιάσω.

Τὶ νὰ τὸ κάνω τὸ δίκαιο, ἐὰν δὲν ἔχω τὴν ἰσχὺ νὰ τὸ ἐπιβάλλω; Ἢ πιὸ ἁπλά: Ἄλλο τὸ δυτικὸ δίκαιο καὶ ἄλλο τὸ μουσουλμανικὸ δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑ συμπερασμα ομως ολων αυτων που διαμαρτυρονται αλλα στην ουσια περιμενουν απο ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗς,,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,,,ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙΡΟς ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ,,