Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: «Οι Άγγελοι του Τσάρλι του εξορκισμού»


The Blaze / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Είναι σαν "οι Άγγελοι του Τσάρλι" να συναντούν τον "Εξορκιστή" - μόνο που συμβαίνει πραγματικά. Ή, υποτίθεται ότι συμβαίνει.

Σε ρεπορτάζ του ABC News, ο Τζωρτζ Στεφανόπουλος, παρέχει λεπτομέρειες για τις νεαρές χριστιανές κοπέλες που έχουν εκπαιδευτεί για να «ξορκίζουν τους πελάτες». Η είδηση αναφέρεται σε τρεις κοπέλες που έχουν ως βάση τους την Αριζόνα και που έχουν εκπαιδευτεί σε μια ζωή τύπου Hogwarts.

Οι κοπέλες, που λένε ότι εργάζονται σε μία λεγόμενη «διακονία απελευθέρωσης», και μάχονται τους δαίμονες, είναι η 17χρονη Brynne, η 20χρονη Savannah και η 17χρονη Tess.

"Αφού δεις ένα πραγματικό εξορκισμό από εμάς, θα φύγεις χωρίς καμία αμφιβολία," υπόσχεται η Brynne, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τόσο την κριτική όσο και τον σκεπτικισμό για την «διακονία» τους. "Είμαστε μόνο συνηθισμένα κορίτσια που κάνουν κάτι το ασυνήθιστο για το Θεό."

Είναι ο πατέρας της Brynne, ο αιδεσιμότατος Μπομπ Λάρσον, ο οποίος καθοδηγεί το στράτευμα και ο οποίος τους έμαθε όλα όσα γνωρίζουν για την δαιμονοκατάληψη και την απελευθέρωση. Ισχυρίζεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες εξορκισμοί κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

«Ξέρω ότι ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά ίσως και ο μισός πληθυσμός του κόσμου κατέχεται από δαιμόνια," λέει ο Larson.

Η New York Daily News γράφει περισσότερα:Σύνδεσμος

Κατά τη διάρκεια ενός «εξορκισμού», οι νεαρές γυναίκες φαίνεται να ψέλνουν και να απαγγέλουν φωναχτά κατηγορίες στους «κατεληφθέντες», πριν τους ανακοινώσουν ότι είναι ελεύθεροι από τους δαίμονες.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε φόβους ότι ενδέχεται να επιβαρύνουν ήδη ψυχικά ασθενείς – και όχι δαιμονισμένους - ανθρώπους, η Brynne δεν δίστασε.

«Όχι», είπε, χαμογελώντας. "Το κάνουμε αυτό υπό την εποπτεία του μπαμπά. Εμείς ποτέ δεν το κάνουμε μόνες μας. "

Παρακάτω, δείτε το ρεπορτάζ το οποίο παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κορίτσια καθώς και μερικά αποσπάσματα από εξορκισμούς που εκτελούν:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Καὶ κάτι πάρα πολύ, μὰ πάρα πολὺ δύσκολο:

Ἄλήθεια μπορεῖ κάποιος νὰ παρακολουθήση αὐτὰ τὰ κορίτσια γιὰ μεγάλο χρονικὸ διάστημα π.χ. 20 ἔτη καὶ νὰ μᾶς πῆ πῶς ξεκίνησαν καὶ πῶς θὰ εἶναι τότε;
Ἐννοῶ ἀπὸ ψυχολογική, σωματική, διανοητικὴ κατάστασι κ.λπ.