Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΗΠΑ: Τα συνθήματα «μίσους» κατά των ομοφυλόφιλων ήταν… στημένα


Τον προηγούμενο Οκτώβριο, ένα ζευγάρι λεσβιών στο Κολοράντο των ΗΠΑ κάλεσε την αστυνομία, επειδή κάποιος άγνωστος είχε γράψει με κόκκινο χρώμα τη φράση “Kill the Gay” (‘Σκοτώστε τον/τους gay’) στο γκαράζ τους, ενώ μια θηλιά κρεμιόταν μπροστά στην πόρτα τους.

Όταν τις ρώτησε η αστυνομία, είπαν ότι πίστευαν ότι αυτές οι «πράξεις μίσους» ήταν αντίποινα από τους γείτονές τους και είχαν σχέση με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος φέρεται να ήταν αναστατωμένος που το ζευγάρι δεν πρόσεχε τα σκυλιά του.

Ωστόσο, οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να «υποκύψουν στο μίσος» και τοποθέτησαν αυτές τις πινακίδες στο γκαράζ τους:

Όμως σχεδόν οκτώ μήνες αργότερα, μετά την εμπλοκή του FBI, οι αρχές λένε ότι οι ίδιες οι γυναίκες μπορεί να ήταν υπεύθυνες για τις πράξεις αυτές. Ήδη κατηγορούνται για «αναστάτωση και ψευδή αναφορά», και μία από τις γυναίκες, η Aimee Whitchurch, αντιμετωπίζει και μια πρόσθετη κατηγορία για πλαστογραφία.

Το Fox 31 ανέφερε για το θέμα, λέγοντας ότι το ζευγάρι αρνήθηκε να δοκιμαστεί από ανιχνευτή ψεύδους, και ισχυρίζονται ότι είναι αθώες. Κατηγορούν μάλιστα μια πρώην συγκάτοικό τους.

Το ρεπορτάζ από το Fox 31:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Καταλαβαίνει κανεὶς τὶ γίνεται μὲ τὴν ψυχικὴ ὑγεία αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων.

Ἔτσι πάει, μαζὶ μὲ τὴν σωματικὴ ἀνωμαλία καὶ ἡ ψυχικὴ διαστροφή.