Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

"Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος" αναφέρει έγγραφο - ντοκουμέντο που διέρρευσε από την Λέσχη Bilderberg


Το Infowars αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα σημειώσεις ενός Αμερικάνου Γερουσιαστή που παρευρέθηκε σε διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg το 1966 και αποκαλύπτει την ατζέντα των ελιτιστών για την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και την ανησυχία τους, για τον «εχθρό» που είναι ο εθνικισμός.  

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σημείωση συντάκτη: Έχουμε πάρει εκατοντάδες έγγραφα από τη συνεδρίαση του 1966. Αυτό είναι ένα έγγραφο ντοκουμέντο του Wikileaks, για το οποίο θα γράψουμε πολλά περισσότερα άρθρα στις επόμενες μέρες.

Έγγραφα που διέρρευσαν από τη διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg του 1966 που έλαβε αποκλειστικά το Infowars αποκαλύπτουν πώς ήδη πέντε δεκαετίες πριν, οι  Γερουσιαστές των ΗΠΑ είχαν κατηχηθεί με την πεποίθηση ότι «ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος» από τους ελιτιστές της Bilderberg, οι οποίοι πίσω από τις πλάτες των μελών τους σχεδιάζουν δολοπλοκίες υποστηριζόμενοι από τιτάνες του καπιταλισμού και της βιομηχανίας.

Πρόσφατα έγγραφα που διέρρευσαν από τις συνεδριάσεις έδειξαν πώς η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σε αντίθεση με τον μύθο που παρουσιάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι αποτελεί μια ακίνδυνη ομάδα ανθρώπων που απλώς συζητάνε, παρουσιάζει τη συναίνεση για τη λήψη των πολιτικών αποφάσεων, κάποιες δεκαετίες πριν.

Ένα σαφές παράδειγμα είναι η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ του 1955 που πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Partenkirchen στη Δυτική Γερμανία. Τα έγγραφα που διαβάστηκαν από το BBC και που αργότερα ελευθερώθηκαν από το Wikileaks αποκαλύπτουν πώς τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ συζητούσαν για τη δημιουργία του ενιαίου νομίσματος ευρώ σχεδόν 40 χρόνια πριν από την ημερομηνία που επίσημα αυτό εισήχθη με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ το 1992.

Τα έγγραφα που πήρε το Infowars είναι από τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που πραγματοποιήθηκε στο Βισμπάντεν της Γερμανίας στα τέλη του Μαρτίου του 1966 .. Τα αρχεία με την ένδειξη "προσωπικά και αυστηρά εμπιστευτικά," και "όχι για δημοσίευση, είτε εν όλω είτε εν μέρει". Αποκαλύπτουν την ατζέντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την κουβέντα που έγινε εκείνο το έτος μαζί με χειρόγραφες σημειώσεις του Δημοκρατικού Γερουσιαστή των ΗΠΑ της Οκλαχόμα Fred R. Harris, (φώτο), ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση.

Στους συμμετέχοντες στη διάσκεψη του 1966 περιλαμβάνονται γνωστές προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Zbigniew Brzezinski, και ο John J. McCloy, ο οποίος υπηρέτησε στην Επιτροπή Warren και ήταν μέλος της ομάδας γερόντων δημιουργίας εξωτερικής πολιτικής που ονομάστηκε «Οι Σοφοί» (“The Wise Men”).

Ο Harris ήταν Γερουσιαστής λιγότερο από δύο χρόνια πριν προσκληθεί στη Μπίλντερμπεργκ, γεγονός που υποδηλώνει ότι τον βολιδοσκοπούσαν για πιθανή άνοδο σε υψηλότερη θέση. Ο πρώην γερουσιαστής είναι ακόμα εν ζωή (γεννήθηκε το 1930) και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού.

Ανάμεσα στα έγγραφα είναι και η επίσημη πρόσκληση που έλαβε ο Harris από τον Πρίγκιπα Μπέρνχαρντ (Bernhard) της Ολλανδίας, (φώτο), ιδρυτή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και μέλος του γερμανικού ναζιστικού κόμματος. Η επιστολή υπογράφεται προσωπικά από τον Πρίγκιπα.

Το πιο ανησυχητικό τμήμα των ιδιόχειρων σημειώσεων του Harris αφορά ένα λόγο που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της Bilderberg από το πρώην μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και ηγέτη συνδικαλιστή, Walter P.Reuther, ο οποίος ήταν πολιτικά ενεργός από τη δεκαετία του 1930 μέχρι το θάνατό του το 1970. ο Reuther ήταν μια ηγετική δύναμη στους Ενωμένους Εργάτες της Αυτοκινητοβιομηχανίας (UAW) και αργότερα βοήθησε στη συγκρότηση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας των Ελεύθερων Συνδικάτων (International Confederation of Free Trade Unions).
 
Ο συντηρητικός Barry Goldwater είχε κάποτε χαρακτηρίσει τον Reuther ως «πιο επικίνδυνη απειλή από το Σπούτνικ ή οτιδήποτε που μπορούσε η Σοβιετική Ρωσία να κάνει στην Αμερική». Ο Reuther εμφανίστηκε επίσης στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι ακόμη και ήδη από το 1966, οι εκπρόσωποι σωματείων, όπως ο Reuther, οι οποίοι αποκαλούσαν τους εαυτούς «σοσιαλιστές», πρόδιδαν τα μέλη τους με τα  κρυφά σχέδια που έκαναν με τους ελιτιστές της Μπίλντερμπεργκ, πολλοί από τους οποίους ήταν τιτάνες του καπιταλισμού και της βιομηχανίας – κάτι που αποδεικνύει ότι το δίπολο αριστερά /δεξιά είναι μια απάτη.

Επιπλέον, Γερουσιαστές όπως ο Harris είχαν κατηχηθεί από τους ελιτιστές της Bilderberg, ότι η εθνική κυριαρχία πρέπει να σταματήσει και να αντικατασταθεί από ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Οι σημειώσεις που έκανε ο Harris, ενώ ο Reuther έδινε την παρουσίασή του, δείχνουν πόσο οι της Μπίλντερμπεργκ ήταν πανικόβλητοι για μείωση της σημασίας του ΝΑΤΟ και προσπαθούσαν να κατασκευάσουν μια νέα απειλή (τον εθνικισμό) για να ανυψώσουν τη σημασία του.

«Το ΝΑΤΟ έχει προβλήματα, διότι μειώνονται οι συνήθεις φόβοι», γράφει.

Η κύρια απειλή για το στόχο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης γίνεται σαφής στις σημειώσεις του Harris.

«Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος», (“Nationalism is dangerous”), γράφει.

Σε επιστολή που έστειλε ο Harris στον Reuther λίγες εβδομάδες μετά το συνέδριο, ο γερουσιαστής ευχαριστεί τον επικεφαλής της Ένωσης, γράφοντας, «Η Διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ μου έδωσε μια πραγματική ευκαιρία να μάθω πολλά και να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Ένα από τα αξιοσημείωτα κυριότερα σημεία της συνάντησης ήταν η ευκαιρία να σας γνωρίσω και να βρεθούμε μαζί».

Θα έχουμε πιο εκπληκτικές αποκαλύψεις από αυτά τα έγγραφα που διέρρευσαν τις επόμενες ημέρες.

Δείτε στιγμιότυπα από τα παρακάτω έγγραφα:

Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_4500.html#more

konion είπε...

Καμμία ἡγεμονικὴ δύναμις παγκοσμίου ἐμβελείας δὲν θέλει τὸν ἐθνικισμό. Βλάπτει σοβαρὰ τὰ σχέδιά της.
Ἦταν πολὺ φυσικὸ ὁ ἀμερικανὸς γερουσιαστὴς νὰ γράψη αὐτὸ ποὺ ἔγραψε, μόνο ποῦ ἔγραψε τὸ μισό. Τὸ ἄλλο μισὸ ἦταν: γιὰ τὰ παγκόσμια ἡγεμονικὰ σχέδια τῶν Η.Π.Α.

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...για την Ορθοδοξη Εκκλησια ο "ΕθνοΦυλετισμος" ειναι ΑΙΡΕΣΗ.!
Ομως επειδη ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,εκ φυσεως ειναι εχθρος του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,δεν ειναι αρεστος στους ΝεοΤαξιτες-ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΙΤΕΣ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ...

Γεώργιος Κιντσάκης είπε...

"Εθνοφυλετισμός" νοείται η σύσταση διαφορετικών τοπικών εκκλησιαστικών δομών για κάθε έθνος και φυλή, όπως γίνεται π.χ. στις Η.Π.Α., όπου υπάρχουν 14 ορθόδοξες χριστιανικές δικαιοδοσίες, ή όπως είχε γίνει με την επέκταση της "βουλγαρικής εξαρχίας" στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία μετά το 1870, παράλληλα με τις προ αιώνων υπάρχουσες Μητροπόλεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Η καταδίκη του εθνοφυλετισμού από τη Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι ένα επιχείρημα μάλλον άσχετο, όταν χρησιμοποιείται για την Ελλάδα. Γιατί όντως ποιος θα ήθελε σήμερα στην Ελλάδα, να δημιουργηθεί παράλληλη Σύνοδος (όπως είναι οι παλαιοημερολογίτες) π.χ. για τους Αλβανούς Ορθοδόξους; Νομίζω πως αυτό δε θα το ήθελαν ούτε οι Αλβανοί ούτε οι Έλληνες. Αυτό που όλοι θα θέλαμε είναι η μετάδοση του ορθοδόξου πνεύματος στους μετανάστες και η ένταξή τους στην Εκκλησία. Ο Σμέμαν είχε πει ότι η αρχαία παράδοση της Εκκλησίας είναι όχι ο εθνικισμός αλλά ο τοπικισμός. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό. Για την ακρίβεια η Εκκλησία αποτελεί ισχυρότατο εθνοποιητικό μηχανισμό. Δε σώζει δηλαδή μόνο ψυχές, αλλά και σώζει την ειρήνη, την αγάπη και την κοινωνική συνοχή μιας κοινωνίας. Γι' αυτό την πολεμούν κάποιοι-κάποιοι. Γιατί αυτό που θέλουν δεν είναι μια συνεκτική κοινωνία (που θα περιλαμβάνει και τους μετανάστες, αλλά με μια κοινή αίσθηση ταυτότητας), αλλά μια κοινωνία κατακερματισμένη, όπου κανείς δε θα νοιάζεται να αγωνιστεί παρά μόνο για τα δικά του συμφέροντα.

SkyWatcher είπε...

Φίλε Γιώργο Κιντσάκη,
Βρίσκω το σχόλιό σου πολύ εύστοχο και ενδιαφέρον. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, έχεις κάποια σχετικά λινκς να προτείνεις ή κάποια σχετικά βιβλία;
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Στην ημερήσια διάταξη της Λέσχης του 1957 ήταν «Ο εθνικισμός και η ουδετερότητα ως διασπαστικοί παράγοντες εντός των Δυτικών Συμμαχιών» (σελ. 204, http://www.biblebelievers.org.au/bball.pdf) Αυτό σημαίνει ότι μια χώρα που ανήκε σε οποιαδήποτε συμμαχία (π.χ., ΝΑΤΟ, Ευρώπη, κλπ) απαγορεύονταν να τηρεί ουδετερότητα και απαγορεύονταν ακόμη και να ανέχεται τον εθνικισμό.
Ενδιαφέρον επίσης έχει και το σχετικό θέμα, δηλαδή ποιοι συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Λέσχης από την Ελλάδα διαχρονικά http://greekaffairs.blogspot.gr/2015/02/1954-2014.html