Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ρουτίνα: Άλλο ένα κοτόπουλο του Χόλυγουντ θα γυρίσει βλάσφημη ταινία για τον Χριστό. (Εάν ποτέ κάποιο κοτόπουλο αποφασίσει να κάνει βλάσφημη ταινία για τον Μωυσή ή τον Μωάμεθ αυτό θα είναι είδηση)


Το περσινό ντοκιμαντέρ του Χόλιγουντ που προσπαθούσε να περάσει ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν κομμουνιστής δεν ήταν αρκετό. Έτσι, φέτος, ο κοτοΠωλ Βερχόφεν θα παρουσιάσει μια ταινία στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς Χριστός "γεννήθηκε ως αποτέλεσμα βιασμού της μητέρας του από ένα Ρωμαίο στρατιώτη", (κάτι που για τον Βερχόφεν ήταν "συνηθισμένο" εκείνα τα χρόνια). Η ταινία, θα βασίζεται στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του ίδιου του Verhoeven, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα. (Άλλο που δεν θέλει το Χόλλυγουντ)...
 
Στο βιβλίο του 2008, ο Verhoeven, εκτός από την άρνηση πολλών βιβλικών θαυμάτων του Χριστού, ισχυρίζεται ότι η εγκυμοσύνη της Μαρίας προέκυψε από «μη συναινετική επαφή με ένα Ρωμαίο εκατόνταρχο». Οπότε, ο Ιησούς δεν ήταν (και δεν είναι) ο Γιος του Θεού. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Χριστός ποτέ δεν προδόθηκε από τον Ιούδα τον Ισκαριώτη.

Ο Verhoeven γεννήθηκε στην Ολλανδία και είναι γνωστός για τις ταινίες "Robocop", "Total Recall" και "Basic Instinct".
Ο «Ιησούς» κατά τον Verhoeven «ήταν ένας ριζοσπάστης προφήτης που έκανε εξορκισμούς και ήταν πεπεισμένος ότι θα έβρισκε τη βασιλεία των ουρανών στη γη, και δεν ήξερε ότι θα καταδικαστεί να πεθάνει στο σταυρό από τον Πόντιο Πιλάτο».

Σχ. ΚΟ.1 : Ο Verhoeven είναι μέλος του λεγόμενου "Jesus Seminar" που ίδρυσε την δεκαετία του 1970 ο «μελετητής» Robert Funk. Οι «μελετητές» του σεμιναρίου δεν πιστεύουν στην θεότητα του Ιησού Χριστού και ψάχνουν λένε, τον «ιστορικό Ιησού». Περισσότερα περί του «σεμιναρίου» ίσως, προσεχώς.

 Σχ. ΚΟ.2. Τα περί Ρωμαίου στρατιώτη δεν αποτελούν καμία «αποκάλυψη» του Verhoeven, ούτε αποτέλεσμα κάποιας  μακροχρόνιας «μελέτης». Το στόρι είναι παλιό. Το αναφέρει ο ειδωλολάτρης επικούρειος φιλόσοφος Κέσλος στο έργο του "Αληθής Λόγος", που γράφτηκε μεταξύ 170 με 180 μ.Χ. Εκεί ο Κέλσος τον Ρωμαίο τον αναφέρει ως «Πάνθηρα». (Ο "Αληθής Λόγος" στην αρχική του μορφή δεν έφτασε ποτέ σε μας, η ανασύνθεση του σε ποσοστό άνω του 80% έγινε δυνατή μέσα από τη διεξοδική ανασκευή των επιχειρημάτων του Κέλσου από τον Ωριγένη στο απολογητικό του έργο "Κατά Κέλσου"). 

Σχ. ΚΟ 3: Από το στόρι αυτό δύσκολα θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι Ιουδαίοι. Έτσι, δείγμα της γνωστής εχθρότητας των Ιουδαίων προς τον Ιησού Χριστό, (που ξεκίνησε από τα χρόνια που περπάτησε ανάμεσά τους και συνεχίζεται μέχρι σήμερα), είναι οι διάφορες αναφορές στο Ταλμούδ, όπου μέσω συκοφαντικών υπαινιγμών και χαρακτηρισμών, καταβάλλεται προσπάθεια να διασυρθεί και να εξευτελιστεί ο Ιησούς Χριστός. Κατά την ιουδαϊκή παράδοση λοιπόν, ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε όχι μέσω νομίμου γάμου αλλά, εκ πορνείας, καθώς λέγουν οι πρεσβύτεροι του λαού των Ιουδαίων στα Acta Pilati. Κατονομάζεται μάλιστα στην Γεμάρα (Gemara Sanhedrin) και στα Sohabbath της Βαβυλώνας και το όνομα του υποτιθέμενου πατέρα του Ιησού, ο οποίος ήταν κάποιος στρατιώτης ονόματι Πανθήρας (βιβλίο Toledot Yeshu). Στο Ταλμούδ αναφέρεται ως “mamzer” (νόθος), “ben Stada” (γιος πόρνης) και “ben Pandira” (γιος του Ρωμαίου στρατιώτη Πανδίρα / Pandera) κ.α. (βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: Εδώ και εδώ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ανάρτηση.
Αυτόν τον κοτοβερχόφεν θα τον καταραστώ, να του πσοφήσει το...πουλί για να μάθει!!!!
;-(

Ανώνυμος είπε...

Ηταν εκει ο βερχοφτεν φαίνεται, είχαν γνωριστεί με το Χριστό γι'αυτό κ δικαιολογεί αυτά που λέει...

Βρεγμένη λούρα που θέλουνε

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε στην ταινία του Βερχόφεν Total Recall το σημείο 1:05:20.

Εκεί, αναβοσβήνει ο αριθμός 6 τρεις φορές. Φυσικά αυτό είναι τελείως τυχαίο, έτσι δεν είναι;...

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλως η πολεμικη κατα του Ιησου Χριστου αρχισε αμα τη εμφανισει του ... δεν πρεπει να μας εκπλησσει η πολεμικη του Πωλ Βερχοφεν...
ΑΠΟΡΙΕΣ...
1/Ομως αφου το Ταλμουδ σουρνει τα εξ αμαξης στον Χριστο και τους Χριστιανους , γιατι η Εκκλησια επιμενει να αποδεχομαστε αναντιρρητα τους εβραικους μυθους ,την εβραικη κουλτουρα και την Ιστορια του Ισραηλ ?Με αποτελεσμα να αλλοιωνεται η διδασκαλια του Χριστου ? Δηλαδη ο Θεος ειχε αναγκη τους Ιουδαιους για να στειλει τον Χριστο να σωσει τους ανθρωπους ?
2/ Αφου αθεοι , εβραιοι και μουσουλμανοι ελευθερα και αφοβα υβριζουν η κρινουν η αρνουνται τη θεοτητα του Χριστου γιατι οι χριστιανικες εκκλησιες δεν προωθουν την ελευθερη κριτικη και απορριψη του Ιουδαισμου και του Ισλαμ , αλλα σιωπουν? Το ιδιο ισχυει και για τους χριστιανους διανοουμενους και σκηνοθετες που δεν τολμουν να θιξουν τον τσαρλατανο ,πολυγαμο , παιδοφιλο ,μισογυνη, μισαλλοδοξο, ρατσιστη , μανιακο δολοφονο και ψευδοπροφητη Μωαμεθ.
3/ Γιατι οι ευρωπαικες εκκλησιες δεν αντιδρουν στο οργιο ανεγερσεως τζαμιων στην Ευρωπη ?Μονο στη Γαλλια εχουν χτιστει 2750 τζαμια με ρυθμο 6 τζαμιων καθε μηνα !!!Στη Μ.Βρετανια η εκκλησια πουλαει παλιους ναους στους μουσουλμανους εποικους με το προσχημα οτι αδυνατει να τους συντηρησει !! Ας τους κλειδωσει και ας τους αφησει στον χρονο , γιατι δεχεται να βεβηλωνονται απο αλλοθρησκους αντιχριστιανους?
4/Γιατι ο Οικουμενικος Πατριαρχης δεν διεκδικει μεθοδικα και αποφασιστικα την Αγια Σοφια ?Ποτε δεν θα ειναι αληθινος οικουμενικος πατριαρχης αν δεν ιερουργησει μεσα στην Αγια Σοφια ... Οι συνθηκες ειναι υπερωριμες , τι περιμενει να εγκαθιδυθει το νεο Χαλιφατο και μετα να την απαιτησει, οταν θα εχει ξαναγινει τζαμι???...Δεν κουραστηκε να ζει σαν καθυποταγμενος σκλαβος του Ισλαμ ?
Αχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Σχολιο ελαφρως εκτος θεματος:ειναι απαραδεκτο οποιος γεννιεται εκτος γαμου να θεωρειται οτι γεννιεται εκ πορνειας.Ακομα κ αν δεν πιστευουν στον Χριστο, (δικαιωμα τους), ειναι δυνατον να κατηγορειται μια μητερα κ ενα παιδι για πορνεια κ γεννημα πορνειας αντιστοιχα επειδη γεννηθηκε εκτος γαμου?

Ανώνυμος είπε...

Πού είσθε Μέλ Γκίμπσον, Τομ Χανκς, Τζοναθαν Τζάκσον κ.ά. Να τους τα χώσετε;

Tonik

Ανώνυμος είπε...

ένας φίλος παραπάνω είπε...

"Προσέξτε στην ταινία του Βερχόφεν Total Recall το σημείο 1:05:20.

Εκεί, αναβοσβήνει ο αριθμός 6 τρεις φορές. Φυσικά αυτό είναι τελείως τυχαίο, έτσι δεν είναι;..."

Eνδιαφέρον είναι ότι 1:05:20 = 2015 για την ακρίβεια 20 Μαΐου 2015;

σύμπτωση άραγε; θα δείξει......