Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Βιβλίο Γάλλο-Εβραίου συγγραφέα αποκαλύπτει το πώς η Μοσάντ χρησιμοποιεί και στρατολογεί Γάλλο-Εβραίους


Press tv / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Γάλλο-Εβραίος συγγραφέας Jacob Cohen κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο που αποκαλύπτει πώς η ισραηλινή υπηρεσία κατασκοπείας, η Μοσάντ, χρησιμοποιεί συνηθισμένους Εβραίους στη Γαλλία και τους προσλαμβάνει ως μυστικούς πράκτορες.

Το βιβλίο, με τίτλο ‘Dieu ne repasse pas à Bethléem (‘Ο Θεός δεν θα επιστρέψει στη Βηθλεέμ’), ερευνά εις βάθος τα ερείσματα του Ισραήλ στη Γαλλία, και είναι η πρώτη δημοσίευση στη Γαλλία που αποκαλύπτει την επιρροή της Μοσάντ και των δραστηριοτήτων της στο εσωτερικό της Γαλλίας.

Το βιβλίο κάνει αναφορά στους Sayanims ή τους μυστικούς πράκτορες που εργάζονται για τη Μοσάντ, μια εβραϊκή λέξη δεν είναι ευρέως γνωστή στη Γαλλία.

"... για το ποιες είναι οι συνδέσεις παίρνω ένα παράδειγμα. Θυμηθείτε τον στρατιώτη, Γκιλάντ Σαλίτ (Gilad Shalit). Ήταν εντελώς άγνωστος και, σε λίγες ημέρες, το όνομά του έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο. Ποιο είναι το έργο των Sayanim; " είπε ο Cohen σε έναν ανταποκριτή του Press TV το Σάββατο. Ο Σαλίτ, ο οποίος έχει επίσης γαλλική υπηκοότητα, ήταν ένας Ισραηλινός στρατιώτης δεκανέας, ο οποίος συνελήφθη από το παλαιστινιακό κίνημα αντίστασης της Χαμάς σε διασυνοριακή επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας το 2006. Κρατήθηκε για πάνω από πέντε χρόνια και ελευθερώθηκε το 2011 ως μέρος της συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων.

Όντας ο ίδιος Εβραίος με μέλη της οικογένειάς του να ζουν στα Κατεχόμενα Εδάφη, ο Cohen έχει ήδη δεχθεί επίθεση για τα βιβλία του.

Λέει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε για τις ιδέες και τα βιβλία του τον βοήθησε να γνωρίσει τους ισραηλινούς μηχανισμούς από την καλή και τον οδήγησε να γίνει έντονα αντι-σιωνιστής.

"Όλο αυτό με ώθησε να γράψω δύο βιβλία για το πώς χειρίζεται η Μοσάντ πολλούς Εβραίους, που ζουν στη Γαλλία, στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσουν στην προπαγάνδα τους", πρόσθεσε.

Μια νύχτα πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, η περιοχή που μένει γέμισε με γκράφιτι.

Ο Κοέν, όμως, λέει ότι δεν φοβάται και σχεδιάζει να γράψει ένα τρίτο βιβλίο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: