Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΒΕΛΓΙΟ: Σοκαριστικές εικόνες με άδειες σχολικές αίθουσες κατά την μουσουλμανική γιορτή. Ελάχιστοι πλέον οι μη μουσουλμάνοι μαθητές. Η γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών προχωράει



Το βίντεο είναι στα γαλλικά αλλά ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε, οι εικόνες τα λένε όλα. Λόγω της μουσουλμανικής γιορτής ‘Eid al-Adha ή Κουρμπάν Μπαϊράμ ή γιορτής των θυσιών (συνοδεύεται με θυσία ζώου όπου ρέει άφθονο το αίμα), πολλά βελγικά σχολεία ουσιαστικά ερημώνουν.
Στις εικόνες βλέπετε, με τους μουσουλμάνους μαθητές να λείπουν, πόσα λίγα παιδιά είναι ευρωπαϊκής προέλευσης. Αυτό αποδεικνύει πόσο πολύ έχει προχωρήσει η γενοκτονία των Ευρωπαίων. Μερικοί από τους μη-μουσουλμάνους μαθητές που εμφανίζονται στέλνονται ακριβώς στα σπίτια τους, επειδή δεν έχει κανένα νόημα να γίνεται μάθημα με την παρουσία τόσο λίγων μαθητών.
Υπάρχει ήδη συζήτηση για τον «επαναπροσανατολισμό του σχολικού ημερολογίου» ώστε να βασίζεται στις μουσουλμανικές θρησκευτικές γιορτές αντί στις χριστιανικές!

Δείτε το βίντεο:


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

panos είπε...

Quiz : Γιορτή των θυσιών (συνοδεύεται με θυσία ζώου όπου ρέει άφθονο το αίμα).

Απ. : Για το Ελληνικό Πάσχα μιλάτε ;

Υ.Γ.: Παρακολουθώ τα θεματά σας και τη δίκαιη πολλές φορές αγανάκτηση σας, βλέπω όμως πως το περασμα όλων μας από τη Γη μας είναι τόσο σύντομο και βαθειά έντονο και σπουδαίο,
που δεν έχουμε χρόνο ή αιτίες να συνταχθούμε με οποιοδήποτε σύνολο ή ομάδα ανθρώπων, "ηρώών" ή "θεών",
όσο υψηλά ιδανικά κι αν πρεσβεύουν.
Μόνοι ή και μαζί με όσους μπορούν, μπορούμε ενίοτε να συμπλεύσουμε. Αλλά μέχρι εκεί.
Γιατί να σχηματιστούν δομές, σύνολα με σημαίες και ύμνους ;
Ο τεκτονισμός, που τόσο συχνά ξεμπροστιάζετε, είναι το άκρον άωτον αυτής της ανθρώπινης νοητικής και ψυχικής ασθένειας : Φτιάχνει σημαίες είδωλα και τύπους, τα καθαγιάζει ως ιδανικά,
και τα προσκυνά.
Τελικά, ακόμα τον ήλιο και τις πέτρες όλοι λατρεύουμε..

konion είπε...

Κάτι ξέρουν οἱ μουσουλμᾶνοι ποὺ ἔχουν τὶς γυναῖκες ὅπως τὶς ἔχουν.

Ἕνας πολιτισμός, μία κουλτούρα γιὰ νὰ συντηρηθοῦν χρειάζεται ἕνα ἑλάχιστο δείκτη γεννητικότητος, πάνω στὸ 2,1. Οἱ ὑψηλὲς καὶ πολιτικῶς ὀρθὲς ἰδέες σ' αὐτὸν τὸν δείκτη δὲν πιάνουν, ἡ μουσουλμανικὴ κοσμοθεώρησις, εἰδικὰ γιὰ τὴν γυναῖκα, πιάνει μιὰ χαρά.

Ἀπὸ ὑπογεννητικότητα ὅλη ἡ Εὐρώπη καλὰ πάει. Ἡ φύσις σιχαίνεται τὰ κενά...

Ανώνυμος είπε...


Pane sorry αλλά οι Χριστιανοί έχουμε την αναίμακτη λατρεία, τη Θεία Ευχαριστία. Το ότι τρώμε το αρνί δεν είναι θρησκευτική ή λατρευτική πράξη είναι απλά έθιμο με θρησκευτική προέλευση. Πρέπει να κατανοήσεις αυτή τη διάκριση άσε το καλύτερα.
Βέβαια, αν θες, μπορείς να τρως μόνο τόφου. Δεκτό σαν επιλογή, όμως κάτι μου λέει πως από τότε που έγραψες το σχόλιο έχεις κοπανήσει τρεις γύρους κι έξι πίτσες.

Δεν λατρεύουμε οι Χριστιανοί τον ήλιο και τις πέτρες όπως λες. « Ουκ ελάτρευσαν την κτίσιν οι Θεόφρονες παρά τον Κτίσαντα ». Λατρεύουμε τον Δημιουργό, τον Παντοδύναμο, Παντογνώστη και Πάνσοφο Θεό, την Αγία Τριάδα.

Πάνε μια βόλτα στο Άγιο Όρος. Συζήτα με τους καλόγερους, θα ζήσεις και κάποια πράγματα γιατί τα Θεία δεν πρέπει μόνο να τα κατανοήσεις πρέπει και να τα αισθανθείς.

Εύρυτος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΑΚΙΑ???