Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Επίδειξη ‘πολιτικά ορθής’ μισαλλοδοξίας και «κυνήγι ρατσιστών» από τους Εργατικούς



Η Μεγάλη Βρετανία, έχει γίνει άνω-κάτω, λόγω των «δραστηριοτήτων» κάποιων κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με «πολιτικά ορθά» ιδεολογικοπολιτικά κριτήρια. Στην πόλη του Ρότερχαμ, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου (ελέγχεται από τους Εργατικούς) απομάκρυναν τρία παιδιά από τους ανάδοχους γονείς τους, καθώς «κρίθηκε», μετά εξέταση ανώνυμης καταγγελίας (προφανώς κάποιου αριστερού), ότι το ζευγάρι είναι μέλη του Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP - εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – με πρόεδρο τον γνωστό Nigel Farage), το οποίο έχει αντιμεταναστευτικές θέσεις και άρα, είναι «ακατάλληλο για να μεγαλώνει παιδιά»!

Η απόφαση είναι καταφανώς ΓΕΛΟΙΑ. Μόνο και μόνο για να καταλάβετε τι συμβαίνει, θα σας πούμε πως η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια και ο σύζυγός της, απόστρατος, με γνωστή δράση υπέρ ατόμων με κινητικά προβλήματα. Έχουν φροντίσει παιδιά επί επτά χρόνια ως ανάδοχοι, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η αντίδραση του υπουργού Παιδείας της Βρετανίας, Michael Gove, ο οποίος σημειωτέον μεγάλωσε και ο ίδιος ως υιοθετημένο παιδί, ήταν σφοδρή: στηλίτευσε την απόφαση και προανήγγειλε έρευνα για την αποτρόπαιη αυτή υπόθεση (βλ. βίντεο κάτω). Ο ηγέτης των Εργατικών, Ed Miliband, κατόπιν πιέσεων, καταδίκασε και αυτός την απόφαση των «συντρόφων» του.

Όμως, η υπόθεση αυτή, αναδεικνύει τα ζητήματα που θα προκύψουν στη νέα εποχή. Τώρα, ξέρουμε ότι κινδυνεύουν και οι οικογένειες από το «προοδευτικό» κράτος στην Ευρώπη...



Ο ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου Nigel Farage, δήλωσε σήμερα το πρόγραμμα του BBC Radio 4 ότι η απόφαση του συμβουλίου του Rotherham να αφαιρέσει τα τρία παιδιά από που στηρίζουν τους θετούς γονείς τους που είναι υποστηρικτές του UKIP, είναι «ένα τυπικό δείγμα μισαλλοδοξίας του Εργατικού κόμματος και των ελεγχόμενων από τους Εργατικούς συμβουλιών."

Ο Nigel Farage μιλώντας στην εκπομπή Radio 4's Today, δήλωσε ότι κύριο μέλημά του ήταν η ευημερία των παιδιών και των θετών γονέων τους, αλλά επιτέθηκε στο Εργατικό κόμμα, λέγοντας : "Αυτό αποτελεί ένα χαρακτηριστικό μιας μισαλλοδοξίας που πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε από το Εργατικό κόμμα και από τα ελεγχόμενα από τους Εργατικούς συμβούλια .... η προσπάθειά τους να τερματίσουν τη συζήτηση σχετικά με την μετανάστευση αποβλέπει στο να στιγματίσουν όποιον θέλει να συζητήσει ως «ρατσιστή»", είπε ο κ. Farage.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

2 σχόλια:

konion είπε...

Ὁ φασισμὸς ἔχει πολλὰ πρόσωπα. Κρυφὰ καὶ φανερά.
Ὅταν κάποιος θελήση νὰ ἐπιβάλη κάτι, τότε πολλὰ γίνονται.
Ἔτσι ὅπως πᾶμε θὰ χάσουμε τὸν πολιτισμό μας καὶ θὰ γίνουμε ὅπως στὸ ΕΜΕΙΣ τοῦ Ζαμιάτιν (Γιεβγκένι Ζαμιάτιν wikipedia).

Ανώνυμος είπε...

Χουντάραααααααααααααααα...