Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφίες - Σοκ: Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες σπάνε και καίνε σταυρούς και εικόνες στην Αχαΐα φωνάζοντας "Αλλάχ" - Αναστατωμένοι οι κάτοικοι! 
Λαθρομετανάστες φέρονται να κατέστρεψαν εικόνες και άλλα χριστιανικά σύμβολα σε υπό κατεδάφιση σπίτι στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας, προκαλώντας την οργή των κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για απίστευτη θρασύτητα και προσβολή των συμβόλων της πίστης και μάλιστα εντελώς απρόκλητα. Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής, οι μετανάστες που διαμένουν σε ερειπωμένο και ετοιμόρροπο λόγω σεισμού σπίτι στην οδό Αγίου Ιωάννη και Γερμανού, αφαίρεσαν εικόνες και σταυρούς από το εικονοστάσι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που βρίσκεται παραπλεύρως, τις έσπασαν και τους έβαλαν φωτιά, ενώ κατέστραψαν και έπιπλα. Στη συνέχεια φώναζαν Αλλάχ και έκαναν επικλήσεις στη θρησκεία τους, με τρόπο προκλητικό, ανάβοντας τα αίματα όσων έτυχε να παρακολουθήσουν τη σκηνή.

Στο σημείο εκλήθησαν μέλη των Αγανακτισμένων Πολιτών Δυτικής Αχαϊας που με τη σειρά τους- όπως λένε στο thebest.gr, κάλεσαν την αστυνομία η οποία και φέρεται να προχώρησε σε συλλήψεις, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επισήμως από την ΕΛ.Α.Σ το περιστατικό, που έχει ανάψει φωτιές στην περιοχή.

Το περιστατικό καταγγέλλει και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ραυτακόπουλος ο οποίος διατείνεται ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

konion είπε...

Ἐνῶ ἐὰν ἕνας κλέφτης, ἀλήτης καὶ τάχα μουσουλμᾶνος, ἐὰν πῆ μοῦ ἔσχισαν τὸ κοράνι, τότε γίνεται χαμός.

Ανώνυμος είπε...

οι πράξεις αυτες προφανώς εντάσσονται στο φαινόμενο της χριστιανο-φοβίας, μόνο που οι διεθνεις οργανισμοί που χαλκεύουν τις έννοιες του newspeak δεν έχουν ακόμα (;) εφεύρει τέτοιο όρο

Ανώνυμος είπε...

Αδελφε μην τους δινεις ιδεες!

Ανώνυμος είπε...

Λίγο άσχετο αλλά δες τι βάλανε να γράψουν τα παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο:

http://www.newsbeast.gr/feedback/arthro/442623/skepseis-gia-mia-zografia-paidion-nipiagogeiou/

Κι αυτό ενώ είχε προηγηθεί η αλβανική σημαία σε νηπιαγωγείο την 28η Οκτωβρίου

CNCRHE είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=237153

Όταν μπαμπάς και γιοί πλάκωσαν στις φάπες τον αχάριστο Αιγύπτιο κλεφτάκο δώσανε ρέστα τα κανάλια. Τώρα μώκο.

CNCRHE είπε...

http://www.prisonplanet.gr/πολιτισμοσ/6309-την-τρίτη-η-απόφαση-για-την-κατάργηση-ή-μη,-του-θρησκευτικού-όρκου-στα-ελληνικά-δικαστήρια