Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Britainistan: Βρετανική εταιρία ρούχων απαγορεύει στους υπαλλήλους της να τρώνε χοιρινό!



Ισλαμικό Χαλιφάτο της Βρετανίας : Η εταιρία ρούχων ‘BOO HOO’ αποφάσισε να υποχρεώσει τους υπαλλήλους της να υποταχθούν στον ισλαμικό νόμο, κάτι που είναι σαφώς εναντίον της κουλτούρας και το νομικού συστήματος της Βρετανίας.

Η απόφαση της ‘Boo Hoo’ να επιβάλει το νόμο της Σαρία σε όλους τους εργαζόμενους της είναι προφανής από το παραπάνω υπόμνημα, το οποίο απαγορεύει σε όλους τους εργαζόμενους & το προσωπικό να τρώνε χοιρινό στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Εάν εργάζεστε για την ‘Boo Hoo’, θα αναγκαστείτε να υπακούσετε τους νόμους του Ισλάμ, εάν θέλετε να κρατήσετε τη δουλειά σας. Η εταιρεία αυτή κάνει απροκάλυπτα διάκριση στην πλειοψηφία των εργαζομένων που είναι μη μουσουλμάνοι με το να απαγορεύει εντελώς το χοιρινό κρέας και τα προϊόντα με βάση το χοιρινό, μόνο και μόνο για να μην «προσβληθούν» οι μουσουλμάνοι.

ΚΟ: Φανταστείτε μόνο εάν μία εταιρία τολμούσε να απαιτήσει από τους εργαζόμενους της την αυστηρή τήρηση κάποιου χριστιανικού εθίμου ή έστω να απαιτούσε συγκεκριμένες ημέρες την τήρηση κάποιου διατροφικού περιορισμού (π.χ. υποχρεωτική κατανάλωση νηστίσιμων την Μ. Εβδομάδα). Όλη η φιλο-πολυπολιτισμική «προοδευτική» λαίλαπα θα είχε ξεσηκωθεί και θα ούρλιαζε για «επιστροφή στον Μεσαίωνα» και «καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών». Τώρα; Ακούγεται εκκωφαντικά "the Sound of Silence", καθώς η Ευρώπη παραδίδεται στην ισλαμοποίηση....


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η πληροφορία, καλό το σχόλιο, αλλά... το βίντεο είναι εντελώς απαράδεκτο. Στην ισλαμική λαίλαπα παρατάσσουμε τις εθνικές ομάδες;;;;! Οι ευρωπαίοι θυμούνται τις ρίζες τους όταν είναι για μπάλα; Δεν μπορούσε ο δημιουργός του βίντεο να βρει άλλες εικόνες με ευρωπαίους "ομοθυμαδόν" κάτω από τη σημαία τους; προφανώς και δυστυχώς όχι. Αν ήμουν μουσουλμάνος θα έβαζα τα γέλια.

Η απάντηση στο Ισλάμ και σε κάθε πλάνη είναι "Χριστός". Η Ευρώπη έχει γυρίσει την πλάτη στον Χριστό εδώ και χίλια χρόνια. Παθαίνει ό,τι της αξίζει. Η Ελλάδα όμως δεν ήταν ποτέ Ευρώπη, με το ζόρι την κάνανε. Οι Έλληνες ήξεραν (ξέρουν;) από ελευθερία γιατί ήταν Ορθόδοξοι, γιατί ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΝ. Δεν μπορώ να καταπιώ λοιπόν την εικόνα των Ελλήνων στο γήπεδο σαν αντιπροσωπευτική της ομοψυχίας και πατριωτισμού τους. Αυτό με πονάει πιο πολύ απ'όλα, παρά οι κανίβαλοι του ισλάμ (τους οποίους οι παππούδες μας γνώρισαν, οι δε ευρωπαίοι καθόλου).
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες ηξεραν απο ελευθερια πολυ πριν τον χριστιανισμο που ΔΕΝ εκκλησιαζονταν,αλλα ηταν και πολυ πιο τολμηροι,ανοιχτομυαλοι,και πολλα αλλα που με την ελευση του χριστιανισμου αρχισαν να χανονται αδερφε μου.Το κακο ετσι αρχισε,αν μιλαμε για την ιδια Ελλαδα.Οσο για τους μουσουλμανους εχω να πω οτι δεν φταινε,γιατι καθε θρησκεια εχει φτιαχτει για να τιαθασσευει τα πληθη,και ο κοσμος να ΦΟΒΑΤΑΙ.Απλα το ισλαμ εχει πιο αυστηρη(εως και αηδιαστικη)εφαρμογη στον λαο που την ακολουθει.....

Ανώνυμος είπε...

φερτε την χρυση αυγη ρεεε,αυτη θα τους στειλει στην εντατικη τους χρειαζεται