Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Βρετανία: Μουσουλμάνος έσφαξε την χριστιανή πρώην φίλη του με 13 μαχαιριές, επειδή δεν δεχόταν το παιδί τους να ασπαστεί το Ισλάμ



Στις βρετανικές φυλακές οδηγήθηκε χθες ένας Νιγηριανός μουσουλμάνος που έσφαξε με 13 μαχαιριές την πρώην φίλη του που ήταν χριστιανή, η οποία τον είχε χωρίσει καθώς δεν δεχόταν η κόρη τους να ασπαστεί το Ισλάμ.

Η 32χρονη Esther Arogundade, δέχθηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από τον Shola Adebiyi (φώτο) ο οποίος είχε θυμώσει που είχε συνδεθεί με έναν άλλο άνδρα, αφότου χώρισαν.

Ο Adebiyi δήλωσε ότι πρώτα ήπιε ένα καθαριστικό φούρνου, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει και τηλεφώνησε στο νέο φίλο της Εσθήρ για να του πει ότι δεν θα την ξαναδεί ποτέ, αλλά μετά φαίνεται, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να την σκοτώσει.

Η αστυνομία διέρρηξε το σπίτι της Arogundade, μητέρας δύο παιδιών, στο Salford του Greater Manchester και την βρήκε νεκρή στο πάτωμα της κουζίνας με πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα.

Ο Adebiyi φυλακίστηκε με απόφαση του Βασιλικού Δικαστηρίου του Manchester σε ποινή 20 χρόνων και μισό μετά την ομολογία του για την δολοφονία.

Το δικαστήριο άκουσε πώς η Εσθήρ γνωρίστηκε με τον Adebiyi το 2007 και ότι από την σχέση τους απέκτησαν μια κόρη τώρα ηλικίας δύο ετών, αλλά χώρισαν πέρυσι μετά από αρκετούς καβγάδες.

Ο Εισαγγελέας Rob Hall δήλωσε: «Οι διαφωνίες αυτές αναφλέγονταν από διαφορές απόψεων πάνω στην θρησκεία της κόρης τους - ο κατηγορούμενος ήθελε να το κορίτσι να εγκαταλείψει τον χριστιανισμό και να ασπαστεί το Ισλάμ, αλλά Εσθήρ ήταν τακτικό μέλος χριστιανικής εκκλησίας.

«Υπήρχαν επίσης διαφωνίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα και την φροντίδα των παιδιών».

Τον περασμένο Μάρτιο η Εσθήρ, η οποία είχε επίσης μια κόρη εννέα ετών που ζει στη Νιγηρία από προηγούμενη σχέση, άρχισε μια φιλία με ένα άλλο άντρα, με το όνομα Alabi.

Κατά την επίσκεψή στην οικογένειά του στην Αφρική, ο Alabi έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Adebiyi, που του διεμήνυε ότι θα τον σκότωνε αν επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Εισαγγελέας πρόσθεσε: «Ο κ. Alabi επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και η σχέση με την Εσθήρ προχώρησε.

Στις 26 Ιουνίου, ο Adebiyi πήρε από το ντουλάπι της εργασίας του ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας και περίμενε την Εσθήρ και την κόρη τους να πάνε στο σπίτι τους.

Αφού σκότωσε την Εσθήρ πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και ομολόγησε την πράξη του.

Ο φίλος του πήγε στο σπίτι και είδε τον Adebiyi να βγαίνει από το σπίτι φορώντας ένα ματωμένο μπλουζάκι και κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.

Μετά έριξε το μαχαίρι σε κοντινούς θάμνους.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Manchester, Andrew Tattersall, δήλωσε: «Η μεγαλύτερη τραγωδία στην υπόθεση είναι ότι ένα νεαρό κορίτσι έχει πλέον στερηθεί και τους δύο γονείς του.

«Η μητέρα της σκοτώθηκε σε μια εκδικητική, βίαιη επίθεση και καμία καταδίκη δεν μπορεί να τη φέρει πίσω." 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Manchester, Andrew Tattersall, δήλωσε: «Η μεγαλύτερη τραγωδία στην υπόθεση είναι ότι ένα νεαρό κορίτσι έχει πλέον στερηθεί και τους δύο γονείς του."

Ὄχι, ἡ μεγαλύτερη τραγῳδία, εἶναι ὅτι ἔχει γεμίσῃ ἡ Εὐρώπη ἀραπάδες καὶ μουσουλμάνους...

konion είπε...

Τὰ ἤθελε ἡ γυναῖκα, ὅλο μὲ τέτοιους ἔμπλεκε καὶ μυαλὸ δὲν ἔβαζε.

Εἶσαι χριστιανή, τὶ πᾶς καὶ κάνεις παιδιὰ μὲ μουσουλμάνους; Δὲν ξέρεις τὶ σὲ περιμένει ἢ νομίζεις ὅτι εἶσαι ἠ ἐξαίρεσις τοῦ κανόνος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/261594/sokarei-afisa-atheon-sto-times-square-tis-neas-yorkis?utm_source=www.gossip-tv.gr&utm_medium=dpgNewsBox&utm_campaign=DPG_NEWS_GOSSIP

Σοκάρει η αφίσα των αθειστών στο Times Square της Νέας Υόρκης (Keep the Merry , dump the myth...)

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ νεγροι ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!