Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΗΠΑ: Σοκ με τον γιατρό-χασάπη που έσφαζε ζωντανά οχταμηνίτικα βρέφη σε κλινική αμβλώσεων – Ένοχη «σιωπή» από τα κατεστημένα media



Σάλο έχει προκαλέσει στα αμερικάνικα ΜΜΕ η υπόθεση του γιατρού Κέρμιτ Γκόσνελ, ο οποίος κατηγορείται για προσφυγή σε απίστευτα απάνθρωπες μεθόδους άμβλωσης σε γυναίκες που βρίσκονταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης τους. Οι «εγκληματικές» πρακτικές του γιατρού λάμβαναν χώρα στην κλινική Women's Medical Society που εδρεύει στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Παρ' όλο που κατηγορείται για τη «σφαγή» επτά ζωντανών νεογνών, η κατηγορούσα αρχή πιστεύει πως ο Γκόσνελ έχει προβεί στη θανάτωση εκατοντάδων άλλων, για τα οποία δεν υπάρχουν αρχεία καθώς εκτιμάται πως τα κατέστρεψε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο πρώην υπάλληλος της κλινικής Στέφεν Μάσοφ κατέθεσε ότι ο γιατρός «συνέθλιβε» τις σπονδυλικές στήλες των ζωντανών ακόμη βρεφών με αποτέλεσμα αυτά να απονεκρώνονται αυτομάτως.

«Κάποια από τα νεογνά δεν είχαν καν σχηματισμένα μάτια ή στόμα, ενώ κατά τη θανάτωσή τους έβγαζαν φρικιαστικούς ήχους λες και επρόκειτο για μικρούς εξωγήινους», αναφέρει ο υπάλληλος.

Ας σημειωθεί ότι ο Γκόσνελ δεν διέθετε άδεια για πραγματοποίηση αμβλώσεων και γυναικολογικών εξετάσεων.

Η κλινική δεν είχε επιθεωρηθεί ποτέ από το 1993 κι έπειτα, με αποτέλεσμα οι αρχές να πιστεύουν πως ο αριθμός των θυμάτων πρέπει να είναι μεγαλύτερος από το αναμενόμενο.

O κατηγορούμενος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της θανατικής καταδίκης.



Το ουρλιαχτό του «δείγματος»

Η πρώην εργαζόμενη στην κλινική, Sherry West, κατέθεσε ότι άκουσε ένα μωρό να «ουρλιάζει» και να «στριγκλίζει» κατά τη διάρκεια μιας "έκτρωση" που έλαβε χώρα στο «Σπίτι του Τρόμου» του Gosnell.

Ο Gosnell της ζήτησε να τον βοηθήσει με κάτι και την οδήγησε σε ένα άλλο δωμάτιο. Υπήρχε εκεί ένα μωρό 18-με-24-ίντσες, που δεν είχε ακόμη μάτια και ήταν ξαπλωμένο σε ένα καθαρό γυάλινο δοχείο. «Στρίγκλιζε, κάνοντας ένα θόρυβο "που ακουγόταν σαν μικρός εξωγήινος», είπε. «Ένιωσα φρίκη», είπε, και «δεν μπόρεσα να μείνω άλλο στο δωμάτιο».

Ο Gosnell σκότωνε τα μωρά βγάζοντάς τα έξω από τη μήτρα και στη συνέχεια, "ψαλιδίζοντας" το νωτιαίο μυελό τους με ένα ψαλίδι.

Η West, η οποία άρχισε να εργάζεται για τον Gosnell «κάτω από το τραπέζι» το 2007 μετά από ένα νευρικό κλονισμό, είπε ότι αποκαλούσε τα μωρά που σκοτώνονταν "δείγματα", επειδή η ορολογία αυτή έκανε "πιο εύκολο διανοητικά να ασχοληθεί με αυτά". Η West ήταν μια από τις ασθενείς του Gosnell.

Εσκεμμένη "συγκάλυψη" από τα media

"Αν ο Δρ Gosnell είχε μπει σε ένα παιδικό δωμάτιο και πυροβολούσε επτά βρέφη με ένα AR-15, θα έκανε πάταγο σε όλες τις ειδήσεις στις ΗΠΑ και θα ξεσήκωνε την οργή του προέδρου". Αυτή την παρατήρηση έκανε ο ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Chris Smith, R-NJ.

Επειδή ο Gosnell δεν πυροβόλησε τις σπονδυλικές στήλες των επτά νεογέννητων μωρών σε ένα κτίριο που ονομάζεται ‘κλινική αμβλώσεων’, τα media σχεδόν ομοιόμορφα αγνόησαν την υπόθεση, είπε ο Σμιθ, κάτι που δείχνει εσκεμμένη "συγκάλυψη".

"Κάλυψαν ποτέ τα media εδώ και δεκαετίες, όλη αυτή τη βαρβαρότητα και τη βία των μεθόδων έκτρωσης;" ρώτησε ο Smith. "Θα μάθουν ποτέ οι Αμερικανοί τις φρικιαστικές λεπτομέρειες ως προς το πώς και πόσο συχνά, οι γιατροί των αμβλώσεων διαμελίζουν, αποκεφαλίζουν, ρίχνουν χημικά και δηλητηριάζουν αθώα μωρά;"

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δικηγόρος του Gosnell, Jack McMahon, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πελάτη του παίζοντας το παιχνίδι του «ρατσισμού», λέγοντας ότι ο εισαγγελέας (που είναι μαύρος!), είναι “ρατσιστής” και με το κατηγορητήριο στήνει “λυντσάρισμα”.


Διάβασε σχετικό άρθρο του ΚΟ από το 2010:

ΗΠΑ: Γιατροί που κάνουν εκτρώσεις φύλαγαν έμβρυα σε βαζάκια! - Η περίπτωση θυμίζει τα μακάβρια ‘τρόπαια’ των serial killers…


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ και εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιά σφαίρα στο κεφάλι!!!

λουκρητια είπε...

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=53&t=263770