Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΙΤΑΛΙΑ: Η πρώτη μαύρη Υπουργός (που ήρθε παράνομα από το Κονγκό στην Ιταλία), θέλει να δώσει ιθαγένεια σε κάθε παιδί λαθρομετανάστη που θα γεννιέται στην χώρα



Ακόμα και ο Μπέπε Γκρίλο εναντιώθηκε στην προωθούμενη από την κεντροαριστερά νομοθεσία για αυτόματη χορήγηση της ιταλικής υπηκοότητας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα. Ο Γκρίλο δήλωσε ότι ο νόμος μπορεί να ψηφιστεί μόνο μετά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Αυτή του η δήλωση ήταν ικανή να κάνει κάποιους αριστερούς να του επιτεθούν λέγοντας ότι «αρνείται δικαιώματα όπως οι φασίστες». Άρα κατά τα αριστερά μυαλά όποιος ζητάει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, είναι «φασίστας»

Με παρέμβαση στο προσωπικό του μπλογκ, ο Μπέπε Γκρίλο, επικεφαλής του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S), αναφέρει ότι «αν θεωρηθεί αναγκαίο να αλλάξουν οι ισχύοντες κανόνες, τότε πρέπει να επιλεγεί η οδός του δημοψηφίσματος κι όχι αυτό να γίνει με πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας βουλευτών».
Ο Γκρίλο προσθέτει επίσης ότι «στην Ιταλία υπάρχει ήδη ένας νόμος που επιτρέπει στα παιδιά με αλλοδαπούς γονείς τα οποία γεννιούνται και διαμένουν στην χώρα ως το 18ο έτος της ηλικίας τους να ζητούν την ιταλική υπηκοότητα μόλις ενηλικιώνονται».

Η παρέμβαση Γκρίλο αποτελεί απάντηση στην νέα υπουργό αρμόδια για την ενσωμάτωση των μεταναστών Σεσίλ Κιέντζ (Cecile Kyenge), η οποία έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει μάχη για να ψηφιστεί νόμος που να προβλέπει την αυτόματη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα.

Η Kyenge έχει πει ότι μια από τις κύριες προτεραιότητές της είναι η αλλαγή της νομοθεσίας περί ιθαγένειας της Ιταλίας, η οποία βασίζεται στην καταγωγή και όχι στον τόπο γέννησης.

"Όποιος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ιταλία, είναι Ιταλός", είπε στην Repubblica TV.

Ποια είναι όμως αυτή η νέα υπουργός με το μη ιταλικό όνομα που είναι αρμόδια για την ενσωμάτωση των μεταναστών;
Πρόκειται για την πρώτη μαύρη υπουργό της Ιταλίας, της κυβέρνησης του - ανθρώπου της Bilderberg - Enrico Letta. Ο διορισμός της Kyenge, (η οποία είναι οφθαλμίατρος), επευφημείται από τα κατεστημένα φιλο-πολυπολιτισμικά media, τα οποία άρχισαν να κατηγορούν τους Ιταλούς που αντιδρούν για «ρατσισμό».
 
Η Cecile Kyenge είναι από το Κονγκό της Αφρικής και έχει ομολογήσει ότι ήρθε παράνομα στην Ιταλία, την πρώτη φορά. Ήρθε να σπουδάσει ιατρική και παντρεύτηκε Ιταλό.
 
[Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαν οι Κονγκολέζοι εάν καθ’ υπόθεσιν, τον καιρό που αντιμετώπιζε η χώρα τους σοβαρό πρόβλημα μαζικής μετανάστευσης Ευρωπαίων, τοποθετείτο ένας λευκός Ευρωπαίος υπουργός και δήλωνε ότι είναι υπέρ της αυτόματης χορήγησης κονγκολέζικης υπηκοότητας σε κάθε παιδί Ευρωπαίου μετανάστη που γεννιόνταν στο Κονγκό. Δεν ξέρω αν θα τους αποκαλούσαν «ρατσιστές». Στο δικό τους λεξικό «ρατσιστής» είναι μόνο ο λευκός].

Πάντως η Kyenge την περασμένη εβδομάδα, αποφάνθηκε ότι οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά ότι κάποιοι απλώς έχουν «άγνοια των άλλων πολιτισμών».

Ποιον πολιτισμό όμως εννοεί η μαύρη υπουργός, η οποία συν τοις άλλοις, δήλωσε: «τονίζω με υπερηφάνεια ότι είμαι μαύρη» και δεν δέχτηκε τον όρο «έγχρωμη» (βέβαια, εάν λευκός υπουργός έλεγε «τονίζω με υπερηφάνεια ότι είμαι λευκός» θα είχε πέσει… ο Πύργος της Πίζας από τις αντιρατσιστικές διαμαρτυρίες);

Η νέα υπουργός λοιπόν, γεννήθηκε σε μια πολυγαμική οικογένεια στο Κονγκό, και μάλλον σκοπεύει να θεσπίσει την πολυγαμία και στην Ιταλία, για να πάψουν πλέον οι Ιταλοί να έχουν άγνοια άλλων πολιτισμών.

Γεννημένη σε μια οικογένεια με 38 παιδιά από τις τέσσερις συζύγους που είχε ο πατέρας της, έδωσε, ως καθολική, και μαθήματα στην εκκλησία για το πως να "προσαρμόζεται" καλύτερα στον κόσμο, εξάροντας την πολυγαμία, λέγοντας ότι:

«Μεγαλώνοντας με τόσους πολλούς αδελφούς και αδελφές είχα την εντύπωση ότι ζούσα σε μια κοινότητα. Αυτό διευκολύνει τις σχέσεις με την υπόλοιπη κοινωνία, έξω από την οικογένεια», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό.
Ο βουλευτής της Λίγκας του Βορρά Mario Borghezio δήλωσε; "Η Kyenge θέλει να φέρει τα έθιμα της φυλής της στο Κονγκό στην Ιταλία told Radio 24.

Ο Borghezio είπε επίσης: «Αυτή είναι μια κυβέρνηση Bonga Bonga. Θέλουν να αλλάξουν το νόμο για την ιθαγένεια με το Jus soli (δίκαιο της γης).

Ο πρώην δήμαρχος της Τρεβίζο Giancarlo Gentilini είπε: "Οι Αφρικανοί είναι Αφρικανοί, και ανήκουν σε μια εθνική ομάδα που είναι πολύ διαφορετική Δεν παράγουν ιδιοφυΐες, απλά συμβουλευτείτε την εγκυκλοπαίδεια του Μίκυ Μάους. Η Kyenge κάνει την γιατρό, της δώσαμε μια θέση σε ένα τοπικό νοσοκομείο που αφαιρέθηκε από κάποιο Ιταλό γιατρό».
Ο Matteo Salvini, γραμματέας της Λίγκας στη Λομβαρδία, χαρακτήρισε την 48χρονη Kyenge "το σύμβολο μιας υποκριτικής, «καλής» αριστεράς που θα θέλει να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης μετανάστευσης και σκέφτεται μόνο για τα δικαιώματα των μεταναστών και όχι τα καθηκόντά της".

Ο άσσος της Milan και της εθνικής Ιταλίας Mario Balotelli, χαρακτήρισε τον διορισμό της «ένα περαιτέρω, σημαντικό βήμα προς μια πιο πολιτισμένη και υπεύθυνη ιταλική κοινωνία».

"Ο Mario Balotelli δεν είναι υπουργός. Κλωτσάει μια μπάλα και αυτό είναι καλό, αν κάποιος από το Κονγκό ή την Αφρική θέλει να το κάνει αυτό" είπε ο Borghezio.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό ιστολόγιο. Προσφέρετε υπηρεσία σε όλους τους Έλληνες και μας ενημερώνετε για πράγματα που δεν επρόκειτο ποτέ να τα διαβάσουμε και λόγω γλώσσας αλλά και λόγω άγνοιας. Μπράβο.

Andrew είπε...

Πως ειναι δυνατον ο πατερας της να ειναι καθολικός και να είχε πολυγαμική οικογένεια???

konion είπε...

«σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι» μᾶλλον γιὰ τὴν ἀκρίβεια «σιδερένια γραθιὰ ἐντὸς βελούδικου γαντιοῦ» εἶναι ἡ ἀκριβὴς μετάφρασις.