Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Όχι στην «αντισημιτική» τσαγιέρα!


Αίσχος! Τσαγιέρα - Χίτλερ

Σφοδρή αντίδραση από τους Εβραίους αντιμετώπισε μια τσαγιέρα (ναι, τσαγιέρα!) που ισχυρίζονταν ότι "μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ"!

Η φασαρία για την τσαγιέρα, που πωλείται από το πολυκατάστημα JC Penny, ξέσπασε όταν κάποιοι «ευαισθητοποιημένοι» Εβραίοι άρχισαν να κυκλοφορούν μια αφίσα από μια διαφημιστική πινακίδα η οποία, όταν προσαρμοστεί στο Photoshop και παρουσιαστεί θολή, μπορεί να θεωρηθεί ότι μοιάζει με τον Χίτλερ!

Ο παραλογισμός αυτού του ισχυρισμού, ενισχύεται από το γεγονός ότι η εικόνα πρέπει να τροποποιηθεί ψηφιακά για να μοιάσει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τσαγιέρα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το JC Penney να αφαιρέσει τελικά την διαφημιστική πινακίδα κοντά στο Culver City της Καλιφόρνια.
Όσο και διασκεδαστικό ή παρανοϊκό μπορεί να φανεί το περιστατικό, (που είναι και τα δύο), μερικοί λένε ότι αποκαλύπτει μια βαθύτερη πλευρά της ψυχολογίας των Εβραίων για το πώς βλέπουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Ερμηνεύοντας από ψυχολογικής πλευράς το φαινόμενο ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο κλασικά συμπτώματα της παράνοιας: ψευδαισθήσεις μεγαλείου και παραληρητικές ιδέες καταδίωξης.

Ίσως κάποιοι πουν ότι αυτά μπορεί να πάθεις όταν θεωρείς ότι είσαι ο «εκλεκτός λαός του Θεού», καλύτερος από όλους τους άλλους.

Το αξίας 40 δολαρίων προϊόν κατέβηκε επίσης από την ιστοσελίδα της εταιρείας, ήδη από την Πέμπτη.

Η «τσαγιέρα - Χίτλερ» πάντως έγινε ήδη sold-out και αρκετοί την έχουν δείξει στο eBay, με λίστα πωλητών που την πουλάνε για 160 δολάρια.

Για να είμαστε δίκαιοι και για να δούμε ευρύτερα την «αντιρατσιστική» παράνοια που έχει καταλάβει την ‘πολιτικά ορθή’ άρρωστη δύση που τρέμει μήπως την πουν «ρατσίστρια», να θυμηθούμε ότι πριν λίγους μήνες η τουρκική κοινότητα της Αυστρίας εξαπέλυσε σκληρή κριτική στην γνωστή βιομηχανία παιχνιδιών Lego κατηγορώντας την για «ρατσισμό», αφού το παλάτι του κακού εξωγήινου Jabba the Hutt της σειράς, που είναι αφιερωμένη στον «Πόλεμο των Άστρων» κατά τους Τούρκους, εμπνέεται από την Αγία Σοφία. Το παιχνίδι πράγματι πρόκειται να αποσυρθεί.

Να μην ξεχάσουμε και τα «ρατσιστικά» ζελεδάκια...

Πάντως ας έχουν υπόψιν τους όλα αυτά οι διάφοροι ΒενιζελοΡουπακιώτηδες και ας προστατέψουν επιτέλους την άδολη δημοκρατική μας κοινωνία από απειλητικές τσαγιέρες που προάγουν την εχθροπάθεια, τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιάστε την τσαγιέρα γρήγορα, πριν φύγει στην Λατινική Αμερική ή πάρει υδροκυάνιο!

Ανώνυμος είπε...

Υποφέρουν από :
1)Μανία καταδίωξης,
2)ψευδαίσθηση μεγαλείου,
3)καλπάζων μεσιανικό σύνδρομο,
4)σύνδρομο της στοκχόλμης
και
5) ασπόνδηλοι δικτατορίσκοι απο καταβολής ...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα φίλε έλιωσα με το σχολιό σου!!!

mnk είπε...

Το κακό με την παράνοια είναι πως, όσο δεν βρίσκεται κάποιος να σε μαζέψει εμπράκτως στα όρια της πραγματικότητας, τόσο κατρακυλάς (ή απογειώνεσαι).