Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι ομοφυλόφιλοι «πατέρες», που τα media παρουσίαζαν ως «υποδειγματικούς», για χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά το 6χρονο θετό παιδί τους και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών Τα «προοδευτικά» media στην Αυστραλία που είχαν παρουσιάσει την υιοθεσία του μικρού Αδάμ από το γκέι ζευγάρι, περιέγραφαν τους δύο άνδρες, ως «δύο χαρούμενους, τρυφερούς ‘πατέρες’»

Σίδνεϊ, 3 Ιουλίου 2013 (LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ) - Η αστυνομία της Αυστραλίας περιγράφει ως "διεφθαρμένη" την υπόθεση ενός 6χρονου αγοριού που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους "πατέρες" του (που το «προοδευτικό» κράτος τους επέτρεψε να μεγαλώσουν ένα παιδάκι, χάριν «ισότητας») αλλά και από άλλους άνδρες που ήταν μέρος ενός διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας γνωστού ως δίκτυο “Boy Lovers”.

Οι αρχές στην Αυστραλία και των ΗΠΑ εργάστηκαν μαζί για να συλλάβουν και να κατηγορήσουν τους δύο άνδρες, καθώς προέκυψε ότι το αγόρι είχε προσφερθεί σε άνδρες στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία για σεξουαλική εκμετάλλευση και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πολύ νεαρή ηλικία.

Την περασμένη εβδομάδα ένας από τους άνδρες, ο Αμερικανός ονόματι Mark J. Newton, 42 ετών, φυλακίστηκε στις ΗΠΑ σε ποινή φυλάκισης 40 ετών και χρηματική ικανοποίηση 400.000 δολαρίων στο παιδί, ενώ ο άλλος, ο Peter Truong, 36 ετών, από τη Νέα Ζηλανδία, περιμένει την καταδίκη στην πατρίδα του.

"Καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν είναι ευχάριστη," λέει ο αστυνομικός επιθεωρητής Jon Rouse, ο οποίος ηγείται του τμήματος Taskforce Argos της Αστυνομίας του Queensland της Αυστραλίας, το οποίο ερευνά τις online περιπτώσεις εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP. "Αυτό που είναι πολύ λυπηρό σε αυτήν την περίπτωση είναι ο τρόπος που αυτό το παιδί ήρθε στη ζωή αυτών των ανθρώπων. Πρόκειται πραγματικά για μια τραγωδία. Είναι εξαιρετικά διεφθαρμένη περίπτωση».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Newton και ο Truong, που ζούσαν ως ζευγάρι στο Κέρνς της Αυστραλίας, άρχισαν να ψάχνουν για μια παρένθετη μητέρα να γεννήσει ένα παιδί το 2002.

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι βρήκε επιτέλους μια γυναίκα στη Ρωσία, που γέννησε το παιδί τους με αμοιβή 8.000 δολάρια. Ο Mark Newton πιστεύεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του αγοριού, που ονομάστηκε "Adam", προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητά του.

Ο Adam παραδόθηκε στους Newton και Truong πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του το 2005.

Στις 14 Ιουλίου 2010, όταν ο Αδάμ ήταν 5 ετών, το κανάλι ABC Far North Queensland παρουσίασε την ιστορία του με τίτλο «Δύο μπαμπάδες είναι καλύτεροι από τον ένα», που μεταξύ άλλων έλεγε ότι «το να γίνουν γονείς ήταν μια σκληρή δουλειά για το γκέι ζευγάρι, τον Πιτ και τον Μαρκ, αλλά θα τα έκαναν πάλι όλα από την αρχή, αν χρειαζόταν".

Τα media της Αυστραλίας κάλυψαν την άφιξη του Αδάμ στο σπίτι των ομοφυλόφιλων, περιγράφοντας τους δύο άνδρες, χαρούμενους, τρυφερούς πατέρες.

«Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να έχουμε ένα παιδί, ότι ήρθε η ώρα για εμάς να έχουμε μια οικογένεια», είπε ο Newton και ο Truong στο ABC. «Θέλαμε να βιώσουμε τη χαρά της πατρότητας».

«Είναι μια ευτυχισμένη, χαλαρή οικογένεια», είπε το ABC, «αλλά δεν ήταν ένας εύκολος δρόμος για να φτάσουν ως εκεί. Μετά από πολλά εμπόδια, ο Αδάμ γεννήθηκε από παρένθετη μητρότητα στη Ρωσία."
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT Novosti ανέφερε ότι ο Αδάμ άρχισε να κακοποιείται σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους «μπαμπάδες» του όταν ήταν 22 μηνών!

"Αργότερα," το RT Novosti ανέφερε, «έκαναν τον Adam διαθέσιμο για σεξ με άλλα μέλη του κυκλώματος παιδοφιλίας στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, για το οποίο οι Newton και Truong έπρεπε να ταξιδεύουν εκτενώς. Ερευνητές της αστυνομίας έχουν βρει αποδείξεις σε τουλάχιστον οκτώ άνδρες σε αυτές τις χώρες που είχαν επαφή με τον Αδάμ όταν ήταν μεταξύ των ηλικιών δύο και έξι."

Δύο άλλοι άνδρες, ο Αμερικάνος John R Powell, 41 ετών, δικηγόρος από την Φλόριντα και ο Jason Bettuo, 36 ετών, προπονητής τένις από το Michigan, έχουν κατηγορηθεί επίσης, σύμφωνα με το κανάλι Channel 7 News της Αυστραλίας.

Η αστυνομία άρχισε την έρευνα που οδήγησε στις συλλήψεις μετά από μια τυχαία ανακάλυψη ύποπτων εικόνων κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο σπίτι ενός παιδόφιλου στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας.

Περαιτέρω έρευνες έφεραν στο φως συνομιλίες μεταξύ των Newton και Truong και άλλων μελών του διεφθαρμένου δικτύου ‘Boy Lovers’.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού στο Cairns, βρήκαν αρκετά στοιχεία σχετικά με υπολογιστές και άλλες συσκευές βίντεο για να εξασφαλίσουν τη σύλληψή τους. Ο Adam αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε σε ανάδοχες οικογένειες.

«Αυτοί οι άνδρες υπέβαλλαν αυτό το νεαρό παιδί σε μερικές από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις εκμετάλλευσης που το εν λόγω γραφείο έχει δει ποτέ», δήλωσε ο Εισαγγελέας Joe Hogsett, μετά την δίκη.

Ο Ρώσος Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Pavel Astakhov, είπε στο RT Novosti ότι η ρωσική κυβέρνηση έκανε αυστηρότερη τη νομοθεσία για την υιοθεσία ώστε να αποφευχθεί μια άλλη περίπτωση, όπως του Αδάμ.

"Τα ορφανά ρωσάκια πάντα προσέλκυαν διεστραμμένους ξένους λόγω της προσβασιμότητας. Οι ξένοι απλώς έρχονται και παίρνουν τα παιδιά δίνοντας χρήματα", δήλωσε ο Astakhov.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η ​​Ρωσία πέρασε το «νόμο Dima Yakovlev» που απαγορεύει τους Αμερικανούς πολίτες να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία.

Τον Ιούνιο του 2013, η Δούμα ενέκρινε τροπολογία η οποία απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου από το εξωτερικό και απαγορεύει σε μεμονωμένα άτομα που είναι πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των χωρών που επιτρέπουν το "γάμο" των ομοφυλόφιλων να γίνουν θετοί γονείς ή κηδεμόνες παιδιών από τη Ρωσία.

Σχόλια ΚΟ:
- 1. Διάβασε: ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορούν τους δύο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό – Σημείωση: για το άρθρο αυτό, που στην ουσία ήταν της Daily Mail μεταφρασμένο στα ελληνικά, ο ΚΟ δέχτηκε επίθεση ύβρεων από έξαλλο οπαδό της «αγάπης» και της «ανεκτικότητας».

- 2. Πρόσεξα την παρέμβαση του Ρώσου Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Τι θα έκανε άραγε, μια «προοδευτική» χώρα της Δύσης, (όπως η δική μας) σε ανάλογη περίπτωση, δεδομένου ότι για τους "προοδευτικούς", Δικαιώματα και (Συνηγόρους) έχει ο (λαθρο)μετανάστης, η μεσογειακή φώκια, η βοιωτική τουλίπα, η τσουκνίδα της Μυκόνου και το βερύκοκο μπεμπέκου, αλλά - στην πράξη - όχι το παιδί. Το παιδί για τους «ευαίσθητους προοδευτικούς», όταν βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά της γυναίκας, είναι κάτι σαν «κακό σπυρί» και μπορεί η γυναίκα όποια ώρα θέλει, να το βγάλει, γιατί έχει «δικαίωμα» να κάνει ότι θέλει το "κορμί της" - και όταν γεννηθεί, μπορεί να παραδοθεί με courier, πληρωτέο με αντικαταβολή, σε ομοφυλόφιλους, που ξύπνησαν μια μέρα με διάθεση να το παίξουν «γονείς». 

- 3. Σημειωτέον, ότι ο «μέλλων πρωθυπουργός» Mr. Alexis, σε βαρυσήμαντη συνέντευξή του δήλωσε ότι είναι υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στην εν λόγω συνέντευξη, αναφερόμενος στην οικογένεια, είπε το αμίμητο «είμαστε αποτέλεσμα συνδυασμού φύλων»! Ομολογώ ότι μένω άφωνος μπροστά στην σοφία του ανδρός. Μπορείτε λοιπόν, (καλοκαιράκι που είναι), σύμφωνα με την τσίπριο λογική, εάν ανήκετε σε διαφορετικά φύλα, αφού φάτε μια δροσερή φρουτοσαλάτα με καλό συνδυασμό φρούτων, σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και ενώ από τα ηχεία θα ακούγεται ένας απαλός συνδυασμός μουσικών ήχων, να προβείτε σε έναν πετυχημένο συνδυασμό φύλων. (Και… καλούς απογόνους, συγνώμην, καλά αποτελέσματα συνδυασμού φύλων).  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Είναι απλό. Πρόκειται για εχθρούς της αγάπης, εχθρούς του ανθρώπου, μασκαρεμένους σε φιλόστοργους (γκέι, δημοσιογράφους, πολιτικούς κτλ).
Έχουν κηρύξει πόλεμο, αλλά θα τον χάσουν.

Ανώνυμος είπε...

10.7.2013 / ΓΙΩΡΓΟΣ
Αγαπητέ Αριστείδη. Γράφεις ότι ''έχουν κηρύξει πόλεμο, αλλά θα τον χάσουν''. Επίτρεψέ μου να διευκρινίσω τα εξής : Αυτοί που έχουν κηρύξει έναν πόλεμο κατά της οικογένειας, είναι οι ομοφυλόφιλοι και οι παιδεραστές. Με τις απαιτήσεις τους ξευτιλίζουν το θεσμό της οικογένειας και μας προκαλούν. Πετυχαίνουν όμως τις απαιτήσεις τους, διότι οι άπιστοι και ανήθικοι πολιτικοί που μας κυβερνούν, φροντίζουν να ψηφίζουν νόμους που επιτρέπουν τις διεστραμμένες απαιτήσεις των ομοφυλόφιλων και των παιδεραστών. Αν οι πολιτικοί διαφόρων κρατών απαγόρευαν ρητά τις παρελάσεις, την απαίτηση γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών, τότε δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Αυτό που γράφεις στο τέλος : ''αλλά θα τον χάσουν'' (δηλαδή τον πόλεμο), θα ισχύει ως εξής : θα χάνουν τον πόλεμο όπου οι κυβερνώντες θα απαγορεύουν τέτοιες ακραίες ανηθικότητες και θα τον κερδίζουν όπου οι ανήθικοι και άπιστοι κυβερνώντες που εκτελούν εντολές της Σιωνιστικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ όλων αυτών των διεστραμμένων.